2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2290781 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

canına kurban ne güzel haberler veriyorsun gece gece

Ama bu yolun sonu akpom la bitecek diye korkmuyor değilim 🤔
bitmezzzz  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Off ilerisi NBA gibi olur. Ghezzal potaya kaldırır bunlarda basarlar içeri.
Direkt versinler kupayı bize öyle bir şey olursa :)

Çevrimiçi levitate

@can1903 larin konusunda gelişme var mı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sörloth ile ilgilendiği söylenen Roma‚ Tammy Abraham transferi konusunda Chelsea ile anlaşmaya varmış.

Batshuayi ve Sörloth mu yapacağız yoksa  :biggrinking:

Beşiktaş kulübünün ve başkan Ahmet Nur Çebinin en çok istediği isim Batshuayi, oyuncuyla bütün şartlarda okeyleştik şimdi sıra kulübünde. 

:photo:
Büyük başkan Çebi güldür yüzümüzü

Çevrimdışı joseph35

Limit verildi ve limiti aşmıyoruz. Fener aşıyor veya aşmamış göstermek için başka yollar deniyor. Biz limiti aşmadan iyi oyuncu alıyoruz. Limit zaten batmamamız için. Kaldı ki zaten battık. Zaten 3.5 milyar TL Benfica Dortmund gibi 5 sene satış yapmadan düzelmez.

Yıldırım Demirören döneminde yapacaktık o işi. Şampiyon olup oyuncu satıp şampiyonlar ligi geliri alıp sattıklarımızın yerini 2-3 milyonluk potansiyelli oyuncuyla dolduracaktık. Sonra yine satacaktık. Veya hep zirveye oynayıp harcamayı gelirle tolere edecektik. Geçti artık.

Limite uyalım ve batmayalım yeter. Ülkeye siyaseten ve küresel ekonomi olarak olur gelip kulüpler satılırsa borç düşer. Ama satılmasın bence kur düşsün ayakta kalabildiğimiz kadar kalalım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sörloth ile ilgilendiği söylenen Roma‚ Tammy Abraham transferi konusunda Chelsea ile anlaşmaya varmış.

Batshuayi ve Sörloth mu yapacağız yoksa  :biggrinking:
Forvet tek olarak kalacak. Ljajic giderse de bir tane 8 numara gelecek bence.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Rugani ve Mari hakkında ne düşünüyosun abi @Erman1903

Açıkçası bunlarının ikisinin ne Vida ne de Welinton'dan daha iyi oyuncular olduklarını düşünmüyorum kardeşim.

Çevrimdışı mrred

batshuayi 3 milyona falan alınabilir. Sözleşmesinin son senesindeymiş. 27 yaşında iyi olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Orhan_

Çaliş çaliş çaliş, Para? Para yok...

Heheh, ben yıldız ve olmayan tip oyunculara para verilmesine karşı olmam. Alex - Ghezzal bunlar 40 yılın başı gelir olmayan şeyler pahalı olacak tabi. Bunlara ağzımı bile açmam, sadece şunu derim: ben belki birini alırdım, tercih meselesidir vb.

Bir şey piyasada var da ona yüksek para veriliyorsa gerek yok derim. Ya da 35 yaşında bir stoper alıp Welinton vb yollayacaksam istemem.

Ya da Costa gibi sorunlu tipler, özellikle de yedekte net adam yoksa istemem bunca şeyi riski atmak görürüm.

Performansı olmayan adama karşı çıkabilirim vb, duruma göre yani :)

Risk almak bu işin doğasında var ama o riski alacağın yerler ve sınırlar var. Bunların içinde kaldığın sürece çok dillendirecek bir mevzu göremiyorum.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Forvet tek olarak kalacak. Ljajic giderse de bir tane 8 numara gelecek bence.

Bunlardan hangisi 8 Numara Mustafa. Batshuayi ile alalım kardeş klübümüz Chealse'den.  :biggrinking:

Chelsea´nin kulüp bulmaya çalıştığı oyuncular . (The Sun)

Ross Barkley
Michy Batshuayi
Danny Drinkwater
Tiemoue Bakayoko
David Zapacosta
Matt Miazga
Tammy Abraham
Marcos Alonso
Ruben Loftus-Cheek

Çevrimiçi murat

Kaleci hariç ful yerli bölgemiz yok. Sol bek yerli olacak ortasaha yerli olacak. Başka çare yok gibi görünüyor. Acilen sol beki yerlileştirmek lazım. Ortasahada josef atiba birbirini yedekleyecek salih mehmet tooal ozi birbirini yedekleyecek gibi. Ortasaha bir yerli bir yabancı ile oynarız. Santrafor kanat forvet arkası yerli sakatlık harici oyuna başlamaz.(Görece düşük profilli takımlar hariç)

Çevrimdışı worns

michyde bonservisiyle gelirse elimizde kiralık oyuncu olmuyor. bu yaz dönemi elimizdeki değerleri korumak ve bir kaç tane daha eklemek açısından olumlu geçiyor, takımda en azından 2-3 yıl rahatlıkla yaslanabileceğimiz bir iskelet oluşmakta. maaş bütçemiz de geçtiğimiz senelere kıyasla bakıldığında çok kötü bir noktada değil. önümüzdeki bir kaç yaz sezonunu çok rahat geçirebiliriz, bir kaç fırsat transferi ve satış seviyesine getirebildiğimiz oyuncuların yerini doldurmakla ilerleyebiliriz. bunu 3-4 senedir yapamıyor, ciddi sirkülasyon yaşamak zorunda kalıyor, kiralık kontratlar nedeniyle öne çıkan oyunculardan da uzun soluklu bir fayda göremiyorduk. bu sezon oluşan yapıda bir dönemin kadrosu olarak anılabilecek bir hava var.

Hay sizin para hesabınıza
Bırakın bir gün sevinelim
670 m kredi çekerken kimsenin sesi çıkmadı şimdi o parayı harcarken neden zıplıyorsunuz biz şimdi borçlanmıyoruz o parayı borçlandık zaten
Şimdi çok rahatım tadını çıkartıyorum yayılarak
Baktım kimse umursamıyor bende bıraktım yakasını şimdi ağzını para diye açanın ağzına vurmak için odun elimde hazır
Biz zaten batığız loo bırakın parayı transferlerin tadını çıkartın
Sıkıldım ya gidip biraz renklileri okuyup eğleneyim stres atayım bari
Beşiktaş'a hiçbir şey olmaz. Too big to fail derler ya o hesap. Renkliler için de geçerli bu. Böyle gelmiş böyle gider.

Çevrimdışı kaan1903

Mert Günok yarın Belli oluyormuş via M.Özen

Çevrimdışı Erman1903

Risk almak bu işin doğasında var ama o riski alacağın yerler ve sınırlar var. Bunların içinde kaldığın sürece çok dillendirecek bir mevzu göremiyorum.

İnsan sonuçta en risksiz görünen oyuncuda da problem olabilir, çok riskli adamlar Abou gibi gelip katkı da yapabilir. Şartlara bağlı, ben böyle bir kadroda Costa riskine girmem mesela, geçen sezon olsa daha girilebilir görürdüm. Doğru zamanda yapmak lazım her şeyi, bazen o riskler zorunlu olabiliyor bazen de daha fazlasını istemek insanı elindeki güzel şeylerden eder.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı worns

seneye vida'nın yanı sıra bu sene kurtulamazsak (öyle gibi geliyor) ljajic, lens, douglas gibi pek üzülmeyeceğimiz kontratlar bitiyor. hatta durumlarına göre ozi ve nsakala. iyi değerlendirilebilecek bir hareket alanı yine oluşacaktır. vida iyi hoş, bu sene de iş yapacağına inanıyorum ama öyle bi maaşı var ki o slota yeni stoper rotasyonu kurulur. seneye kurarız.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ghezzal-Teixeira-Larin
Batshuayi

Çok tehlikeli duruyor.

Çevrimdışı kaan1903

bitti o iş
Hayırlı olsun forvet transferi kadar sevindim. Yabancı kuralı olmasaydı daha iyi seçenekler bulunabilirdi ama Mertte iyidir doğana falan 3,5-4 m veremeyeceğimize göre.

Çevrimdışı worns

Hayırlı olsun forvet transferi kadar sevindim. Yabancı kuralı olmasaydı daha iyi seçenekler bulunabilirdi ama Mertte iyidir doğana falan 3,5-4 m veremeyeceğimize göre.

mert alınabilecek en iyi yerli kaleciydi. bence top 3tedir yetenek olarak. geçen senesi kötü ama kalecilerin pikine ulaşabileceği yaşlarda, çıkış yapması gayet olası, motive olabileceği bir yere gelecek. geçen sene başakşehir komple çökmüştü.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2021, 00:43:43 worns ]

Çevrimiçi Necmi

seneye vida'nın yanı sıra bu sene kurtulamazsak (öyle gibi geliyor) ljajic, lens, douglas gibi pek üzülmeyeceğimiz kontratlar bitiyor. hatta durumlarına göre ozi ve nsakala. iyi değerlendirilebilecek bir hareket alanı yine oluşacaktır. vida iyi hoş, bu sene de iş yapacağına inanıyorum ama öyle bi maaşı var ki o slota yeni stoper rotasyonu kurulur. seneye kurarız.
vidanında bitmiyormu uygun bir kontratla uzatırız bence

Çevrimdışı kaan1903

mert alınabilecek en iyi yerli kaleciydi.
Limit para sorunu vs olmasaydı Doğan’ı isterdim parlatıp satabilirdik ama Mert’i de severim iyi kaleci. Tekrar bizde yükselişe geçecektir.