2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2285583 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Millet Ozan Kabak'ı oynatıp 10 milyona satıyor, üstelik 4 maçta 1 puan almış olmalarına rağmen.

Sanki N'sakala ve Mert ile CL'de destan yazacağız, Ersin ve Rıdvan engel oluyor.
bizde atınçı oynatmadan beş m kazandık bu atıncı iyi stopermi yapar
Hiç puanda alamayabilirsin bu oyuncuyu iyi yada kötü yapmaz futbol takım oyunudur ozan kabak on m ye satıldı değilmi bunun için gs de ne kadar oynadı talip çıktı rıdvana talip çıksın diye on sene bekleriz ozide yaptığımız gibi her senede iki m bayılırız

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

şöyle anlatayım harika bir takım kuruyoruz ama bir bak ne eksiğimiz var diye bu takımın hava gücü yok hava kuvvetlerin iyi değilse ordun güçlü değildir
Sergen kafası için istiyordur adamda bir kafa var abuşun üç bacağı onun bir kafası etmez bu sene seçtiğimiz forvetlerde olmazsa olmaz özellik kafayı kullanma öyle bir forvet arkası aldıkki yere inen topu affetmez ama ligin en iyi orta açan oyuncusu bizdeyken kafacı forvet olmaması büyük eksiklik

Her zaman derim benim bir profesyonel futbol eğitimim yok. O yüzden tercihler hocaya bırakılmalıdır. Çünkü iyiye giderken nasıl olumlu yorumlar Sergen'e gidiyorsa, negatiflerde Sergen'e gidiyor. Eğer ona uygunsa alsın. Kendi biliyor oynatacağı futbolu. Biz burda varsayımlarla konuşuyoruz. Adam belki orta kafa oynatıcak atıyorum örnek.

Sonunda hocanın bir istediği gerçekten istediği bir adamı alıp veriyoruz. Teixeira'dan alamayacağı verimi direk hocaya yazarım mesela. Yönetim elinden geleni yapıp, bekletse de adamı aldı sonuçta. Hatta açıklanan rakamlara göre Teixera gibi bir adam için bedavaya aldılar. Elbette 4.hafta Vaooowwwww Sergen bu teixeira hali ne diyecek halimiz yok. Lig sonlarına doğru Ghezzal'in geçen sene bizde yarattığı etkiyi(skor-oyun anlamında) yarısını yaparsa başarı sayarım. Üstünü ise hoca harbiden teixeiraya şov yaptırd derim. Geçen sene tek adam Ghezzal olduğu için bütün oyun ona yıkıldığı için bu sene tek bir kişiden bu performansı beklemek çok haksızlık olur. Yarım yarım olup geçen sene ghezzalin yaptığı toplamının 1- 1.5 katını falan yapsınlar şampiyon oluruz zaten.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ozan Kabak stoper rıdvan bek bambaşka mevkiiler bambaşka roller bambaşka gereksinimler.

Çok duygusal bakıyorsun. İstatistiklerini yazdık işte. İkili mücadeleye girip kazanma oranı düşük. Hava topunu kazanma yüzdesi

düşük. Bilimsel veriye dayanarak söylüyorum. Burada Rıdvanla ilgili çok görüntülü analiz paylaştım. Özellikle bek stoper arası,

koşularını çok güzelledim fakat gerçekleri göz ardı etmemek gerek. Rakamlar ortada...
Yaw gitmeden önceki Ozan Kabak'ın istatistiklerine bak, herif 2 maçta bir penaltı yaptıran sakarın tekiydi.

CL'de oynadığı 4 maçta 7 gol yediler, Porto Schalke ve Lokomotif'e karşı, beklerde Nagatamo ve Mariano; kalede Muslera varken hem de.

Bunun duygusallıkla ilgisi yok, Mert ve N'sakala iyi oynasa ne olacak CL'de? Biri 33 yaşında, öteki sözleşmesinin son senesinde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hiç puanda alamayabilirsin bu oyuncuyu iyi yada kötü yapmaz futbol takım oyunudur ozan kabak on m ye satıldı değilmi bunun için gs de ne kadar oynadı talip çıktı rıdvana talip çıksın diye on sene bekleriz ozide yaptığımız gibi her senede iki m bayılırız
Olay oyuncuda değil, oyuncunun pazarlamasında.

