2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2290567 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

İlk kez %100 olmadan bi transferi yazacağım sanırım bunda etkisi benim de çok istememden kaynaklanıyor..

Zor tutuyorum kendimi abi @Erman1903

Yaz istersen kardeşim madem bu kadar istiyorsun :)

Çevrimdışı oblomov

Bence alt yapı üst yapıyı belirler...

Haklısınız. Ters yazmışım.
Kalsın öyle. Hatırladıkça daha dikkatli yazmaya teşvik eder  :ebebe:
ASAP

Çevrimiçi Samet Ç

Batshuayi çözdük galiba

Çevrimdışı oblomov

İlk kez %100 olmadan bi transferi yazacağım sanırım bunda etkisi benim de çok istememden kaynaklanıyor..

Zor tutuyorum kendimi abi @Erman1903

Yapıştır gelsin o zaman güzel kardeşim.
Heyecanla bekliyoruz.
Buldozer gibiyiz bu sene m'aşallah.
Sonumuz da öyle olsun umarım.
ASAP

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş kulübünün ve başkan Ahmet Nur Çebinin en çok istediği isim Batshuayi, oyuncuyla bütün şartlarda okeyleştik şimdi sıra kulübünde. 

:photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Nazım Ar

31 yaşında top seviyelere yakın kronik sakatlığı olmayan bir futbolcu alındı. Çin'de dahi işini hep ciddiyetle yapmış, nerede hangi mevkiide oynadıysa skora etki etmiş bir oyuncu, ligin dinamiklerine uygun bir stili var, hesap makinelerini bırakın keyfini çıkarın. Adam oynamaya gelmiş görünüyor, zaten Josef büyük karakter Alex 2 maç savsaklasa ilk o çöker tepesine. Lens, Douglas, Llajic gibi safralardan kurtulalım yeterince para cebimizde kalacak. Denildiği gibi Beşiktaş'ın üst üste 2. Şampiyonluğu zordur, özel performanslar ve sıkı bir arkadaşlık ortamı gerektirir. Bakıldığında Rosier, Ghezzal, N'Kodou, N'Sakala, Josef, Wellington, Alex bu ortama uygun oyuncular. Atiba, Vida gibi liderleriniz var ve Larin de kalırsa takımla uyumlu kaprissiz bir oyuncu. Yerlilerimiz gruplaşmadan uzak ve kimsenin altını oymaya çalışmayan karakterli oyuncular.  Bu kadronun keyfini çıkaralım.

Çevrimdışı Erman1903

Beşiktaş kulübünün ve başkan Ahmet Nur Çebinin en çok istediği isim Batshuayi, oyuncuyla bütün şartlarda okeyleştik şimdi sıra kulübünde. 

Haydi hayırlı olsun, baya kabiliyetli ve bitirici bir oyuncu. Zaten ilgimiz vardı problem olmaz merak etme piyasada isim epeydir.

Çevrimdışı mrred

Bildiğimden değil... Yaşımdan dolayı şahit olduğum için:
Bu konuya dair son gönderim.
Hazır güzel bir transfer sezonu geçiriyoruz, ağzımızın tadı bozulmasın.

Bu ülkede futbolun batması planlı bir iştir.
Siyasette çekilen operasyonun bir benzeri futbol takımlarına çekilmiştir.
"Seba gitsin, Ahmet Dursun",
Ali Şen imparatorluğunun yıkılışı vb...
GS o zaman küçük kulüp olduğu için başkanlarını hatırlamıyorum ama...
Malum teknik direktör ve ilişkileri...

Sonrasında malum süreç, domine edilen lig, Avrupa gelirlerine ulaşamayan 2 büyük,
ekonomik değil siyasi beklentilerle yönetilen ve Türk Futbolunun parasını "çilekler"e harcayan sonradan büyük...

Sırf Arda operasyonu bile kim bilir bu sektöre kaça mâl olmuştur.

"Seba gitsin, Ahmet Dursun" meselesini yazdım diye mevzuuya muhalif olacaklar olabilir...
Derdim ülke futbolu ve dolayısı ile kulüp dinamiklerinin kendi doğası ile gelişmediğini anlatmak.

Özetle kim olsa batacaktı kulüpler.
Vitrindi geri kalan iş.
"Bence".

Ez cümle solcuların bir sloganı var.
Mevcut duruma iyi uyuyor:
"Kurtuluş yok tek başına!
Ya hep beraber!
Ya hiç birimiz!"
Futbol "halkı uyutma aracı" bu ispanyadaki devrimde de böyleydi güney amerikada da böyleydi... Eskiden cambaza bak

cambaza derlerdi şimdi transferlere bak gollere bak falan diyorlar... Fakat Beşiktaş farklı bu ülkeyi kuran irade bizden

çıktı...İnsan en çok buna üzülüyor zaten... Yani ne biliyim farklı bir yolu olmalı hep aynı hataları yapıyoruz insan

sindiremiyor
The great gig in the sky

Çevrimiçi annoca

hadi inş kulübüde sıkıntı çıkarmaz ve bitiririz.

