2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2285029 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Takımın yetenek baremi 10 üzerinden 2 falan

Çevrimdışı fatihsahin

Mehmet topal da kaptan havası yok mu baya sahipleniyor gibi geldi

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siyah beyaz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Haftaya lig başlıyor ama takım Anadolu takımlarından hallice.
Bu sene CL var ve lig ilerledikçe yıpratmaya başlayacak. Ligin başında CL maçları yıpratmadan bizim vura vura geçmemiz lazım.

Güven orada oynamaz. En kötü Töreyi al oraya Güveni kanata çek.

Çevrimdışı levitate

hoca güveni bayağı seviyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı oblomov

Çok değişik duygular içerisindeyim...
Uzatmalı sevgilimiz Balotelli ADS' de, Mehmet TOPAL bizde falan...
Çok değişik bir maç benim için.  :ebebe:
ASAP

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Balotelli sahada kalmayı becerirse bu sezon 20+ gol yapar.

Çevrimiçi Samet Demir

Güven, necip, töre... Oyun aklımız yok.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levent14

Balotelli kalitesini çok net gösteriyor...Adam akıllı oynarsa 20 + gol yapar...Bedavaya alınabilecek riskti bence Balotelli

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Vidaa-Topal-Necip

3 lü birşeyler deniyoruz ama herhalde lig maçına 4 lü formasyonumuzla çıkarız.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hakem yalnız cunyor Posbıyık.
Şu maçı bile germeyi başardı.

Çevrimiçi Samet Ç

Hazırlık maçında bile penaltımız verilmiyor :)

Çevrimiçi Samet Ç

Balotelli kötü oynuyor neyini beğendiniz?

Çevrimiçi murat

sahanın en iyisi yine atiba.

Çevrimiçi Samet Demir

+1 bende onu düşünüyorum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Burda birkac hafta once de soyledim; Güven’de Besiktasin futbolcusu olacak yetenek yok, azim yok. Kendini kanitlamak, daha iyi bir sekilde geri donmek isteyen oyuncu Lecce’de bunu gosterirdi.

Fazla degil, en fazla 2-3 sene sonra Malatyaspor, Ankaragucu, Rize seviyesinde top oynar.

Çevrimiçi Samet Ç

N'Koudou, Atiba ve Josef iyi oynuyorlar Töre berbat Güven idare eder en azından koşuyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bonservisli Gedson peşinde koşacağımıza sözleşmesi biten şu adamı bir araştırsak?
Fransa' nın bütü U takımlarında oynamış.

https://www.transfermarkt.com.tr/olivier-ntcham/profil/spieler/224088

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Burda birkac hafta once de soyledim; Güven’de Besiktasin futbolcusu olacak yetenek yok, azim yok. Kendini kanitlamak, daha iyi bir sekilde geri donmek isteyen oyuncu Lecce’de bunu gosterirdi.

Fazla degil, en fazla 2-3 sene sonra Malatyaspor, Ankaragucu, Rize seviyesinde top oynar.
bence okadar bi seviyesi bile yok
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Karabay

Bizim forvete göre daha iyi sadece :)

Çevrimdışı Erman1903

Güven 9 numara özellikleri taşıyan bir futbolcu değil, bununla birlikte orada nasıl oynaması gerektiğini de bilmiyor. Bu 3 lu merkez ile daha da zor günah keçisi olur diye boşa demedim.

Bu bir hazırlık maçı adam yok oynatacak ama sol taraf olarak değerlendirilmesi gerekir normalde.

Çevrimiçi tolga1903

Malatya rize düşmezlerse bence yüksek seviye onun için. En iyi ihtimal ümraniye'de sol açık.

Çevrimiçi Necmi

sahanın en iyisi yine atiba.
nsakala iyi vida iyi topalıda beğendim josef her zamanki gibi
Törenin sahada be işi var en büyük merak ettiğim konu bu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

mesela şut atabiliyor. her an zımba gibi bir şut çıkacak diye tırsıyorum.

Çevrimiçi murat

Güven 9 numara özellikleri taşıyan bir futbolcu değil, bununla birlikte orada nasıl oynaması gerektiğini de bilmiyor. Bu 3 lu merkez ile daha da zor günah keçisi olur diye boşa demedim.

Bu bir hazırlık maçı adam yok oynatacak ama sol taraf olarak değerlendirilmesi gerekir normalde.
bu haliyle solda  da ne larin ne nkuduyu kesebilir.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Takımın iyi görünmesi gereken bölgeleri iyi. Bu maç için gerisi teferruat.