2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2293527 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yayın var mı

İki takımda taktik deneyeceği için yayın olmayacak.

Çevrimdışı doganay

Hazırlık maçı taktik denemek takımı görmek için değil mi zaten yayina Kapamak nedir. Antrenman mi bu sanki
Herkes o yuzden hazırlık maçı yapıyor

Çevrimdışı tolgakgonul

Hazırlık maçı taktik denemek takımı görmek için değil mi zaten yayina Kapamak nedir. Antrenman mi bu sanki
Bizim herşeyimiz saçmalık zaten. Ne zaman adam gibi yayın oldu ki  :)

Çevrimiçi Necmi

İki takımda taktik deneyeceği için yayın olmayacak.
futbolcu olmadan futbol nasıl oynanır taktiğimi 😂

Çevrimiçi Necmi

takımı size göstermeye yüzümüz yok diyorlar işde anla

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu arada dün Emre Kocadağ hakkında bir yorum da bulunmuştum. Böyle bir açıklamayı yapmış olamaz herhalde falan diye. Gerçkten de yapmamış. İsmail Er denen Beşiktaş düşmanı yayınlamış. Bülent Uslu Youtube'da söyledi direk Emre Kocadağ'ı aramış.

Çevrimiçi yaço58

Bu arada dün Emre Kocadağ hakkında bir yorum da bulunmuştum. Böyle bir açıklamayı yapmış olamaz herhalde falan diye. Gerçkten de yapmamış. İsmail Er denen Beşiktaş düşmanı yayınlamış. Bülent Uslu Youtube'da söyledi direk Emre Kocadağ'ı aramış.
Adam alenen yalan söylüyor ve kulüpten hiçbir reaksiyon yok yorumsuz

Adam alenen yalan söylüyor ve kulüpten hiçbir reaksiyon yok yorumsuz

İletişim o kadar berbatki kulübün konuşmaması gerektikleri zaman mobese kameralarına bile konuşurlar, konuşması gerektikleri zaman bile ağzını açmazlar.

Başkan seviyeyi o kadar düşürdü ki Emre Kocadağ'ın konuşmasına bile ortalama gözüyle bakmaya başladık. O yüzden ilk olarak dün zaten böyle bir şey dememiş olabilir dedim çünkü az çok ne konuştuğunu bilen bir adam.

Fakat konuşsunlar da yalanlasınlar da diyemiyorum şimdi bunlar bir konuşmaya başlarsa 2 yararı olur 5 zararı olur. Saçma sapan bir şeyler diyecekler falan, korkutuyorlar insanı.

Çevrimiçi yaço58

Ne gelmeyen evrakmış ya rosier daha İstanbula bile  gelmedi ghezzal gelirse 1 eylülde falan anca gelir 

Çevrimiçi sefaköykartali

Harbiden bu ne ya ne rosier var ne ghezzal var bu adamları alsak kadro geçen seneden eksik oluyor daha forvet, stoper, 10 numara almamiz lazım ki kadro daha güçlensin. Yine son hafta milletin istemediği adamları getiricez gibi.

Çevrimdışı levitate

portekiz basını rosier kontrolden geçti demiş???
bipbipbupbup

Yalnız bu ftden nefret ederim ama açık açık dürüstçe itiraf etmiş.
Ghezzal'i çok istedim bende başkanda çok istedi ama alamadık, manipüle edenlere sallamış sonra. Haluk yürekliye falan yani. Yiğidi öldür hakkını ver valla.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

portekiz basını rosier kontrolden geçti demiş???
pasaport kontrolüdür belki 🤔

Çevrimdışı Erman1903

Yalnız bu ftden nefret ederim ama açık açık dürüstçe itiraf etmiş.
Ghezzal'i çok istedim bende başkanda çok istedi ama alamadık, manipüle edenlere sallamış sonra. Haluk yürekliye falan yani. Yiğidi öldür hakkını ver valla.

Oturup menajeri ile anlaştılar kulübüne gidince toplam fiyat yüksek geldiği için caydı adamlar.

Rosier'in de kulübüne gittiler teklif yaptılar almaya niyetleri yoktu.

Gelinen noktada ikisinin de fiyatı yükseldi, Ghezzal için de tabi öyle diyecek çok istedim falan diye, onun gerçekte en çok istediği oyuncu Morutan, bizimkiler girecek diye bir tarafları tutuştu hedef şaşırtıyor.

Çevrimdışı haluk.m

Ersin transfer ihtimali olduğundan yedek çıktı galiba.

Rosier ve Ghezzal gelse de taraftar olarak biraz rahatlasak, bir hafta daha gecikirlerse kaos çıkacak  :D