2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2290672 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetimin bir artısı eksilerini örtmüyor. Bu hata yaptıkları pazarlıklardan elde ettiklerinin yanında çok büyük duruyor.

https://twitter.com/buzzspor/status/1424799309409792000

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 'TaNeR'

Şu ''Tanrı kulu Hunter''ın bir yerlerinden çıkar o aldıkları  :akuma:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/yakupcinar/status/1424756038973149184?s=20

Yakup Çınar ile Murat Özen twitterda devamlı paslaşıyor. Özen yönetimci olduğu için maliyeti büyük ihtimal açıkayamadı

fakat haberi bu çocuğa uçurdu. O sebeple güvenilir bir kaynak olarak görüyorum.

İşin çakallığına kaçmış gibi bonus ne ???
Belki şampiyonlar liginde gruptan çıkma
şampiyonlar liginde puan başı
vs vs bir çok şey olabilir.
Neden abi bir anda maç başı 30 bin euro yaptın anlamadım.

Çevrimiçi Necmi

Bu saatten sonra bize de yönetim savunduruyorlar abi :D
hiç valla
Söylediği açık imza parasını cebimden vereceğim demek  ne demek belli bunun için eleştirmek haksızlık 2.2 m maaşa alexi getiriyorsun tadını çıkartmak varken oturup maaşını neden hesaplayın nasılsa onu hesaplamak için kötü oynayacağı zamanlar olacak 😂

Çevrimdışı mrred

Ben güvenmiyorum. Diğer tüm muhabirler benim söylediğimi söylüyor. Çoğunluğun sözü geçerli benim için.
Yahu adam zaten 2.2 net maaşı yok demiyor. Toplam senelik maliyeti yazıyor.

Sen kulüp muhabirlerinin yönetimin yazmayın dediği şeyleri yazabileceklerini mi sanıyorsun ?

Hepsi yönetim yalakası. Hiçbirinin Beşiktaşı falan düşündüğü yok.
The great gig in the sky

Alex maç başı 30 bin euro falan alacak sanırım. Her maça çıktığında 300 bin TL kasamızdan çıkacak. Korkunç bir para

Birde yönetim muhalifi olarak söylemeliyim ki bu adamlar 1 kuruş için bile bir ton uğraşıyorlar. FO olsa getirin 100 bin ben daha ekliyim YD olsa 1 milyon daha fazla verelim falan demişlerdir. Elbet vereceği bonusun içinde şampiyonluk bonusu vs gibi bir şeyler yapıp tabiri caizse eşşeği sağlam kazığa bağlamışlar. Benim bu yönetimi eleştirmediğim tek şey iyi niyetleri. Allah var iyi niyetleri çok yüksek. Ama Beşiktaş kulübünü yönetmek için iyi niyet yetmediği için eleştirip duruyorum.

Çevrimdışı mrred

BOnus prim olduğu için maaş sıkalasınada girmez herhalde
Bonus dedikleri şeyin büyük bir kısmı

maç başı ve puan başı ücretlerden oluşuyor.
The great gig in the sky

Ben güvenmiyorum. Diğer tüm muhabirler benim söylediğimi söylüyor. Çoğunluğun sözü geçerli benim için.

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1424713306191892486

Katılıyorum ben Ertan'a ve haber kesin mi artık geldi mi vs diye de Murat'a bakarım.
"Başarı bonusu" diyor. Yani kulüp elbet şampiyonlar liginden puan bonusu vs vs diye bir ton bonus eklemiştir.
Dediği gibi belki 4m bile kazanabilir ama atıyorum 4m kazanınca kulüpte 100m kazanıyordur mesela sallıyorum.

Çevrimdışı mrred

Birde yönetim muhalifi olarak söylemeliyim ki bu adamlar 1 kuruş için bile bir ton uğraşıyorlar. FO olsa getirin 100 bin ben daha ekliyim YD olsa 1 milyon daha fazla verelim falan demişlerdir. Elbet vereceği bonusun içinde şampiyonluk bonusu vs gibi bir şeyler yapıp tabiri caizse eşşeği sağlam kazığa bağlamışlar. Benim bu yönetimi eleştirmediğim tek şey iyi niyetleri. Allah var iyi niyetleri çok yüksek. Ama Beşiktaş kulübünü yönetmek için iyi niyet yetmediği için eleştirip duruyorum.
Mevzu yönetim muhalifi olmak değil.