Atınç mevcut yönetimin elinde olsa, 5 para kazanamazdık.

Rıdvan eski yönetimin elinde olsa, elini öpene 5'e satardık.

Senin oyuncu satmak  için en büyük şansın, şampiyonlar ligi pazarı. Burada 33 yaşındaki 10 tane adamla oynarsan, kimseyi parlatamazsın. Hayır elindeki 33'lükler zamanında CL'de gruptan çıktığımız kalitede olsa, yine amenna. Ama çok ballı bir grup cekmezsek, gruptan çıkacak kadro da kurmamız imkansız.

Yaw gitmeden önceki Ozan Kabak'ın istatistiklerine bak, herif 2 maçta bir penaltı yaptıran sakarın tekiydi.

CL'de oynadığı 4 maçta 7 gol yediler, Porto Schalke ve Lokomotif'e karşı, beklerde Nagatamo ve Mariano; kalede Muslera varken hem de.

Bunun duygusallıkla ilgisi yok, Mert ve N'sakala iyi oynasa ne olacak CL'de? Biri 33 yaşında, öteki sözleşmesinin son senesinde.

Ozan hala kabak. Schalke'de mok gibi performans gösterdi, Liverpool nasıl aldı diyeceksin haklısın bilmiyorum. Fakat liverpoolda da her oynadığı maçta goller yedirtti. Sırf genç ve Türk diye klasik bizim basın şişirdi de şişirdi. Bundan sonra underdog denilen takımlarında altında takımlarda oynar son senelerinde gsye gelir söğüşler gider.

Ama Ozan'dan çok iyi para kazandılar.

Çevrimdışı Erman1903

Ben bu dejongu anlamıyorum. @Erman1903 abi daha iyi bilir gerçi de benim izlediğime göre ceza sahası golcüsü buadam. Abounun yaptığı firmino tarzı yapacak işleri yapamaz. Herkes uzun boylu sırtı dönük oynayabiliyor tarzı konuşuyor ama ezber yorumlar resmen. Yani at kafasına gol yapsın gibi bir adam. Bence hocanın beklediği gibi bir adam çıkmayacak. Ben hala diyorum geçen seneden daha farklı oyun stili çıkabilir bu sene.

De Jong tipik ceza sahası golcüsü, tek vuruşcu öyle stoperi sırtına alsın oynasın tarzı bir adam değil.  Kısmen yapar o işleri avantajı hava toplarında çok etkili olması. Kalitesi ile iş yapması, kafa ile top indirmesi vb beklenir muhtemelen iş de yapacaktır ama ideal değil.

Bence boy bizim birinci kriter olmamalı olursa ekstra. Hedef santraforluk ve pivotluk aynı şeyler değiller bazı oyuncularda bunların ikisi birden olur.

Çevrimiçi annoca

kimse 18-20 yaş arasındaki çocuğu her şeyi yapabiliyor diye almıyor. belli ışıkları görüyor alıp parlatma derdindeler. rıdvan defansif anlamda eksileri çok fazla ama ofansif olarak ışık var. oynayarak çalışarak bu eksiklerini kapatacak. top 5 ligin zirve takımları bile elinde imkan varken gençlerine şans veriyor biz kendi potansiyelimizi gömme derdindeyiz.

Olay oyuncuda değil, oyuncunun pazarlamasında.

Atınç mevcut yönetimin elinde olsa, 5 para kazanamazdık.

Rıdvan eski yönetimin elinde olsa, elini öpene 5'e satardık.

Senin oyuncu satmak  için en büyük şansın, şampiyonlar ligi pazarı. Burada 33 yaşındaki 10 tane adamla oynarsan, kimseyi parlatamazsın. Hayır elindeki 33'lükler zamanında CL'de gruptan çıktığımız kalitede olsa, yine amenna. Ama çok ballı bir grup cekmezsek, gruptan çıkacak kadro da kurmamız imkansız.

Katılıyorum, bu yönetim sponsor bulma ve oyuncu satma konusunda pazarlama konusunda çok başarısız. Bunu düzeltmemiz lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ozan hala kabak. Schalke'de mok gibi performans gösterdi, Liverpool nasıl aldı diyeceksin haklısın bilmiyorum. Fakat liverpoolda da her oynadığı maçta goller yedirtti. Sırf genç ve Türk diye klasik bizim basın şişirdi de şişirdi. Bundan sonra underdog denilen takımlarında altında takımlarda oynar son senelerinde gsye gelir söğüşler gider.

Ama Ozan'dan çok iyi para kazandılar.
Ben de buna deli oluyorum işte.

Millet Muric, Ozan, Elif Elmas gibi taponları sokup duruyor. Bizde olsalar, ilk 18'e almayız beğenip

Çevrimiçi Necmi

ozanı övmüyorum onlarda ozanı bizim atınçı sattığımız gibi satmışlardır işde şans işi buda her koyduğun yeteneksiz genci satacaksın anlamı çıkartmaz ben gence karşı değilimki tara ligi alt ligleri bulduğun yeteneği al kadrona lafım olmaz tutmazsada tutmaz ama sırf alt yapında diye topa vuramayan adamlarıda şişirme bunun kulübe yararı değil zararı var bak sıtf şişirildiği için oziye servet ödedik tamamen taraftar şişirmesiydi o zaman diyordum on metre karede oynuyor top atılmasın diye rakip arkasına saklanıyor laf ediyorum diye herkes bana tepkiliydi ozi elli milyonluk oyuncuydu sonuç o zamandan beri her sene iki m bayılıyoruz taraftarın beşiktaşa verdiği zararı gör taraftarın quaresma sevgiside bize pahalıya patladı şimdi ghezzale bakınca sağ açık nasıl olmalı görüyorlardır genç yaşlı oyuncu yoktur yetenekli ve verimli oyuncu vardır takımı şampiyon yapsınlar zaten kendilerini amorti ediyorlar

Çevrimdışı mrred

Tamam bakıp burada yazacağım

Wyscoutta bütün datalar vardır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hayatımda gördüğüm en bonkör kulüp redbull leipzig

adamlar atınça, brumaya ve sorlotha ne paralar verdiler. Bu atınçın iyi olduğundan ziyade Leipzigin baya bonkör bir takım olduğunu

gösteriyor.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Katılıyorum, bu yönetim sponsor bulma ve oyuncu satma konusunda pazarlama konusunda çok başarısız. Bunu düzeltmemiz lazım.
öğrenirler bak transfer yapmayı öğrendiler

Çevrimiçi Necmi

Hayatımda gördüğüm en bonkör kulüp redbull leipzig

adamlar atınça, brumaya ve sorlotha ne paralar verdiler. Bu atınçın iyi olduğundan ziyade Leipzigin baya bonkör bir takım olduğunu

gösteriyor.
hep iki maçtada onları yenmemiz yüzünden oluyır bunlar türk futbolunu gözlerinde fazla büyüttüler ne bulsalar kapıyorlar 😂

Çevrimdışı tuncaboylu

ozanı övmüyorum onlarda ozanı bizim atınçı sattığımız gibi satmışlardır işde şans işi buda her koyduğun yeteneksiz genci satacaksın anlamı çıkartmaz ben gence karşı değilimki tara ligi alt ligleri bulduğun yeteneği al kadrona lafım olmaz tutmazsada tutmaz ama sırf alt yapında diye topa vuramayan adamlarıda şişirme bunun kulübe yararı değil zararı var bak sıtf şişirildiği için oziye servet ödedik tamamen taraftar şişirmesiydi o zaman diyordum on metre karede oynuyor top atılmasın diye rakip arkasına saklanıyor laf ediyorum diye herkes bana tepkiliydi ozi elli milyonluk oyuncuydu sonuç o zamandan beri her sene iki m bayılıyoruz taraftarın beşiktaşa verdiği zararı gör taraftarın quaresma sevgiside bize pahalıya patladı şimdi ghezzale bakınca sağ açık nasıl olmalı görüyorlardır genç yaşlı oyuncu yoktur yetenekli ve verimli oyuncu vardır takımı şampiyon yapsınlar zaten kendilerini amorti ediyorlar

Oğuzhan olayı farklı. Biz gidip Ersin'e Rıdvan'a senelik 2 milyon Euro verelim demiyoruz.

1- Alt yapıdan yetiştirip oynattığın oyuncuların aidiyeti çok farklı oluyor, bunu parayla alamazsın.

En basitinden Necip işte, adam o yetenek noksanına rağmen 30 yaşına kadar oynadı ve sonunda bu sene taraftarın sevgilisi oldu.

2- Yetenekli gençlerin senin altyapını tercih etmesine yol açıyor. Ben lisedeyken kendi ve ailesi fanatik Fenerli arkadaşım kardeşini Beşiktaş'ın altyapısına yazdırmışlardı. Çünkü o dönemde Beşiktaş altyapıdan devamlı oyuncu çıkarıyordu.

Genç yaşlı oyuncu diye bir şey vardır. Biz yaşlı oyuncularla genç Leipzig'i 2 maçta yenip gruptan çıktık. Şimdi 5 sene sonra onlar nerede, biz neredeyiz?

Çevrimdışı mrred

hep iki maçtada onları yenmemiz yüzünden oluyır bunlar türk futbolunu gözlerinde fazla büyüttüler ne bulsalar kapıyorlar 😂
Leipzing geçmiş 5 yıllık kadrosuna bak o kadar saçma sapan oyunculara o kadar saçma sapan para verdiler ki...

Atınç konusunda da fiziğine aldandılar diye düşünüyorum. Ozan Kabak konusuna gelince bence iyi oyuncu kim ne derse desin

Stoper ve bek ilk önce adamı döndürmeyecek ve pozisyon almayı iyi yapacak. Diğer özellikler işin ekstrası. Ozan da bu var.

The great gig in the sky

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu sene kadroda 3 Türk oyuncuyu buluruz bir şekilde ama sozlesmelerde önümüzdeki sene 4 Türk oyuncuyu da düşünmek zorundayız diye düşünüyorum.

Onun dışında Alex milli aradan sonra başlar gibi maçlara. Ilk 3 macta sure alamaz. Heyecanlandirici bir transfer. Umarim beklentiyi karşılar.

Çevrimiçi Necmi

kimse 18-20 yaş arasındaki çocuğu her şeyi yapabiliyor diye almıyor. belli ışıkları görüyor alıp parlatma derdindeler. rıdvan defansif anlamda eksileri çok fazla ama ofansif olarak ışık var. oynayarak çalışarak bu eksiklerini kapatacak. top 5 ligin zirve takımları bile elinde imkan varken gençlerine şans veriyor biz kendi potansiyelimizi gömme derdindeyiz.
dostum çocuk sol bek ben ne yapayım ofansif ışığını defansı kapkaraysa onun meziyeti savunmada olacak ofansda ışık veriyorsa kar gözüyle bakacağız
Yaşı beni hiç ilgilendirmiyor ben beşiktaşa ne verdiğine gelecekte ne vereceğine bakarım ümit yoksa zaman harcamam doğru kişi peşine giderim  boşa zaman harcayacak kadar rahat değiliz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Bu sene kadroda 3 Türk oyuncuyu buluruz bir şekilde ama sozlesmelerde önümüzdeki sene 4 Türk oyuncuyu da düşünmek zorundayız diye düşünüyorum.

Onun dışında Alex milli aradan sonra başlar gibi maçlara. Ilk 3 macta sure alamaz. Heyecanlandirici bir transfer. Umarim beklentiyi karşılar.
alex bireysel antrenmanları devam ettirmiş ve bu sürede brezilyada bir takımlada çalışmış form olarak hazırmış maç eksiği var sadece buda oynayarak tamamlanır
Alex i bayağı araştırdım bu arada 😀 tabi futbol olarak değil öyle yeteneğim yok ama insan olarak çalışkan aldığının karşılığını veren biri zorluğu görmüş eldekinin değerini biliyor bana takıma çok uyum sağlayacak gibi geliyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Leipzing geçmiş 5 yıllık kadrosuna bak o kadar saçma sapan oyunculara o kadar saçma sapan para verdiler ki...

