2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2295260 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

o da sıkıntı yok demiş
1 aydır çok büyük patladı bu işte brezilyada olmasına rağmen.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Oyuncu bize kararını tebliğ etti abi. Oraya gidip tesisleri gezeceğini hanımıyla beraber karar vereceğini söyledi. Kesinlikle ne orayla ne bizle %100 diyemiyoruz. Ama oraya giderse o herifler 10 milyon verir yine bağlar alexi.
tesisleri görme kıvamına geldiyse iş bitmişdir ne görecek tesisde

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı Erman1903

@can1903 İkinci santrafor işinin askıya alındığına dair bir şey duydun mu kardeşim? Larin gitmediği sürece öyle bir tasarruf olmayabilir, hoca Kenan'ı kenarlarda değil santraforda değerlendirecek deniyor.

Gerçi daha birinci belli değil ben de sana ikinciyi soruyorum.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2021, 02:23:25 Erman1903 ]

Çevrimdışı can1903

İkinci santrafor işinin askıya alındığına dair bir şey duydun mu kardeşim? Larin gitmediği sürece öyle bir tasarruf olmayabilir, hoca Kenan'ı kenarlarda değil santraforda değerlendirecek deniyor.

Gerçi daha birinci belli değil ben de sana ikinciyi soruyorum.
Abi bana mı yazdın bilmiyorum ama ben duydum. Hatta bahanesini bile hazırlamışlar. Kenan santrafor düşünüyormuş hoca.

Lakin Beşiktaş başkanı 2 forvet almazsa Fikret Orman 1 yalancıysa kendisi 2 yalancıdır her yerde de yazarım. Kendi ağzıyla 2 tane forvet alacam diye demeçi var. Taraftarla dalga geçmesinler.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

tesisleri görme kıvamına geldiyse iş bitmişdir ne görecek tesisde
oyuncu bize yakın ama hanımı inanılmaz oraların delisiymiş abi. ufak bi araştırma yapınca zaten her sene oralara 3-5 kere gittiğini fark ettik.

Çevrimdışı can1903

Rachidin menajeri komisyon istemiyorum galatasarayın seviyelerine çıkın diye haber göndermiş bakalım ne olacak.

Çevrimdışı Erman1903

Abi bana mı yazdın bilmiyorum ama ben duydum. Hatta bahanesini bile hazırlamışlar. Kenan santrafor düşünüyormuş hoca.

Lakin Beşiktaş başkanı 2 forvet almazsa Fikret Orman 1 yalancıysa kendisi 2 yalancıdır her yerde de yazarım. Kendi ağzıyla 2 tane forvet alacam diye demeçi var. Taraftarla dalga geçmesinler.

Evet sana yazdım koymayı unutmuşum. Bunu ben sabah duydum, Abou gibi iki tane diyorduk buraya geldik. Kenan transferini istememe sebeplerimizden biri de buydu, hayırlısı olsun ne diyelim.

Çevrimiçi Samet Ç

rosier harici derken rosieri ne zaman aldık
murat özen yazdı o haberi o yüzden bitmiştir diye öyle yazdım

Çevrimdışı can1903

Bu arada Alexe teklif yapan kulubün verdiği miktar bizim 2 katımız falan değil, yarın başkan haber salar muhabirler 3 kat daha fazla girer diye şimdiden söyliyim.

Çevrimdışı Erman1903

Rachidin menajeri komisyon istemiyorum galatasarayın seviyelerine çıkın diye haber göndermiş bakalım ne olacak.

Dön baba dönelim, sevimsiz herif.

Çevrimdışı can1903

Evet sana yazdım koymayı unutmuşum. Bunu ben sabah duydum, Abou gibi iki tane diyorduk buraya geldik. Kenan transferini istememe sebeplerimizden biri de buydu, hayırlısı olsun ne diyelim.
Abi sana bir şey diyim, hoca ghezzal-alex-forvet muhabbetinden inanılmaz sıkılmış duruma gelmiş. Verdiği listede senin daha önce zikrettiğin 2-3 isim var alternatif olarak hiçbirine dönüp bakılmıyor fiyat soruşturması bile yapmamışlar. Bi basın toplantısı olursa çatlaklar büyük olucak hoca konuşur gibi.

Çevrimdışı can1903

Dön baba dönelim, sevimsiz herif.
Yarın o iş kesin sonuçlanıcak abi, lakin bizim başkanımız Bodrumda tatilde şuan herkese pazartesi pazartesi diyip duruyormuş alex hariç.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Oyuncu bize kararını tebliğ etti abi. Oraya gidip tesisleri gezeceğini hanımıyla beraber karar vereceğini söyledi. Kesinlikle ne orayla ne bizle %100 diyemiyoruz. Ama oraya giderse o herifler 10 milyon verir yine bağlar alexi.
Sağlık olsun zaten hevesimiz kursağımizda kalmasa sasardik. Bu yönetim ile kaliteli adam almak zor olacak artık anladık.

