2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2283734 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

teixeria konusunda benim de tereddütlerim var. öncelikle ben olsam yaşlı-yüksek maaşlı vs.de olsa öncelikle ofansif orta saha rolünde oynamaya yatkın birini bakardım. skor katkısı potansiyeli olan bir sol içti ideal oyuncu en azından geçen seneki yapının eksiği buydu. oldukça etkili bir adam olsa da teixeira bu rolün oyuncusu değil, denenirse ne yapacağını da bilemiyorum. ikincisi ise yine bahsedilmiş çok uzuun sürelerdir üst düzey mücadeleden uzak bir oyuncu, üstüne üstelik son bir senesi boş. futbola ne şekilde döneceğini bilmiyorum.

negatif taraflarını bunlar. olumlu tarafları elbette ceza sahası ve çevresinde etkili, formunu bulduğunda forvet özellikleri çok güçlü bir oyuncu olması. ligde ekstra efekt yaratabilir. hulk isteğini de düşünürsek hocanın böyle kapalı defansa karşı denge bozacak ekstra bir oyuncuya sahip olmak istediğini biliyoruz. bu kadar ısrarcı olduğuna göre nasıl kullanacağına dair bir planı da vardır.

umarım hayırlısı olur diyelim sanırım almışız artık. riskleri sanıldığından fazla, maliyeti çok çılgın değil, bu iyi. en azından olmayacağını bile bile iyi bir ljajic beklemektense iyi bir teixeria beklemeye başlarız bu da bir şey.
neden çin ligini vasat görüyorsunuz orda oynayan oyuncular buraya anca tatile geliyor dünya yıldızlarının oynadığı lig vasat lig çin evet eskiden vasattı ama bütün spor dallarında yatırım yaptılar adamların şampiyonu şl ye katılmıyor diyemi vasat oluyor olimpiyatlara bakın bütün altınları topluyor vasat çinlilermilyarlarca euroların akıtıldığı bir lig vasat
Bu batı propagandası doğunun herşeyi vasattır teknolojide batıyı çoktan geçtiler çinin ortalama şehrindeki modernlik abd nin en iyi şehrinde yok artık o çin takımları avrupada oynama şansı yakalasalar avrupanın altını üstüne getirirler
Bu kafanızdaki sadece algı çin liginden herhangi bir takımdan iki tane oyuncu seç takıma hediye edeceğim dese bir çinli bir hafta şükür namazı kılarız birşey gözden ırak diye kötü olmaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Valla iyi hoş güzel söylemişsin ama misal o 18 e aldığı upemecanoya biz 35 versek yine alamazdık. Hadi diyelim aldık 2 katına zor satarız.

Alman ligi ile bizim lig arasında klasman farkı var bunu sende çok iyi biliyorsun. Mukayeseler yanlış olmuş yani. Kaldı ki adamlarda salzburg ile iş birliğide var. Her türlü işini çeviriyor.
Biz de 2'ye alıp 10-12'ye satalım, illa 18'e alıp 35'e satmak şart değil ki.

Benim bahsettiğim strateji meselesi, fiyatları ölçeklenebilir.

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetim önce eldekileri satsın. Ondan sonra 2 ye alıp 12 ye satma dönemine geçeriz. Lens ve douglası elden çıkarayaman yönetim mi 2 ye alıp 12 ye satacak. Onun için menejerlere komisyon vermek lazım. Oda bizim yönetime ters.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

idalinde çok para kazanmak vardır belki de.herkesin ideali bir olmaz.örneğin burada hepimiz beşiktaşlıyız belki 3 te birimiz paranın miktarını önemsiz bulup jübile yapana kadar beşiktaşta oynama idealimiz olabilir.kimimiz 100-200 bin için gs de bile oynayabiliriz aramızdan bir kaç kişi de  paraya da önem vermeyerek daha ucuza winner gs de oynamak için can atabilir.
Ben kimsenin tercihlerini sorgulama hakkına sahip değilim, hatta saygı da duyarım.

