2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2286728 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

Kuzey ülkesinde yetişmiş Larin'in aynı performansı vereceğini düşünmüyoruz, o yüzden 2.5 milyon verirsek büyük hata olur.

Ama Kuzey Afrikalı Ghezzal'ın ve Çin'den gelen Brezilyalı Alex'in aynı performansı vereceğinden eminiz, onlara senelik 3 milyon vermekte bir soru işareti yok kafamızda.

Larin neden aynı performansı veremesin, ben de bu mantıksız korkuyu anlamıyorum. Adam iyi bir profesyonel, hayatının en verimli çağına giriyor, bir sakatlık sorunu yok ve düzgün bir özel hayatı var.

Bu adamla ilgili çekince varsa, Ghezzal ve Alex alınmasın; onlar daha riskli hamleler çünkü.

Bu fikre kapılmamın ülkesiyle alakası yok.. Tamamen yetenek olark kısıtlı olması sebebiyle... Performans/yetenek açısından zirveyi gördüğünden paraya çevirebilirsek fırsat transferi gözüyle bakarım...
Ha bu arada ghezzal konusunda kesinlikle size katılıyorum..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı alimm

Yakında anlaşıldı yazarsam onlar da yazar  :tabe:
Sen yaz onlar yazmasa da olur 😉🖤🤍

Çevrimdışı Erman1903

Ersin bence ederini çok bulmadı ve Türk pasaportu var o yüzden gitmesini pek sıcak değilim. 3.5 üstü bence bu

sebeplerle az olur. Sözleşmesi çok yük değil ve performansını giderek arttırma potansiyeli var. En çok oynaya oynaya

gelişen bir mevki kalecilik. Larin 1.6 milyon kazanıyor ve kontratının son senesi. Seçme şansımız var ise kesinlikle

satılsın derdim. Pasaportu Türk olsaydı uzatabilirdik fakat hali hazırdaki yabancı sayısı satılmasını gerekli kılıyor.

Herkes 15 falan diyor da o rakamlar hayal. 5 ile 7 arası bir bonservis ile satılacağını düşünüyorum.

Bulmadı ederini daha yüksek bir teklif olmalıydı ama burası yarışmacı kulüp şu anda piyasa iyi değil 3,5 M'e istediğin bölgede iyi oynayan genç futbolcu bulursun. Kaleyi oyuncu parlatmalık, yetiştirmelik bir bölge olarak görmüyorum ama bana kalsa performans yüksekse yaşa fazla bakmam onu da yaparım.

Larin'in değeri yüksek, kıymetli bir futbolcu ama hem piyasa iyi değil hem de kontratı bitiyor. Geçen Ocak ayında uzatmış olsaydık böyle bir sıkıntımız olmayacaktı.

Ya genç oyuncular 2-3 milyona gidiyorlarsa, biz neden 35 yaşındaki Godin'e 2 milyon maaş öneriyoruz?

Bu kadar mallık olur mu?

Ersin 3-3.5 milyon için satılmasın, bedava oynuyor çocuk. O paraya satıp yerine 1 milyon bonservis + 1 milyon maaşla 33 yaşındaki Mert'i almak da ayrı mallık.

Kalede tecrübeli yerliye karşı değilim ama 30+ oyuncuların takıma doldurulmasından da memnun sayılmam. Bana kalsa bu piyasada 3,5M kötü değil 5-6'ya koparamayacağın birini alırsın o paraya ama bizim tarzımız daha tecrübelilere yönelik full bu şekilde de ne kadar doğru tartışılır. Ben her şeyde biraz orta yolun bulunmasından yanayım.

[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2021, 19:10:22 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Kayserinin kalecisi vardı genç çocuk onu almak istesek ne kadar bonservisi uygun görürsünüz üçmü ikimi yoksa birmi
Dünya çok yakın artık türkiyeden bir genç kaleciye yatırım yapmak isteyenin öncelik tercihi o olur
Birileri ersine beş verdiyse ve satmıyorsak tarihimizin en büyük hatasını yapıyoruz herkes ersine noyer muamelesi yapıyor olgunlaşıp iyi kaleci denecek yaşa gelmesi 26 bu noktada bile ederi taş çatlasa 7-8 olur oda performans gösterirse iyimserlerin mantığı ile soruyorum beş yıl maaş ödeyip bekleyip 7-8 saymakmı karlı şimdi beşe satmakmı
Gerçekçi olalım 7-8 bonservis ödemeyi göze alsak kimlere talip oluruz bir düşünün
Git kolombiya ligini tara bir milyona ersinden kat kat iyi kaç kaleci bulunur adamların kaleci olmak için tek yapacakları şey doğmak 😂 ozi içinde uçuyordu zamanında millet şimdi bedava versek alacak takım bulamayız
İnsan bir oyuncuya baktığında üç aşağı beş yukarı yeteneğini görür ben ersine baktığımda beşiktaş oyuncusu olduğu için söyleyemeyeceğim şeyler görüyorum
Altı şl maçı oynayacağız kalede olursa altı maçta tek kurtarış yapar diyebileniniz varmı şl maceramız bittiğinde elimizde sıfır bonservis değerinde bir kaleci olur
Yaşı genç 26 yaşına geldiğinde iyi kaleci olur diyen arkadaşlar altı yıl sonra adını bile hatırlayamayacak

Çevrimiçi Necmi

Bu fikre kapılmamın ülkesiyle alakası yok.. Tamamen yetenek olark kısıtlı olması sebebiyle... Performans/yetenek açısından zirveyi gördüğünden paraya çevirebilirsek fırsat transferi gözüyle bakarım...
Ha bu arada ghezzal konusunda kesinlikle size katılıyorum..
sadece bizde değil milli takımdada atıyor bu kadar gol atmış adamda daha ne yetenek bekliyorsunuz herkes forvet oynayamıyor diyor oynamak zorundamı çocuk yerini bulmuş sol açık ispatıda milli takımda gösterdiği performans ghezzali forvet oynatsak kaç gol atar böyle bakın olaya herkesin kafasında forvet olarak aldık ya adam forvet ve orda iş yapamıyor var larin evrildi arkadaşlar onu alacak takım bundan sonra kanat olarak düşünecek görünende oki 19 atmasada skorer bir kanat oyuncusu olacak her sene çift basamağı görür tarayın bakayım her sezon çift basamaklı skor çıkaran kaç sol açık var
Bir sezonda 19 gol atmış toplamda 25 civarı gol katkısı yapmış bir oyuncuda daha nasıl bir yetenek arıyoruz trivella falanmı yapmalı
Herkes bir daha gösteremez bu skoru diyor ya gösterirse seneyede 15 üzeri atıp bonservissiz kuş uçarsa arkasından çok ağlarız bu arada alex ghezzal ve iyi forvetin okduğu hücum hattında bu seneden fazla skor yapar geçen sezon tek gol ayağıydı çok maçta maraj yedi bu sezon tutulması gereken dördüncü adam olacak gol kralı olarak vedalaşırsa bizimle hiç şaşırmam ve hiç kızma hakkımız yok geldiğinden beri dış kapının mandalı muamelesi görüyor şampiyonluk kazandırıp borcunuda ödedi 19 gol atmış şampiyonluğun iki üç isminden biri
Bahçe kapımıza bağladığımız köpeğin bile yanından gelip geçerken kafasını okşarız
Larine bu bile çok görünüyor hala

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Öyle bir liste mi var ? Beşiktaş düşmanı veya Beşiktaş dostu. Bir de o listeye kim hangi hakla kimi dahil ediyor. Yargılama

mı var ? Bunlara çok takılmamak lazım. Adam haber yapmış işte ben de paylaştım. Twiiterdaki tiplerin gazına gelmeyin.

Öyle bir liste yok, Twitter'da kanıtları mevcut. Yaptığı işi belli olan, böyle imalarda bulunan bierine zeytindalı mı uzatsaydık ?

Çevrimiçi Necmi

Godine o parayı vermek gerçekten saçmalık. Fakat eldeki Türk stoperlere bakıyorum. Serdar Saatçiyi hazırlık maçında

hiç ama hiç beğenmedim. Bırak bizim takımda yer almayı stoper olabileceğinden bile şüphelerim oluşmaya başladı

Bizim stoper bölgesini Türk oyuncuyla yedeklememiz gerekiyor. Neden yabancıya o kadar para veriyoruz anlamıyorum.

Godinle 2 yıllık sözleşme yapacağımıza Kaan Ayhanı 5 e taksitle alsak daha mantıklı. Hem satma ihtimalimiz de var.
dürüstce cevap vereyim niyetim oraya türk stoper almaksa almam necipe sen bu sene stopersin kafanı buna alıştır derim necip alacağımız türk stoperden fazla katkı verir alacağımız yerli stopere gereksiz maaş ödemiş oluruz necipin stoperlik ayarını bile tutturabilecek yerli stoper varmı siz benden iyi takip ediyorsunuz

Çevrimiçi Necmi

Beleş değil sözleşmesinin son senesi ederi normalde 5 6 falan fakat tek talipli biziz ve adam 30 yaşına gelmiş.
tek taliplisi biz değildik gs bizim verdiğimizden fazlasını verdi bonservisine o rakamıda verirdi ingiliz takımları için son sene olması dert değilki sezon biterken önüne sözleşme koysalar kabul eder her bu ayardaki oyuncu bizler için son sene önemli çünkü bizim üstümüzde çok lig ve yüzlerce takım var epl zirvede zaten kendi lig takımları dışındada rakipleri yok kendi içlerindede birbirlerine zararına bile oyuncu vermekten çekinmiyorlar adamların umrunda değil 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/Besiktas/status/1422965561424764931
oğlum ağırlık kaldırmayı bırakta basket falan oyna boyun uzasın yada şu engizisyon aleti vardı ya ondan bir tane edinmek lazım hergün bir saat çekelim 😂

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı mrred

Öyle bir liste yok, Twitter'da kanıtları mevcut. Yaptığı işi belli olan, böyle imalarda bulunan bierine zeytindalı mı uzatsaydık ?
abi bize topu iyi oyuna sokan stoper şart

Kalecinin ayakları kötü
Vidanın ayakları vasat
welinton idare eder
nsakala vasat
Rosier ayakları iyi topla çıkışları da iyi.

Rakip takım bize ön alan baskısı yaparsa topu şişirir bizim bu 4 lü.

O yüzden mertin gelmesini çok istiyorum. Bide ayağı iyi sakin bir stoper gelirse baskıdan çıkışları kendi lehimize bile

çevirebiliriz. Türklerde o şekilde olan stoper bardakçı var işte hem de solak konyada. Ona bir yoklama çekmek lazım

Şimdi fenerin maçını izledim adamlar sahayı iyi parselliyor ve ön alan baskıları ciddi anlamda kaliteli

olma yolunda emareler içeriyor. Fener böyle devam ederse ciddi rakip olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı alimm

Çevrimiçi Necmi

Sözleşmesinin son senesine girerken kiralıyor muyuz 😳🤔
satamıyorsak maaşını veren birine kiralamak hem üç m nin cepte kalması hem o kadar kontenjan açılması demek oluyor

Çevrimdışı can1903

can bunlar senin gibi direk söyleyemiyor dansöz gibi kıvırıyor 😂
bunlar da inanılmaz bir korku var abi, haber verirken öyleydide böyleydide diyip duruyolar  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

abi bize topu iyi oyuna sokan stoper şart

Kalecinin ayakları kötü
Vidanın ayakları vasat
welinton idare eder
nsakala vasat
Rosier ayakları iyi topla çıkışları da iyi.

Rakip takım bize ön alan baskısı yaparsa topu şişirir bizim bu 4 lü.

O yüzden mertin gelmesini çok istiyorum. Bide ayağı iyi sakin bir stoper gelirse baskıdan çıkışları kendi lehimize bile

çevirebiliriz. Türklerde o şekilde olan stoper bardakçı var işte hem de solak konyada. Ona bir yoklama çekmek lazım

Şimdi fenerin maçını izledim adamlar sahayı iyi parselliyor ve ön alan baskıları ciddi anlamda kaliteli

olma yolunda emareler içeriyor. Fener böyle devam ederse ciddi rakip olur.
önce iç sorunlarını çözsünde sonra rakip olsun 😂

Çevrimiçi Necmi

bunlar da inanılmaz bir korku var abi, haber verirken öyleydide böyleydide diyip duruyolar  :evillol:
napsınlar can ekmek parası onlar için taraftardan linç yediklerinde birşey olmuyormu sanılıyor bir gıdım haber alabilmek için kulüp kapılarında yatıyorlar herkesle iyi olmak zorundalar bunca yğraş bir yanlış haberde taraftar onların bakışıyla basının müşterisi üstünüzden geçsin

Çevrimdışı alimm

satamıyorsak maaşını veren birine kiralamak hem üç m nin cepte kalması hem o kadar kontenjan açılması demek oluyor
Yani biz bir şekilde sözleşmeyi fes ediyoruz ve futbolcu da uzun soluklu imza atmak yerine tek senelik sözleşme imzalıyor 😳🤔 sonuç buraya çıkmıyor m

Çevrimiçi Necmi

Sosyal medya basını mahvetti 😂

Çevrimdışı doganay

Yani biz bir şekilde sözleşmeyi fes ediyoruz ve futbolcu da uzun soluklu imza atmak yerine tek senelik sözleşme imzalıyor 😳🤔 sonuç buraya çıkmıyor m

muhtemelen sallama bir haberdir zaten

Çevrimiçi Necmi

evet buraya çıkıyor ama tam olarak böyle değildir illaki ödeyeceğimiz bir bedel vardır ki sözleşme fesih edilemiyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Yani biz bir şekilde sözleşmeyi fes ediyoruz ve futbolcu da uzun soluklu imza atmak yerine tek senelik sözleşme imzalıyor sonuç buraya çıkmıyor m
Anlamı bu oluyor.

Douglas'ı da kiralayacağız benzer şekilde.

Çevrimiçi Gökhan Kurt