2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2286202 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Neden rıdvan yerine nsakala tercih ediliyor. Bunu çok güzel analiz etmiş. Çok güzel veriler var.

Buyrun. Daha yeni gördüm

Bu çok eski video. İzlemiştim, beğendim.
Fakat hocanın aklında farklı bir plan olabilir ama sakatlıktan sonra bende rıdvanı beğenmeyen tayfadanım.
Nsakala şaşırtıcı bir şekilde hazırlık maçında takımın en iyilerindedi.
Teixeira ve salihin oynamasıyla defansif zaafımız artacak. Bunlara ek olarak defansif parametreleri daha düşük rıdvan neden oynasın anlamıyorum. Nsakala ne kadar beğenmesekte elimizde en iyi defans yapan bek. Buna rosierde dahil. Onun sıkıntısı ileride.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1423249357420302338

Ben bu dejongu anlamıyorum. @Erman1903 abi daha iyi bilir gerçi de benim izlediğime göre ceza sahası golcüsü buadam. Abounun yaptığı firmino tarzı yapacak işleri yapamaz. Herkes uzun boylu sırtı dönük oynayabiliyor tarzı konuşuyor ama ezber yorumlar resmen. Yani at kafasına gol yapsın gibi bir adam. Bence hocanın beklediği gibi bir adam çıkmayacak. Ben hala diyorum geçen seneden daha farklı oyun stili çıkabilir bu sene.

Çevrimdışı mrred

Bu çok eski video. İzlemiştim, beğendim.
Fakat hocanın aklında farklı bir plan olabilir ama sakatlıktan sonra bende rıdvanı beğenmeyen tayfadanım.
Nsakala şaşırtıcı bir şekilde hazırlık maçında takımın en iyilerindedi.
Teixeira ve salihin oynamasıyla defansif zaafımız artacak. Bunlara ek olarak defansif parametreleri daha düşük rıdvan neden oynasın anlamıyorum. Nsakala ne kadar beğenmesekte elimizde en iyi defans yapan bek. Buna rosierde dahil. Onun sıkıntısı ileride.
Teixiera videosu yapmışlar onu izlerken bunu da tavsiye etti. Bunu da izleyim dedim. Bence de güzel video. Salih ve Teixiera ikilisi

veya Atiba  Teixiera ikilisi her halükarda aşırı iyi defans yapmasalar bile bence taktik sadakatleri olan oyuncular. Pozisyon almayı

doğru yapsalar işin yarısını çözeler. Ben o kadar kötümser değilim. Bekleyip göreceğiz.
The great gig in the sky

Gelmesin bence o burnu çok büyük adam ecnebi Batuhan Karadeniz'i. Ne oynayacağı da belli değil eforu falan çok düşük olabilir.

De Jong'da ceza sahası oyuncusu hoca pivotluk sağlam diye istiyor, seviyor o böyle adamları bence daha top oynamaya yönelik bir santrafor bulmalıyız.

Diri akıllanmış bir Batuhan...

Teixiera videosu yapmışlar onu izlerken bunu da tavsiye etti. Bunu da izleyim dedim. Bence de güzel video. Salih ve Teixiera ikilisi

veya Atiba  Teixiera ikilisi her halükarda aşırı iyi defans yapmasalar bile bence taktik sadakatleri olan oyuncular. Pozisyon almayı

doğru yapsalar işin yarısını çözeler. Ben o kadar kötümser değilim. Bekleyip göreceğiz.

Benim asıl korkum burada başlıyor zaten. Biz sos vermeye başladık. Kontralardan ve bize yapılan savunmalardan. Bu yüzden daha hızlı stoperler daha iyi kaleci vs gibi bir takım çözümlerde bulunabilirdik. Ama biz gidip yine aynı kafa yaptık, bir de daha yavaş bir godini düşünüyoruz. Tek mutlu eden Mert'in gelmesi olur. Geçen sene Ersin'e yapılan presler, her topu içeri alması falan bizi rahatsız etmişti. Mert'in gerek kaledeki soğukkanlı duruşu, gerek ayakları bize yeterli olacaktır. Yenmeyecek golleri de yenmezse ekstra da 2-3 şut kurtarıp ortalama performans gösterse bile 1mye beleş transfer olur.

Demek istediğim geçen seneki tempoyu yapamayacağımız yönünde korkum. Takım yaşlandı üstüne daha da yaşlandırıyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2021, 16:18:52 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Naingolanı Teixeira'nın yedeği olarak düşündükleri yalana mı güleyim, Naingolanın geleceğine mi güleyim. Naingolan Çift yönlü ortasahanın kralıdır. Çok yaşlı ama çok iyi bir adam. Atiba'yı severim sayarım ama şuan takımda en çift yönlü gözüken atiba bile bu kadar iş yaptıysa, naingolan bizlere inanılmaz keyif verir. Bu atibayı küçümsemek için değil naingolanın ne kadar iyi futbolcu olduğudnan bahsetmek için söylüyorum.

2 yıllık kadro kuruyoruz belli. Fakat naingolan-josef-teixeira üçlüsü genç olsa 27 yaşlarında falan bu ortasaha ile lige 5 yıl ambargo koyardık.

Edit: Yaşından ve maaliyetinden dolayı istemem. Şu Beşiktaş yüzünden taraftar değil muhasebeci olduk resmen. @Erman1903'ün cimriliği üzerime geçti resmen, 100 bin euroyu bile çok fazla görüyorum artık  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Rasyonel bakmıyorlar. Taraftar çok duygusal bakıyor. Her özkaynak düzeninden çıkan oyuncunun sergen, metin,ali,feyyaz falan

olmasını bekliyorlar. O dönem özkaynak düzeninin başında o dönemin en büyük devrimcisi vardı. Serpil Hamdi Tüzün. O dönmde

bile adam gitmiş 3 yabancı dil öğrenmiş ajaxta stajyerlik falan yapmış herifteki vizyona bak. 70'ler falan ülkenin eğitim ortalamsı

ilkokul 2 falan gerçi şu anda ilköğretim 7. sınıfmış :D . Bizim özkaynak düzeninde yetkin insanlar olduğunu düşünmüyorum.

Ahbap çavuş ilişkisi var gibi. Yoksa bu kadar sene gerçekten ilk 11 oyuncusu çıkaramamak sadece A takım TD lerinin yetersizliği

veya genç oyuncu düşmanlığı ile falan açıklanamaz.
iyide taraftar kulübüne karşı duygusaldır böyle durumda bakış açısı kulübün kazancı olması gerekir oyuncu adı üstünde profesyonel yani para karşılığı oynuyor burda bakacağımız tek konu kulübe ne verdiği gerektiğinde kulüp menfaati gözeterek oyuncuya sert olanilmeliyiz hiç hava hakimiyeti olmayan savunma oyuncusumu olur böyle bir oyuncuyu kendi alt yapından çıksa bile as kadroya layık görmek hangi beşiktaş sevgisiyle örtüşüyor hava hakimiyeti yok ikili mücadele kötü yer tutması kötü bek oyuncusu kaleyle rakip arasında olması gerekirken rıdvan rakiple çizgi arasında kalıyor sol tarafımıza atılan toplarıda hiç alamıyor tecrübe farklı şeydir yetenek farklı tecrübe kazanılır yetenek kazanılmaz
Bizim taraftar yaşı genç tecrübeyle düzelir sanıyor
Nsakala rıdvandan on gömlek daha iyi ama şampiyonluk yürüyüşünde neden rıdvan oynatılmadı demek beşiktaş menfaatini düşünmek değil hiç bir oyuncunun menfaati beni ilgilendirmiyor ben beşiktaşa vereceği katkıya bakarım vermiyorsa en sert eleştiririm yapmazsan her yıl ozi gibi adama iki m bayılırsın oda saf parası yiyerek sevgili yapıp aşk acısı çeker bana atiba değerlidir josef değerlidir vida değerlidir beşiktaş formasını çıkartmamak için herkesi karşısına alan rosier değerlidir beşiktaş alt yapısından gelen ama futbolun temeli olan topa vurmayı bilmeyen kaleci benim için değerli değildir yeminle hergün bir saat çalışsam onbeş gün sonra ayağım raket gibi olur anlamıyorum topa vurmayı bilmeyen futbolcumu olur oldu diyelim beşiktaştamı oynar ben beşiktaşlıyım böyle oyuncuları beşiktaşa alana oynatana tepki veririm benim için beşiktaş değerli oyuncular beşiktaşa verebildikleri kadar değerlidir

Çevrimdışı joseph35

Gedson olmadı Naingolan o da olumlu  :sevinc

Santrafor için açık ara Willian Jose en iyi tercih olurdu. Ama olmadı galiba o, bu durumda pivot istiyorsa hoca Dejong veya Bas Dost, hızlı kenar özelliği de olan birini istiyorsa Batshuayi mükemmel olur.

Bas Dost tükenmediyse çok gol atar burada. Ama düşüşte son yıllarda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi şampiyonlar liginde rıdvanı çok incitirler. Sakın diyorum...
Taraftara kalsa şl de oynatıp değer katacaklar iki maç sonunda futbol hayatları biter
Millet Ozan Kabak'ı oynatıp 10 milyona satıyor, üstelik 4 maçta 1 puan almış olmalarına rağmen.

Sanki N'sakala ve Mert ile CL'de destan yazacağız, Ersin ve Rıdvan engel oluyor.

Çevrimiçi Necmi

Ben bu dejongu anlamıyorum. @Erman1903 abi daha iyi bilir gerçi de benim izlediğime göre ceza sahası golcüsü buadam. Abounun yaptığı firmino tarzı yapacak işleri yapamaz. Herkes uzun boylu sırtı dönük oynayabiliyor tarzı konuşuyor ama ezber yorumlar resmen. Yani at kafasına gol yapsın gibi bir adam. Bence hocanın beklediği gibi bir adam çıkmayacak. Ben hala diyorum geçen seneden daha farklı oyun stili çıkabilir bu sene.
şöyle anlatayım harika bir takım kuruyoruz ama bir bak ne eksiğimiz var diye bu takımın hava gücü yok hava kuvvetlerin iyi değilse ordun güçlü değildir
Sergen kafası için istiyordur adamda bir kafa var abuşun üç bacağı onun bir kafası etmez bu sene seçtiğimiz forvetlerde olmazsa olmaz özellik kafayı kullanma öyle bir forvet arkası aldıkki yere inen topu affetmez ama ligin en iyi orta açan oyuncusu bizdeyken kafacı forvet olmaması büyük eksiklik

Çevrimdışı mrred

Millet Ozan Kabak'ı oynatıp 10 milyona satıyor, üstelik 4 maçta 1 puan almış olmalarına rağmen.

Sanki N'sakala ve Mert ile CL'de destan yazacağız, Ersin ve Rıdvan engel oluyor.
Ozan Kabak stoper rıdvan bek bambaşka mevkiiler bambaşka roller bambaşka gereksinimler.

Çok duygusal bakıyorsun. İstatistiklerini yazdık işte. İkili mücadeleye girip kazanma oranı düşük. Hava topunu kazanma yüzdesi

düşük. Bilimsel veriye dayanarak söylüyorum. Burada Rıdvanla ilgili çok görüntülü analiz paylaştım. Özellikle bek stoper arası,

koşularını çok güzelledim fakat gerçekleri göz ardı etmemek gerek. Rakamlar ortada...
The great gig in the sky

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu doğruysa ve transfer yapılırsa gerçekten çok büyük acizliktir. Burası Beşiktaş Türkiye'nin en eski ve köklü spor kulübü. Sen

kimsin böyle bir teklifle gelebiliyorsun kendini Beşiktaş ile aynı seviyede mi görüyorsun? Bu karakterde oyuncu bize gelmesin.

İstemiyorum.
İmaj hakkı her ülkede oluyor.

Sen Costa gelirse 200 bin forma satarız diye hayaller kurarsan, Costa da payını ister.

Bir de taraftarın haftalardır Arabistan'da takım arayıp, bulamayınca sana gelen Alex'i bağrına basarsa, bu talepleri de sineye çekecek.

Çevrimdışı tuncaboylu

Güzeeel yaşı 32 olmuş bir anda soğudum
Tamam işte, yaş ortalamamızı düşürür.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://www.transfermarkt.com.tr/bas-dost/profil/spieler/56331

Menajeriyle irtibattayız.
Yaşından bağımsız, cok gol atar burada.

Yeter kardeşim, atma artık deriz; o hala atar.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky