2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278992 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı almanci

Katılıyorum.

Sanki Bundesliga'da 160 maçta 80 gol atan adamı getirebilecekmişiz gibi, bunu beğenmiyoruz

Boyu da 1.90 adamın, Sergen ona bir sürü kafa golü artıracak duran top organizasyonu yapar.

Ironi mi yapıyorsun?

Çevrimdışı tuncaboylu

Ironi mi yapıyorsun?
İroni falan yapmıyorum, Kenan gayet mantıklı bir transfer.

Geçen sene ligin duran toplardan en çok gol atan takımlarından da biriydik.

Çevrimdışı 38life

Hoca istemez diyordum geldiğinde bu oyuncuyu ama yabancı kuralı sayesinde ikna etmişler sanırım kiralık halil dervişoğlu falan zorlansa keske. Şu iğrenç kuralı zorla kabul ettirdiler ya ona yanıyorum

Halil Dervişoğlu 18 yaşındayken falan yazıyorduk burada alınsın diye ama olmadı işte. Yok pahasına alınabilecek oyuncudan ufak hesaplar için vazgeçip şimdi "acaba kiralayabilir miyiz?" düşüncesindeyiz.

Çevrimdışı Necmi

Ghezzal yıllık 3 Milyon Euro istese de bir şekilde alınmalı. Talisca'ya çok tapmışız o olsa olabilirdi şeklinde yazılar okuyorum da Talisca Ghezzal'ın verimliliğinin yanına bile yaklaşamaz arada ciddi kalite farkı var Talisca'nın 3 aldığı yerde Ghezzal'ın adil şartlarda en az 5 alması gerekir. Böyle bir Oyuncuyu kaçırmak hedef küçültme sebebidir.
bu elmayla armutu mukayese etmek gibi birşey ghazzel forvet arkasında taliscanın gölgesi olamaz taliscada kanatta ghazzelin gölgesi olamaz ama ikisininde oynadığı bir takımı düşün talisca gol olur yağar ghazzelde asist olur yağar bizde çekirdek çitleyerek heyecansız maç izleriz

Çevrimdışı tuncaboylu

Halil Dervişoğlu 18 yaşındayken falan yazıyorduk burada alınsın diye ama olmadı işte. Yok pahasına alınabilecek oyuncudan ufak hesaplar için vazgeçip şimdi "acaba kiralayabilir miyiz?" düşüncesindeyiz.
Halil niye methediliyor bu kadar, anlamıyorum.

Güven'den ne fazlası var, samimi olarak göremiyorum?

Komşunun tavuğu hikayesi gibi görünüyor bana

Çevrimdışı Erman1903

Güven ve Kenan'ın ne alakası var tam olarak.

Kadromuzda 5 kanat, 3 santrafor olması gerekiyor.

Şu anda Larin, N'koudou, Kenan ve Güven var. (Daha Larin'in gidip gitmeyeceği de belli değil)

Zaten 8 adam gereken yere 4. adamı aldık.

Kaç tane daha alabileceğiz de, Güven taca çıkacak?

Çok alakası var, ikisinin de asıl bölgesi yardımcı forvet, ya da sol iç forvet. Solda zaten 2 tane adamın var Larin-N'koudou. Kenan geldikten sonra istediğin planlamayı yap, Güven fazla şans bulamayacak.

Kenan yerine asıl bölgesi sağ taraf olan Elayiş ya da ligden Başsan falan alsaydın Güven'i kadroda tutmanın bir anlamı olurdu. Oldu da Güven maratonda Kenan'dan daha fazla şans buldu ve öne geçti. O zaman Kenan almanın bir anlamı olmayacak, sağ kenar adamı alsaydın daha doğru planlama yapmış olurdun.

He yok ben ikinci yabancı forveti almayacağım orada Kenan-Güven değerlendireceğim diyorsan o zaman sıkıntı yok.

Çevrimdışı almanci

Bunların hepsinin dışında dünya kadar para verdik, geçen sezon amatör ruh - sineğin yağını çıkartma vardı. Bu sezon aynı performansı gösterebileceğinden biraz şüpheliyim.

Geçen Sezonki hırsla devam etmesi aslında yapısına aykırı. Etmesi bakkala borç yazdırmak gibi olur. Her zaman Gerektiği gibi davranan birisi ama enerjisi sınırlı. Topculuğunda adam boşuna mı sürekli eli belinde geziyordu? Yanlış anlaşılmasın kendisini hiç eleştirmiyorum hatta savunuyorum. Onu bugüne kadar tanımayı bırak tanımak istemeyenleri ve aksine elini verdinmi kolunu kapanları yani 'düzeni' ve kölelerini eleştiriyorum. Sergen bunlara normalde boyun eğmez başka çare kalmadıkca. Artık bu çaresizliğe de çözüm bulması gerektiğini anlamalı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok alakası var, ikisinin de asıl bölgesi yardımcı forvet, ya da sol iç forvet. Solda zaten 2 tane adamın var Larin-N'koudou. Kenan geldikten sonra istediğin planlamayı yap, Güven fazla şans bulamayacak.

Kenan yerine asıl bölgesi sağ taraf olan Elayiş ya da ligden Başsan falan alsaydın Güven'i kadroda tutmanın bir anlamı olurdu. Oldu da Güven maratonda Kenan'dan daha fazla şans buldu ve öne geçti. O zaman Kenan almanın bir anlamı olmayacak, sağ kenar adamı alsaydın daha doğru planlama yapmış olurdun.

He yok ben ikinci yabancı forveti almayacağım orada Kenan-Güven değerlendireceğim diyorsan o zaman sıkıntı yok.
Kanatta asıl bölgenin çok önemi olduğunu düşünmüyorum.

Mesela geçen sene elimizde Ghezzal'ın sol kanat versiyonu olsaydı, Larin sağ açık olarak o kadar gol atardı yine.

Ya da Kenan sağ açık da oynatılabilir, illa solda oynamasına gerek yok.

Çevrimdışı Necmi

Kenan konusunda beşiktaş taraftarına güveniyorum hiç yanılmadılar daha ne zaman topluca bir oyuncuya burun kıvırsalar harikalar yaratıyor 😂
Kenan alınıyorsa bir as santrafor alınır o bölge kapatılır buda yüksek ihtimal costa olur ghazzel ve rosiet hallolursa ljajic ve ersinin durumuna göre iki oyuncu alınır birde yerli stoper alır transferi kapatırlar
Esas sorun biz utkuya güveniyoruz deyip arkadına o seviyelerde birinimi alacaklar yerli olacak yüksek ihtimal göreceğiz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Halil niye methediliyor bu kadar, anlamıyorum.

Güven'den ne fazlası var, samimi olarak göremiyorum?

Komşunun tavuğu hikayesi gibi görünüyor bana

Halil mental olarak oyuncu, Güven ise yetenekli ama görüntüde oyuncu. Kırılganlığı çok yüksek.
Ben de Güven'in çok iyi oynamasını istiyorum ama Güven asla ilk 11 oyuncusu olmayacaktır, bu durumda da özgüvenini koruyamıyor.

Çevrimdışı Erman1903

Kanatta asıl bölgenin çok önemi olduğunu düşünmüyorum.

Mesela geçen sene elimizde Ghezzal'ın sol kanat versiyonu olsaydı, Larin sağ açık olarak o kadar gol atardı yine.

Ya da Kenan sağ açık da oynatılabilir, illa solda oynamasına gerek yok.

Biz bunun optimum bir mühendislik olmadığını, elde başka seçenekler varken çok daha iyi planlama yapılabileceğini söylüyoruz. Varsayımlar üzerinden mühendislik yapılmaz, kaldı ki önümüzdeki sezon Ghezzal'ın sağ tarafta olup olmayacağı bile meçhul.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Para için 26 yaşında Çin' e giden adamla pazarlık yapılabilecek rakamlara ulaşacağımızı dahi düşünmüyorum.
Biz diyeceğiz A, o diyecek B ondan sonra tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.

Alex Teixeira gerçekçi bir hedef değil.

Çevrimdışı Necmi

Larin'i satmak yerine sözleşme yenilemeliyiz. Adam nedense bazıları tarafından anlamsız bir şekilde küçümseniyor (underrate).

İyi oyuncularımızı tutup bunlarla takım omurgası kurmalıyız, araya kalan yerlere transferler eklenir.
kanatta 19 gol 4 asistle oynayan adamı beğenmediklerine göre bildikleri 25 gol atacak olanı var demekki ben bu kadar gol atmış kanat oyuncusu hatırlamıyorum üstelik attığı goller beleş golde değil

Çevrimdışı almanci

bu elmayla armutu mukayese etmek gibi birşey ghazzel forvet arkasında taliscanın gölgesi olamaz taliscada kanatta ghazzelin gölgesi olamaz ama ikisininde oynadığı bir takımı düşün talisca gol olur yağar ghazzelde asist olur yağar bizde çekirdek çitleyerek heyecansız maç izleriz

Verimlilikten bahsettim. Ghezzal forvet arkasında iş yapar. Talisca kanatta hiç bir şey yapamaz. Ayrıca forvet arkası özellikleri de üst düzey değil. Takım oyununu bozarak kendini ön plana atmakta belki en iyisi o ayrı. Oynadığı takımlar zaten herşeyi gösteriyor.

Çevrimdışı Necmi

Para için 26 yaşında Çin' e giden adamla pazarlık yapılabilecek rakamlara ulaşacağımızı dahi düşünmüyorum.
Biz diyeceğiz A, o diyecek B ondan sonra tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.

Alex Teixeira gerçekçi bir hedef değil.
katılıyorum
Tek bir farkla dünyalığını yapmış artık derdi futbol olursa o iş değişir 26 yaşımda bende aynısını yapardım neden yanlışmış gibi bakıyoruz amacı para kazanmak değilde ne olmalı

Çevrimdışı Erman1903

Geçen Sezonki hırsla devam etmesi aslında yapısına aykırı. Etmesi bakkala borç yazdırmak gibi olur. Her zaman Gerektiği gibi davranan birisi ama enerjisi sınırlı. Topculuğunda adam boşuna mı sürekli eli belinde geziyordu? Yanlış anlaşılmasın kendisini hiç eleştirmiyorum hatta savunuyorum. Onu bugüne kadar tanımayı bırak tanımak istemeyenleri ve aksine elini verdinmi kolunu kapanları yani 'düzeni' ve kölelerini eleştiriyorum. Sergen bunlara normalde boyun eğmez başka çare kalmadıkca. Artık bu çaresizliğe de çözüm bulması gerektiğini anlamalı.

Aynı motivasyonu yakalaması kolay değil ama Sergen bu, futbolculuğunda olduğu gibi yapabilitesi yüksek bir adam. Ben de çoğunlukla savunuyorum kendisini ama şu bahsettiğin şüpheleri de taşıyorum. Bakalım göreceğiz, belki de daha iyi olacak.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

kanatta 19 gol 4 asistle oynayan adamı beğenmediklerine göre bildikleri 25 gol atacak olanı var demekki ben bu kadar gol atmış kanat oyuncusu hatırlamıyorum üstelik attığı goller beleş golde değil

İsterse 30 gol atsın, Larin'in olup olacağı bu.
Bence şu an teklif bile gelmiyor, gelse 10+ paraya yönetim elini öpene satar.

Kaleci ile karşı karşıya kalsa hiç heyecan yapmaya gerek yok. Evet bu sene çok iyi attı ama adamın alameti farikası sadece ayak içi plase. Soldan girip kalecinin soluna falsolu ayak içi plase. Bir kere de ayağının üstüyle yakın direğe vur ya da başka bir şey yap ama repertuarını genişlet. (Kimse ortaya atılan ayağını uzattığı pozisyonlardan bahsetmesin.)

Özetle olup olacağı bu, daha fazlasını beklemek oyuncuya haksızlık olur.
Premier Lig taliplerine vs hiç inanmıyorum, adamlar talip olmaz gelip direk alır gider. Mali güçleri inanılmaz bir boyutta.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

katılıyorum
Tek bir farkla dünyalığını yapmış artık derdi futbol olursa o iş değişir 26 yaşımda bende aynısını yapardım neden yanlışmış gibi bakıyoruz amacı para kazanmak değilde ne olmalı

Valla Necmi abi o bizim inandığımız bir yalan.
Paranın tadını alan kolay vazgeçemiyor, bu adamında hep beraber bir Arap takımına gittiğini göreceğimiz günler yakındır.

Çevrimdışı Necmi

Verimlilikten bahsettim. Ghezzal forvet arkasında iş yapar. Talisca kanatta hiç bir şey yapamaz. Ayrıca forvet arkası özellikleri de üst düzey değil. Takım oyununu bozarak kendini ön plana atmakta belki en iyisi o ayrı. Oynadığı takımlar zaten herşeyi gösteriyor.
bence ghazzel forvet arkasında hiç birşey yapamaz kanatta oynayıp ortaya gelmekle aynı işdeğil ghazzel bu sene bir kanat oyuncusunun ortaya gelmesi kadar geldi gol ve asist katkısıda hep kanattan oldu talisca başka bir oyuncu oynadığı takımlara bakmak yanlış epl de zaten brezilyalı oyuncular rayiç değil adam futbolunun baharında iyi paraya çine gitti ghazzelde epl de birşey yapamadı bize gelmese büyük ihtimal silinip gidecekti bazen çok abartıyoruz ghazzel bizde iş gördü çünkü ligimiz yavaş avrupada takımlara girmekte zorlanır ghazzelin bizdeki başarısının arkasında rosierin ciddi katkısı var çok yük aldı
Oyuncuyu tek değerlendirmek yanlış bir ekip içinde başarılı yada başarısız olur
Bizde aşı tuttu ha talisca öyle değil onu hangi takıma koyarsan koy o gollerini atar çünkü yetenekleri başka oyunculara endeksli değil
Dünyanın hiç bir yerinde asistci oyuncuyla golcü oyuncu aynı terazide tartılmaz

Çevrimdışı almanci

Aynı motivasyonu yakalaması kolay değil ama Sergen bu, futbolculuğunda olduğu gibi yapabilitesi yüksek bir adam. Ben de çoğunlukla savunuyorum kendisini ama şu bahsettiğin şüpheleri de taşıyorum. Bakalım göreceğiz, belki de daha iyi olacak.

Şüphe değil tespit bunlar. Herkes kendi sorumluluğunun bilincinde olsa bu Sergen'in enerjisini de yükseltir ama bahsettiğim enerji dünyasal dan ziyade ruhsal bir enerji. Bu enerji tükenmek bilmez ama oluşmasını engellemek çok zor değildir. Hepimiz birbirimize bir şekilde bağliyız bunun bilincine varıp ona göre yaşanırsa herkes kazanır ama bunu engelleyen güçler Insanların iyiliğini düşünmezler çünkü sadece Insanların kötü/zayif olmasından beslenirler.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Necmi Bugün, 16:15:25

İsterse 30 gol atsın, Larin'in olup olacağı bu.
Bence şu an teklif bile gelmiyor, gelse 10+ paraya yönetim elini öpene satar.

''Olup olacağı 30 golün'' neyini beğenmiyorsunuz, gollerin atılış şeklini mi ?? Gol goldür...
Aynı katkıyı verebileceğini düşündüğünüz oyuncular kimler, kaç milyona ?

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Özgür Gültekin

''Olup olacağı 30 golün'' neyini beğenmiyorsunuz, gollerin atılış şeklini mi ?? Gol goldür...
Aynı katkıyı verebileceğini düşündüğünüz oyuncular kimler, kaç milyona ?

Bu performansa bir daha ulaşabileceğini düşünmüyorum. Bu benim fikrim.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Larin'in önüne aboubakarın sakatlanmayanından koyun, biraz da rotasyona sokabilelim geçen sene yaptığından da iyi yapar. Ama bu yönetim sözleşme imzalayamaz beleşe kaçar diye de satılsın istiyorum. 10 mden fazlaya satılması gerek normalde ama bu yönetim 10 mye satarsa da eyvallah derim.