3.8 milyon euro maliyet Beşiktaş'ın gerçeğine uymuyor. Bu kadar basit önermenin neyini anlamıyorsunuz.

Oyuncunun yeteneğinden bağımsız söylüyorum. Bizim son demlerini yaşayan Alex'e ihtiyacımız yok. Shahktar onu nasıl

6 milyona aldıysa bizim de o şekilde yeni alexler bulmamız gerekiyor.
The great gig in the sky

Bu saatten sonra bize de yönetim savunduruyorlar abi :D

Hahahaha son 2 postuma bakıcak olursak harbiden öyle oldu  :evillol:

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1424713306191892486

Katılıyorum ben Ertan'a ve haber kesin mi artık geldi mi vs diye de Murat'a bakarım.
"Başarı bonusu" diyor. Yani kulüp elbet şampiyonlar liginden puan bonusu vs vs diye bir ton bonus eklemiştir.
Dediği gibi belki 4m bile kazanabilir ama atıyorum 4m kazanınca kulüpte 100m kazanıyordur mesela sallıyorum.
Peki madem neden yönetim tam maliyeti açıklamıyor ? Kap bildirimi neden yok ?
The great gig in the sky

Şu ''Tanrı kulu Hunter''ın bir yerlerinden çıkar o aldıkları  :akuma:

Bu sene başta o hunterın şampiyonluk kadrosunu patlatacağız, sonra da gelip avni akerde çakacağız.
Trabzon kurduğu 2 yıllık kadroda mıçında patlayacak, hunterda artık konyaspor falan takılır.
Beşiktaş'la uğraşanın çocuğu olmaz, görücez AVCI EFENDİ o aptal aptal sırıtışlar yedek kulübesinde falan. Sana o aldığın haksız paraların hepsini bir tarafıdnan çıkartacağız. :steamed: :steamed:

Çevrimiçi Samet Ç

Alex'in maç başı parası 100 bin yıllik net kazancı 4.5 milyon euro imza parasıda 2.5 milyon euro güvenilir kaynak az bile yazmış.:D
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2021, 21:49:36 Samet Ç ]

3.8 milyon euro maliyet Beşiktaş'ın gerçeğine uymuyor. Bu kadar basit önermenin neyini anlamıyorsunuz.

Oyuncunun yeteneğinden bağımsız söylüyorum. Bizim son demlerini yaşayan Alex'e ihtiyacımız yok. Shahktar onu nasıl

Ya buna eyvallah daha sabah dedim bizim scout ve hoca 100 adam bilmiyordur diye.
Ama demek istediğim şöyle düşündüler büyük ihtimal
Alexi almazsak şampiyonluk vs gider ama ona 4 m vermekten kurtuluruz
Alexi alırsak yine şampiyonluk vs gider 3 m veririz ona
Alexi alırız şampiyon oluruz bilmem kaç puan alırız şlden falan 100 m kazanırız 4msi ona gider falan filan diye.

Bu transfer politikasını doğru bulmuyorum bende ama böyle bir kaç tane özel oyuncuya ses çıkarmam. Godin, Costa falan istemiyorum zaten.

Çevrimdışı mrred

Azıcık farklı bakmak lazım. Bütün transfer haberlerini yönetimden alan Beşiktaş muhabirleri yönetime göbekten bağlılar.

Yönetimden transfer haberi alan muhabirler yönetimden "emir de " almak zorundalar. O sebeple ben asıl "maliyetler"

konusunda Beşiktaş muhabirlerine "şüpheli" bakarım.
The great gig in the sky

Azıcık farklı bakmak lazım. Bütün transfer haberlerini yönetimden alan Beşiktaş muhabirleri yönetime göbekten bağlılar.

Yönetimden transfer haberi alan muhabirler yönetimden "emir de " almak zorundalar. O sebeple ben asıl "maliyetler"

Buna da katılıyorum ama Ertan'a yönetici yalakası demek için biraz ağır olur. Bak Murat'a diyebilirim bende doğru verir ama pek topa girmez. Fakat Ertan'a direk geçenlerde Başkanın adamlarından biri tehdit etti. Bunu paylaştı falan twitterda gündem oldu bizimkilerin arasında. Her şeye şüpheyle bakmak lazım buna katılıyorum.

