2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278593 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

sorun o işde aslında yeni hocaya bakmaya dünden razılarda bunu yaptıklarında sergen konuşacak herşeyi anlatacak bu yemiyordur sergen bu konuşur susturamazlar 😃
Yani öyle durumdalarki yukarı tükürseler bıyık aşağı tükürseler sakal
Ben de bu noktadayim, yonetimden haberler geliyor ya teyitli felan deniyor simdi bu yonetim sergen'in arkasindan donup ortaligi karistirmak isteyebilir mi? Sergen'in sozune itibar edilecegini cok iyi biliyorlarken neden kendilerini zor duruma dusurmek istesinler oyle degil mi? Farkli farkli mesajlarimda belirttim sen de yazinca dayanamadim sorayim, bu teyitli gelen bilgiler bu isin dogrulugunu gostermiyor mu haber niteligi acisindan. Hem de para gibi hassas bir konuda sergen'in istemedigi bir parayi istiyormus gibi gostermeleri ne kadar mumkun? Sergen haslar hepsini. Bu dogrultudan yola cikarak haberlere 100' de 100 dogru diyemesemde dogruluk orani yuksek haberlere benziyor diye de yorumlarimizi yaptik. Konu sadece para degil bunu biliyoruz ama istenilen para pazarlik acisindan ele alinacak bir para degil gibi duruyor. 30'lar 35'ler ucusuyor havada. Bonuslar ile yeterince yuksek bir de bu haberlerde sergen garanti parayi az buldu diye de ekleniyor.
Soz sende 😆

Çevrimdışı GreenBook

Vah ki ne vah
Benim Beşiktaş’ım hala hocasını belirleyememiş
Herkes müsterih olsun bu akşam anlaşma açıklanır Hoca kalır transferlerde gelir ardı ardına

Biz Beşiktaş’ız bu siyah beyaz renkleri taşıyorsak kalbimizde pes etmek yazmaz kitabımızda
Ama bu yönetim ileriki süreçlerde bu kadroyla ciddi arızalar verir söyliyeyim

Yönetim içerisinde gerçekten hoca düşmanı kişiler var Fikret orman döneminde Şenol hocaya tuzak kuranlardan kurtulduk şimdide Sergen hocayı ayak oyunlarıyla itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar ama bu tuzağa Beşiktaş düşmez kardeşim.

Çevrimdışı Necmi

Kendimizi delilige vurmayacak duzeyde takip yapiyoruz. Ali ece, bulent uslu ve bir kisi daha vardi ismini unuttum gelisme paylasinca forum akti bir-iki gundur. Fena da olmadi, zaten aksiyon yok. Kaale alinmayacak tipleri buraya tasiyip ortami germek zaten olmaz, kimin haber gectigi onemli.
bende sizin süzgecinize güveniyorum sizin fikirleriniz onların haberinden daha değerli benim için ne düşünürseniz düşünün bunu beşiktaş için düşündüğünüzü biliyorum o tipler gibi başka kaygılarınız yok
Sizde unutmayın burda sergeni savunanda beşiktaşın menfaatini düşündüğü için savunuyor yönetimi savunanda aynı nedenle savunuyor o nedenle hoşgörülü olun
Ama renkli yalayanlara hoş görülü olmak zorunda değilsiniz 😂

Çevrimdışı 'TaNeR'

Yazıp yazıp siliyorum!!

Ya, hiç çifte kupa getirip da gönderilmiş hoca var mı ya böyle bir şey??

Adam demiş işte, en başından beri ''ben önüme bakarım, başarının devamını getirmek üstüne koymak, ona göre de bir takım kurmak istiyorum'' diye;
para mara konusunda röportajlarını dinleyin bakalım hiç bahsedildiği gibi durum var mı!

Yönetim resmen Sergen'i itibarsızlaştırma çabasına devam etmekte böyle yapmakla, ayıptır... Zarar gören = Beşiktaş !!
Ya bilerek yapıyorlar hani, ''Sergen kopsun da biz bir şekilde dikensiz aramızda çalıp oynayalım'' modundalar => kadro ?
Bilmeyerek yapıyorlarsa o zaman bu yönetim değil >> 'yönetemetim' !

Hayret bir durum inanamıyorum, bize ligde sanki şampiyon olmamış duygusu yaşatıyorlar, pes !

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

O değilde gs ffp' den kurtulmuş. Biz 2 sene kaldı, 1 sene kaldı diye sayıp duruyoruz yıllardır.
Ortalığı bulandırmakta üstüne yok maşallah. Bilgileri teyit et de gel. Biz FFP'den çıkalı kaç yıl oldu bir bak istersen. Bu kadar haber vermeye meraklı isen de forumun ilgili sayfalarını kullan. Buradan mesajlarınızı kaldırmaktan usandık. Bu sadece sana değil tüm forum üyelerine uyarım. İyi forumlar...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sefaköykartali

para sorunu yoktur demiyorumki yönetim sorunu olmasa para mevzu olmaz kolayca aşılırdı diyorum sergen akıllı adam bunu unutmayın yönetimin vereceği en düşük parayı bile renkliler dışında başka kulüpden alamayacağını bilir bir şekilde ayak sürtsede anlaşır bu kadar uzatmaz bu konunun taraftarıda kendinden uzaklaştıracağını bilecek kadar akıllı
Esas sıkıntı bence yönetim kaynaklı
Ama yönetimin beşiktaşı temsil ettiğinide kimse unutmadan yorum yapmalı
Yönetimin doğrusu yanlışı başka konuda tartışılır elbet hele herşey açığa çıksında
Benim şahsi fikrim mevzu yönetimsel şeyler + para olduğu için başkan ve anlaşmaya çalışan diğer yöneticiler yönetimsel kısmında daha fazla durdu mevzunun ve tatil döneminde kendi içlerinde sorunu çözmeye çalıştılar. Başkan da birden sergenin dediğini kabul edip yönetimindeki adamları silemeyeceği için önce kendi yönetimindeki muhalif isimlerle anlaştı, arada da hocayla para pazarlığı yapmaya devam ettiler diye düşünüyorum. Daha zaten yeni yönetimin kendi içinde kabul edip okey olduğu haberleri çıktı. Keşke yöneticiler sezon biter bitmez görüşüp sorunu halletselerdi, böyle twitterdaki bazı isimler ve zerzevatlar araya giremezdi. En azından 3 hafta falan kazanmış olurduk. Bu saatten sonra yönetimin yapabileceği başka bir şey yok gibi geliyor bana, sergen kabul ederse imzalar, etmezse hızlıca devam etmemiz lazım zaten çok vakit kaybettik. Ha hocanın ben para konuşmam dedikten sonra bu duruma gelmesi de kendi karizmasını çizdirdi, bazı yöneticiler de kendi kendine tepki çekip antipati topladı. Bu mevzunun kazananı olmadı yani. Hem hoca hem yönetim değer kaybetti, hem de takım bir ay kaybetti. Olan yine bize oldu 😅😅

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı murat

mrred parayı önemsememek pazarlık yapmamak demek değildir işin doğrusu gerçekten pazarlık paramı bilmiyoruz bunların yönetimi haklı bulmamız için sızdırılmış şeyler olmayacağına nasıl emin oluyorsun ben başkalarının lafıyla bu kadar net olmam
Bence para olsa bu kadar uzamaz çebi uzatmazdı pazarlık yapmayı seviyor ama vereceği rakamdada nettir bildiğim o nedenle son sözünü çok önce söylemişdir sergende bilir bunu zeki adam farklı şeyler yoksa çok hızlı şekilde orta yol bulunurdu para konu olsa parayı veren zaten çebi onun sözüyle herkes çenesini kapatırdı sergen dahil bu kadar sürdüğüne göre yönetimi sarsan şeyler var aşılamıyor
Para aşılır olumlu yada olumsuz ben her iki tarafıda eleştirdim zamanında ama çebi ağzından çıkacak lafa itibar edilmeyecek biri değil o yüzden para olsa ipler onun elinde olurdu demek işin içinde deprem yaratacak konular var ben birşey bilmediğim halde başından beri buna işaret ediyordum bilmeyede gerek yokki koca sezon herşey görünüyordu
Bu güne kadar süreç beşiktaşa yarışır şekilde gitmedi bakalım finali toparlayacaklarmı olan oldu bundan sonrası zarar vermeden atlatmaya baksın her iki tarafta derdim tek bu olur
sergen sezon icinde ve sezon bitimi sifreli olarak hepsini soyledi aynen abubakar sezon sonuna kadar oynamayacak dediginde daha doktor ayagina bakmamisti.para onemli degil derken oncelik o degil diyordu.basarili olmak istiyorum kadro verin diyordu.ben hulk diyorsam bana hulku alin kendi kafaniza oyuncu getirmeyin diyordu.belki sadece yonetimden 1-2 kisi degil anc ile de ara bozuktur bu yuzden.cenki muhtemelen kankasi sg zorlamistir.
buyuk ihtimal bitmis hulk anlasmasindan emrivaki ile donuldu.klavyem bozuk kusura bakmayin.

Çevrimdışı Necmi

Ben de bu noktadayim, yonetimden haberler geliyor ya teyitli felan deniyor simdi bu yonetim sergen'in arkasindan donup ortaligi karistirmak isteyebilir mi? Sergen'in sozune itibar edilecegini cok iyi biliyorlarken neden kendilerini zor duruma dusurmek istesinler oyle degil mi? Farkli farkli mesajlarimda belirttim sen de yazinca dayanamadim sorayim, bu teyitli gelen bilgiler bu isin dogrulugunu gostermiyor mu haber niteligi acisindan. Hem de para gibi hassas bir konuda sergen'in istemedigi bir parayi istiyormus gibi gostermeleri ne kadar mumkun? Sergen haslar hepsini. Bu dogrultudan yola cikarak haberlere 100' de 100 dogru diyemesemde dogruluk orani yuksek haberlere benziyor diye de yorumlarimizi yaptik. Konu sadece para degil bunu biliyoruz ama istenilen para pazarlik acisindan ele alinacak bir para degil gibi duruyor. 30'lar 35'ler ucusuyor havada. Bonuslar ile yeterince yuksek bir de bu haberlerde sergen garanti parayi az buldu diye de ekleniyor.
Soz sende 😆
bu teyit işine kafayı takma biri teyitli deyincemi inanıyorsun emin ol kimse bilgi teyit etmez madem teyitli kim teyit etmiş söylesinler belki köşediki bakkal ahmet teyitlemişdir yönetimden biri teyitlemediği sürece dedikodudan öte değildir sana garanti veriyorum kulüpden hiç kimse senin bildiğinden fazlasını bilmez daha önce buna çok tanık oldum genelde bizim bilgimiz çalışandan fazla oluyor o habercilerin hiç biride yönetici arayıp teyitleyemez inanmayın bunlara adamları izleyin transfer döneminde yüz haber yaparlar yüzüde yanlış çıkar gerçek transferi bizimle birlikte öğrenirler bunlarınmı lafını teyitini ciddiye alıyorsun bekle bu iş bitecek gerçek bilgilet başkan ve sergen tarafından açıklanacak en azından konuşacaklar o zaman anlayacağız ne olduğunu söylemeseler bile hepimiz anlarız o zaman konuşuruz şimdi suratına tükürmeyeceğim adamlar yüzünden ne yönetime laf ederim nede hocaya sadece kendi oluşmuş fikirlerimle olasılık yorumu yaparım

Çevrimdışı Necmi

Benim şahsi fikrim mevzu yönetimsel şeyler + para olduğu için başkan ve anlaşmaya çalışan diğer yöneticiler yönetimsel kısmında daha fazla durdu mevzunun ve tatil döneminde kendi içlerinde sorunu çözmeye çalıştılar. Başkan da birden sergenin dediğini kabul edip yönetimindeki adamları silemeyeceği için önce kendi yönetimindeki muhalif isimlerle anlaştı, arada da hocayla para pazarlığı yapmaya devam ettiler diye düşünüyorum. Daha zaten yeni yönetimin kendi içinde kabul edip okey olduğu haberleri çıktı. Keşke yöneticiler sezon biter bitmez görüşüp sorunu halletselerdi, böyle twitterdaki bazı isimler ve zerzevatlar araya giremezdi. En azından 3 hafta falan kazanmış olurduk. Bu saatten sonra yönetimin yapabileceği başka bir şey yok gibi geliyor bana, sergen kabul ederse imzalar, etmezse hızlıca devam etmemiz lazım zaten çok vakit kaybettik. Ha hocanın ben para konuşmam dedikten sonra bu duruma gelmesi de kendi karizmasını çizdirdi, bazı yöneticiler de kendi kendine tepki çekip antipati topladı. Bu mevzunun kazananı olmadı yani. Hem hoca hem yönetim değer kaybetti, hem de takım bir ay kaybetti. Olan yine bize oldu 😅😅
senin bir ay kaybettik dediğin şeye belkide yönetim bir ay kazandık diye bakıyordur 😂
Sergenle hemen anlaşsalardı bu kırk gün nasıl geçerdi sence şimdi bir kısım yönetime salladı bir kısım sergene bazıları çekirdek çitleyerek izledi ama hiç kimse tek bir hedefe odaklanmadı anlaşsalardı zamanında herkes transfere odaklanacaktı
Buralarda toplu istifa mesajları okuyorduk
Kim kazançlı çıktı sence

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

sergen sezon icinde ve sezon bitimi sifreli olarak hepsini soyledi aynen abubakar sezon sonuna kadar oynamayacak dediginde daha doktor ayagina bakmamisti.para onemli degil derken oncelik o degil diyordu.basarili olmak istiyorum kadro verin diyordu.ben hulk diyorsam bana hulku alin kendi kafaniza oyuncu getirmeyin diyordu.belki sadece yonetimden 1-2 kisi degil anc ile de ara bozuktur bu yuzden.cenki muhtemelen kankasi sg zorlamistir.
buyuk ihtimal bitmis hulk anlasmasindan emrivaki ile donuldu.klavyem bozuk kusura bakmayin.
şifreli değil anlayana açık açık herşeyi söyledi
Şimdi zıplayanların zıplama nedeni bu zaten şampiyon olamasaydık ne olacaktı bu taraftar onları kızgın kor üzerinde zıplatırdı

Çevrimdışı sefaköykartali

senin bir ay kaybettik dediğin şeye belkide yönetim bir ay kazandık diye bakıyordur 😂
Sergenle hemen anlaşsalardı bu kırk gün nasıl geçerdi sence şimdi bir kısım yönetime salladı bir kısım sergene bazıları çekirdek çitleyerek izledi ama hiç kimse tek bir hedefe odaklanmadı anlaşsalardı zamanında herkes transfere odaklanacaktı
Buralarda toplu istifa mesajları okuyorduk
Kim kazançlı çıktı sence
Bence her türlü yönetim zararda. Ya sergen ya istifa tagleri yönetimi zayıflatmaktan başka bir işe yaramaz. Şimdi anlaşılırsa sergen taraftardan aldığı gazla davranmayacağı ne malum? O aradaki amatör ruh ve camianın evladı diye getirdikleri Sergenle şimdi güç dengeleri gözetmek zorunda kalacaklar. Halbuki erkenden imzalasalar, transfer döneminde hocayı da siper edebileceklerdi, atıyorum Ghezzala 6m bonservis istiyorlar hocam dediğinde sergen çıkıp o parayı veremeyiz başkası gelir burası Beşiktaş diyip taraftarın gazını alırdı.

Çevrimdışı savaş altay

bu teyit işine kafayı takma biri teyitli deyincemi inanıyorsun emin ol kimse bilgi teyit etmez madem teyitli kim teyit etmiş söylesinler belki köşediki bakkal ahmet teyitlemişdir yönetimden biri teyitlemediği sürece dedikodudan öte değildir sana garanti veriyorum kulüpden hiç kimse senin bildiğinden fazlasını bilmez daha önce buna çok tanık oldum genelde bizim bilgimiz çalışandan fazla oluyor o habercilerin hiç biride yönetici arayıp teyitleyemez inanmayın bunlara adamları izleyin transfer döneminde yüz haber yaparlar yüzüde yanlış çıkar gerçek transferi bizimle birlikte öğrenirler bunlarınmı lafını teyitini ciddiye alıyorsun bekle bu iş bitecek gerçek bilgilet başkan ve sergen tarafından açıklanacak en azından konuşacaklar o zaman anlayacağız ne olduğunu söylemeseler bile hepimiz anlarız o zaman konuşuruz şimdi suratına tükürmeyeceğim adamlar yüzünden ne yönetime laf ederim nede hocaya sadece kendi oluşmuş fikirlerimle olasılık yorumu yaparım
Video 12.30 dan itibaren basliyor. Ali ece telefonla konusup oturuyor yayina. Besiktas baskani ve ikinci baskani ile telefonda konustum diyor. Aciklamalari yapiyor. Video linki

Çevrimdışı Necmi

Video 12.30 dan itibaren basliyor. Ali ece telefonla konusup oturuyor yayina. Besiktas baskani ve ikinci baskani ile telefonda konustum diyor. Aciklamalari yapiyor. Video linki
gerçektenmi neden konuşmuş açsaydı hoperleri bizde duysaydık
Bakalım ne demişler canlı yayında başkanı ikinci başkanı arayıp teyit isteyecek kadar yakınsa sadece ali ecenin transfer haberlerine inanalım o zaman bakalım kaçta kaç doğrulukla bilecek
Bir kere bir haberi teyit etmek için beşiktaş başkanının aranması başkanında çıkıp ciddi ciddi açıklama yapması olacak iş değil
Beşiktaş başkanı haber teyit etmez dostum ediyorsa başkan olduğunun farkında değil demektir aranır herkes arar aba başkan yuvarlak konuşur lafınıda istediğin gibi anlarsın ne diyecek başkan yöneticilerle sergen arasında sorun var aşmaya çalışıyoruzmu diyecek başkan kankam herhangi bir zamanda ararım ayaklarını geçsinler bir zahmet
Başkası olsa neyse olabilir diyeceğimde o kadar yöneticilik yaptı iki senedir başkan giç bir haberi teyit ettiğini duydunmu

Çevrimdışı Necmi

Bu arada başkanla konuşmuş inanmamış ikinci başkanladamı konuşmuş yada tersi
😳

Çevrimdışı Necmi

bu arada savaş sen yalan söylüyorsun demedim haberi gösterip onaylatmaya gerek yok dediysen doğrudur twrsini düşünmem ben seni değil ali eceyi sorguluyorum atıyorda demiyorum sadece geçiştirilmişdir

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Şu Kenan Karaman’ı almayın ya :akuma:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bırakın şu Ali'yi ya... Neyse fazla konuşmayım; hem oradaki o olaya gelince de;  tam senaryo ... Yok sms gelmiş de ''pardon acil konulmam lazım'... dışarı çıkıyor, sonra tekrar geliyor... Başkan ve 2nci başkanla görüşmüş, sormuş işte, konuştuklarını stüdyoda söylemesinde bir sakınca yokmuş izin almış falan falan ... hahaha... lannn bırakkk!
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Necmi

Bence her türlü yönetim zararda. Ya sergen ya istifa tagleri yönetimi zayıflatmaktan başka bir işe yaramaz. Şimdi anlaşılırsa sergen taraftardan aldığı gazla davranmayacağı ne malum? O aradaki amatör ruh ve camianın evladı diye getirdikleri Sergenle şimdi güç dengeleri gözetmek zorunda kalacaklar. Halbuki erkenden imzalasalar, transfer döneminde hocayı da siper edebileceklerdi, atıyorum Ghezzala 6m bonservis istiyorlar hocam dediğinde sergen çıkıp o parayı veremeyiz başkası gelir burası Beşiktaş diyip taraftarın gazını alırdı.
camianın evladı diye getirmediler taraftar istediği için getirdiler
O imza törenini neden yaptılar taraftara şirin görünmek için
Şimdi hatalarının ceremesini çekiyorlar sergeni gene getirirsin ama attığın adımlarla taraftara da sergenede yarın kullanacağı kozu vermezsin

Çevrimdışı ferdi1903

Halen daha bi sonuc cikmadimi? Bu nasil isdir? Bu ne beceriksizliktir, is bilmezliktir. Taraftarla dalgami geciyorsunuz? Alaymi ediyorsunuz bu ne ya

Çevrimdışı savaş altay

bu arada savaş sen yalan söylüyorsun demedim haberi gösterip onaylatmaya gerek yok dediysen doğrudur twrsini düşünmem ben seni değil ali eceyi sorguluyorum atıyorda demiyorum sadece geçiştirilmişdir
Gecistirilmistir, iste bu cevabi ariyordum. Merak ettigim kisim buydu.

Çevrimiçi COB

Modum gerçekten çok düşük.

Bukadar uzadıktan sonra imzalarsak bile zoraki imza olur ve tüm sezon boyunca bunun sıkıntısını yaşarız.

Her geçen gün yönetime ve Sergen hocaya negatif yazıyor. Bu taraftar bunu haketmedi.