2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2292685 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2021, 00:13:30 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Beşiktaş dedeler kulübü.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Bu muhabirim diye gezinenler iyi bir linci hak ediyorlar :)

https://twitter.com/CemFante/status/1420135726532993029
M. Özen perşembe gelmesi bekleniyor dedi bakalım ne olacak

Çevrimiçi Necmi

Yine hortladı bu haberler :)

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1420105140414078978
bence adı geçen isimler arasında en doğru isim costa olursa elde patlar gibi geliyor bana

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş dedeler kulübü.
yaş dediğin rakamdır
38 yaşında atiba oynuyor bizde ve şampiyonluğun kilit isimlerindendi futbol değişti artık eskiden otuz dedimi emeklilik konuşuluyordu şimdi ortalama yaş oldu 34-35 den sonra emeklilik konuşulmaya başlıyor otuzun başlatındaki hiç bir oyuncu sahada yaş kaynaklı sıkıntı göstermiyor
Yaş değil yetenek önemli birde karakter

Çevrimdışı GreenBook

Erdal Torunoğlunun transferden çekilmesi iyi olmadı
Sergenle aralarında transfer konusunda anlaşmazlık olduğu söyleniyor bunu çözmesi gerekende yönetimdir illa yapbozun bi parçasının eksik olması mı lazım ? 
Muhtemelen Erdal bey oyuncu öneriyor Sergen farklı oyuncu düşünüyor anlaşmazlık burdan oluyor
Erdal bey sanırım biraz agresif bir insan yani Fikret orman yönetimindeykende istifa etmişti şimdide burdan istifa ediyor yarın başka yönetim gelse onun transfer komitesinde yer alsa ordanda istifa eder

Aynı şekilde Sergen hoca da biraz agresif bir kişilik
Sergen hocanın da Erdal torunoğlunun önerdiği transferlere önem vermesi lazımdı burda ne geçti bilmiyoruz ama bir ego savaşı olduğu kesin
Şu istifa hiç hoş olmadı mesela şampiyon olduğumuz sezon sonrasında yöneticimizin istifa etmesine neden olup renklilere motivasyon sağlamak dışında başka şeyler yapmalıydık mesela onları demoralize edecek transferler

Yani şuda var burası Beşiktaş bu iş çocuk oyuncağı değil ki gel en ufak sıkıntıda zoru görünce kaç olmaz söz konusu Beşiktaşsa herkes eline beline diline hakim olup iyi anlaşıcak bazı şeyleri alttan alcak ama bazılarının ego savaşlarından zarar gören Beşiktaş oluyor.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2021, 03:30:52 GreenBook ]

Çevrimdışı murat baltacı

Shortlot için teklif yapmamız koçla arayı bozmaz bence oyuncunun fb ile hiçbir bağı yok gedsondan çok farklı bizim şampiyonlar ligi kozumuz var oyuncu ve kulüp bizi tercih edebilir heleki kiralık gelecekse mutlaka tercih biz oluruz gedsonda shortlotda tam bizlik oyuncular texira ghezal falanda biterse ligin üzerinde bir kadromuz olur
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Erman1903

yaş dediğin rakamdır
38 yaşında atiba oynuyor bizde ve şampiyonluğun kilit isimlerindendi futbol değişti artık eskiden otuz dedimi emeklilik konuşuluyordu şimdi ortalama yaş oldu 34-35 den sonra emeklilik konuşulmaya başlıyor otuzun başlatındaki hiç bir oyuncu sahada yaş kaynaklı sıkıntı göstermiyor

Dediğin doğru ama Godin aslında emniyet subabı tarzında biri değil, daha ileride de oynayan düello stoperi gibi. Elbette geriden de güzel uzun paslar falan yapar ama kademe olarak uzun zamandır sınırda değerleri. Oyuncu yapısı itibariyle bazı problemlere yol açmış. İstatistikleri iyi olmasına rağmen beğenilmeyen 3 oyuncudan biri olarak sayılıyor. Bana göre burada 2 yıl önceki hali gibi düşünmek lazım iş yapacaktır lakin Welinton-Vida gayet uyumlu bir ikili. Bunların önüne daha tecrübeli birini koymaktansa onları zorlayabilecek tecrübeli genç tarzında yüksek oynayan bir oyuncu tercih edilebilir.

