2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2284905 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Rosier, İntagram hikayesinde bir taraftarın gönderisini paylaştı. Gönderide "f.t  g.. verdi verdi verdi" diye bir rap parçası çalıyordu.   
Bilerek yaptığını ve ceza gerektirdiğini düşünmüyorum, taraftarla iç içe olmasının kötü yanı da bu.
hımmm ağzına biber sürelim o zaman
Yalnız anlamadığım şey terimden bahsettiğini nerden biliyorlar acaba 🤔

Çevrimdışı haluk.m

hımmm ağzına biber sürelim o zaman
Yalnız anlamadığım şey terimden bahsettiğini nerden biliyorlar acaba 🤔

Vardır bir bildikleri  :D

Konuşmaya değecek bir şey  değil ama algı çalışmasına erken başladılar, sezon içinde Rosier'i uyarmak lazım.  Caner'in ağız okumasına döner bu iş.

Çevrimdışı ankarakartal06

1 haftadır kendime gelemedim.

:s20: :s20: :s20: :s20:

yeter artık yeter artık :akuma: :akuma:

Çevrimdışı mrred

Remzi Sanver: "Bir sporcunun sosyal medyada sayın Fatih Terim'i ima ederek kullandığı terbiye dışı ifadelere de değineceğim. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve aydınlanmanın önderi Mustafa Kemal Atatürk, 'Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' demiştir."

Remzi Sanver: "Türk aydınlanmasının önde gelen kurumlarından biri olarak bunu benimsiyor ve sporcularımızı bedenen geliştirmemizin yanı sıra, ahlaken de geliştirmenin sorumluluğunu taşıyoruz. Bu genç sporcunun ahlaki olgunlaşmasını değerli rakibimiz Beşiktaş'a emanet ediyoruz."

Bu konu hakkında bilgisi olan varmı 🤔
Küfür ettiyse ayıp etmiş de ülkede kasılacak en son duyar F.T dir herhalde. Ülkenin anası ağlamış bunlar hala

FT falan diyor. Versin mahkemeye alsın tazminatı ne artislik yapıyor
The great gig in the sky

Çevrimiçi annoca

başkasının eşine sarkıntılık edip kocasını dövüp ruhsatsız silahla hastaneyi basıp ölümle tehdit edip yine aynı silahı ateşlemiş mi? milli takımda prim kavgası çıkarmış mı? uçakta babasıdan daha yaşlı adamı dövmüş mü? önce kendi oyuncularına baksınlar onları uyarsınlar.

Çevrimiçi Necmi

Küfür ettiyse ayıp etmiş de ülkede kasılacak en son duyar F.T dir herhalde. Ülkenin anası ağlamış bunlar hala

FT falan diyor. Versin mahkemeye alsın tazminatı ne artislik yapıyor
mahkemeye nasıl versinler demezlermi senden bahsettiğini nasıl anladın diye 😂

Çevrimdışı mrred

mahkemeye nasıl versinler demezlermi senden bahsettiğini nasıl anladın diye 😂
direkt FT ye etmediyse alamaz ama ortaya ettiyse onu da alamaz  :D

Adam öyle bir duyar kasmış ki direkt FT ye etti diye düşündüm.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Mehmet57

FT'ye dedigini nerden cikarmislar. Sarkida "fatih" diyorlardi.

Belki Fatih Urek'i kast etmistir, olabilir.

Çevrimiçi Necmi

başkasının eşine sarkıntılık edip kocasını dövüp ruhsatsız silahla hastaneyi basıp ölümle tehdit edip yine aynı silahı ateşlemiş mi? milli takımda prim kavgası çıkarmış mı? uçakta babasıdan daha yaşlı adamı dövmüş mü? önce kendi oyuncularına baksınlar onları uyarsınlar.
terim kendisi restoran basıyor
Gerçi onuda beceremeyip dayak yemişti galiba

Çevrimiçi Necmi

şimdi durduk yere davacı sayısını arttırma 😂

Çevrimdışı mrred

Gardaşlarım Turanı kuracağız

Vallahi kuracağız billahi kuracağız tillahi kuracağız.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Mehmet57

Bu arada ayin 21'inde Turkiye'ye geliyorum Allahin izni ile. Bircok Besiktaslinin gittigi, gezebilecegimiz mekanlar hangisi? Ozellikle mac gununde

Çevrimiçi Mehmet57

şimdi durduk yere davacı sayısını arttırma 😂

Bunlarin bir de Fatih Ozturk diye bir kalecisi var, o da olabilir :D

Çevrimiçi Necmi

Bu arada ayin 21'inde Turkiye'ye geliyorum Allahin izni ile. Bircok Besiktaslinin gittigi, gezebilecegimiz mekanlar hangisi? Ozellikle mac gununde
vodafone park 😂

Çevrimiçi Necmi

Bunlarin bir de Fatih Ozturk diye bir kalecisi var, o da olabilir :D
anlaşıldı çocuk zaten üç kuruş transfer ücreti aldı onuda herkese dağıttıracaksın 😂

Çevrimdışı Sinan23

Ben fatih dedigini millet yazınca anladım. Hatta hiç bir kelime anlamadım o müzikten.

Çevrimiçi murat

Maç günü beşiktaşta herhangi biryerde olman yeterli. @Mehmet57

Çevrimdışı celiker1

Maç günü Beşiktaş'ın İçinde kartal heykelini bul
 (balık pazarı diyede sorabilirsin).Etrafındaki  cafe ve resfauratlarda demlenen Beşiktaş'lıları göreceksin.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Maç günü Beşiktaş'ın İçinde kartal heykelini bul
 (balık pazarı diyede sorabilirsin).Etrafındaki  cafe ve resfauratlarda demlenen Beşiktaş'lıları göreceksin.
😳 maç günü beşiktaşın her yerinde demlenen beşiktaşlıları görür 😂

Çevrimdışı can1903

😳 maç günü beşiktaşın her yerinde demlenen beşiktaşlıları görür 😂
Necmi abi bizi içmeye götür  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı celiker1

😳 maç günü beşiktaşın her y :ok:
erinde demlenen beşiktaşlıları görür 😂 :tabe:q
En yoğun yeri sormuş.Normalde oturması için orayı tavsiye etmemde Hollanda'dan gelen arkadaşa kürdan kalır! :)
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2021, 23:33:06 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

En yoğun yeri sormuş.Normalde oturması için orayı tavsiye etmemde Hollanda'dan gelen arkadaşa kürdan kalır! :)
gitsin orda harcayacağını kartal yuvasında harcasın en azından rahat rahat kıçının üstüne oturabilir demlenmek istiyorsada taksime çıksın ordan stada yürümekte ayrı keyifli nasılsa her yer beşiktaşlı dolu beşiktaşın esnafı maç günlerini elini avuşturarak bekliyor

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı tuncaboylu

Videodaki tabir Fatih Terim'e daha çok uyuyor sanki