2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2287540 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1403702014459121669

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1403703205209554945

çok büyük beşiktaşlı
,
Rosier için kulübün yaptığı teklif 3,5 Ları buluyor zaten, hatrı sayılır bir satıştan pay da var diye biliyorum. Maksimumu verdik, bunun üstü kulübü aşar, gerçekleşmezse fazla kızmasın taraftar.

Çevrimdışı mrred

Rosier ile ilgili olarak insanların unuttukları ya da bilmedikleri bir şey var

Şef scout Dehan Öğetbil bu adamı 3 yıldır aldırmaya çalışıyormuş zaten. Sportinge transferin önce baya bir uğraşmışız

fakat sporting elimizden almış. Bizim Rosiere olan ilgimiz ve onu takibimiz eski değil

Kaynak : Şafak Malatya
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Transfer işlerinde fikri takip önemli bir şey.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hocanın haklı olduğu konular elbette var onlar hep konuşuldu ama bana göre başkalarıyla görüştüler konusunda gereksiz alınganlık yapıyor.  Burası Türkiye aksi olduğunu ne zaman görmüş ki? Kimse artık ondan boş mukaveleye imza atmasını da beklemiyor. Bazı şeyler çözülür bazıları çözülmez 1,5 senedir bu yönetimle beraber nelerin çözülmeyeceğini gayet iyi biliyor olması lazım, bunlar değişmeden çalışmam diyorsan zaten net bir şekilde imzalamazsın. Hayatta bazı şeylerin pazarlığı olmaz, ben sebeplerinin onlardan kaynaklandığını düşünüyorum.

Ya birileri fedakarlık yapacak ya da yapmayacak, sonuçta para mevzusu değil bu ortasını bulamazsın, net olan bu konuda kararını kısa sürede verir. Transfer konusunda yönetim uzman değil ama kendisinin de çok başarılı olduğu söylenemez 1 senelik planlamada her şeye o karar verecek diye bir durum olmaz. Yok ben bunun bilimsel olmasını istiyorum diyorsa orası başka. Her seferinde 1 dakika izlediği Ghezzal'dan bahsetmeyi iyi biliyor ama sezonlarca izlediği Mensah'dan nedense hiç konuşmuyor.

İçerideki herkes şu anda en çok Allah yardımıyla şampiyon olduğumuzu unutmuş gözüküyor. Böyle durumlarda iki tarafın da daha hosgörülü ve ılımlı olması gerekir aksi halde o işten hayır gelmez.
Transfer tek kişiye bırakılacak kadar basit bir mesele değil.

Bu ülke Atatürk gibi bir dehaya başkomutanlık yetkisini bile 3 ay sınırlayarak falan vermiş.

Sergen kim ? Transfer yetkisinin tamamen birine teslim edilmesi çok büyük risk. İntiharla eş değer

O yüzden benim oranlarım şu şekilde fakat dönem dönem değişebilir ona da saygı duyarım

%20 hocanın istedikleri
%40 scout ekibinin istedikleri
%20 yönetici ve çevresindeki ıvır zıvır tiplerin istedikleri
%20 menajer önerileri
The great gig in the sky

Çevrimiçi sefaköykartali

Haftaya sergenle imzalarız, zaten tarafların halini de orada anlarız ama basının gazına gelip hem hocaya hem yönetime özel hayatlarına kadar sallayan insanlar utanır mı? Sanmam.

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi sefaköykartali

Vidaya 1,75 M € ‘dan 3 yıllık sözleşme uzatma teklifi götürecekmişiz.
Via M.Özen
Max 2 veririz anlaşırız diye düşünüyorum fazlası çok olur.

Çevrimdışı kaan1903

En son 2,5 milyona düştü diyorlardı sonra kesildi haberler bakalım ne olacak.

Çevrimdışı Erman1903

Transfer tek kişiye bırakılacak kadar basit bir mesele değil.

Bu ülke Atatürk gibi bir dehaya başkomutanlık yetkisini bile 3 ay sınırlayarak falan vermiş.

Sergen kim ? Transfer yetkisinin tamamen birine teslim edilmesi çok büyük risk. İntiharla eş değer

O yüzden benim oranlarım şu şekilde fakat dönem dönem değişebilir ona da saygı duyarım

%20 hocanın istedikleri
%40 scout ekibinin istedikleri
%20 yönetici ve çevresindeki ıvır zıvır tiplerin istedikleri
%20 menajer önerileri

Oyuncu iyi olduktan sonra kimin önerdiğinin pek bir önemi yok. Eğer iyi analizcin varsa senin istediğin tipe uyup uymadığını, son 3-4 senelik durumunu 2 dakikada söyler. Zaten hep bir hazır liste vardır teknik ekibin de bildiği tabloya eklersin kriterleri karşılıyorsa.

Herkesin ayrı bir listesi olmaması lazım, buldukları oyuncular tek bir bölge listesi içinde değerlendirilmeli. Bizde ayrı çalışılıyor işler biraz daha karışık oluyor.

Doğru sistem oturt, hocanı ikna et hepsine o karar versin problem yok. Aralarından sıralamayı ona yaptır, maddi durumlara göre yönetim neyi yapıp yapamayacağını söylesin. Belli bir plan doğrultusunda kimse kırılmadan, gereksiz sorumluluk almadan mis gibi iş yaparsın.

Bu arada Rosier, Yedlin gibi menajerlerin son vakte kadar önerdikleri bir futbolcu. 3 sezon önce zaten güzel bir paraya transfer yaptı, Yedlin de Amerika'da iyi oynuyordu hatta Epl ilk sezonu gayet yüksek. Sonra kademeli olarak iniyor. Sakatlık geçirmiş ve 2 sezondur kötü oynuyordu Rosier, haberleri olmaları normal ama özellikle istenecek bir durumda değildi. Sporting taraftarı yaka silkmiş çoğu istemiyor hala. İyi olduğu zaman sahiplenecek birileri hep olur. Ninua isteyen birileri falan vardı o kimmiş acaba. Montero - Atakan Vb.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kaan1903

2. Forvet olarak Britt Assombalonga nasıl olur sözleşmesi bitiyor. Yaşı henüz 28

https://www.transfermarkt.com.tr/britt-assombalonga/profil/spieler/186172

Çevrimdışı tuncaboylu

Menajerine bağlı, şeytan olmasın da :)

Fiyat makul, 1 sene için 3.5 vereceğine 3 sene için 6 verilebilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Costa sağlamsa Costa+Sporar kiralık çok iyi olurdu.
Abi şu Mendes denen herifi yine mi musallat edecekler kulübe, lütfen ya.

En az 3 senelik, 2.5 milyonluk kontrat isteyecektir.

Bir de 4 senedir doğru düzgün top oynamıyor adam.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bizim yönetim kendi oyuncusuna 3 sene sözleşme vermiyor, buna da aboubakar tarifesinin biraz üstüne çıkarlar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı oblomov

Adam artık nasıl bir kafa bulantısına girmişse kulüp yönetimini bırakıp adamın işine ailesine dil uzatma noktasına gelmek üzere.

1.5 senelik başkana güdülen kine bak. Sizinle başka tonlardan konuşmak lazım da neyse diyelim.

Demirören zamanında da amacını çözemediğimiz tipler vardı. Bir gitti ortadan kayboldular.

Bu camia öyle kırılgan bir cami ki kimin taraftar, kimin menajer şakşakcısı, kimin yönetici trolü olduğu belli değil. Herkes koyun postuna bürünüyor. Tevekkeli değil koskoca kulübün bu bataklığa saplanmış olması.

+1903

Yöneticilerden rica etsek de...
simple machines forum temasında zaten var olan like-unlike butonları ile, twitter, facebook vb. sosyal medya paylaşım linklerini ekleseler gönderilerin altına.
Böylece insanlar beğendikleri gönderi altına +x1903 yazmak yerine ilgili araçları kullanırlar.
ASAP

Çevrimdışı Erman1903

Menajerine bağlı, şeytan olmasın da :)

Fiyat makul, 1 sene için 3.5 vereceğine 3 sene için 6 verilebilir.

Valla kontratı bir sezon kalan oyunculara dikkat etmek lazım, sezon sonuna doğru nasır falan tutmasınlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla kontratı bir sezon kalan oyunculara dikkat etmek lazım, sezon sonuna doğru nasır falan tutmasınlar.
Tek taraflı opsiyon maddesi koydurmak lazım bir şekilde. Yoksa tek senelik sözleşmeler sıkıntı oluyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sozkul

Ben bu kaosun sezon içinde patlayacağını düşünüyordum ama şampiyonluk yolu herkese geri adım attırdı
Çebi bir şekilde sergenle imzalar ama sorun bitmez bu iç savaş sürüp gider yada istifalar gelir tabi takım tam gaz giderse yine frene basar herkes

Bir kaos çıkacaktıysa çıkabileceği en güzel zamanda çıktı. Önden oturup müstakbel sorunlar üzerine şimdiden konuşmaları en doğrusu.

Çevrimdışı mrred

Adam futbol aleminin kalpazanı

uzak durmak lazım
The great gig in the sky