2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2290037 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Metin abi söylüyorsa iş bitmiştir. Alex konusunda en başından beri net konuşanlardan birisiydi. Mert, Batsman ve Godin hayırlı olsun.
Metin abi bu işin amiyane tabiriyle Yargı merciidir. Konuştuğumuzda az çok sinyalleri veriyor zaten  :busted_cop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan avcının parasını cebinden vericek.
Kendi hataları değil komple ama sözüne güvenip göndermeleri kendi hataları. Şimdi rakibimizin taknik direktörünün parasının büyük bölümünü ödemiş olduk.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bir transfer duyumu daha veriyim Fernando-Gedson son günlerde gelirse şaşırmayın.  :ok:

Gelsin gelsin. Ghezzal'a girersen Gedson'a gireriz dedik . Dinlemediler.
Böyle böyle adam edeceğiz onları  :kop:

Çevrimdışı can1903

Kendi hataları değil komple ama sözüne güvenip göndermeleri kendi hataları. Şimdi rakibimizin taknik direktörünün parasının büyük bölümünü ödemiş olduk.
Gönderilme sürecini bizzat başkan anlattı adam beni gönderin ben en fazla bunu yapabilirim dedi. Beşiktaş başkanına yakışanı yapmış göndererek.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mrred

Ya allah aşkına dalga mı geçiyolar daha ne zaman 2.2 teklif ettik, sırf yedirmek için şu çabalara giriyorlar bazen ona ayar oluyorum.
2.5 verecez demek ki neyse godin de biz bir maç kazandırsa 2.8 maaşı çıkmış oluyor. Toplam 6 maçtan 4 ünü kazanırsak

zaten gruptan çıkıyoruz. :D (diğer kazandırcaklar ghezzal alex ve santrafor)

elim ayağım titremeye başladı
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson yerine Patrick Berg alırım kaçarım.

Çevrimiçi Necmi

Hay sizin para hesabınıza
Bırakın bir gün sevinelim
670 m kredi çekerken kimsenin sesi çıkmadı şimdi o parayı harcarken neden zıplıyorsunuz biz şimdi borçlanmıyoruz o parayı borçlandık zaten
Şimdi çok rahatım tadını çıkartıyorum yayılarak
Baktım kimse umursamıyor bende bıraktım yakasını şimdi ağzını para diye açanın ağzına vurmak için odun elimde hazır 😂
Biz zaten batığız loo bırakın parayı transferlerin tadını çıkartın
Sıkıldım ya gidip biraz renklileri okuyup eğleneyim stres atayım bari

Çevrimdışı mrred

Gedson yerine Patrick Berg alırım kaçarım.
çok mantıklı 1.5 sene sözleşmesi kalmış mecbur ucuza bırakırlar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

670 m kredi çekerken kimsenin sesi çıkmadı şimdi o parayı harcarken neden zıplıyorsunuz biz şimdi borçlanmıyoruz o parayı borçlandık zaten
Baktım kimse umursamıyor bende bıraktım yakasını şimdi ağzını para diye açanın ağzına vurmak için odun elimde hazır 😂
ajfkdsjfdşas
Abi gece gece random güldürdün
Ölmüş adamların ölümden korkması gibi bir şey. En azından öbür tarafta yolumuzu bulalım hesabı :D

Çevrimdışı can1903

Diego Costa ve Luuk de jong liste dışı.  :money:

Çevrimiçi murat

Avcının haram parasını Fikko ödesin.
kim kovduysa o ödesin. Hem parasını kulüpnödüyor hem memleketinin takımını çalıştırıyor.

Çevrimdışı oblomov

Vallahi ben de aynı moddayım.
Sabırsızlıkla foto, video, KAP ve maç bekliyorum.
Transfer sürecini efsane götürdü yönetim.
Sezon sonunda da böyle hissederiz umarım.

Bu seneyi 3 kupa ile kapatırsak  :ishock:
ASAP

Çevrimdışı Erman1903

Paracılık bu foruma benden bulaştı :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Diego Costa ve Luuk de jong liste dışı.  :money:
Belliydi liste dışı kalacakları. Batsman'e herkes okey zaten. Hem yaşı hem de fırsat transferi olarak bizi cezbediyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Paracılık bu foruma benden bulaştı :)
Paracılık Feda döneminde başlayan bir akım. Hala o dönemi özlemle anan yöneticilerimiz var. Reklamları da o yönde. Bu havada fazla kalmamak lazım. Sonra rakipler kendini bir şey sanıyor :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

çok mantıklı 1.5 sene sözleşmesi kalmış mecbur ucuza bırakırlar.
Ucuza bırakıp bırakmayacakları önemli değil Gedson ile aynı fiyatta olsalar bile ikisinden birisini alacak olsam yine Berg'i tercih ederim.

Çevrimdışı can1903

Çevrimiçi Sinan23

@Sinan23  senin adam kadro dışı kalmış haberleri var.

Geçen sezon ilk yarı fenaydı. Çok fizikli , rakibi eze eze gol atıyordu . 2. yarı pek oynamadı. Sakatlığı olabilir. Çünkü kesilebilecek bir adam değil. Ben, de Jong tan önde bir adam olarak görüyorum. Batshuayi olmayacaksa de Jong yerine bu olursa sevinirim.

Çevrimdışı Erman1903

Paracılık Feda döneminde başlayan bir akım. Hala o dönemi özlemle anan yöneticilerimiz var. Reklamları da o yönde. Bu havada fazla kalmamak lazım. Sonra rakipler kendini bir şey sanıyor :)

Valla yönetim gelirken söyledikleri bu yöndeydi. Ben Alex ve Ghezzal gibi oyunculara verilen paraya acımam pek, onlar yıldız ucuza oynamazlar.

Çevrimdışı can1903

Welinton gitse ve son günlerde ekstra stopere Kaan Ayhan alsak? Nasıl olur.

Çevrimiçi Sinan23

5 milyona Batshuayi üstüne de Nzola kardeşimi getirsinler.

Off ilerisi NBA gibi olur. Ghezzal potaya kaldırır bunlarda basarlar içeri.

Çevrimdışı Erman1903

Welinton gitse ve son günlerde ekstra stopere Kaan Ayhan alsak? Nasıl olur.

Gitmesin Welinton, alıcısı varsa Vida'nın gitmesi daha uygun olur bizim için bence.

Kaan Ayhan'da hocayı pişman edebilir pek garantisi yok onun.

Çevrimiçi murat

seni de mi kaybettik.  :lol:aslında haklısın fikret o. Kulübü batırdı anç düze çıkaracaktı. Daha önce de Y. D batırmıştı F. O kurtaracaktı. Sonraki dönemde ANÇ batırdı X kurtaracak olatak devam eder bu devran. Hiç kasmaya gerek yok zevk almaya bakalım. Nasılsa suçu atacak bir yönetim hep olacak taraftar kendisinde hiç suç bulmayacak.

Çevrimdışı alimm

Beşiktaş kulübünün ve başkan Ahmet Nur Çebinin en çok istediği isim Batshuayi, oyuncuyla bütün şartlarda okeyleştik şimdi sıra kulübünde. 

:photo:

Cansııınnnnn sen cannn 😘🤩
Bundan Sonra Her Sene Böyle...