2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2290124 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sefaköykartali

seneye vida'nın yanı sıra bu sene kurtulamazsak (öyle gibi geliyor) ljajic, lens, douglas gibi pek üzülmeyeceğimiz kontratlar bitiyor. hatta durumlarına göre ozi ve nsakala. iyi değerlendirilebilecek bir hareket alanı yine oluşacaktır. vida iyi hoş, bu sene de iş yapacağına inanıyorum ama öyle bi maaşı var ki o slota yeni stoper rotasyonu kurulur. seneye kurarız.
+1903. Sözleşmelere göre Larin uzatırsa gelecek seneye bu sezonki kadrodan Vida, Ljajic, Lens, Douglas, Nsakala, Atiba, Ozzy, Töre gidiyor. ŞL geliri de gelecek senenin limite ekleniyor, bu sezon da şampiyon olursak seneye bu sezonki limitin en az 1.5 katı limit olur. O zaman daha genç, yüksek bonservis düşük maaşlı satılabilir oyuncu alabiliriz.

Çevrimdışı worns

vidanında bitmiyormu uygun bir kontratla uzatırız bence

bitiyor ya makul seviyelerle uzatırız ya da vedalaşırız, artık formuna göre bizim isteğimiz ya da oyuncuya gelecek olası talepler belirler. her türlü stopere 3.3 artı birşeyler vermekten kurtulmuş oluruz.

Çevrimdışı Orhan_

bahsettiğim alex değil costa. Batsuayi mesela hem kullanabilecepin hem satabileceğin bir oyuncu. Genç olmamışınınparlamamışını bulamıyorsanda en azından bu tarza yönelirsin. Yönetimler bir sonraki dönem adaynolmayacakmış gibi benden sonrası tufan anlayışını bırakmalı. Artık senede 3 transferi aşmayacak bir transfer anlayışına geçmeliyiz.

Ha ben alınmış bir oyuncu olarak düşündüm meseleyi. O yüzden Alex dedimdi. Costa alındığı zaman eleştirisini yaparız. Hele bir de yatışa geçerse o vakit ağzını burnunu kırarız ki zaten almıyoruz. Şanslı herif. Sevimsiz bir tip zaten. Ama belki de yemdi sadece. Benim kulüp içinden zerre haberim yok :D.

Söylediklerini anlıyorum abi, katılmıyorum da diyemem ama yeterliliği konusunda pek emin değilim. Çünkü bırakalım bizim kulübü ülkece batığız. Çok daha marjinal işler olması lazım.
Yabancı sınırı getireceklerine transfer sınırı getirsinler bari :D.

Çevrimiçi Necmi

Ghezzal-Teixeira-Larin
Batshuayi

Çok tehlikeli duruyor.
tehlike istiyorsan larin yerine nkoudou koy bence bu sene çok ümitliyim ondan bakma yedek çıkmasa sezon boyu şans bulsa larin skoruna ulaşırdı yedek oynayıp 8 gol 6 asist yaptı sanırım

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1424835058754629632?s=19

İnşallah bonservisi çok fazla olmaz ama iki sezon gol krallığına oynayıp ŞLde de birkaç gol atsın çok net kar ettirir.

tehlike istiyorsan larin yerine nkoudou koy bence bu sene çok ümitliyim ondan bakma yedek çıkmasa sezon boyu şans bulsa larin skoruna ulaşırdı yedek oynayıp 8 gol 6 asist yaptı sanırım
Onu da beğeniyorum daha farklı bir profil ama Larin in golcülüğü ve arka direk kafalarına bu sezon da bayağı ihtiyacımız olacak. Sözleşmeyi uzatalım, seneye güzel paraya yollarız yerine Nkoudou koyarız 😂

Çevrimiçi murat

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1424835058754629632?s=19

İnşallah bonservisi çok fazla olmaz ama iki sezon gol krallığına oynayıp ŞLde de birkaç gol atsın çok net kar ettirir.
bonservisi 5 milyonsa 4 yılda ödesinler işte böyle bir oyuncuyu kiralamaya kalksan zaten senelik o parayı verirsin.

Çevrimdışı worns

bonservisi 5 milyonsa 4 yılda ödesinler işte böyle bir oyuncuyu kiralamaya kalksan zaten senelik o parayı verirsin.

bir yıllık kontratı var, kiralama olmaz, alırsak bonservisini alacağız gibi görünüyor. ki sevinirim de hala yatırım yapılabilir yaşta, iş yaparsa ya her sene santrafor aramaktan kurtarır ya da ciddi bonservis kazandırır.

Çevrimiçi Necmi

yalnız onu elden çıkartmaya niyetli olsalar epl takımlarından biri kapar iyide bonservis kazanırlar

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Eğer o lafları gerçekten söylemişse bundan sonra benim adamım Larin'dir. Göreceğiz bakalım uzatacak mı gerçekten.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Aynen katılıyorum ama Larin de çok tedirgin ediyor rakip beki. Fiziği sayesinde oluyor bu. Enkudu aynı etkiyi yapmaz ama o da çok daha hızlı Larin'den. Bence Kanadalı ile devam etmek lazım dominasyon için.

Çevrimdışı blackeagle35

İçerdeki bazı maçlarda özellikle Necip'i stopere yazarak yabancı sınırını aşabiliriz. Stoperin en az sırıttığı mevki olduğunu düşünüyorum.

Çevrimiçi murat

bir yıllık kontratı var, kiralama olmaz, alırsak bonservisini alacağız gibi görünüyor. ki sevinirim de hala yatırım yapılabilir yaşta, iş yaparsa ya her sene santrafor aramaktan kurtarır ya da ciddi bonservis kazandırır.
kiralasınlar demedim bonsevisi 5 milyonsa nöyle bir oyuncunun kiralama bedeli de senelik o kadar olur zaten versinler uzun vadeli bonservisini alsınlar dedim.santraforda tutmazsa kötü ihtimalde larini tutamazsak yerini ikame eder mi?

Çevrimiçi murat

İçerdeki bazı maçlarda özellikle Necip'i stopere yazarak yabancı sınırını aşabiliriz. Stoperin en az sırıttığı mevki olduğunu düşünüyorum.
yalnız stoper sırıttığında hepimiz ağlarız :D

Çevrimiçi murat

yalnız onu elden çıkartmaya niyetli olsalar epl takımlarından biri kapar iyide bonservis kazanırlar
bilmiyorum yazılanlara göre konuşuyorum.5 milyon istiyormuş chelsea diyorlar.

Çevrimiçi Necmi

Eğer o lafları gerçekten söylemişse bundan sonra benim adamım Larin'dir. Göreceğiz bakalım uzatacak mı gerçekten.
larin uzatırsa bizimle bu kadroda avrupanın en iyi golcülerinden biri olur yolu iyi fiyatla epl ye uzanır biz elimizdeki değeri görmüyoruz bu senede performans gösterirse iyi bir fiyat ve imza oarasıda hakkı dürüst olmak lazım şu anda onu golcü kanat olarak görüyorlar milli takımındada atıyor bu önemli altı maçta yedi gol attı kesinlikle kaçırmamak lazım
İnsanlar önce borcunu ödesin diyor biz ona dış kapının mandalı gibi davranıyoruz o bize borcunu ödedi bundan sonra kaliteli oyuncu kontratı yapmak gerekiyor

Çevrimiçi Necmi

bilmiyorum yazılanlara göre konuşuyorum.5 milyon istiyormuş chelsea diyorlar.
beş iyi fiyat epl de kaçırmaz onu orta sınıf takımlar

Çevrimiçi murat

larin uzatırsa bizimle bu kadroda avrupanın en iyi golcülerinden biri olur yolu iyi fiyatla epl ye uzanır biz elimizdeki değeri görmüyoruz bu senede performans gösterirse iyi bir fiyat ve imza oarasıda hakkı dürüst olmak lazım şu anda onu golcü kanat olarak görüyorlar milli takımındada atıyor bu önemli altı maçta yedi gol attı kesinlikle kaçırmamak lazım
İnsanlar önce borcunu ödesin diyor biz ona dış kapının mandalı gibi davranıyoruz o bize borcunu ödedi bundan sonra kaliteli oyuncu kontratı yapmak gerekiyor
daha önce karşı kanatında q7 oynuyordu gösterişli ayaklara sahipti ama aynı oranda efektif değildi.larin öyle bir ayağa sahip değil ama tabela yapıyor.futbol gol için oynanan bir oyun .golü atan parayı kapar.

Çevrimiçi Necmi

yalnız stoper sırıttığında hepimiz ağlarız :D
sergenin sisteminde necip sırıtmıyor tersine leval atladı
Geçen sezon mükemmel iş çıkardı biz burnumuzun ucunu göremiyoruz bazen

Çevrimiçi murat

beş iyi fiyat epl de kaçırmaz onu orta sınıf takımlar
futbocuyu ikna etmişiz deniyor.gezzal gibi gelebilir.

Çevrimiçi Necmi

daha önce karşı kanatında q7 oynuyordu gösterişli ayaklara sahipti ama aynı oranda efektif değildi.larin öyle bir ayağa sahip değil ama tabela yapıyor.futbol gol için oynanan bir oyun .golü atan parayı kapar.
larinin gol vuruşları çok temiz kısa mesafede hızlanmasıda iyi en önemlisi takım oyuncusu

Çevrimiçi murat

sergenin sisteminde necip sırıtmıyor tersine leval atladı
Geçen sezon mükemmel iş çıkardı biz burnumuzun ucunu göremiyoruz bazen
ben necipe en çok yedek kulübesindeyken güveniyorum.kaleden ne kadar uzak olursa o kadar iyi.sağ bek oynarken sağbek olduğunu unutuyor stoperken ön libero gibi takılıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

futbocuyu ikna etmişiz deniyor.gezzal gibi gelebilir.
Oyuncuyu ikna ettiysek gerisi halledilir bence. Bu saatten sonra iş bozulursa daha iyi bir oyuncu için bozulur. Bu saatten sonra da macera aramayız. Forvet işi bu hafta sonuçlanır gibi görünüyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi annoca

cenkin 20 milyonlara gittiyse larin çok daha fazlasını eder. bitiricilik ve uzaktan şutlarda cenk daha iyi ama gol koklama fizik hız savunmaya katkı vb bir çok alanda larin daha iyi. kaleci ile teke teklerini geliştirise acayip bir şey olur. umarım sözleşmesini uzatırlar.

Çevrimdışı oblomov

larinin gol vuruşları çok temiz kısa mesafede hızlanmasıda iyi en önemlisi takım oyuncusu

Nasıl desem...
Kendi gelişimine kendisi de inanamamış gibi bir his var bende.
Eksik bir şey var sanki adamda, olsa 2 level birden atlayacak gibi...
Neden bilmiyorum. Sadece öyle hissediyorum.
ASAP