Ama kariyeri boyunca bu kafada olmuş bir adama 31 yaşında 3 yıllık kontrat da önermem.

Çevrimiçi Necmi

bizde 500 bine aldığımız cenki 25 e sattık bedava aldığımız tosiçi 5 m ye sattı daha bir sürü örnek var bunlar olmuyormu 🤔

Çevrimiçi Samet Ç

Teixiera'nın minumum 15 golü ve 8 asisti var bu sene.

Çevrimdışı mrred

Tuncaboylu tutuklansın.
İroni yapıyorsun farkındayım ama yine de böyle ifade etmesen daha iyiydi sanki

Tabi takdir senin

Forumda her zaman karşıt fikirler olmalı bu bizi geliştirir. Sen de biliyorsundur ama hatırlatayım dedim  :iblush:
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Yaw biri Lazio'ya gitti, onun da mı sportif direktörü Kosova'lı?

Doğru karıştırdım. İkisinin de forması mavi :D

Elifi ne diye o kadar para bayıldılar hala anlamadım. Bizim görmediğimiz bir şey görüyorlar demek ki
The great gig in the sky

Çevrimdışı Çağrı Öz

İroni yapıyorsun farkındayım ama yine de böyle ifade etmesen daha iyiydi sanki

Tabi takdir senin

Forumda her zaman karşıt fikirler olmalı bu bizi geliştirir. Sen de biliyorsundur ama hatırlatayım dedim

Evet meslektaşım tutukluluk ağır oldu.. Adli kontrol olsun.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2021, 20:33:32 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı mrred

Adama Liverpool'un ilgisi varken ve Brezilya milli takımı için adı geçmeye başlamışken, tası tarağı toplayıp Çin'e giden adam en basit anlamda idealist değildir.

İdealist olmayan bir adamda çok hırs olmaz, ve çalışkan olma ihtimali de düşüktür

Değişik bir çıkarım olmuş ama araplardan gelen bir teklif varsa bu teklifi red ettiyse bu önermen boşa düşebilir.

Süreci takip etmek lazım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Evet meslektaşım tutukluluk ağır oldu.. Adli kontrol olsun.
HAGB de olur  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

bizde 500 bine aldığımız cenki 25 e sattık bedava aldığımız tosiçi 5 m ye sattı daha bir sürü örnek var bunlar olmuyormu 🤔
Abi biz daha bakkal seviyesindeyiz adamlar süper market zinciri zihniyetinde...

Sattık ne oldu ? Yerine aldığımız adamlar "Love" falan. Herif utanmasa sahada reggae dinleyip 4.20 takılcaktı. Love nedir

ya Şaka gibi. Para kazandık parayı nereye yatıracağımızı şaşırdık elimiz ayağımız dolandı. Planlama diye bir şey yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

neden çin ligini vasat görüyorsunuz orda oynayan oyuncular buraya anca tatile geliyor dünya yıldızlarının oynadığı lig vasat lig çin evet eskiden vasattı ama bütün spor dallarında yatırım yaptılar adamların şampiyonu şl ye katılmıyor diyemi vasat oluyor olimpiyatlara bakın bütün altınları topluyor vasat çinlilermilyarlarca euroların akıtıldığı bir lig vasat
Bu batı propagandası doğunun herşeyi vasattır teknolojide batıyı çoktan geçtiler çinin ortalama şehrindeki modernlik abd nin en iyi şehrinde yok artık o çin takımları avrupada oynama şansı yakalasalar avrupanın altını üstüne getirirler
Bu kafanızdaki sadece algı çin liginden herhangi bir takımdan iki tane oyuncu seç takıma hediye edeceğim dese bir çinli bir hafta şükür namazı kılarız birşey gözden ırak diye kötü olmaz
Çok zorlama yorum olmuş. Kültür diye bir şey var abi. Kültür empeyalizmi diye bir şey var. Futbol kültürü diye bir şey var.

Avrupa 100 senede bu kültürü oluşturmuş dünki çin mi geçecek onları. Fazla romantik. Adamların 100 yıllık birikimi var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı joseph35

Umarım Diego Costa olmaz. Birçok dezavantajı var.

Sakatlık riski yüksek, bu Batshuayi'de de var biraz. De Jong ve Bas Dost bu konuda risksiz.

Son yıllarda 10 golü bulamadı, zaten kariyerinde sadece 2 sezon çok gol attı, Batshuayi de hiçbir zaman net bitirici olmadı. De Jong ve Bas Dost küçük liglerde atmış olsa da Avrupa'nın en bitirici oyuncuları.

Komple forvet ama net en iyisi olduğu tek konu var mücadele-didişme-fizik gücü. Komple yani çeşitli silahları olma bakımından Batshuayi en iyisi. De Jong ve Bas Dost ise az silahı olan ama o silahları konusunda en iyisi olan oyuncular.

Hızı ortalama. Bu konuda Batshuayi en iyisi belki de en güçlü yanı bu Batshuayi'nin. De Jong'u bu konuda yetersiz buluruz, zaten pivot istiyorsa hoca hıza pek gerek yok.

Takım içi uyum ve karakter bakımından en risklisi Diego Costa. Adı birçok takım içi anlaşmazlığa karıştı. Arıza tip başka takım içi uyuma katkı sağlamadan kaprisli ve egolu tip başka. Rosier arıza ama iyi bir karakterde. Costa bu konuda takıma olumsuz hava katabilir. Diğer adaylarda ise bu konuda risk yok.

Yıllık maaş konusunda hepsi aşağı yukarı aynı parayı alır. Ama De Jong ve Batshuayi kiralık olacağı için imza parası olmaz oradan tasarruf ederiz. Ama seneye bonservislerini almak için yine bir meblağ vermek zorundayız.

Yaş konusunda Diego Costa en yaşlısı. Batshuayi'e bu yaşında sahip olmak çok iyi olur.

Sonuçta, Diego Costa en dezavantajlısı bizim için. Ben eğer hoca pivot istiyorsa De Jong, komple ve hızlı forvet istiyorsa Batshuayi olsun derim. Hoca bu iki isimden hangisini isterse o olsun. Ama Diego Costa olmasın.

Çevrimdışı levitate

messi ayrılıyormuş

kam tu beşiktaş
bipbipbupbup

Çevrimdışı GreenBook

Koskoca Beşiktaş kulübünün Diego costa luuk ve Akpom üçlüsünden başka alternatifi olmaması doğru değil
Başka forvet mi yok da bu adamlarla vakit kaybediyoruz ? Costa ve Luuk un nazını çekecek vaktimiz yok

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

iyi oyuncu iş yapar

erdal bey devreye girip işi bitirmiş...

bipbipbupbup

Çevrimdışı Mehmet57

Atakan Kurt fena sallamis. Luuk de Jong ve Ajax? Bari PSV deseydi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çin'i ben de severim ve gelişmelerine büyük saygı duyuyorum.

Ama futbolla ilgisi yok bunun. Amerika'da futbolda da pek çok yüksek maaş veren kulüp var, bu adam oraya gitse yine aynı şeyi yaşardık. Kimse Amerika dünyanın en gelişmiş ülkesi, New York Los Angeles muazzam şehirler yazmayacaktı.

Dünyada futbolun merkezi Avrupa'dır. Sen en verimli çağında burayı bırakıp gidiyorsan, kafalarda soru işareti olur.

Çevrimdışı mrred

erdal bey devreye girip işi bitirmiş...

son sözü başkan söyleyecek ama demi ?
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

messi ayrılıyormuş

kam tu beşiktaş

çok kısa, ayaklarını eline verirler.