2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2291700 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Aston Villa'daki Wesley' de sırtı dönük oynayabiliyor.
İyi bir oyuncu gibi.

Fiziğinin iyi olması sayesinde belli ihtiyaçları karşılayan bir adam o. O yüzden hani iyi takımda da çok sırıtmaz ama fiziği dışında öyle üst düzey denebilecek bir özelliği pek yok. Hemen her takımda sisteme uyabilir ama yardımcı erkek oyuncu rolünden pek öteye gitemez gibi.

Çevrimiçi Koa_lAA

herkese selam...
sörloth geldimi diyerekten bakayım dedim foruma... gelmemiş hala... :ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yönetimin akıllandığı, geçen sene bunları yaptı düzeltti dediği şeyler nelerdir ???
Yanlış anlama meraktan soruyorum. Fikrini merak ettim.

Geçen dönemde çok başlılık vardı, herkesin ayrı bir planı varmış gibi hareket ediyorduk. Bu dönemde gözüken çok bilimsel olmasa büyük takımız düşüncesiyle hareket ediliyor. Hoca elma isterken kulüp armut bakmıyor, birbirlerinden farklı olabilir ama çoğu geçen oyuncu isim tipler. Alabildiğimiz kadar baba adam alalım, riske girmeyelim belli ki düşünce yapımız bu, ne kadar doğru olduğu tartışılır ama en azından 'Davor Please Help Us, Eller kollar bağlı modunda değiliz.

Bir taraf Ajax modeli derken diğeri bana tecrübe lazım demiyor en azından.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2021, 14:43:48 Erman1903 ]

Çevrimdışı Nazım Ar

Sörloth işine girmek lazım, fener alırsa ki o paraları verebilirler avantajlı duruma geçerler. İsmi geçen forvetler arasında en garanti adam o görünüyor.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1424684680176185351?s=20

Benim seneler önce paylaştığım bir oyuncu, tarz olarak Caner Erkin'in insan gibi olanı diyebiliriz. Bol bol düzgün orta keser lakin kademe olarak sıkıntılı bir tip. Öyle topla çok hareketli alıp çıksın tarzı olduğu da söylenemez ama yaptığında genelde başarılı olur.

İsmi kadar iyi değil, tekniği yüksek. Orta seviye savunmacı, hava topu yok değil.

Tekniği yüksek, orta kesebilen arkalardan serbest vuruş falan da kullanabilen-hava topu hiç olmayan skor katkılı sol bek düşünülüyorsa şu isme baksınlar lakin kirada: Juninho Capixaba.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2021, 14:57:10 Erman1903 ]

Çevrimdışı GreenBook

Acilen Sörloth’a çökmek lazım daha neyi bekliyoruz ne Costa sı al sörloth u her maç golü var

Çevrimdışı can1903

Sörloth maliyeti bize fazla gelir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Forvette birazdan maliyetlerle en yakın 2 ismi açıklıyacağım  :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi tolga1903

Sörloth gerçekten muazzam olur bizim takıma kiralamak istemiyormuş kulübü ama satamadıkça dirençleri kırılabilir fener de baya ilgili bildiğim kadarıyla kesinlikle bizim rakiplerden birine gitmemesi lazım bu adamın fener'e giderse net şampiyonluk adayı olurlar kadroları geniş avrupa ve ligi rahat kaldırırlar bizim costa falan uğraşmayıp bu adama yoğunlaşmamız lazım hiç öyle centilmenlik yapıp fener'e paslanacak oyuncu değil sörloth

Çevrimdışı Erman1903

Sörloth gerçekten muazzam olur bizim takıma kiralamak istemiyormuş kulübü ama satamadıkça dirençleri kırılabilir fener de baya ilgili bildiğim kadarıyla kesinlikle bizim rakiplerden birine gitmemesi lazım bu adamın fener'e giderse net şampiyonluk adayı olurlar kadroları geniş avrupa ve ligi rahat kaldırırlar bizim costa falan uğraşmayıp bu adama yoğunlaşmamız lazım hiç öyle centilmenlik yapıp fener'e paslanacak oyuncu değil sörloth

Onlar şu an için satma kafasında gözüküyorlar. Eğer istedikleri rakamı bulamazlarsa kiralamaya açabilirler son haftalarda, o zaman da zaten bize önerirler ilk olarak lakin yine de maliyet ucuz olmaz gibi. 4-5'leri bulabilir kiralama ücretiyle. Adamlar transfer açıldığında 3 Kiralama bedeli 3 Maaş diye tüm menajerlerle haber saldılar piyasaya.

Çevrimdışı Erman1903

Forvette birazdan maliyetlerle en yakın 2 ismi açıklıyacağım  :halay:

Bence açıklama her şeyi Can bize bir faydası olmayacaksa.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fener limite 10 milyon € ya yakın para ekleyebilecek token sayesinde acilen bizim de hızlandırmaımz lazım bu süreci.
Bu parayı bir kere mi verecekler, her sene mi?

Çevrimdışı can1903

Bence açıklama her şeyi Can bize bir faydası olmayacaksa.
Anlaşmaya yakın olduğumuz isimler ama, senin dediğinde mantıklı geldi abi. Neyse saman altı yapalım.

Çevrimdışı can1903

Bu parayı bir kere mi verecekler, her sene mi?
büyük ihtimal her sene belli miktarda gelirleri olacak.

Çevrimdışı Erman1903

Anlaşmaya yakın olduğumuz isimler ama, senin dediğinde mantıklı geldi abi. Neyse saman altı yapalım.

İsimler piyasada yoksa boşver, yine de sen bilirsin.

Çevrimdışı can1903

İsimler piyasada yoksa boşver, yine de sen bilirsin.
İmza aşaması tamamlanınca yazarım abi  :ok:

Çevrimiçi tolga1903

Onlar şu an için satma kafasında gözüküyorlar. Eğer istedikleri rakamı bulamazlarsa kiralamaya açabilirler son haftalarda, o zaman da zaten bize önerirler ilk olarak lakin yine de maliyet ucuz olmaz gibi. 4-5'leri bulabilir kiralama ücretiyle. Adamlar transfer açıldığında 3 Kiralama bedeli 3 Maaş diye tüm menajerlerle haber saldılar piyasaya.

Valla abi 3 kiralama 3 oyuncuya kime kiralarlar bilmiyorum bence uçuk rakamlar. Sen olsa batshuayi mi tercih edersin sörloth mu bizim ön bölge için sanki gizliden gizliye batshuayi getirecek gibi bizimkiler ama onun da son senesi nasıl alacağız bonservisini bilmiyorum 

Çevrimiçi annoca

@can1903  sen bana özelden yazıver ser veririm sır vermem  :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Benteke gündemimizde mi, her sene gündeme gelip bu sene gelmemesi enteresan.

Çevrimdışı Erman1903

Valla abi 3 kiralama 3 oyuncuya kime kiralarlar bilmiyorum bence uçuk rakamlar. Sen olsa batshuayi mi tercih edersin sörloth mu bizim ön bölge için sanki gizliden gizliye batshuayi getirecek gibi bizimkiler ama onun da son senesi nasıl alacağız bonservisini bilmiyorum

3+3 işin biraz şov-reklam kısmı. Burada oyuncunun ciddi bir piyasası var 4 takıma birden önerilmiş işte etkileşim vb bunlar taktik biraz. O paralara kiralayacak birileri çıkar mı bilmem ama son haftalara kalsa bile pek ucuz olacağını sanmam.

Ben olsam bu ikisinden Sörloth alırım solunda Larin'de olacak Ghezzal'ın bütün ters ortaları tehdit olur. Tabi bu paralar çok yüksek ben kiralık oyuncuya böyle yatırım yapamam, bu kadar harcama yapmayı düşünüyorsam beğendiğim kelepir düşecek oyuncuları bonservisiyle yoklarım önce. Michy daha farklı bir adam o da iyi golcü ben de bilmiyorum piyasası vardır kolay bir transfer diyemeyiz benim bildiğim önceki senelerde de adı geçiyordu bizimle. - Ya da Benteke'miydi o tam hatırlayamadım.

Çevrimdışı can1903

Benteke gündemimizde mi, her sene gündeme gelip bu sene gelmemesi enteresan.
gündemdeydi, sözleşme uzattı kulübüyle

@can1903  sen bana özelden yazıver ser veririm sır vermem  :D
Banada özelden yollayabilirsen bir zahmet

Çevrimdışı joseph35

bence yaz 2 dk sonra sil @can1903
sayfayı refresh yapanların en azından hakkı bilmek diye düşünüyorum. zaten yayılmaz pek.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

@can1903 Can'cım zaten senin kulagına kadar geldiyse o iş takıma ve üyelere yayılmıştır gibi.
Ama sen yinede söyle  :D