Çevrimdışı oblomov

Başkan mode açtı, oyunun hilesini buldu sanırım.
Dilerim hem bizi, hem de kendini hayal kırıklığına uğratmış hissetmez sezon sonunda.
ASAP

Çevrimdışı can1903

Haydi hayırlı olsun, baya kabiliyetli ve bitirici bir oyuncu. Zaten ilgimiz vardı problem olmaz merak etme piyasada isim epeydir.
İnşallah çok katkı vericek abi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı oblomov

Futbol "halkı uyutma aracı" bu ispanyadaki devrimde de böyleydi güney amerikada da böyleydi... Eskiden cambaza bak

cambaza derlerdi şimdi transferlere bak gollere bak falan diyorlar... Fakat Beşiktaş farklı bu ülkeyi kuran irade bizden

çıktı...İnsan en çok buna üzülüyor zaten... Yani ne biliyim farklı bir yolu olmalı hep aynı hataları yapıyoruz insan

sindiremiyor

Başat meselelerde...
Ahlâk, tevazu, doğruluk vb değerleri "mümkün olduğunca" temsil ettiği sürece...
Üzülecek bir şey yok bence dostum.

Renkler bile bulunduğu skalanın sağında ve solunda yer alan diğer renkler ile değerlendirilirler.
Bu ülkede, bu koşullarda...
"Siyah" da biziz "Beyaz" da...

Gerisi teferruat gelir, geçer.
ASAP

Çevrimdışı Orhan_

Hala anlamıyorsun.

Messi gelsin isterse 4 milyon euro veremeyiz. Bu kadar. Performansından ve futbolculuğundan bağımsız.

Daha net nasıl anlatcam. Bizim hiçbir futbolcuya 4 milyon verme lüksümüz yok bizim öyle bir çapımız yok.

Yoktan anlamıyor taraftar ama yok gerçekten. Başkanda çocuğuna üzülen baba gibi sırf çocukları sevinsin diye borç

harçla transfer yapıyor geleceğimizden gidiyor. Tam da bu dirayetle duruşu olmaması sebebiyle eleştiriyorum. Tekrar

söylüyorum futbolcunun sahadaki performansından bağımsız.

Yahu mrred.
Öncelikle çok olduğunu iddia ettiğin rakam bile afaki o bile tam net değil (belki 15m eurodur) ama bu kısmını gerçekten tartışmayacağım seninle zira sen tartışmıyorsun.
Bu kulüp zaten batık ne demek biliyor musun? Bunu en az 3 kere söyledim, direkt sana.. Bunu anlayabiliyor musun yoksa anlatayım mı? Pes vallahi :D

Çevrimdışı can1903

Başkan mode açtı, oyunun hilesini buldu sanırım.
Dilerim hem bizi, hem de kendini hayal kırıklığına uğratmış hissetmez sezon sonunda.
iş bitirici modu  :ebebe:

Çevrimdışı oblomov

Bu arada özellikle transfer sezonundaki katkıların için çoook teşekkürler kendi adıma Can hocam.
Var ol.  :ok:
ASAP

Çevrimdışı Orhan_

Başkan Allah aşkına Batshuayi'yi 1m'e getir, bonservisi de 200 kuruş olsun. Yoksa zaten batmış bir kulüp batacak diye haybeye kalp krizi geçirecek insanlar var :D @mrred

(Vallahi iyi niyetli bir şaka)

dipnot: 1m derken euro değil tl...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Avcının haram parasını Fikko ödesin.

Çevrimdışı can1903

Bu arada özellikle transfer sezonundaki katkıların için çoook teşekkürler kendi adıma Can hocam.
Var ol.  :ok:
Çok teşekkür ederim abi :ok:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yerlide 1-2 hamle yapmamız lazım. Dar rotasyon ciddi sıkıntı yaratır.

Çevrimdışı can1903

Bir transfer duyumu daha veriyim Fernando-Gedson son günlerde gelirse şaşırmayın.  :ok:

Çevrimdışı mrred

Yahu mrred.
Öncelikle çok olduğunu iddia ettiğin rakam bile afaki o bile tam net değil (belki 15m eurodur) ama bu kısmını gerçekten tartışmayacağım seninle zira sen tartışmıyorsun.
Bu kulüp zaten batık ne demek biliyor musun? Bunu en az 3 kere söyledim, direkt sana.. Bunu anlayabiliyor musun yoksa anlatayım mı? Pes vallahi :D
Yahu  :D
tamam
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mert transferi sonrası Ersin'in kalma olasılığı çok düşük. Mert bu hafta imzalar.

İsmi basına kısmen düşen bir stoper ile Batshuayi bitmeye çok yakın. Son gün Kaan Ayhan hamlesi beklediğimi de belirteyim. (Metin Sönmez)

Metin abi söylüyorsa iş bitmiştir. Alex konusunda en başından beri net konuşanlardan birisiydi. Mert, Batsman ve Godin hayırlı olsun.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1424830354247012356
Ya allah aşkına dalga mı geçiyolar daha ne zaman 2.2 teklif ettik, sırf yedirmek için şu çabalara giriyorlar bazen ona ayar oluyorum.

Çevrimdışı Erman1903

İnşallah kardeşim hocanın istediğini bildiğimiz kafacı profilden uzak ama Alex ile yerden güzel oyunlar yaparlar. Biraz tuzlu olsa gerek maaş ama EPL tarifesi yapacak bir şey yok, yaşı falan iyi elde kalmaz :)