2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2292628 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

michy iyidir. takımdaki sinerjiye uyar. n'sakalanın aslen hemşerisi olmasının yanı sıra nkodouyla oynamışlığı vardır, sanırım menajerleri de ortak. ligue 1'de parlayan arkadaşımızın takımdaki hakim afro-frenç ekolüyle iyi anlaşacağını ve ortamdan keyif alarak kariyerini tekrar yoluna sokmak için çabalayacağını ön görmek mümkün. zaten yetenek seti bazında da ismi geçen oyuncuların çoğunun önünde görüyorum. ummadığımız aksilikler çıkmazsa abouyu aramayız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğru tercih. Güvenilir birisi mi bu?
Genelde dünya siyaseti paylaşan birisi diye hatırlıyorum bu hesabı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Genelde dünya siyaseti paylaşan birisi diye hatırlıyorum bu hesabı.
Evet doğru bende o yüzden paylaştım beşiktaşlıdır kendisi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Fener limite 10 milyon € ya yakın para ekleyebilecek token sayesinde acilen bizim de hızlandırmaımz lazım bu süreci.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Lukakuyla beraber 4 forvetleri oluyor.

1 sene sözleşmesi kalmış Batshu  :photo:

Çevrimdışı sozkul

Şu vidyo işlerine de artık bir son versek.

Kalite önemli. En kötü videmuz bu olmuş...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Lukakuyla beraber 4 forvetleri oluyor.

1 sene sözleşmesi kalmış Batshu  :photo:
Tam bizlik umarım gelir.

Çevrimdışı levitate

Fener limite 10 milyon € ya yakın para ekleyebilecek token sayesinde acilen bizim de hızlandırmaımz lazım bu süreci.
birileriyle görüşme falan var mı
bipbipbupbup

Kalite önemli. En kötü videmuz bu olmuş...
Tiktok videosu gibi olmuş cidden kötü.

Binance ile anlaşabilirler mi acaba?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şu anda yönetim oldukça özverili ve taraftarın genelini mutlu edecek bir tarz benimsemiş durumda. Planlama konusunda geçen sezondan alınması gereken bir takım dersler alınmış, her yiğit yoğurdunu farklı şekilde yer belki başkaları daha farklı çözümler üretirdi ama çözüm konusunda aksiyonlar aldıklarını söylemezsek ayıp etmiş oluruz.

Geçen sezon gelen şampiyonlukta gerek planlamada gerek de yarış sürecinde çeşitli hatalar yapıldı. Bunların bir kısmını yönetim de söylüyor, şu bu konuda bizim düşündüğümüz gibi olmadı vb diye. Birçok eksiğimizi, yanlışımızı teknik ekip, oyuncular ve sosyal medyadaki taraftarın bütün oluşuyla kompanse ettik. Nasıl bu şampiyonluk iki gol ile gelmese tek tek yapılan her şey yanlıştı, hatalıydı diyemezsek bu durumda da yapılan her şey çok doğruydu diyemeyiz. Bir yola ulaşmanın binlerce yolu vardır, Allah insana seçme şansı vermiş bir yol tutturduk düşe kalka geldik sonuçta oraya ulaştık bu yüzden hayırlısı buymuş demek ve geçmişte yaşananlardan tecrübelenerek yola devam etmek en mantıklısı. Şu anda yönetim bunu yapıyor haklarını vermek lazım, bu yüzden ben geçmişi artık hiç konuşmuyorum.

Yönetimin akıllandığı, geçen sene bunları yaptı düzeltti dediği şeyler nelerdir ???
Yanlış anlama meraktan soruyorum. Fikrini merak ettim.

Cyle Larin: "Beşiktaş kal derse kalırım git derse giderim. Beni ben yapan bu kulübe asla ihanet etmem."

Kaynak: Müslüm gürses şarkıları eşliğinde rakı masasına oturduğu arkadaşlarından birinin çorabı.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1424669500604047364

Yarın geliyormuş

Oh be günün güzel haberlerinden biri. Herkes makara gırgırda ama rize maçı ciddi anlamda sıkıntı olabilir. Ghezzal gelirse en azından direk 11e geçer. Kazanma ihtimalimiz yükselir.

Çevrimdışı mrred

Kaynak: Müslüm gürses şarkıları eşliğinde rakı masasına oturduğu arkadaşlarından birinin çorabı.
:D
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

var yakın zamanda biticek ama biraz hızlandırsak iyi olur

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Sörloth gelse güzel hoş da...
Ben bu adamın Trabzon sonrası, bizim ülkeye ciddi antipatiyle baktığı kanâatindeyim.
"Sosa' nın karısı", "schrödinger'in kedisi" muhabbetine dönmez inşallah...

Hiç bir yere karşı saygısızlık yapmak istemem ama İstanbul'a gelen bir futbolcunun eşi kolay kolay buradan sıkılmaz. Trabzonda ise meşhur o olaylar zaten, futbolcu gider 1-2 yıl sonra karısı sıkılır. Sosa ve Gomez olayı bizde farklıydı. Gomez patlama ve vizyon mizyon muhabbetlerinden uzadı, sosa ise eşinin italya hayallerinden dolayı uzadı.

Costayla görüşmeleri kestiğimiz haberi asılsız.

Kahreden haber geldi.

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1424684680176185351?s=20

Alırsak başlar şafak şey demeye sivas otobüsünden çevirdiler. Menejerlik şirketi hangisi. Gençlerimizi niye veriyorsunuz söyleyin parasını cebimizden biz verelim.

Yada hulk muhabbeti gibi son söz Ançta falan dedi 2 dk sonra hulku açıkaldılar  :evillol:

Çevrimdışı GreenBook

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1424684680176185351?s=20
Sol bek muhakkak alalım Nsakala ve Rıdvan bu sene fazlasıyla error verir özellikle nsakala
Sol bekten sorunlar yaşayabiliriz.
Genç stoper sol bek ve forvet birde mümkünse 8 numara bu dördü olursa bu sene fena can yakarız

Çevrimdışı GreenBook