2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2285809 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şubat-Mart ayında önüne sözleşme uzatsalardı iş o gün biterdi.
Başka bir şey söylemeye gerek yok.

Ben öyle çok yüksek para ödeneceğini de düşünmüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

benim çok yakın kaynaktan aldığım bilgi erdal t. ve adnan d. ahmet n. ç ui doldurmuş. konu hiç para olmamış. muhtemelen erdal t. gider yada pasife düşer. diğeri zaten görüntüde zaten pasifte.
Erdal Torunoğluları TV'de menajerle kapıştıktan sonra benim gözümde bitmişti. Adnan Dalgakıran da twitterda taraftara laf sokma işine girince bitirdi kendini. İkisinin de ne işe yaradığı belli değil. Gitmeleri herkes için hayırlı olur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yönetimden istifalar gelsin, safralardan kurtulalım da yolumuza bakalım.

Çevrimiçi Necmi

benim çok yakın kaynaktan aldığım bilgi erdal t. ve adnan d. ahmet n. ç ui doldurmuş. konu hiç para olmamış. muhtemelen erdal t. gider yada pasife düşer. diğeri zaten görüntüde zaten pasifte.
göreceğiz bakalım
Giderseler bu yönetimin altını kazmaya başlarlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada herkesi eleştirdik. Bunu es geçmemeliyiz. Kendini taraftarin sesi olarak tanıtan ama birilerinin maşası olan bir topluluk olmaz olsun. Uzun süredir de benim için yok hükmündeler.

https://twitter.com/forzabesiktas/status/1407256306013048833

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu saatten sonra hayır gelmez demiştim ama inşallah yanılırım. Mutluyum şu an. Ne diyim bu takım bizi üzmekten zevk alıyor desem ayıp olur mu

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu saatten sonra hayır gelmez demiştim ama inşallah yanılırım. Mutluyum şu an. Ne diyim bu takım bizi üzmekten zevk alıyor desem ayıp olur mu
Biz mazoşit insanlarız. Acıyla besleniyoruz. Artık bünye alıştığından yüksek doz verip sınırlarımızı test ediyorlar :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Geldiklerinden beri sözleşme yenileyebildikleri ilk kişi Sergen oldu sanırım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Necip Uysal var ya :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Döndüğünden beri çok formdasın, @mylife1903 yokluğunu aratmaz oldun  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Erdal 2015-2016 şampiyonluğu sonrası da huzursuzluk çıkarıp pasife alınmıştı.

Geçimsiz bir adam herhalde.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu arada herkesi eleştirdik. Bunu es geçmemeliyiz. Kendini taraftarin sesi olarak tanıtan ama birilerinin maşası olan bir topluluk olmaz olsun. Uzun süredir de benim için yok hükmündeler.

https://twitter.com/forzabesiktas/status/1407256306013048833
bunları ciddiye alan kaldı mı ya? Herhangi bir taraftar grubunu ciddiye almıyorum şahsen.

Çevrimdışı 38life

Hem Orman döneminde hem Çebi döneminde yönetim kurulunda yer alan bir isim olan Emre Kocadağ belkide işe yarar tek kişi yönetimde. Yine de kimseyi övmek istemiyorum. Yönetici sevmiyorum. Yönetici kısmının sırtından sopayı eksik etmeyeceksin.

Çevrimdışı Erman1903

Ara pası Salihimiz de yarın gelir herhalde.

Çevrimdışı GreenBook

Fahiş ücretler verildiyse kötü hamle. Olmadı.
Hiçbir zaman kötü hamle değildir Sergen
Kızdık ettik evet Beşiktaş’ın menfaati söz konusuysa herkesi eleştiririz

Vidaya Lense verilen paraların yanında Pek bi önemi yok açıkçası
Sana çifte kupa sevinci yaşatmış kulübün kasasına 85 milyon Euro civarı para girdi

Hoca faktörü de çok önemli oyuncular mesela Ghezzal Rosier bu oyuncuların yetenekleri belli bu oyunculara öyle bir benimsetti ki takımı o birlik beraberlik duygusunu öyle bi kazıdıki oyuncuların ruhuna
İşte rakibi görüyorsun 2 hoca değiştirdi yine olmadı
hoca faktörü önemli diye boşuna demiyoruz

Rıdvan Ghezzal Rosier Sergen’in sihirbazlığının eseri
Şenol güneş olsa en ufak şeyde Silerdi
Sürekli sakatlanan Gökhan Töreye iyi sabretti ve o sabrı sayesinde töre kritik goller attı
Şenol güneş olsa kadroya bile almazdı Sergen hoca sabırından kazanıyor
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2021, 20:04:22 GreenBook ]

Çevrimdışı Akil Emre

Bu işte de vardır bi hayır diyelim, umarım hocanın istediği şampiyonluğa yakışır kadro kurulur.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yanliz yeni sözlesme yine taraftar önünde imzalanirsa bu sefer 42 bin kisi doldurur stadi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi levitate

dün arada kaynayan haber var bu arada, dün spaces yayınında konuştular

hoca mitrovic ile facetime aracılığıyla 3 kez görüşmüş, araya tosic ljajic vida falan girmiş bayağı ciddi gidiyormuş diyorlar. ama sözleşme mevzusu yüzünden arada kaynamış
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Yorum yapmayayım bekleyeyim dedim günlerdir. Sürece dair olumsuz konuştuğum ilk mesajdan iki saat sonra başkanla hoca beraber foto çektirdi. :)

Burada esasen başkanın pozisyon almasıyla gerçekleşmiş bir birliktelik var gibi görünüyor. Çoğu arkadaşa katılıyorum başkan bizzat devreye girip hocaya karşı niyetini belli etse mesele çözülürdü. Yönetim cephesinden oldukça isteksiz bir müzakere süreci yürütüldü.

Bunun nedenini de az çok biliyoruz. İplerin kopmasına sevinen sürecin istediği gibi gittiğini düşünen en azından iki üç yönetici var. (son anlaşmadan önce) Başkan hocanın yanında pozisyon aldıysa duruşunda kararlı olsun. Sergen hocanın karakterinden çevresinden filan haz etmeyene saygı duyarım kendi görüşüdür. Ama hem yönetim kademesinde bulunup hem de zırt pırt rahatsızlık beyan etmelerine saygı duyamam. Yönetimde de bir revizyon gerekiyor.

Çevrimdışı GreenBook

Hem Orman döneminde hem Çebi döneminde yönetim kurulunda yer alan bir isim olan Emre Kocadağ belkide işe yarar tek kişi yönetimde. Yine de kimseyi övmek istemiyorum. Yönetici sevmiyorum. Yönetici kısmının sırtından sopayı eksik etmeyeceksin.
Müthiş bir karakter.
Sorun çözücü. Hocanın en sevdiği yönetici belkide
Çok şanslıyız böyle bi yöneticimiz olduğu için