Hulk'u istemesi transferde tek yetkili olmasını gerektirmiyor. Beşiktaş gibi maddi durumu son derece rezalet durumda olan bir kulübün devre arası tek takviye hedefi hulk olamaz olmamalı. "Sakat cenk" ibaresine de katılmıyorum cenk milli takım kampında irfan can kahveci sayesinde korona geçirip döndüğü ilk maçta erzurumspor'un iğrenç zemini yüzünden sakatlandı bak ceremesini milli takım da çekiyor şimdi. O dönem cenk'in transferine karşı olmama rağmen sakat cenk dediğin zaman sanki gokhan tore gibi sürekli sakatlanıyor algısı oluşuyor ancak öyle değil abi bize geldiginde sakatlığını tamamen atlatmış fakat kadroya giremiyordu cenk.
Yönetim konusunda çoğu dediğine katılmakla birlikte şimdi mesela az önce ilke cancanoğlu'nun özel haber diye girdiği "sergen yalçın 3 milyon euro istiyor" tarzı haberlere bakıp nasıl salt yönetim eleştiriliyor ben anlamıyorum gerçekten.
Biraderim tek yetkili muhabbeti yönetimin palavrası, dünyada öyle bir şey yok. Sergen gidip oyuncularla pazarlık mı yapacak, ne yetkisi?
Cenk 2 Mart 2020'de çapraz bağını yırttı, 8 ay top oynayamadı. Arada hazırlık kampı falan da kaçtı tabii. Ekim'de sakatlıktan döndükten sonra, takımıyla 45 dakika sahada kaldı.
Bize Ocak ayında gelen Cenk buydu işte.
Erzurum'un zemini de Erzurum'un zemini. 40 tane maç oynandı o zeminde, kaç tane ağır sakatlık yaşandı?
Saatli bombayı aldılar, patladı elimizde işte.
Hulk tek takviye olur, seni de şampiyon yapar. Herif Brezilya'da gittiği takımda 5 ayda 22 maça çıkıp 11 gol attı 4 de asist yaptı.