Atınç konusunda da fiziğine aldandılar diye düşünüyorum. Ozan Kabak konusuna gelince bence iyi oyuncu kim ne derse desin

Stoper ve bek ilk önce adamı döndürmeyecek ve pozisyon almayı iyi yapacak. Diğer özellikler işin ekstrası. Ozan da bu var.
Çok büyük yanılgı içindesiniz, transferde en başarılı takımlardan biri Leipzig.

22'ye aldıkları Olmo, şimdi 50 milyon
.
13'e aldıkları Nkunku, şimdi 43 milyon.

Mukiele ve Haidara'dan hem faydalanıyorlar, hem değerleniyor.

18'e aldıkları Upemecano'yu 43'e sattılar.

Werner ve Keita'yı aldıklarının 2 katı paraya okuttular. 50-60 milyona sattılar.

Cunha'yı ve Wolf'u aldıkları paraya sattılar.

Augustin, Bruma, Sörloth dışında büyük para verip patlayan oyuncular olmadı.

Onların parasını da 50 kere çıkarmışlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

alex bireysel antrenmanları devam ettirmiş ve bu sürede brezilyada bir takımlada çalışmış form olarak hazırmış maç eksiği var sadece buda oynayarak tamamlanır
Alex i bayağı araştırdım bu arada tabi futbol olarak değil öyle yeteneğim yok ama insan olarak çalışkan aldığının karşılığını veren biri zorluğu görmüş eldekinin değerini biliyor bana takıma çok uyum sağlayacak gibi geliyor

Valla 26 yaşında Çin'e giden, Ocak transfer döneminde tatil yapan, haftalardır Arabistan'da takım arayan adamın bireysel çalışmasına güvenmiyorum ben.

Çalışkan adamın 26 yaşında Çin'de işi ne?

Çevrimdışı kahyaoglueren

@Necmi Josef 2 gibi düşünebiliriz o zaman. Sevindirici.
Yabancı kuralı için de şimdiden planlama yapmak lazım. Gerçekten kural devam edecekse 4 ve 5 Turk ile nasıl bir çözüm olacak bilmiyorum.

Zaten sampiyonlar ligine gitmek de zorlaşacak. Eger bu sene takımlar Avrupadan puan toplayamaz ise, bu sekilde sıralama ile biterse, sadece 2023 şampiyonu CL 2. on elemesine gidecek. Tek takıma dusmus olacagiz yani. Gelirler iyice yok olacak. Ve en son bilancoyu inceledigimde o sene kredi ödemesi çok yuksek gözüküyor. Yine bankalar birliğine başvuracağız. Kısır döngü devam.

Çevrimdışı haluk.m

Valla 26 yaşında Çin'e giden, Ocak transfer döneminde tatil yapan, haftalardır Arabistan'da takım arayan adamın bireysel çalışmasına güvenmiyorum ben.

Çalışkan adamın 26 yaşında Çin'de işi ne?

Aylık gelirimin 5-10 katını versinler ben bile 5 yıl için Çin'e giderim  :D
Çin'e gitmeyecek oyuncu çok az,  herkes Messi ya da Ronaldo değil.

Çevrimiçi Necmi

Çok büyük yanılgı içindesiniz, transferde en başarılı takımlardan biri Leipzig.

22'ye aldıkları Olmo, şimdi 50 milyon
.
13'e aldıkları Nkunku, şimdi 43 milyon.

Mukiele ve Haidara'dan hem faydalanıyorlar, hem değerleniyor.

18'e aldıkları Upemecano'yu 43'e sattılar.

Werner ve Keita'yı aldıklarının 2 katı paraya okuttular. 50-60 milyona sattılar.

Cunha'yı ve Wolf'u aldıkları paraya sattılar.

Augustin, Bruma, Sörloth dışında büyük para verip patlayan oyuncular olmadı.

Onların parasını da 50 kere çıkarmışlar.
paran varsa başarılı olursun bizde 22 ye alabildiğimiz gün elliyede satarız biz taliscayı bulmuştuk zamanında ama genç oyuncuya yedi m veremedik