2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2269756 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her sene aynı muhabbet hiçbir şey olmaz :D
Ben de öyle bir sey olacağını düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erman1903

Rosier bu hafta kampa katılır bence :)

Kulübü en son %35 istemiş. %50 de buluşuruz artık 🙂

Çevrimiçi Samet Ç

Bruma transferi 2-3 güne biter
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2021, 17:31:58 Samet Ç ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çok iyi niyetli ve şirin biri. Kentucky kemiksiz Cansel.

Hayırlı işler abi  :evillol: :evillol:

Topal yerine necip kalamaz mıydı ??? Necipte aynı görevi  yapıyordu. Topal necipten fazlasını verecek biri değil.
Havaya giden 3 milyon tl. Sonra yarın öbür gün söylenirlerse yok paramız yoktu yok işte bilmem kaç milyon tl yüzünden sınıra tıkandık falan külahıma anlatabilirler.

Çevrimdışı sozkul

Topal için burada 3 milyon okudum başka yerlerde 7 milyon, aslı nedir?

Çevrimiçi Samet Ç

Topal için burada 3 milyon okudum başka yerlerde 7 milyon, aslı nedir?
3 milyon ve bonus aslı 30 maç oynarsa sözleşmesi otomatik 1 yıl uzuyor

Bir de duygusal tayfa toplanıp yok işte yalçın ayhan falan. Ne yalçın ayhanı kulüp için aşırı yetersiz adamı içeri sokacaklardı az kalsın. Onu oradan gönderen kimse Allah razı olsun. Bayılıyoruz duygusal hikayelere. Sanki 10 tlye çalışıyorlar günlüğü.

Rotasyona falan alınan diyenler gs maçı yedek kadrosunu gösterenler atladıkları bir şey var. Biz o gün bütün yedeğimiz defanstı. Sözde o rotasyonu genişleteceğiz diye topalı aldık. Yani o güne dönsek necip değilde topal giricekti geride olduğumuzda. Dalga mı geçiyorsunuz abi hücum yada sağ bek olsa hadi yine anlarım.

İnşallah bu yönetim gelip yok sınır yok limit derde neler yazacağımı biliyorum o zaman  :steamed:

Çevrimiçi Samet Ç

Stoper için adı geçenlerden en iyi isim Pablo Mari Arsenal 5 milyona aldı uygun bir opsiyonla kiralanabilir.

Çevrimdışı Erman1903

Hayırlı işler abi  :evillol: :evillol:

Topal yerine necip kalamaz mıydı ??? Necipte aynı görevi  yapıyordu. Topal necipten fazlasını verecek biri değil.
Havaya giden 3 milyon tl. Sonra yarın öbür gün söylenirlerse yok paramız yoktu yok işte bilmem kaç milyon tl yüzünden sınıra tıkandık falan külahıma anlatabilirler.

Necip olabilirdi ama Topalla hocanın kafası daha rahat edecek herhalde, direk 1-1 rotasyon. Havaya gitmiş bir para değil oyuncuda sıkıntı yok, El-Neny bana göre Topal'ın ayakkabılarını taşır. 3M Tl çok yüksek bir para değil, maç başılarla çok değişmiyorsa bence bir sıkıntı yok ama daha farklı planlama yapılabilirdi. Bu şekilde tercih edildi biz de saygı duyuyoruz.

Ama Kartal ile sözleşme uzatılmayacak - kiralanmayacaksa / kullanılmayacak oyuncu kadroda boş oturtulacaksa benim için bu transferin hiçbir anlamı yok.

Çevrimdışı levitate

Çok iyi niyetli ve şirin biri. Kentucky kemiksiz Cansel.

hayırlı işler abi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

hayırlı işler abi

Benim kadınla kızla işim yok. Bizim camiadan biri işte, beğenildiğini görsün mutlu olsun. Renklilerin ortamında bayanlar da oluyor bizimki apış arası kokuyor insancıl olup bayan arkadaşları daha aktif olmaları için teşvik ediyoruz 🙂

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bizle adı geçen Joao Mario serbest kalmış

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizle adı geçen Joao Mario serbest kalmış
Tam da Mehmet Topal'ı almışken:)

Benim kadınla kızla işim yok. Bizim camiadan biri işte, beğenildiğini görsün mutlu olsun. Renklilerin ortamında bayanlar da oluyor bizimki apış arası kokuyor insancıl olup bayan arkadaşları daha aktif olmaları için teşvik ediyoruz 🙂

Bu daha da sıkıntı abi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Erman1903

Bu daha da sıkıntı abi  :evillol: :evillol:

Hahah, öyle sıkıntı yok çok şükür.