2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2293472 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı doganay

Ersin transfer ihtimali olduğundan yedek çıktı galiba.

Rosier ve Ghezzal gelse de taraftar olarak biraz rahatlasak, bir hafta daha gecikirlerse kaos çıkacak  :D
Bence ondan değil. Hazırlık maçlarında yedek oyunculara Utku ya şans verdim gördüm durumunu deyip sonra ligte Ersin oynayacak.

Çevrimdışı doganay

Roiser Instagram da Hikaye kısmına Beşiktaş formalı paylaşım yapmış. İmza heran gelicek gibi

Çevrimdışı haluk.m

Bence ondan değil. Hazırlık maçlarında yedek oyunculara Utku ya şans verdim gördüm durumunu deyip sonra ligte Ersin oynayacak.

Utku bu sezon oynarsa Türkiye Kupasında oynar, Mert gelirse hiç şans bulamaz.  Ersin gitmeyecekse işi zor.

Çevrimdışı doganay

Utku bu sezon oynarsa Türkiye Kupasında oynar, Mert gelirse hiç şans bulamaz.  Ersin gitmeyecekse işi zor.
Mert gelirse direk oynar bence ayağı çok iyi defanstan çıkışlarda ve geri paslarda topu oyuna sokmakta çokok daha başarılı. Sergen hoca da bunu tercih eder diye düşünüyorum. Ersin tekniğini geliştirmeli, geri paslarda çok zorlanıyor yüreğim ağzıma geliyor maçları izlerken.

Çevrimdışı haluk.m

Mert gelirse direk oynar bence ayağı çok iyi defanstan çıkışlarda ve geri paslarda topu oyuna sokmakta çokok daha başarılı. Sergen hoca da bunu tercih eder diye düşünüyorum. Ersin tekniğini geliştirmeli, geri paslarda çok zorlanıyor yüreğim ağzıma geliyor maçları izlerken.

İşte bu sebeple Ersin'i elden çıkarmak lazım, kızanlar olacak ama şimdiden %40'ı bizde kalmak kaydıyla bonservisini vermek fena olmaz.

Çevrimdışı ŞahKartaL

Oturup menajeri ile anlaştılar kulübüne gidince toplam fiyat yüksek geldiği için caydı adamlar.

Rosier'in de kulübüne gittiler teklif yaptılar almaya niyetleri yoktu.

Gelinen noktada ikisinin de fiyatı yükseldi, Ghezzal için de tabi öyle diyecek çok istedim falan diye, onun gerçekte en çok istediği oyuncu Morutan, bizimkiler girecek diye bir tarafları tutuştu hedef şaşırtıyor.

Keşke olsa  Morutan’la ilgili bizim bi niyetimiz ya da  planlamamız?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bizim maçı hesap makinesi ya da ütüyle çekip yayınlayan dahi yok mu yahu?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Morutanı TR den kimse alamaz.
Adamın kulüp başkanı çakal Becali. Zaten 15m euro gibi bir bonservis beklentisi olduğunu açıklamış.

Çevrimdışı Erman1903

Hoca beğeniyormuş, bir girişim olup olmadığını bilmiyorum ama zaten Gs ile listelerimiz ortak olduğundan ilgilendikleri tüm futbolcularla yoklama çekiyoruz, onlar da aynı şekilde.

Çevrimdışı Erman1903

Morutanı TR den kimse alamaz.
Adamın kulüp başkanı çakal Becali. Zaten 15m euro gibi bir bonservis beklentisi olduğunu açıklamış.

Aynen Becali tam bir kurnaz tüccar ama fiyatı 10'a düştü. Beklediği teklifleri alamadı, Porto ve İnter oyuncuyu takip ediyor, zaten dün de mi ne Jeneriklik bir gol attı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı doganay

Bir söylentiye göre maç 0-0 devam ediyor...

Çevrimiçi Necmi

Oturup menajeri ile anlaştılar kulübüne gidince toplam fiyat yüksek geldiği için caydı adamlar.

Rosier'in de kulübüne gittiler teklif yaptılar almaya niyetleri yoktu.

Gelinen noktada ikisinin de fiyatı yükseldi, Ghezzal için de tabi öyle diyecek çok istedim falan diye, onun gerçekte en çok istediği oyuncu Morutan, bizimkiler girecek diye bir tarafları tutuştu hedef şaşırtıyor.
morutonu almaları çok zor bence biz onların en çok istediği oyuncuya teklif yaptık önlerini tıkadık morutana teklif yapsakda oyuncu gs için ölüp bitiyor ama kulübün direncini arttırır bu aslında yapmak lazım teklif yapmak para ile değil ya :bandit:

Çevrimiçi Necmi

top tutmasıda daha iyi 😂
Akşam kupa finalini izledim tekrar harbiden biz kalecisiz oynuyoruz

Çevrimdışı Erman1903

morutonu almaları çok zor bence biz onların en çok istediği oyuncuya teklif yaptık önlerini tıkadık morutana teklif yapsakda oyuncu gs için ölüp bitiyor ama kulübün direncini arttırır bu aslında yapmak lazım teklif yapmak para ile değil ya :bandit:

Çiçaldü'yü almayıp biraz sabretseler belki alabilirlerdi ama hala daha istiyorlar. Onların listenin 1 numarada Gedson değil Morutan var. Gedson'dan vazgeçebilirler iyi bir oyuncu ve potansiyelli ama oyun kültürü öyle çok yüksek değil. Gedson'un alternatifleri vardır hatta muhtemelen biri Emil Bohinen, bu oyuncuyu gedsondan önce çok istiyorlardı ama Cska 3 kuruşa alıverdi. Sezon başlamadan bastırılırsa kulübünden koparılabilir, aksi halde şans bulmaya başlarsa Gedson kadar zor olur.

Teklif yapmak parayla değil zaten bizimkilerin oyuncudan haberi vardır mutlaka aylar oldu ismi düşeli.

Çevrimdışı Orhan_

Yönetim bu hızla giderse seneye transferleri bitirir. Artık ıslak imza da kesmeyecek beni. Adamın bir kaç hafta boyunca, sahada topa vurduğunu görmezsen, birilerini transfer etmişiz demem. Ghezzal, Alex, Rosier falan 15 gün önce geliyordu hepsi :D..

Erdal T. takımın yakasından sonsuza dek düşmesini bekliyorum. Yanında da urgancı ve cimri dalgakıranla beraber. Şovmenlere ihtiyacımız yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Güven Yalçın gol atmış diyorlar

Çevrimdışı doganay

Bende öyle duydum gören oldu mu acaba 😁

Çevrimiçi Necmi

Bir söylentiye göre maç 0-0 devam ediyor...
yok söylentiye göre güven atmış bir tane

Çevrimiçi Necmi

duyum çok yerden geliyor doğru olma ihtimali yüksek 🤔

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Güven gol atmış, inanmam

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ceza sahası dışından rövaşataymış, ne de olsa gören yok  :evillol: