2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2269411 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Lopes bu ligin altına üstüne getirir. Eğer getirebileceksek kesinlikle lopesi almalıyız bruma falan değil. Bruma nkodounun gidişi için alınıyor olabilir mi yoksa acaba başka taktiğime döneceğiz.

Çevrimdışı Erman1903

Lopes bu ligin altına üstüne getirir. Eğer getirebileceksek kesinlikle lopesi almalıyız bruma falan değil. Bruma nkodounun gidişi için alınıyor olabilir mi yoksa acaba başka taktiğime döneceğiz.

Lopes sağ kanat oyuncusu. Bruma'da iki sezondur ağırlıklı sağ kanat oynuyor.

Çevrimdışı GreenBook

Yönetim daha neyi bekliyorsun Ghezzal ve Rosier için ? Bu nasıl bir yönetim anlam veremiyorum
Günlerdir Rosier paylaşım yapıyor sen halen üçün beşin pazarlığını ediyorsun

Ghezzal Rosier bitsede forvete rahatça odaklansak

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Lopes sağ kanat oyuncusu. Bruma'da iki sezondur ağırlıklı sağ kanat oynuyor.

Ghezzalden farklı profil ama lopeste baya iş yapar. Sol kanata ghezzal gibi bir oyun kurucu özellikli birini alıp ofansif ortasaha ile geçen sene larinin görevini biraz dağıtmış oluruz. Teixeira + lopesten gol ve asist bekleyebilirz (ek olarak). 

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/KramponluPisago/status/1415265669336154112?s=20   Her  gun bir  futbolcumuzla analsiyor  bu sarisin kizila camia  :biggrinking:
Yorgo

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/KramponluPisago/status/1415265669336154112?s=20   Her  gun bir  futbolcumuzla analsiyor  bu sarisin kizila camia  :biggrinking:

Erzincan da doğan soda var. Tavsiye ederim arkadaşlara
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Ghezzalden farklı profil ama lopeste baya iş yapar. Sol kanata ghezzal gibi bir oyun kurucu özellikli birini alıp ofansif ortasaha ile geçen sene larinin görevini biraz dağıtmış oluruz. Teixeira + lopesten gol ve asist bekleyebilirz (ek olarak).

Kardeşim duruyor daha sol kanatlar, Rony ve Bruma Ghezzal'dan farklı tipler ama direk öyle kafalama giden kenarlar da değiller. Rony Lopes o ters ayak uzun topları atabilen biri Ghezzal'a Bruma'dan daha çok benziyor. Bruma'da son zamanlarda oyununu geliştirmiş.

Ne kadar iş yapacaklarını bilemeyiz ikisi de yetenekli ben olsam imkan varsa Ounas tercih eder ya da akşam pazarı falan beklerim.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

TFF az  once açıklama yapmış, yayıncı kuruluş, borç yapılandırılması ve  yabancı kararı hk. Görünen o ki, abancı kararının arkasında  duruyorlar .. Böyle  saçmalık olmaz ya...
Yorgo

Çevrimdışı GreenBook

24 saatin 22 buçuk saati gs konuşan kanaldan şaşırılmayacak haber

Çevrimdışı levitate

TFF az  once açıklama yapmış, yayıncı kuruluş, borç yapılandırılması ve  yabancı kararı hk. Görünen o ki, abancı kararının arkasında  duruyorlar .. Böyle  saçmalık olmaz ya...
akşam dört büyüklerin başkanları tv'ye çıkacak, ne cevap verecekler göreceğiz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

akşam dört büyüklerin başkanları tv'ye çıkacak, ne cevap verecekler göreceğiz

Şu açıklamanın zamanlaması bile TFF nin ne kadar amatör ötesi yönetildiğinin belgesi.

Akşama şimdi 4 başkan TFF nin sunduğu bu argümanlar çerçevesinde konuşmalarına hazırlanıp muhtemelen akşam bu açıklamayı yapanları itin bir yerine sokup sokup çıkaracaktır.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yeni forma tanitimi saat kacta
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı can1903

Ateşi yakmaya başlayalım hafiften bayram öncesi 2 transfer iner  :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kenan ve Texeira diyorum.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Can son duyumları paylaşır mısın güzel kardeşim ?  :biggrinking:

Çevrimdışı can1903

Kenan ve Texeira diyorum.
Ben Kenanı saymam onun harici 2 transfer  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Can son duyumları paylaşır mısın güzel kardeşim ?  :biggrinking:
Rosier de pay hariç anlaşma tamam o bayram öncesi iner istanbula kampa katılır. Forvet işi biraz kurcalamalı Jose işi olumluya evrildi ama orda da Porto görüşüyor diyolar. Rondon işinde Rize baya ilerleme kaydetmiş istersek alırız fakat başkan Rizeyle kaça anlaştıysa onu veririm diyor haklı olarak.

Şuan Rosier, Kenan %100 zaten bana göre. 2. inecek kişi Rondon veya Jose olur diye düşünüyorum. Alex işinde olumsuz ya da olumlu 2 güne haber gelecek diye duydum.

Çevrimdışı Akil Emre

Çevrimiçi Gökhan Kurt

@can1903 Eyvallah kardeşim. Hepsi de güzel haber. En kısa sürede gerçekleşmesi duası ile. :super:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rosier de pay hariç anlaşma tamam o bayram öncesi iner istanbula kampa katılır. Forvet işi biraz kurcalamalı Jose işi olumluya evrildi ama orda da Porto görüşüyor diyolar. Rondon işinde Rize baya ilerleme kaydetmiş istersek alırız fakat başkan Rizeyle kaça anlaştıysa onu veririm diyor haklı olarak.

Şuan Rosier, Kenan %100 zaten bana göre. 2. inecek kişi Rondon veya Jose olur diye düşünüyorum. Alex işinde olumsuz ya da olumlu 2 güne haber gelecek diye duydum.

En ideal ve uygun isim bence Jose, umarım olur.

Çevrimdışı levitate

Şu açıklamanın zamanlaması bile TFF nin ne kadar amatör ötesi yönetildiğinin belgesi.

Akşama şimdi 4 başkan TFF nin sunduğu bu argümanlar çerçevesinde konuşmalarına hazırlanıp muhtemelen akşam bu açıklamayı yapanları itin bir yerine sokup sokup çıkaracaktır.

torpilli boş bir müteahhiti yönetici yapınca böyle oluyor

demirören'den kötü yönetmeyi başardı, bence büyük iş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı can1903

Ghezzalın bize Rosier kadar bağlı olduğunu düşünmüyorum bu arada. İstiyor ama Rosier gibi kulübüne karşı bu kadar dik durabilecek seviyede değil bizim elimizi zorlaştıran şey o .

Çevrimiçi murat

torpilli boş bir müteahhiti yönetici yapınca böyle oluyor

demirören'den kötü yönetmeyi başardı, bence büyük iş
beterin beteri vardır derler.bundan sonraki kim olacak acaba?

Çevrimdışı annoca

@can1903  nsakalaya teklif söylentisi vardı, ersin, larin ve  adem bunlar hakkındaki son duyumlar nedir?