Çevrimdışı Orhan_

Beşiktaş'ın gerçeğini sen de tam anlamamışsın bence çünkü iflas bayrağını çoktan çekmiş olmamız gerekiyordu. Gerçekliği kaybedeli oldu bayağı.
ANÇ gibi anlaşma üzerinden indirim yapan bir adam var kulübün başında. Biraz fazla kasıyorsunuz bu konuyu bence.
Bir de şu hesaplarınızı Allah aşkına boşluğa yapmayın. Bu adam CL'de ve ligde seni direkt başarıya götürürse gelir-gider hesabını nasıl yapacaksın? Bizim "şimdi" kaygımızın "gelecek" kaygımızdan daha az olduğunu hiç sanmıyorum, kulüp bu denli batık haldeyken.

Çevrimdışı mrred

Ya buna eyvallah daha sabah dedim bizim scout ve hoca 100 adam bilmiyordur diye.
Alexi alırız şampiyon oluruz bilmem kaç puan alırız şlden falan 100 m kazanırız 4msi ona gider falan filan diye.

Bu transfer politikasını doğru bulmuyorum bende ama böyle bir kaç tane özel oyuncuya ses çıkarmam. Godin, Costa falan istemiyorum zaten.
Bu kulüp son 10 senedir hep aynı hataları yapıyor. Bu tesadüf değil. Burada net akılsızlık var. Herşey şampiyon olma

üzerine kurgulanıyor. Hayatımda gördüğüm en saçma planlama. Yahu ligde 20 takım var şampiyonluğa oynayan 5

takım var yani şampiyon olma olasılığın yüzde 20. Bu nasıl risk analizi? Bunlar kendi şirketlerini böyle mi yönetiyorlar?

Fakat adamlara da çok yüklenmiyorum çünkü onların savunması da "taraftar böyle istiyor" şeklinde oluyor...
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

100 adamdan fazla bilse ne olur hoca ve scout ekibi gerçekten inanan var mı bizim Güney Amerika'dan bonservisiyle topçu alabileceğimize 3 milyonluk Ghezzal'ı 5 taksitle alıyorsun Güney Amerika'dan topçuyu kulübünden nasıl çıkaracaksın taksitle mi dalga geçip yollarlar seni.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2021, 21:56:45 Samet Ç ]

Çevrimdışı mrred

Beşiktaş'ın gerçeğini sen de tam anlamamışsın bence çünkü iflas bayrağını çoktan çekmiş olmamız gerekiyordu. Gerçekliği kaybedeli oldu bayağı.
ANÇ gibi anlaşma üzerinden indirim yapan bir adam var kulübün başında. Biraz fazla kasıyorsunuz bu konuyu bence.
Bir de şu hesaplarınızı Allah aşkına boşluğa yapmayın. Bu adam CL'de ve ligde seni direkt başarıya götürürse gelir-gider hesabını nasıl yapacaksın? Bizim "şimdi" kaygımızın "gelecek" kaygımızdan daha az olduğunu hiç sanmıyorum, kulüp bu denli batık haldeyken.

Hep başarıya götür ise bu olur ise şu olur ise ben de diyorum ki ,

"ya olmaz ise ?"
The great gig in the sky

Çevrimdışı oblomov

Ben geçmiş dönemlerden şunu öğrendim...
İyi niyet varsa gerisi "edinilebilir",
İyi niyet yoksa gerisinin varlığının da bir anlamı yok...

Haa A.AVCI olayı tam bir fiyasko...
Ama o sürecin de kendine has dinamikleri, gerekleri, gerekçeleri var.
Lakin büyük hata o ayrı. Açıklanacak, kabullenecek yanı da yok.
Büyük kayıp bu yoklukta.

Endüstriyel futbol öyle bir şey ki...
Tek bir hata ekonomik anlamda bütün artıları çöpe attırabilir...
Yılların emeği çöpe gidebilir.

FETÖ zamanı ve ardından gelen siyasi baskı; hem camia, hem de yönetimleri umutsuzluğa...
Yanlış anlaşılmasın ama... "komplekse" sürükledi.
Yapı itibari ile Ali Şen, Aziz Yıldırım gibi sıkıntılı, dediğim dedik, profillere de kapalı kulüp.