Örneğin Topal f/p ve yerli oyuncu olması açısından bana göre çok iyi ama bizim formatta Godin'den daha uyumlu olabilecek biraz para da bırakabilecek oyuncu bulunabilir. 28 de al Marcelo sattığın gibi sat, yaşlı olmasın demek 18 20lik olsun demek değil.

Yine de söylenen rakamlara Godin can sıkmaz, hata yapsa bile mücadelesi ve oyun kurulumuyla faydalı da olacağı için göze batmaz. Her şeyden öte önemli bir karakter.

Çevrimdışı Irakleio

yaş dediğin rakamdır

Necmi abi haklılık payın var ama takımın çoğunu bu yaş isimlerle kurarsan ve ortalamayı yükseltirsen bu direkt koşu mesafelerini etkiliyor. Koşu mesafesi konusu biraz dillere dolandı dalga konusu oldu ama modern futbolda ne yazık ki büyük önemi var istatistiklere baktığın zaman. İlk 11 yaş ortalaman 31-32'ye dayandığı zaman rakipten 10km falan az koşuyorsun, yani daha az alan kapatıyorsun. Güzel geçen sezonların ardından genelde bu hatayı yapıyoruz, elimize böyle bir gelir geçmişken bir iki tecrübeli üzerine genç dinamik kadro kurma fırsatını hep tepiyoruz. Bu isimler doğru mu bilmiyorum tabi bakalım nasıl olacak. Godin ok formu ve mevkisinden dolayı ama daha fazla 33 üstü adam sıkıntı yaratacak.
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herhalde kariyerini sonlandıracak. Yeteri kadar para da kazanmış zaten.

https://twitter.com/canselkemiksiz/status/1420272794512809987

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Bu Alex denen herif son vurgun peşinde.

Bu zihniyetteki bir adamın bize faydasının dokunacağını sanmıyorum. İşine biraz saygısı olan adam Ocak'tan beri bir yere imza atardı. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu zihniyetteki bir adamın bize faydasının dokunacağını sanmıyorum. İşine biraz saygısı olan adam Ocak'tan beri bir yere imza atardı.
Ben artık gelsin istemiyorum. Gidip düzgün bir 8 numara alsınlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Bir de bizim oynadığımız sistemde forvet hariç hiçbir yere koyamıyorum ben bu adamı. 8 numara oynamaz, sol açık/forvette Larin, N'Koudou, Güven varken fazlalık.

Ljajic gibi işlevsiz veya mevkisiz kalabilir bizim oyun yapımızda.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Aynen, daha Sharjah haberleri çıkıp Dubaiye gittiğine vazgeçilip alternatif oyuncu bakılmalıydı.

Douglas vol2......... loading

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir de bizim oynadığımız sistemde forvet hariç hiçbir yere koyamıyorum ben bu adamı. 8 numara oynamaz, sol açık/forvette Larin, N'Koudou, Güven varken fazlalık.

Ljajic gibi işlevsiz veya mevkisiz kalabilir bizim oyun yapımızda.
Kanatlarımız çalıştığı için onu ikinci forvet gibi kullanıp Ljajic ve Mensah'dan alamadığımız skor katkısı alacağımızı düşünüyordum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kanatlarımız çalıştığı için onu ikinci forvet gibi kullanıp Ljajic ve Mensah'dan alamadığımız skor katkısı alacağımızı düşünüyordum.

Ghezzal geldiğine göre oraya gol katkısı ortalama ancak savaşçı bir 8.5 numara tarzı oyuncu lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dediğime geliyorsunuz sonunda.

Çevrimdışı tuncaboylu

yaş dediğin rakamdır
Tamam da, kimi parlatıp satacağız bu strateji ile?

Herifler kazma Ozan Kabak'ı 8-10 maç oynattı, 10 milyona okuttu. Beriki yarım sezon Eljif Elmas'a yer verdi, 15'e sattı.

Biz hala Godin'i gondikleme, Alex'i seksekleme peşinde koşuyoruz.

Şu anda elde teklif gelen ya da gelme ihtimali kim varsa, ya eski yönetim almış ya da altyapıdan çıkmış.

Bu yönetimi istememin bir numaralı sebebi, bu tarzda transferlere yönelmeleri ihtimali idi. Ama gel gör ki tam tersini yapıyorlar.