2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2295948 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Alex- Ghezzal- Roiser- Jose Da Silva bitsin ağzımızı açmayız. Taksitli Gedson olursa da iyi olur.

Surada ligin başlamasına 22 gün kaldı.

Çevrimiçi Mehmet57

10 numara, sag kanat, iki yonlu orta saha, santrofor ve stopper sart ama ligin baslamasina yine birkac hafta kaldi.

Galatasaray’in yaptigi yanlisi biz de gecen sene yapmistik. Birkere de su transferleri vaktinde bitirsek.

Çevrimdışı GreenBook

Geliyor bu sefer hadi bakalım

Çevrimdışı levitate

alex'e salça olan kulübün şimdide gedson'a sulandığı söyleniyor yuh artık

bir şeyler dönüyor ama hayırlısı artık
bipbipbupbup

Çevrimdışı GreenBook

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1418141274591399938

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1418142320814329856

İstanbul’a gelecek bi oyuncu 3 gündür niye geri dönüş yapmaz ? Akıl var mantık var bu iş yatar % 100
Fazla vakit kaybetmeden alternatiflere bakalım

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı GreenBook

Psv yenilgisi üzerine bide Gedson şoku yaşatırsak 10 sene kendilerine gelemezler
İnşallah Gedsonu alırız inşallah

Çevrimdışı GreenBook

Ljajic’le ne pahasına olursa olsun yolları bu sezon başlamadan ayırmalıyız
Lens douglas boyd umut nayir da gönderilmeli
Ersin ve Larin satılmalı
Vida ile 1,750 bin Euro dan 3 yıllık imzalanmalı
8 Ersin’den 6-7 m euro Larinden eder temizinden 15 m euro Allah bereket versin

Çevrimdışı GreenBook

Türkiye gazetesinin haberine göre Ersin ve Rıdvana gelen teklifler reddedilmiş
Daha iyi teklifler alabilirsiniz denilmiş
ŞL vitrini avantajınız var denilmiş
Bu yönetim ne yapmaya çalışıyor bilen varmı ? Paraya bukadar ihtiyacın olduğu dönemde bu oyuncuları satmıyorsan limit diye sağda solda tepki göstermiyceksin
Hadi Rıdvanı geçtim çok muazzam teklif olmadıktan sonra kalsın ama Ersin’i sat gitsin

Çevrimdışı GreenBook

10 m euro gelecekmiş Gs den
Gedson yatırımı şart. Ver 7,5 m
Parlat cilala daha 22 yaşında sat 3 sene sonra 20-25 milyona
Bu yaşta benfica tecrübesi güzel bi referans 20 den aşağı gitmez
Ghezzal Yüksek ihtimalle olur kadromuz çok iyi

Çevrimiçi Mehmet57

Larin’i satmak Ghezzal veya Teixeira’yi almak kadar onemli. Sozlesmesinin son senesine girmis futbolcu transfer donemi bitmeden ya uzatsin, ya da gonderilsin. Kendisine bu sene piyasa yapti, imza parasi ve maas konusunda herhangi PL takimi bizden cok daha fazlasini verebilir. Transfer sezonu bitmeden gonderilmezse, seneye bedava takimdan ayrilacaktir. Sozlesmesini uzatacagini dusunmuyorum.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/Everton/status/1417518448721203208

sigurdsson'un mevzularından dolayı acilen almışlar galiba üzdü
bipbipbupbup

Çevrimdışı GreenBook

Murat özen den SON DAKİKA açıklamaları

Godin ile Resmen ilgileniliyor Sergen hoca çok istiyor teklif yapıldı
Murat Özen : Alex Bu hafta Dubai ye gidip Kulübün tesislerini gezecek oraya gitmemesi için anca oranın tesislerini beğenmemesi lazım
Zor bi transfer 
Demiş

Çevrimdışı can1903

Murat özen den SON DAKİKA açıklamaları

Godin ile Resmen ilgileniliyor Sergen hoca çok istiyor teklif yapıldı
Murat Özen : Alex Bu hafta Dubai ye gidip Kulübün tesislerini gezecek oraya gitmemesi için anca oranın tesislerini beğenmemesi lazım
Zor bi transfer 
Demiş
o iş biter orda
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı underworld

Tekşeyra işi o noktaya geldiyse geçmiş olsun.

Çevrimdışı GreenBook

Biz niye 5 isteyen adamları 1,5'a getirme hayaliyle oyunculara asla kabul etmeyecekleri teklifler yapıp aylarca cevap bekliyoruz?

Madem ki 1,5 bütçen var o paraya gelecek adamları bulup zamanında getirsene.

Bu konuşulan adamların hiçbirinin gelmeyeceği çok belli

Çevrimdışı levitate

o iş biter orda
kral haklıymışsın hanımının profil arabistan dolu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Biz niye 5 isteyen adamları 1,5'a getirme hayaliyle oyunculara asla kabul etmeyecekleri teklifler yapıp aylarca cevap bekliyoruz?

Madem ki 1,5 bütçen var o paraya gelecek adamları bulup zamanında getirsene.

Bu konuşulan adamların hiçbirinin gelmeyeceği çok belli
oyuncunun bizden istediği maliyetin üstüne bile çıktık lakin dubai-yenge krizi bozdu işi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GreenBook

o iş biter orda
Dubai’ye tesisleri gezmeye kadar ilerlediyse durum daha öncesinde var demektir 4,8 m euro önermişler Murat Özenin dediğine göre
Murat Özen Ben hiçbir zaman Alex transferi ile ilgili kesin konuşmadım dedi

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı GreenBook

kral haklıymışsın hanımının profil arabistan dolu :D
Sambacılar Felaket derecede Canlı hastası
Karakterini paraya kiraya veren oyuncuları almak için canlıyı basmak lazım

Ghezzal da dahil bir çok mevkiye transfer lazımken daha fazlasını zaten veremeyiz

Çevrimdışı can1903

Dubai’ye tesisleri gezmeye kadar ilerlediyse durum daha öncesinde var demektir 4,8 m euro önermişler Murat Özenin dediğine göre
Murat Özen Ben hiçbir zaman Alex transferi ile ilgili kesin konuşmadım dedi
başkan devrede haberini girdi bir kere o ihale başkana yazacak alex giderse.. çok sıkıntı  :lol:

Çevrimdışı GreenBook

oyuncunun bizden istediği maliyetin üstüne bile çıktık lakin dubai-yenge krizi bozdu işi
Başkanımız çıkıp Bonservissiz adama İmza parası vermem ümidiyle oyuncunun imza parası konusunda inadının kırılmasını beklemek yerine zamanında imza parasını hemen vermeyi kabul etseydi Alex karantina süresini çoktan tamamlamış , Beşiktaşımızla antrenmanlara başlamış idi.

Sen çok uzattın süreci Araplar da devreye girdi kaptı bukadar.

Çevrimdışı GreenBook

başkan devrede haberini girdi bir kere o ihale başkana yazacak alex giderse.. çok sıkıntı  :lol:
Yazar tabi sen imza parası vermemek için 1 ay boyunca adamın imza parasından vazgeçmesini bekle
Hemde devreye girdim işi bitirdim haberleri yaptırıp sonunda oyuncuyu Araplara kaptır
Bunun hiçbir açıklaması yok işi şova dökmek için geç kaldın derler adama.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

31 yaşındaki adama o kadar para verilmez. Beğenmiyorsa gitsin araplara kendi bilir. 26 yaşında kariyerinin zirvesindeyken Çine giden adam bu dini imanı para belli ki. Başkana bu konuda kızmıyorum.