2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2286642 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

ts olur demedim zaten zorlar ts zorladığı zamanda birçok faktör devreye giriyor fenerin ihtiyacı var ama bu işi ihtiyaç belirlemiyorki hangi oyuncusu umursarki fenerin ihtiyacını ellerinde takımı itecek lider özellikli yerli oyuncu kalmadı ali koça destek verecek futbol içide futbol dışıda güç yok feneri yöneten futbol aklıda yok
Kurulları tff atamazsa bu sene çok hakem konuşulmaz diyeceğimde atamasa ne olur mal aynı mal yine hükmedecektir
Neyse kadrolar şekillensinde ne olacak göreceğiz fener daha transfer yapmadı akşam pazarı bekliyorlar da tekerleği patlatacak gibi duruyorlar

Ben de şampiyonluğu konuşmuyorum zaten şu anki havaya göre oyuncular henüz gelmemiş olsa da favori biziz.

Fenerde geçen sezonkinden daha pozitif ortam var bütün eski papazlar oradaydı Emre - Koç ikilisinin olduğu yerde başarı olması mümkün değildi. Tam sirk ortamı şimdiki hocalari iletişim iyi olmasa da oyuncu keserek iyi mesaj veriyor, şans bulamayanları oynatıyor, yeni bir şeyler deniyor falan. 17-18 yabancı var işleri zor. Yine de mevcut ortamda diğer ikisinden düzgün gözüküyorlar.

Gs bu sezon camiasını havaya sokacak iki çok iyi topçu almazsa bence Ts'nin gerisinde kalır. Terimi oyuncular taşıyacak geçti ondan artık, zaten hep öyleydi ama artık oyuncuları kendisine inandiramıyor çok eskidi hep aynı hikaye.

Çevrimdışı Erman1903

Aboubakar gibi oynatan, uzaktan şut, freekick atan tip Jorge Recalde ile oynatacan Alex'i.

Oyuncu TM'de forvet arkası olarak gözüküyor ama direk derin santrafor oyunu oynuyor, wyscout grafik ve pozisyonu o şekilde. sırtı dönüğu falan da var Zaten Sao Paulo bu ikisini transfer etmeyi düşünüyordu.

Gerektiğinde geride kalır, gerektiğinde en onde. Teixeira Recalde ile röveşatalar falan gölün her türlüsünü görürsün.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Aston Villa' dan Wesley adı çıkmış.- Hocanın istediği tarzda boylu poslu gözüküyor ama çok tanımıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Alex gelmiş

özen yazdı

hayırlı olsun
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Santrafora 2 yıl kiralık Vinicius çözsek çok güzel olur

Çevrimdışı Erman1903

Hoş geldin yıldız adam.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı mrred

Neden rıdvan yerine nsakala tercih ediliyor. Bunu çok güzel analiz etmiş. Çok güzel veriler var.

Buyrun. Daha yeni gördüm
The great gig in the sky

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hayırlı olsun uzun zamandır böyle direkt yıldız futbolcu almamıştık. Şımarık değilmiş neyse ki. Favela çocuğuymuş. Hoşgeldi.

Çevrimdışı mrred

İçime sinmeyen bir transfer, hayırlı olsun demekten başka bir şey gelmiyor içimden.
Maaş dengesi açısından diyorsan sana katılıyorum. Oyun katkısı olarak olumlu
The great gig in the sky

Çevrimdışı kahyaoglueren

Hayırlı olsun. Karantinada kalmadan hemen antremanlara başlasa keşke. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı blackeagle35

Larin'e ve Llajic'e geldiği söylenen teklifler doğrudur umarım. Ama Llajic'in opsiyonlu satın alma nasıl olacak adamın sözleşmesinin son senesi.

Çevrimdışı levent14

Sol açığa birini alacakmıyız acaba ? Nkodou tamam yeterli olurda çok sakatlaniyor adam

Çevrimdışı alimm

Sol açığa birini alacakmıyız acaba ? Nkodou tamam yeterli olurda çok sakatlaniyor adam
Nkoudou
Kenan
Alex
Rotasyonda gayet yeterli bence... Umarım larin i satarız..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Akil Emre

Nkoudou
Kenan
Alex
Rotasyonda gayet yeterli bence... Umarım larin i satarız..
Larine yüksek teklif gelmediği sürece satılmasın, sözleşme uzatılmaya çalışılsın ne kenan ne güven ne de nkoudu , Larinin yaptığı ofansif ve defansif katkıyı sağlayamaz bence. En kötü ilk yarı kalsın kendini şampiyonlar liginde de göstermek isteyecektir.
Larine gelene kadar gidecek en az 5 adam sayılır.

Çevrimiçi tolga1903

Hayırlı olsun gelmesi benim de içime sinmiyor pek ama önemli katkı sağlayacaktır mutlaka. @Erman1903 madem alex'i aldık bizim takımın geçen seneki oyununa nasıl etki eder merak ediyorum. Son oynadığı senenin ısı haritasını paylaşmıştı birisi twitter'da ve sneijder'in gs'de ki son 2 senesi gibi kendini fazlaca sola atarak oynadığı gözüküyor. Geçen sene bazı maçlarda rakiplerin ghezzal rosierle uğraşmaktansa bizi özellikle sol tarafımıza kanalize ettiğini ve bizi çok zorladığını izledik sence teixeira'nın kendini sola atması rakipler açısından savunulması daha zor takım yapar mı bizi? Ve alex'in varlığıyla beraber oyunu soldan daha çok yönlendirdiğimizde rosier ghezzal'ın etkinliği düşer mi acaba? Son sorum da takım savunması ve topu hızlı kazanma açısından daha handikaplı bir takım haline mi geldik bu transferle birlikte?

Çevrimdışı 'TaNeR'

Larin'in şu an satılması yanlış olur, ayrıca ileride de bizde kalmasından yanayım (çook büyük teklifler gelmedikçe).
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi sozkul

Larin'in şu an satılması yanlış olur, ayrıca ileride de bizde kalmasından yanayım (çook büyük teklifler gelmedikçe).

Eğer uzatmak istemiyorsada saygı gösterip son yılında suyu çıkıncaya kadar faydalanmak lazım.
kontrat uzatmıyor diye cezalandırıp oynatmamak olmaz.
Klasik Türk takımı  triplerine girmeyelim.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup