2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2285987 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kaan1903

Ayrıca şöyle bir genç orta saha keşfettim Erman Hocam :) yaşı henüz 17 sözleşmesi bitiyor fm de baya potansiyelli göstermişler videolarda izlediğim kadarıyla baya hareketli bir çocuk bence denemekte fayda var kaybedeceğimiz hiç birşey olmaz en kötü gelişeceği bir kulübe kiralanır.

Jean N'Guessan Merkez Orta Saha https://www.transfermarkt.com.tr/jean-nguessan/profil/spieler/837329

Nice kapmış çocuğu bedavaydı. Genç takıma oyuncu alacaksan böylelerini bulmak lazım inşallah genç takıma aldıklarımız iyi çıkar.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2021, 15:03:36 kaan1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Nice kapmış çocuğu bedavaydı. Genç takıma oyuncu alacaksan böylelerini bulmak lazım inşallah genç takıma aldıklarımız iyi çıkar.

Bu oyuncu hakkında yeterli bilgiye ulaşamıyorum. Burada ulaşabildiğimiz oyuncuları da paylaştık ama as takımda pek bu tarz oyunculara ilgimiz gözükmüyor. İnşallah genç takımdakiler iyi çıkar, bunlar hakkında da pek bilgi sahibi değiliz.

Çevrimdışı 38life

Transfer piyasasında en güvendiğim duyumculardan biri.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/demarkesports/status/1408426258799771658
Muhabirlik rahat iş

Transfermarkt'ı aç.
Free oyuncuları listele.
En pahalı kanat oyuncusunu Beşiktaş'a yaz

Çevrimiçi murat

Rossier'den sag acik kokusu aliyor musun?
4231 in değilde 442 nin olabilir.

Çevrimiçi Samet Ç

Muhabirlik rahat iş

Transfermarkt'ı aç.
Free oyuncuları listele.
En pahalı kanat oyuncusunu Beşiktaş'a yaz
Bu haber doğru da gelmesi imkansız keşke olsa Ghezzal yerine bin kere tercih edilir.

Çevrimiçi gokhans

Nurullah aslan transferi bitti diye haberler dolaşıyor. İzleyen, bilen varmı arkadaşlar? Ne tip bir kaleci? Potansiyeli varmı, güçlü yönleri neler, bize fayda sağlarmı? Bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Bizim dönem Beşiktaş' lı olanlara plaket vermek lazım aslında. Düşünsenize çocuklukta ne kadar travma varsa yaşadık. Liverpool, Metalist maçları. Fener' in İnönü' yü Kadıköy' çevirmesi. Gs' yi 4-5 sene yenememek. Biz feda falan yaparken rakiplerin Drogba, Sneijder, Kuyt transferleri vs vs vs

Metin-Ali-Feyyaz zamanlarını yaşayanlar şanslı.
sen hala yaşamaya devam ediyorsun 😂

Çevrimdışı sEuL

Nurullah aslan transferi bitti diye haberler dolaşıyor. İzleyen, bilen varmı arkadaşlar? Ne tip bir kaleci? Potansiyeli varmı, güçlü yönleri neler, bize fayda sağlarmı? Bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
Daha bugun baskanlari cikip bize gelen bir teklif yok, 1.lige cikana kadar satmayi dusunmuyoruz falan diye zirvaladi. Resmi hesaplardan aciklama yapilmadigi surece bu tarz haberlere pek itibar etmemek gerek. Onune gelen birsey salliyor bu aralar…

Çevrimdışı ilhan mansız

2 kaliteli transfer bizi havaya sokmaya yeter,çok uzamadan yapılacağını düşünüyorum,,

Çevrimiçi Necmi

O yüzden Sergen akıllı işte. Biliyor bir daha böyle bir kadro böyle bir durumda şampiyonluk gelmeyeceğini.O yüzden biraz masraflı kadro istiyor ki hakkıdır. Yokluktan mucize yaratan bir adama iyi kadroyu haketmiyor mu??? Elinizi vicdanınıza koyun. Eğer olduda şampiyonluğu kaybetseydi looser Sergen yok işte sonunu getiremiyor yok 1 yıldan fazla çalışamıyor vs denecekti. İyi kadro verilecekse en azından bu adama verilsin. O zaman oldu da kötü giderse hep beraber gömeriz. Şampiyonluklar çok önemli hem taraftarın hem yönetimin hem oyuncunun hem camianın bakış açısını değiştirir.
geçen sezon kimse beklemiyordu bizi ilk yarı rahat olduk ikinci yarı forvetsiz kalınca yine umursamadılar
Bu sene öyle olmayacak hakem ilk düdüğü caldığı anda en büyük şampiyonluk adayı ve en büyük tehdit olacağız hiç kolay olmaz bu sene
İyi takım kurup yedeklerinde sağlam olması lazım rakipleri psikolojik olarak yıkmadan olamayız artık geçen sene o kadroyla oldularsa bu sene önlerinde duramayız diyecekleri kadro lazım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Ersin ayrılırsa yerine yine genç bir kaleci koymak şansını fazla zorlamak olur gibi geliyor. Bir yandan da yabancı meselesi elimizi kolumuzu bağladı. Ben olsam yine de tecrübeli yabancı kaleci bakar saha içinde üç yerli pozisyon dizmenin yolunu arardım ama öyle yapacağımızı sanmıyorum.

Eğer rotasyonu düzgün inşa edemezsek bu yabancı meselesi canımızı sıkar. Yerli birinin yabancı yedeği olması yanlış planlama olur keza bu durumda sürekli başka pozisyonları da oynatmak ve en iyi kadroyla çıkamamak durumunda kalırız. En sıkıntılı yapılar bunlar. Sene başından üç tane full rotasyon yerli çıkartmak durumundayız diye düşünüyorum. Solda nsakala oynamak zorunda kaldı diye sağ önde mecbur törenin başladığı senaryolar görmek istemem. Takım dengesi ve rekabet için de sağlıksızdır.

Çevrimiçi Samet Demir

Ersin ayrılırsa yerine yine genç bir kaleci koymak şansını fazla zorlamak olur gibi geliyor. Bir yandan da yabancı meselesi elimizi kolumuzu bağladı. Ben olsam yine de tecrübeli yabancı kaleci bakar saha içinde üç yerli pozisyon dizmenin yolunu arardım ama öyle yapacağımızı sanmıyorum.

Eğer rotasyonu düzgün inşa edemezsek bu yabancı meselesi canımızı sıkar. Yerli birinin yabancı yedeği olması yanlış planlama olur keza bu durumda sürekli başka pozisyonları da oynatmak ve en iyi kadroyla çıkamamak durumunda kalırız. En sıkıntılı yapılar bunlar. Sene başından üç tane full rotasyon yerli çıkartmak durumundayız diye düşünüyorum. Solda nsakala oynamak zorunda kaldı diye sağ önde mecbur törenin başladığı senaryolar görmek istemem. Takım dengesi ve rekabet için de sağlıksızdır.

Bu nedenle josefe bir yerli yedek, 8 numarada da salih ve Oğuzhan dönüşümlü oynar. 10 numarada da ljajic giderse iyi bir yabancı
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Çağrı Öz

Ölmeden Ospina’nın Beşiktaş forması giydiğini görmek istiyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Başakşehir Cemali'yi kiralıyor. Makul bir opsiyonla kiralayıp sol beki Rıdvan - Cemali ile kapatabiliriz. Tabii hoca N'Sakala'nın yollanmasına nasıl bakar bilemiyorum.

Çevrimdışı can1903

Fernando Lucas Martins işinde garip gelişmeler varmış sanırım. Josef bağlamış diyorlar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı celiker1

Başakşehir Cemali'yi kiralıyor. Makul bir opsiyonla kiralayıp sol beki Rıdvan - Cemali ile kapatabiliriz. Tabii hoca N'Sakala'nın yollanmasına nasıl bakar bilemiyorum.
Yabancı kuralı yüzünden en çok ihtiyacımız olan hamle.Ayrıca Rıdvan'ın gelişimi için artık birinci opsiyon olmasıda şart.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Alex Teixeira'da en büyük rakibimiz Galatasaray.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi sefaköykartali

Alex Teixeira'da en büyük rakibimiz Galatasaray.
Her türlü alırız o zaman. Gsnin başkanı daha yeni açıkladı eski yönetim transfer taksitlerini ödememiş, borçsuzluk kağıdı için acil nakit lazımmış vs. bir ton dertleri var. Gsliler çok sevindi ama beklediklerini karşılayamayacaklar bu bariz. Şl etkisi ve josefle de oyuncuyu alırız diyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yabancı kuralı yüzünden en çok ihtiyacımız olan hamle.Ayrıca Rıdvan'ın gelişimi için artık birinci opsiyon olmasıda şart.

Cemali gelirse Rıdvan birinci opsiyon olmayabilir. Şu duruma göre bence Cemali bir adım önde ama Rıdvan düzenli forma giyerse potansiyelinin ne kadarını sergileyebilir, belirleyici bir nokta olacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fernando Lucas Martins işinde garip gelişmeler varmış sanırım. Josef bağlamış diyorlar.
Rosier bittiydi dün, yok mu bugün gelişme?

Çevrimdışı can1903

Rosier bittiydi dün, yok mu bugün gelişme?
Benim duyduğum bir şey yok abi bugün, alex teixeirayı da sohbet odasında konuşurken duydum. Rosieri dert etme  :tabe:

Çevrimdışı Erman1903

Elimizdeki kalifiye yerli oyuncu azlığından dolayı 11'de hem as hem yedeğini yerli planlayacak bölge bulmak kolay değil. Rıdvan zaten kadrolu, çalışmadan rotasyon oyuncusu forma alamaz. Yaşlarının yakınlığı itibariyle rekabet de olacaktır. Cemali'nin N'Sakala'ya benzer bazı özellikleri bulunuyor, bu yüzden şu şekilde planlanması durumunda geçen sezona göre 11'in sol bekinde çok bir güçsüzleşme de olmaz diye düşünüyorum.

Tabi hocanın N'Sakala'nın gönderilmesine bakışı, böyle bir sezonu iki genç sol bek ile götürmeye yaklaşımı ne olur bilinmez.