Atladığımız şey şu:
"Demokrat, şeffaf, taraftara saygılı..." diye kriter koyunca,
MHK, TFF vb ile de çirkef savaşlara giremeyecek bir yönetimi benimsemiş oluyoruz.
Yani her tercih bir kaybediş...

Camia seçtiyse, çooook extrem olumsuz şeyler olmadıkça(bkz:Y.D.) her başkana en az 3 yıl kredi açılması taraftarıyım.
Türkiye' de bütün kulüpler batık.  Biz de dahil.
Getiri yok mu? Fazlasıyla var. Ama "iyi niyetli olup" kulüp yönetmek...
Akıllı işi değil bu ülkede.

Velhasıl-ı kelam sonumuz hayırlı olsun.
Türk siyaseti için anlatılan, "cehenennem çukurundan çıkmaya çalışan herkesin bacağından ötekinin asıldığı" fıkradan zerre farkı yok.
Ülke futbolu, ülke puanı...
Yıllarca gördük. İdealist adam işi değil bunlar.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2021, 22:08:17 oblomov ]
ASAP

Çevrimdışı Erman1903

İmza parasının ilk yıla koyulması normal. Bu oyuncu zaten kemiksiz imza bonus hariç 3M yıllık bulurdu.

Tabi biz pek zengin bir kulüp değiliz sadece bu oyuncu yok diğer oyuncularımız da pek ucuz sayılmaz/şu ana kadar satış da yok. Normalde önce satışlar yapılacaktı onların parasıyla alacaktık, Ljajic gitmeden 10 gelmeyecekti falan şu an yaptığımız plan oyuncuların da gelir bırakabilecek tip olmaması dolayısıyla biraz riskli.

Zaten iki kupalı ünvan sahibiyiz, iyice favori olduk bu oyuncularla. Takımın üzerindeki kazanma baskısı yüksek olacak. Başarıya ulaşılamaması durumunda kurşun atacak metelik dahi bulamayabiliriz.

Bu şartlarda zar atımı tipi santrafor tutmaması durumunda başa bela olur, bir çuval işi berbat edebilir o yüzden dikkatli tercih yapmalı.

Çevrimdışı Orhan_

3.8 milyon euroluk maliyeti çıkaran adamlar kimler ve bu bilgilere nereden ulaşıyorlar ki 3.8 milyon (bonuslarla beraber) her yıl aynı miktar mı? Gelecek sene de imza parası verecek miyiz ki onu da ANÇ ödüyor. Niye kulüp kasasına yazıyoruz bunu?
3.8-0.9=3 milyon euro. 2.2 garanti para. 800 bin euro bonus. Cl'de atacağı bir gol, yapacağı bir asist yetti de arttı bile ki zaten bu yüzden bu rakamlar veriliyor, riske ediliyor. Olur olmaz, o kısmını göreceğiz ama bu adamı 3 kuruşa oynatamayacağın da aşikar.

Çevrimdışı kaan1903

ALEX Cl de sana bir maç alır 2.8 M € kazandırır parasını çıkartır sıkmayın canınızı  2.2.m +900 bin imza Teixeira gibi bir adam için çok iyi. Başarı bonuslarını gerçekleştirsin yeter ki sonu güzel bitiyor mesela bu sezon 800 M TL Gelir elde ettik

Çevrimdışı oblomov

Bir de Avrupa' da baş ve baş altı kulüp/ligleri örnek gösterip,
"onlar alıyorsa biz niye alamıyoruz..." diyen naif arkadaşlara bayılıyorum.
Bu ülkede son dönem, başta kiralık oyuncular olmak üzere,
sakat vb. demeden geleni gideni rehabilite ettik.
Bize gelmeyen adam, bize oyuncu vermeyen kulüp bu ülkede kimseye vermez.

Genç, potansiyelli, talibi olan oyuncu neyine gelsin bu ligin, bu ülkenin?
Alex' i erkenden Arap ligine gitti diye eleştirenler söylüyor bir de bunu!

Senin verdiğin maaşın 1/5 ine, futbol oynanan, sosyal hayatın mümkün olduğu,
göz önündeki liglere gidiyor doğal olarak adamlar.
"Onlar almış, biz niye alamıyoruz?" diye merak ediyorsan önce bu çarpana bir bakmak lazım.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2021, 22:08:52 oblomov ]
ASAP