2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2279621 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kursad_Duran

Fbnin son yıllarındaki en büyük travması: son dak. kaçan şampiyonlukları.
Gsnin son yıllarda en büyük travması: çöpçüler derbisinde 6:0lık yenilgi ve tek golle şampiyonluğu kayıp etmeleri.
Bizim en büyük travmamız şampiyon kadromuzun en önemli oyuncularını kayıp etmemiz. Ghezzal cingenelere giderse bu travmayı yeni bir seviyeye çekeriz artık.

Çevrimdışı can1903

Ghezzalın menajeri cambaz stili iki ipte oynamaya devam ediyor  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ghezzalın menajeri cambaz stili iki ipte oynamaya devam ediyor  :evillol:
Umarım o iki ipten biri bizim ipimiz olmaz.

Real Madrid yıllarca kaptanlığını yapmış olduğu Ramos'a teklif süresi doldu diyerekten sözleşme vermiyor.

Biz 2 aydır Ghezz isini cozemedik.
Bir hafta süre ver olmuyorsa sal gitsin bu kadar.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Ben kızmıyorum çok. Bu sene heveslenip kaç defa kursaklarında kaldı şampiyonluk. Hele şampiyonluğu averajla kaybetmekleri onlara çok iyi koydu. Aynı duruma biz düşseydik yıllarca madara ederlerdi bizi. Şimdi acısını bizim adamımıza salça olmaya çalışarak çıkaracaklar sözle.

Suç onlarda değil gevşek davranan yönetimde. Hızlı reaksiyon gösteremiyoruz. 2 ya da 3 hedef teklif hazırlarsın. Şampiyonlul sonraso sırayla tekliflerini iletirsin. Bunlar sanki bat pazarında tencere alıyolarla. Pazarlığı uzattıkça uzatıyorlar.

Başkan son teklifimizi yaptık şu güne kadar bekliyoruz demecini şampiyonluk sonrası 2. Hafta yapması gerekiyordu. Çok zaman kaybettik yine.

Ben onu açtıkları Ghezzal tagı ve yorumlarla ilgili olarak söylemiştim;

Onun dışında şampiyon olmuşuz, rakiplerde durumlar karışık, başkan, antrenör seçimi vs., boşuna zaman kaybı; o zamanda sessiz sedasız neyse halledecektin bir şekilde. Ama Sergen ile bile bu kadar uzattıktan (ki belki de taraftarın baskısı sonucu) sonra Ghezzal'daki duruma pek şaşırmıyorum.

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu gsliler kadar çirkef karaktersiz olanı yok, tam nefretimler!
Kanlari bozuk bikere, bunlara türk takimi demeye utaniyorum
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ankarakartal06

bu ghezzal olayı iyice kabak tadı verdi artık ama haa.

Geliyorsan geliyorum de kardeşim ne oyalıyorsun milleti.

Sanki başka bir oyuncu yok. Nedir bu ghezzal olayı anlamıyorum.

Unutmayın ghezzal ın performansını artıran tek bir etmen var o da arkasında hareketli oyuncu rosier var.

olmuyorsa olmasın nedir bu la

Çevrimdışı GreenBook

Ghezzali yönetim koyun gibi attı ortaya taraftar soğusun diye çeşitli iddialarla soğuttu taraftarı bonservisini almamak için gerekli ortam oluştu sanırım onlar adına
Zaten bu durum gerçekse ghezzalin adı dahi anılmamalı karakterli oyuncular zaten Beşiktaş’ın kıymetini bilir

Çevrimdışı sefaköykartali

Hoca Rony Lopesi reddetmiş. Neden? Daha iyisini mi alacakmışız? Yarmolenko alalım alalım da son transferini yapacak oyuncu kontenjanını teixeira ile doldurduk zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sefaköykartali

Çevrimiçi COB

Ghezzal'a kalburüstü Fransız takımlarının teklif yapmaması beni gerçelten şaşırttı.

