2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2287253 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Okan1903

Bence artik bundan sonra genc guney amerikali topculara yonelmeliyiz. Su an ki transferlerle kadro bunu kaldirabilecek durumda.

Yani bana gore su an 1 kisi bile almasak sampiyonlugun en buyuk adayiyiz.

Brezilya liginde hatta 2. liginde ne topcular var. Hatta alex teixiera bile serie b (2. lig) den geldi Shaktara. yani 500bin euroya bile bulunur eger iyi arastirilirsa.

Ve tutarsa cok buyuk avantaj elde etmis oluruz. Godin, Costa bize en fazla bu sene bir seyler verebilir. Seneye gene adam bakacagiz. Zaman kaybetmis olacagiz.

Çevrimdışı Nazım Ar

Çevrimiçi sefaköykartali

badshuayi den sonra gedsonu alalım transferi kapatalım stoperde topal necip falan idare etsin artık ha birde merti alalım :bandit:
Mert geldi diye düşünüyorum zaten haftasonu gelmeden açıklanır abi.

Mert Utku Emre
Rosier Bilal
X1 Vida Welinton Topal Serdar
Nsakala Rıdvan
Atiba Josef Salih Necip X2
Ghezzal Töre
Teixeira
Larin Nkoudou
X3 Kenan Güven (devre arası cenk tosun da eklenir.)

X1 adayım, yerli lazımsa Kaan, yabancıysa kaliteli kiralık kontenjanından biri.
X2 adayım, Gedson.
X3 adayım Batshuayi.

Şöyle bir kadro kurabilirsek yönetimi harbiden tebrik edeceğim.

Çevrimiçi murat

cavani veya suarezi alalım dünya yıldızı alacaksak.

Çevrimdışı Okan1903

gökdeniz,kaan, belki halil.
Su Kaan Ayhani isteyen arkadaslar sadece su macin ozetine bi bakin ve 22 numaraya konsantre olun.

https://www.trtspor.com.tr/euro2020/video/euro-2020-turkiye-galler-ozet-43665

Ondan sonra ne dusunecekler merak ediyorum.

Yani ben kendisini klubunde cok takip etmedim fakat milli takimda rezaletti bana gore kendisi. Ozeti izleyin anlarsiniz.

Çevrimdışı oblomov

:evillol:
Kayış koptu bikez...
ASAP

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Lewa gelsin, baskasi kesmez beni
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Lewa gelsin, baskasi kesmez beni
evet onu unutmuşum onu 11 e yazarız diğerini yedek yaparız.şampiyon olamazsak yönetimi gömeriz. :D biz mi dedik al diye :lol:

Çevrimiçi Samet Demir

Koray günteri düşüncek keşke. Verileri nasıl acaba

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Su Kaan Ayhani isteyen arkadaslar sadece su macin ozetine bi bakin ve 22 numaraya konsantre olun.

https://www.trtspor.com.tr/euro2020/video/euro-2020-turkiye-galler-ozet-43665

Ondan sonra ne dusunecekler merak ediyorum.

Yani ben kendisini klubunde cok takip etmedim fakat milli takimda rezaletti bana gore kendisi. Ozeti izleyin anlarsiniz.
Milli takımda Mert ve Uğurcan dışında hepsi rezildi zaten. Kıstas olarak euroyu alırsak hakanın falan stslye bile kontrat bulamaması lazım.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ucret giderleri cidden çok başarılı yönetilmiş bu sene.

https://twitter.com/kakbas/status/1425185816486289408?s=19

Brut kar açıklayan tek takım olduk yil. Uzun ve bilgilendirici bir flood. Meraklisina.

https://twitter.com/kakbas/status/1425185763499679755?s=19
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2021, 00:12:02 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı oblomov

2020-2021 sezonu için bilançolar açıklandı. Uzun ve bilgilendirici bir flood. Meraklısına.

Brut kar açıklayan tek takım olduk bu sene. Ancak finansal maliyetler kötü durumda.

https://twitter.com/kakbas/status/1425185763499679755?s=19

Hayırlı olsun.
"Binine kirdişim digir kiliplerden!" diyen kardeşlerime söyleyeyim.
Değerler sektörel olarak değerlendirilir.
"Batık büyük kulüpler" arasında,
Yerimiz taş gibi şimdilik.
Gelecek dönemler sonucu belirler.
ASAP

Çevrimdışı joseph35

Kerem Akbaş'ı uzun zamandır takip ederim futbol ekonomisi konusunda. bir süredir az bakıyorum twitter'a. eğer kerem akbaş da bizim ekonomimizi övdüyse rakamlarla, yönetimi tebrik ederim. çünkü kendisi en ağır eleştirenlerden biridir kötü ekonomi yönetimini.

Çevrimdışı Necmi

evet onu unutmuşum onu 11 e yazarız diğerini yedek yaparız.şampiyon olamazsak yönetimi gömeriz. :D biz mi dedik al diye :lol:
suarez kulak ısırmıyormuydu yedek bırakırsak dayanamaz sergenin kulakları götürür

Çevrimdışı kahyaoglueren

Hayırlı olsun.
"Binine kirdişim digir kiliplerden!" diyen kardeşlerime söyleyeyim.
Değerler sektörel olarak değerlendirilir.
"Batık büyük kulüpler" arasında,
Yerimiz taş gibi şimdilik.
Gelecek dönemler sonucu belirler.
Düşük faiz ortamı gelmeden kulüplerin belini dogrultmasina imkan yok gibi malesef. 37 milyon brut kar ettikten sonra 399 milyon tl zarar açıklıyoruz finansal giderler sonrasında. Bizim her sene Avrupada olmamiz gerekiyor. Uefa diyip kucumsememek gerekiyor. En basarisiz Avrupa sezonunda bile 55 milyon tl giris sağlanmış. Son 16 gibi turlara çıkıldıkça 100 milyon tlyr gelecektir. Ekstra yayin geliri, bilet, mac günü gelirleri hariç.

Bu sene pandeminin seyrine bagli olarak 800 milyon tllik bir gelir olusturabiliriz.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Kerem Akbaş'ı uzun zamandır takip ederim futbol ekonomisi konusunda. bir süredir az bakıyorum twitter'a. eğer kerem akbaş da bizim ekonomimizi övdüyse rakamlarla, yönetimi tebrik ederim. çünkü kendisi en ağır eleştirenlerden biridir kötü ekonomi yönetimini.
Aslında çok kötünün iyisi konumundayız. 318 milyon tl ile sampiyon olmak çok değerliydi.

Çevrimdışı oblomov

Düşük faiz ortamı gelmeden kulüplerin belini dogrultmasina imkan yok gibi malesef. 37 milyon brut kar ettikten sonra 399 milyon tl zarar açıklıyoruz finansal giderler sonrasında. Bizim her sene Avrupada olmamiz gerekiyor. Uefa diyip kucumsememek gerekiyor. En basarisiz Avrupa sezonunda bile 55 milyon tl giris sağlanmış. Son 16 gibi turlara çıkıldıkça 100 milyon tlyr gelecektir. Ekstra yayin geliri, bilet, mac günü gelirleri hariç.

Bu sene pandeminin seyrine bagli olarak 800 milyon tllik bir gelir olusturabiliriz.

Dostum.
Mesele manipüle ediliyor bir takım gamlı baykuşlarca...
Araba üretiyor olsak...
Rakiplerimizden ve eş bir ürün,değer üreten firma zararına satsa...
Biz de etkileniriz.
Elma, armut, kilim, bardak, telefon, peynir...
Ne üretiyor olursak olalım.
Bu işin doğası bu.
Çok yüksek sektörel rekabet(bu bile az durumu açıklamak için)...

Tek başımıza bu çukurdan çıkma şansımız yok...

Ki bir takım "bilgisi olamayan, ama fikri olan" ların anlattığı gibi de değil durum.
Yukarıda söyledim KAP' a gönderilenler bana göre mini etek gibi...
"Görmek istediğini" görebileceğin bir tablo...
Ama hepsinin durumu aynı.
Duruma böyle bakınca...
Ben iki rekat şükür kılar gelirim kendi adıma.
Kredi kartı borcunu yönetemeyip kulübe akıl verenler de,
bir kez daha gözden geçirsin tavrını bence...

Ekleyeyim:
An itibari ile forma alacak param yok.
Değil FO, ANC, XYZ desteklemek...
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2021, 00:35:30 oblomov ]
ASAP

Çevrimdışı Sinan23

Çevrimdışı Okan1903

Milli takımda Mert ve Uğurcan dışında hepsi rezildi zaten. Kıstas olarak euroyu alırsak hakanın falan stslye bile kontrat bulamaması lazım.
Haklisin ancak gene digerleri didiniyor. Yedigimiz ataklarda ve gollerde kaani izlersen adam eli belinde takiliyor. sacma sapan yerlerde vs.

yani ben cok temkinli yaklasirdim kaana. hic guven vermedi

Çevrimdışı joseph35

Aslında çok kötünün iyisi konumundayız. 318 milyon tl ile sampiyon olmak çok değerliydi.

aynen en doğru tanım bu; çok kötünün iyisiyiz. brüt kar açıklayarak şampiyon olmak büyük iş.  sergen tercihi sayesinde ve maaşların başkanın cebinden de olsa zamanında ödenmesiyle. batığız resmen, bir büyük kulüp satılırsa hepsi satılır. umarım en iyi direnen biz direncimizi uzun yıllar sürdürürüz ve bir yandan  kar açıklarken bir yandan şampiyonluklar çoğalır. kerem akbaş çok sert de eleştiriyordu zamanında şimdi kısmen övmüş daha doğrusu övgü değil gerçekleri ortaya dökmüş.

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...