2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2294336 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı annoca

almanya ve fransada 22-25 yaş arasında stoperler oynuyor uygun fiyatlara alıyorlar şimdiki fiyatları 10 milyondan başlıyor biz gidiyoruz 35 yaşındaki adam peşinde koşuyoruz. (pepe gelmişti mükemmelde oynamıştı ama ne oldu elini kolunu sallıyarak gitti) f/p oyuncusu bulmakta bu kadar mı kötüyüz. lig belli f. orman zaten ilk 4 e giriyor hocan iyiyse sistemi varsa otomatikman şampiyon adayı oluyorsun. hele ki sarışınları hakemler itmiyorsa adil yönetim olursa elini kolunu sallıyarak şampiyonsun.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2021, 16:43:23 annoca ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Hem tecrübeli hem 2 -2,5 m seviyelerine çıkacaksak Jerome Boateng gelsin o zaman hem 3 yaş genç 2-3 sene sonra Arap Çin piyasasına okutursun Tosic gibi parasını da çıkartır.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Hayırlı teskereler dostum geçiyor merak etme geçen sene bugün atarsa 47ydi  :lol: Şimdi nerdeyse bitireli 1 yıl oluyor. Gerçi bittikten sonra çok hızlı geçiyor ama orda sanki hep askermişsin asker kalıcakmışsın gibi hissediyorsun hiç gün falan sayma makara gırgırına bak  :lol:
yok ben şafak filan saymıyorum çift haneye yaklaştık o yeter bide her zaman kıdemli şafağına bakıyorum bazen 😂😂
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi sefaköykartali

Gedson da Rugani de çok doğru isimler. Zaten satamıyoruz diye 32 33 34 yaşında adamları almaktansa bu adamları satamayalım en azindan 4 5 sene oynatırız. Belki bi ihtimal satabilirsin de birisi çok isterse. Godin iki sene 4 5m euro vereceksin sonrası muamma. Ruganiyi düşük bi opsiyonla kiralarsın sonra 4 sene daha oynayacak oyuncun olur. Her sene transferde aynı mevkileri düşünüp duramazsın. Vida geldiğinden beri stabil mesela, Josef de oyle oldu, rosier de oyle olacak inşallah ama kalan herkes değişken. Her sene kadronun yarısı değişiyor. Bir standart oturtup senede 2 3 tane as kadrodan oyuncu değiştirecek istikrarı yakalarsa başarı sürekli hale gelir.

Çevrimdışı tuncaboylu

senmi söylüyorsun bunu artsa ne olur :D
başka takıma yatay geçiş yapar bizde tazminat öderiz
yada sözleşmesini bitirir iyi bir imza parası almasını sağlarız
varmi başka bir olasılık
O zamana kadar öğrenirler belki abi, bir umut işte.

Çevrimiçi Samet Ç

Hem tecrübeli hem 2 -2,5 m seviyelerine çıkacaksak Jerome Boateng gelsin o zaman hem 3 yaş genç 2-3 sene sonra Arap Çin piyasasına okutursun Tosic gibi parasını da çıkartır.
Boateng 3,5-4 milyondan aşağı bir fiyata oynamaz Godin taş gibi topçu diğer adı geçen yarım yamalak stoperler geleceğine Godin gelsin 3-4 sene rahat götürür burada.

Çevrimdışı GreenBook

Allah aşkına nerede bu transferler Rosier Ghezzal nerede nasıl bir yönetim bu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ne gelen var ne giden.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Rosier nerede kaldı acaba sıkıntı ne ya

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takımının evrakları hala yollamaması. Bir de teminat mektuplarının bayram dolayısı ile gecikmesi. Bu hafta biter transfer.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Sezarın hakkı Sezar'a.

Tebrikler Can'ım.
Sağolasın abi neden gittiğini de açıklıyım. Godin ve Teixeira işinden de çok rahatsızmış.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

Sağolasın abi neden gittiğini de açıklıyım. Godin ve Teixeira işinden de çok rahatsızmış.
yaşlı oyuncu almamızdan mı yoksa menajerlerden mi rahatsız :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

yaşlı oyuncu almamızdan mı yoksa menajerlerden mi rahatsız :D
kendi istediği olmadığı için rahatsızdır o oyuncular yetenek itibari ile sergen isteği olduğu belli

Çevrimiçi Necmi

o miktarda paradan vedalaşmak kolaymı 😂

Çevrimdışı GreenBook

Yine geciktirecekler transferleri sona bırakacaklar oyuncular hazır gelmeyecek Sergen hoca isyan edecek sonra gör kaosu
Ondan sonra suçlu olan hoca oluyor sen görevini yapıp oyuncuyu kampa yetiştirmelisin
Bıktık artık her sene aynı terane bikerede yetişsin şu oyuncular

Çevrimiçi yaço58

Takımının evrakları hala yollamaması. Bir de teminat mektuplarının bayram dolayısı ile gecikmesi. Bu hafta biter transfer.
İnşallah biter ya m. Özen cuma açıklanır diyordu uzadı da uzadı cumaya kadar rosi artı ghezzalı açıklamak lazım

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Öfff aynı isimler aynı haberler.
Sonsuz döngüye girdik, sıkıldım artık.