Ghezzal için umarım fiyat arttırmazlar.

Çevrimdışı can1903

Sağlık olsun zaten hevesimiz kursağımizda kalmasa sasardik. Bu yönetim ile kaliteli adam almak zor olacak artık anladık.

Ghezzal için umarım fiyat arttırmazlar.
Başkanın kafaya sopayla vursan yine arttırmaz bak galatasaray vazgeçirse düşürmeye kalkmasın fiyatı  :lol:

Çevrimdışı levitate

Abi sana bir şey diyim, hoca ghezzal-alex-forvet muhabbetinden inanılmaz sıkılmış duruma gelmiş. Verdiği listede senin daha önce zikrettiğin 2-3 isim var alternatif olarak hiçbirine dönüp bakılmıyor fiyat soruşturması bile yapmamışlar. Bi basın toplantısı olursa çatlaklar büyük olucak hoca konuşur gibi.
kimmiş bu isimler :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Başkanın kafaya sopayla vursan yine arttırmaz bak galatasaray vazgeçirse düşürmeye kalkmasın fiyatı  :lol:
Başkan o kafa yapısıyla en fazla Kenan Karaman alır

Çevrimdışı can1903

kimmiş bu isimler :D
gündeme gelmeyen ismi söyleyip daha çok galatasaray scoutlarının buraya ilgisini çekmeye gerek yok. Kulübe bizzat 2 arkadaş gece gündüz izleyip bi forvet raporladık birini tottenham istiyor biri de 5 aya free bvb falan yapar. İlgilerini çekmiyolarsa hoca+başkanın bizim yapabileceğimiz bir şey yok.

Çevrimdışı can1903

Başkan o kafa yapısıyla en fazla Kenan Karaman alır
Onda da allah razı olsun çocuk karakterli çıktı.

Çevrimdışı Erman1903

Valla sıkılınmayacak gibi değil biz de daraldık ama belli etmiyoruz. Bunu söylediğin pek iyi olmadı çünkü bizi sevmezler içeride, o oyunculara bir bahane bulunur ve yatar transferleri.

Çevrimdışı can1903

Valla sıkılınmayacak gibi değil biz de daraldık ama belli etmiyoruz. Bunu söylediğin pek iyi olmadı çünkü bizi sevmezler içeride, o oyunculara bir bahane bulunur ve yatar transferleri.
Benim bizzat bulup 2 arkadaş emek vererek iyi yerlere gelebileceğini düşündüğümüz 2 ismi raporlattık. Ne bir hamle ne veto dosya altı koyup geçtiler heralde 2026 DK izlediklerinde aaa böyle bir oyuncu varmış derler anca.

Çevrimiçi Samet Ç

Carlos Vinicius kiralasınlar 2 sene en temizi

Çevrimdışı can1903

Carlos Vinicius kiralasınlar 2 sene en temizi
Erdal T onun menajeri görünce kaşınmaya başlar reis ahahahahuaha

Çevrimdışı Erman1903

Benim bizzat bulup 2 arkadaş emek vererek iyi yerlere gelebileceğini düşündüğümüz 2 ismi raporlattık. Ne bir hamle ne veto dosya altı koyup geçtiler heralde 2026 DK izlediklerinde aaa böyle bir oyuncu varmış derler anca.

Sıkma canını boşver, bak biz burada senelerdir uğraşıyoruz ama daha bir faydası olduğunu görmedik. İlgilenilen oyuncuların değerlendirilmesi konusunda belki bir ışık tutmuşuzdur.

Bir futbolcunun iyi-kötü anlaşılması için o kadar vakit düşürmeye gerek yok. 15-20 Dakikada net karar verilemiyorsa kişide ustalık yoktur.

Çevrimdışı can1903

Sıkma canını boşver, bak biz burada senelerdir uğraşıyoruz ama daha bir faydası olduğunu görmedik. İlgilenilen oyuncuların değerlendirilmesi konusunda belki bir ışık tutmuşuzdur.

Bir futbolcunun iyi-kötü anlaşılması için o kadar vakit düşürmeye gerek yok. 15-20 Dakikada net karar verilemiyorsa kişide ustalık yoktur.
Buraları takip eden çok var içeride ama yetkisi yok maalesef o genç çocukların. Keşke olsa.