Bu muhabbet sakız gibi uzadı. 1 kuruş daha yüksek teklit bulduğu anda istediği yere gitsin. Ghezzal'ı futbola biz döndürdük ve Şampiyonlar liginde oynama fırsatı varken gidip 300 bin euro icin Geseye giderse, kendi bilir, kendi kaybeder.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1416752457053581317

Bence doğru karar. Ne iyi bir pivot ne de Abou gibi kabiliyetli. Daha açık liglerde tek vuruş kabiliyetiyle iş yapacak topçu. Süperlig dinamiklerine uygun bir yapısı yok.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/DeportesReports/status/1416763925727678469?s=19

Rıdvan'dan çok bir artısı olduğunu söyleyemeyiz. Atalım mı listeyi bilemedim bence N'Sakala konusunda bir gelişme olmadan sol bek düşünmeyiz. 

Çevrimdışı Erman1903

Hoca Rony Lopesi reddetmiş. Neden? Daha iyisini mi alacakmışız? Yarmolenko alalım alalım da son transferini yapacak oyuncu kontenjanını teixeira ile doldurduk zaten.

Daha iyisini istiyor olabilir, Rony o geçirdiği iyi sezondan sonra hiç adam gibi katkı vermemiş. Her sezon Sergen dokunuşuna ihtiyaç duyan, rehabilite edilmesi gereken oyuncu da tutmayabilir.

Çevrimdışı GreenBook

Ortada ne transfer var ne bişey
Rosier hala bekliyor
Nasıl bi yönetimle sınanıyoruz

Çevrimdışı worns

Ghezzal'a kalburüstü Fransız takımlarının teklif yapmaması beni gerçelten şaşırttı.

Bu muhabbet sakız gibi uzadı. 1 kuruş daha yüksek teklit bulduğu anda istediği yere gitsin. Ghezzal'ı futbola biz döndürdük ve Şampiyonlar liginde oynama fırsatı varken gidip 300 bin euro icin Geseye giderse, kendi bilir, kendi kaybeder.

top 5 lig takımları ghezzal'in temposunu yetersiz buluyor olabilir. ben monaco söylentilerine filan da pek inanmamıştım. sakatlık sorunu yaşamadığı zamanlarda da hep beklentilerin altında kalmış ve 29 yaşına gelmiş bir oyuncu. maaş beklentisi yüksek. avrupa piyasasında popüler olacak bi profil değil bu. zaten türkiye ligi de son yıllarda top 5'in bir alt seviyesi olarak algılanmamaya başladı, burada parlayıp transfer yaptıktan sonra başarılı olan oyuncu sayısı çok az. ghezzal'e ilgi gelirse de orta doğu ve belki rusya'dan filan gelir.

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1416772795770494979

bin yaşında da olsa gündeme gelen yarı-stoperlere yeğlerim. bizim eksiğimiz derinde pozisyon aldığımız bölümlerde veriminin çoğunu yitiren stoperlere sahip olmak. godin 38'e kadar falan oynarım kafasında bir profesyonelse, kendine bakıyorsa vs, bi araştırılsın gelsin. gerideki sorunların önemli kısmını çözer.

Çevrimdışı worns

Rıdvan'dan çok bir artısı olduğunu söyleyemeyiz. Atalım mı listeyi bilemedim bence N'Sakala konusunda bir gelişme olmadan sol bek düşünmeyiz.

yalandır bence. durduk yere 3.5 milyon euro artı bonusları sol bek için masaya koymamız hiç mantıklı durmuyor. trabzon almaya çalışıyor sanırım belki kızıştırmak adına haber çıkartıyorlardır, menajeri vs.

Çevrimdışı Erman1903

yalandır bence. durduk yere 3.5 milyon euro artı bonusları sol bek için masaya koymamız hiç mantıklı durmuyor. trabzon almaya çalışıyor sanırım belki kızıştırmak adına haber çıkartıyorlardır, menajeri vs.

Ts, Gs, Fb hepsi sol bek bakıyor şu an. Gerçi Fb Marcelo alsa bile orada Caner oynayacak  :)