2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2286232 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı oblomov

Ljajic-Ozzy ikilisinden biri ayrılırsa 1 tane orta saha %100 geliyor. 2 tane protokol var.  :ok:

:ishock: Ayde işallah.
ASAP

Çevrimdışı alimm

Ljajic-Ozzy ikilisinden biri ayrılırsa 1 tane orta saha %100 geliyor. 2 tane protokol var.  :ok:
Yerli oyunculara dair herhangi plan program var mı acaba.. Umut Meraş,
Kaan Ayhan,
Elayis Tavsan,
Gökdeniz Bayraktar,
Halil Dervisoglu vs.
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı can1903

Yerli oyunculara dair herhangi plan program var mı acaba.. Umut Meraş,
Kaan Ayhan,
Elayis Tavsan,
Gökdeniz Bayraktar,
Halil Dervisoglu vs.
gökdeniz,kaan, belki halil.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

valla bi tane brezilyalı santrafor duymuştum sana sormuştum hatta abi. İş bitirici wonderkid kanat bakıyolarmış.

Hayırlısı kardeşim, ben kafacı santrafor tercih ederdim herhalde Larin'in gitmesi ve Batsman gelmesi durumunda.

Çevrimdışı sEuL

Hocanın rize maçı 11i

ersin
rosi vida topal nsakala
josef salih atiba
töre kenan nkoudou

Hmm ilk mactan hanemize bi 0 yazalim o zaman. Topal'in stoper oynadigi herhangi bir maci kolay kolay kazanabilecegimizi hic sanmiyorum. Hocanin Topal sevdasi bize cok mac kaybettirir simdiden yazayim.

Çevrimdışı alimm

gökdeniz,kaan, belki halil.
Güzell.. Yani transfer sezonu sonlarında  görürüz.. Hadi inşallah...

Bu arada teşekkürler, güvenilir bilgilerinizi bizlerle paylaştınız çok sağolun.. Özellikle Batshuayi 😉👍

Çevrimdışı can1903

Güzell.. Yani transfer sezonu sonlarında  görürüz.. Hadi inşallah...

Bu arada teşekkürler, güvenilir bilgilerinizi bizlerle paylaştınız çok sağolun.. Özellikle Batshuayi 😉👍
ne demek abi inşallah yanıltmam hiçbir zaman. :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tolgakgonul

ne demek abi inşallah yanıltmam hiçbir zaman. :photo:
Dostum bu Sorloth olayının oluru nedir ? :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Herkesten çok bunu istiyorum.  :photo:

Artık buradan dönmez dimi Can'cım?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Larini 12 ye satsak direk Sörloth'u alir gelirim. Bati - Sörloth efsane olur.

Çevrimdışı Zafer55

Uzunca bir aradan sonra herkese merhaba,
Pek alışık olmadığımız bir transfer  dönemini yaşıyoruz.Şuan işler gayet tıkırında😊
 Önümüzdeki günlerde epeyce bir gelen-giden trafiği yaşayabileceğimizi tahmin ediyorum bakalım hayırlısı..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı can1903

bence tr ye düşme olasılığı yok abi

Çevrimdışı can1903

Artık buradan dönmez dimi Can'cım?
bendeki bilgi son aşamada olduğumuz abi, güvendiğim biri de ödeme planı konuşuyoruz demiş @MUSTAFA_ dedikten sonra baktım genelde girmez bu toplara sö yleyen kişi girdiyse de iş biter.

Çevrimiçi sefaköykartali

Larini ve Ersini yolluyoruz, genç bir wonderkid kanat ve gedson çekiyoruz, Stopere de Kaan koyuyoruz yabancı sorununu da o şekil hallediyoruz.

Mert
Rosier Kaan Vida Rıdvan
Josef Gedson
Ghezzal Teixeira Nkoudou
Batshuayi

Başkanın dövmesi yaptırılır valla.

Çevrimdışı alimm

Umarım David Luiz ve Naingolan gelmez...

Çevrimiçi sefaköykartali

Umarım David Luiz ve Naingolan gelmez...
Buna Godin de ekleyerek katılıyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Alex'in videoyu çok beğendim.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Buna Godin de ekleyerek katılıyorum.

Buna Costa'yı da ekleyerek katılıyorum.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Emre Demir Barcelonaya gidiyor diye haberler var. Umarım Yusuf Demir gibi başarılı olur.

Çevrimiçi sefaköykartali

Kadroda zaten yeterince tecrübe var. Bize dinamizm katacak, tempolu ve kaliteli oyuncular lazım. En iyi senaryo Umtiti, Gedson, Batshuayi olur ama Umtitiye ihtimal bile vermiyorum. 12m maaş alıyor ve Arsenalde falan rahat oynar şu an.

Çevrimiçi Necmi

Kadroda zaten yeterince tecrübe var. Bize dinamizm katacak, tempolu ve kaliteli oyuncular lazım. En iyi senaryo Umtiti, Gedson, Batshuayi olur ama Umtitiye ihtimal bile vermiyorum. 12m maaş alıyor ve Arsenalde falan rahat oynar şu an.
badshuayi den sonra gedsonu alalım transferi kapatalım stoperde topal necip falan idare etsin artık ha birde merti alalım :bandit: