2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2286136 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sozkul

güllüoglu su trafikte hamile kadina saldiranlar degilmi onlarsa onlardan alma baklavayi :bandit:

Alıntı
Pendik’de hamile kadına trafikte dehşeti yaşatan iki kardeşin sahip olduğu baklava şirketinin tabelaları değişti.

Pendik D-100 Karayolu'nda içinde hamile kadının bulunduğu araca saldırı olayına ilişkin tutuklanmalarına karar verilen Hasan Sel ve Hüseyin Sel hakkında, yirmişer yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Hamile kadının bulunduğu araca saldıran kardeşlerin baklavacı dükkanları kapanmaya başladı: 'Müşteri yok'
Pendik’te 6 Temmuz günü trafikte hamile kadına dehşet yaşatan Hasan Sel ve Hüseyin Sel'in sahibi olduğu baklava şirketine Seyidoğlu Baklavalarının açtığı davada mahkeme, Seydioğlu’nun her türlü yayın, tanıtım malzemesi, mal, ürün, ambalaj, tabela, afiş, broşür, reklam, ilan ve internet üzerinden tanıtım kullanımlarının tedbiren önlenmesine hükmetmişti.

Ayrıca Seydioğlu Baklavanın tabelalarının tedbiren sökülmesine de karar verilmişti.

Tabelaların sökülmesinin ardından iki kardeşin sahip olduğu iş yerlerine ‘Hasan&Hüseyin Seydioğlu Baklava’ yazılı yeni tabelalar asıldı. Asılan tabelalar ise kameralarca kaydedildi.

Çevrimdışı mrred

Second Salih.
Her gün anlaşıyoruz, geliyor.
Ghezzal zaten hazır gelecek

Rosier de öyle geldi.

Hazır gelmeyen tek oyuncumuz Alex ki adam en son maçını kasım 2020 de mi ne yapmış. Yani adamı temmuz başında

getirseydik yine hazır değildi. O yüzden çok takılmamak lazım. Bu arada alex brezilyada bir takımla antreman falan

yapıyormuş gibi bir şey duymuştum ne kadar dğru bilmiyorum. Cansel Kemiksiz demişti. Bu transfer döneminden ben

çok memnunum
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Larin'i ne elden çıkarabiliyor ne de yenileyebiliyoruz anlaşılan. Eğer bir çözüm bulamazsak yazık olacak, umarım olmaz.

Gitmesi durumunda 2. Santrafor transferi tekrar gündeme gelir muhtemelen.

Şu an piyasa bizim düşündüğümüzden çok daha aşağılarda, genç oyuncular 2-3 Milyon civarlarına gidiyor. Eğer yolunu açmazsak Ersin'in iyi motive olabileceğini düşünmüyorum bütün yaz Avrupa hayalleri kurmuştur, bir de önüne kaleci alacak gibiyiz. Bana kalırsa mutlaka gitmeli. 3,5 üstü her rakamı başarı kabul ederim.

Ya genç oyuncular 2-3 milyona gidiyorlarsa, biz neden 35 yaşındaki Godin'e 2 milyon maaş öneriyoruz?

Bu kadar mallık olur mu?

Ersin 3-3.5 milyon için satılmasın, bedava oynuyor çocuk. O paraya satıp yerine 1 milyon bonservis + 1 milyon maaşla 33 yaşındaki Mert'i almak da ayrı mallık.

Çevrimiçi levitate

Rosier olayını açıklayayım....

Rosier taraftardan gelen fotoğrafları falan paylaşıyor genelde.
Bir taraftar Rosier'in fotoğrafını koyup arkasına fatih g.... verdi verdi diye video yapmış.( Tolunay Ören denen bir youtuber'ın arkadaşları arasında yaptığı makara sonrasında çıkardığı bir şarkıyı koymuş.Bu adamın ibo ve fatih adlı arkadaşlarına ettiği bir çok küfürlü şarkı var.)
Neyse işte Rosier'de malum dilimizi bilmediği için sıradan bir rep şarkısı zannedip paylaşmış herhalde. Kendisi yapmadı bu arada birisinin paylaştığını paylaştı.Futbolcular paylaştıkları içeriklere daha çok dikkat etmeli konusunda katılıyorum ama gidipte özellikle ft hakkında bir şey paylaşmadı.

Şimdiii gelelim gsye. Bize en son ahlak, görgü öğreticek takımdır gs. Rosier gsye küfür etse bile rosieri savunurum. Ahlakmış, senin hocan kebapçı basıyor, kameralara bir tarafını gösteriyor, yedek kulübesi basıyor her maç.
Kaptanın silahlarla takılıyor, daha da bir çok olayı var.
Sen mi bize ahlak öğretiyorsun ??? Aman Allahım, Allah kimseye malum camiadan ve malum görüşteki insanlardan din,ahlak dersi öğrenmemizi nasip etmesin.

o zaman

es ist miami yacine :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Larin ve Ersin uzun vadede bu seneki performanslarını verebileceklerini düşünmüyorum... Zaten Mert geldikten sonra Ersin'e Kenan Alex geldikten sorra da Larin'e ihtiyaç kalmadı zaten profil olarak.. Umarım ikisini de bu sene çiçekler ile uğurlarız...
Kuzey ülkesinde yetişmiş Larin'in aynı performansı vereceğini düşünmüyoruz, o yüzden 2.5 milyon verirsek büyük hata olur.

Ama Kuzey Afrikalı Ghezzal'ın ve Çin'den gelen Brezilyalı Alex'in aynı performansı vereceğinden eminiz, onlara senelik 3 milyon vermekte bir soru işareti yok kafamızda.

Larin neden aynı performansı veremesin, ben de bu mantıksız korkuyu anlamıyorum. Adam iyi bir profesyonel, hayatının en verimli çağına giriyor, bir sakatlık sorunu yok ve düzgün bir özel hayatı var.

Bu adamla ilgili çekince varsa, Ghezzal ve Alex alınmasın; onlar daha riskli hamleler çünkü.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2021, 17:51:24 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

beleş
Beleş değil sözleşmesinin son senesi ederi normalde 5 6 falan fakat tek talipli biziz ve adam 30 yaşına gelmiş.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Ya genç oyuncular 2-3 milyona gidiyorlarsa, biz neden 35 yaşındaki Godin'e 2 milyon maaş öneriyoruz?

Bu kadar mallık olur mu?

Ersin 3-3.5 milyon için satılmasın, bedava oynuyor çocuk. O paraya satıp yerine 1 milyon bonservis + 1 milyon maaşla 33 yaşındaki Mert'i almak da ayrı mallık.
Godine o parayı vermek gerçekten saçmalık. Fakat eldeki Türk stoperlere bakıyorum. Serdar Saatçiyi hazırlık maçında

hiç ama hiç beğenmedim. Bırak bizim takımda yer almayı stoper olabileceğinden bile şüphelerim oluşmaya başladı

Bizim stoper bölgesini Türk oyuncuyla yedeklememiz gerekiyor. Neden yabancıya o kadar para veriyoruz anlamıyorum.

Godinle 2 yıllık sözleşme yapacağımıza Kaan Ayhanı 5 e taksitle alsak daha mantıklı. Hem satma ihtimalimiz de var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1422889865889390592?s=20

Ersin elimizde kaldı. Büyük ihtimal gelen teklifler çok düşüktü.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

@can1903 hehe seni okuyorlar :D
Yakında anlaşıldı yazarsam onlar da yazar  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GreenBook

Duyumcuların hergün birini getirmekten vazgeçmesi gerekiyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Duyumcuların hergün birini getirmekten vazgeçmesi gerekiyor
Artık o kadar fazla değişik isim çıkmıyor. Belli isimleri çevirip çevirip yazıyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı GreenBook

Ersin umarım satılmıştır Mert’i alıp uykuyla oynatırsın gelsin 8-9 m euro daha fazlasını zaten şu pandemi döneminde hiçbir kulüp vermez dünyada
Evet onlar için bişey değil 8 m euro ama o eskidendi

Artık fazlasıyla önem veriyorlar
Bizde aç gözlülük yapmayıp Ersin’i satmamız lazım 7-8 m demeden

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1422889865889390592?s=20

Ersin elimizde kaldı. Büyük ihtimal gelen teklifler çok düşüktü.

Şu Beşiktaş düşmanını, her ne olursa olsun hoca ve ekibine komisyoncu iftiralarını atan insanları burada paylaşmamamız gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı GreenBook

Sana gelmişse ersin için 7-8 m vericeksin şu dönemde cenkleri 23 m euro ya sattığın dönemler yok artık
Ersin’in yeri dolar işte son oynadığı maçtaki performansını gördük yani satmazsan o adam yurtdışını istediği için eski performansını vermez

Ghezzal Rosier Josef bu gibi oyuncular asla satılmamalı ama Ersin yeri dolmayacak oyuncu değil

Çevrimdışı mrred

Şu Beşiktaş düşmanını, her ne olursa olsun hoca ve ekibine komisyoncu iftiralarını atan insanları burada paylaşmamamız gerektiğini düşünüyorum.

Öyle bir liste mi var ? Beşiktaş düşmanı veya Beşiktaş dostu. Bir de o listeye kim hangi hakla kimi dahil ediyor. Yargılama

mı var ? Bunlara çok takılmamak lazım. Adam haber yapmış işte ben de paylaştım. Twiiterdaki tiplerin gazına gelmeyin.
The great gig in the sky