2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2291301 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Geçen seneden belliymiş https://twitter.com/fanatikcomtr/status/1402343179798593537?s=19

Bir futbolcu düşün ki sakat olsun ama kimse gerçekten inanmasın. Herkes farkındaydı niye oynamadığının ama şampiyonluk yolundayız diye aman tadımız kaçmasın hesabı sahip çıkıldı.

Ufak bir sakatlık dolayısıyla oynamamayı o vakitte Burak falan yapsaydı adamı kurbanlık koyun gibi keserdik.

Çevrimdışı ALDENYX

Evet yine her zaman olduğu gibi sen gs' lisin diyerek kestirip atmışsın. Birde yetersiz yapmışsın. Benim Beşiktaş' lılığımi kimse sorgulayamaz. Buradaki kimsenin Beşiktas' lılığıni kimse sorgulayamaz.

Hangi dediğimden dolayı yetersiz yaptın onu da anlamadım. Gs başarısız olan yönetimi direkt gönderiyor, biz ve fb bunu yapamıyoruz bundan dolayı gs çok kupa kazandi diyorum, gs li yapıyorsunuz.

Kac puan ondeyken, rakip kriz icindeyken sacma sapan puan kaybederek zorla sampiyon olduk. Buna ragmen ; olsun ya, helal olsun diyenler var, bu zihniyetle olmaz diyorum. Gs li yapıyorsunuz.

Neyse siz hakli olun bakalim. Ben gs' li olayım sizin gözünüzde. Ben yetersiz olayım.

Göztepe macında penaltı olmasa buralarda yine aynı seyleri yazabilecek miydiniz bakalım..
Kimse kimsenin hangi takimli oldugunu sorgulamaz,kisi yazdigi ile dusuncesi ile kendini sorgulattirir ... ha bundan sonra cnmsin yeterki benim takimimdaki futbolcuma baskanima kazandigim sampiyonluga alayci ifade takinma istersen menemen sporlu ol..
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2021, 22:44:15 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Böyle bir otorite olduğumu söylemiyorum, kendisini g,saraylı olmakla itham ettiğimi iddia etti ben de aslında neyle itham ettiğimi söyledim. Saygısızlık yaptığımı da düşünmüyorum.

“şampiyon olsak bile kaç para edecek bu şampiyonluk”

Bu tip bir şeyi yazan kişiye normalde bayağı okkalı küfredilir ama ben yine işi hafif tuttum. Her fikre sonuna kadar katlanırım ancak insanları enayi yerine koyan anlayışı kaldıramıyorum. Kişilere eleştirisi umurumda değil; takıma, kulübe, rekabete dair olgusal öğeleri hedef alan saldırılar yapıyor bu arkadaş. Doğal olarak her Beşiktaşlı gibi işin ucu bana dokunuyor. Çok uzun bir süredir aynı şeyleri dozunu arttırarak yazmasından müthevellit bunu kasıtlı ve kötü niyetle yaptığını gördüm.

Bir taraftar forumunda “şampiyonluğunuz kaç para” diye bir şey yazılsa muhtemelen o kişinin çok fazla kulağı çınlar. Bu öznel bir fikir değil dümdüz bir dil uzatma. Üstelik aşırı derece fanatik rakip takım mecralarında görülebilecek cinsten.

Bilmiyorum bunlar gözünüzden mi kaçtı ama benim derdim bundan ibaret.
Gs maçından sonra fikirlerim hiç değişmedi.

1. Kac para edecek bu sampiyonluk

2. Kedi her zaman bal yemez.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Abou'ya 3 filan da verilmezdi zaten. Renklilere gitmediğine göre sıkıntı yok. Erken giderek iyilik bile yaptı bize.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ben şahsen ghezzal ın da kalmayacağını düşünüyorum kalırsa benim için sürpriz olur. Larin, Ersin, Ljajic, hatta turnuvadan sonra Vida bile gidebilir.
Şampiyonluğumuzu aldık, ŞLmiz var, ŞL gelirimiz var. Nasıl Gomez 0 çeken takım istemiyorum diyip gitti sonra rekor kırıp gruptan çıktıysak, bu sezon da yönetime elinden gelenin en iyisini yapıp, hocamızı mutlu edecek bir kadro vermesi gerekiyor. Yönetimsel anlamda hocanın da çok rest çekmeden, orta yolu bulup devam etmesi en doğrusu. Kenan, Umut Meraş, Salih, Serdar Dursun vs. bu oyuncularla uygun fiyatta anlaşırsak işler bizim için daha kolay devam eder. Gidenin yolu açık olsun, allah da işimizi rast getirsin. İnşallah sezon sonunda yine bizim yüzümüz gülecek. Karaları bağlamaya hiç gerek yok.

Çevrimdışı levent14

Ben Aboubakarin şimdi bizi değilde Arabistani seçmesine kızmam..Arada acayip bir para farkı var...Ama sunu unutmayalım ki bu adam sözleşme uzamasin diye sakat ayağına yatıp takimi yalnız bıraktı..Iste ben işin burasını affetmem bu hainligide unutmam...Zerre kadar istemiyordum kalmasını...Uygun fiyata oynadığı dönemde iyi katkı aldık gönderdik olaya böyle bakmak lazım

Çevrimdışı kahyaoglueren

Talisca zaten vermis mesajı Aralıkta yakında birlikteyiz diyerek.

Bahane bulup oynamamak tam da 1 mac kala muazzam bir karakter örneği. Anlaşılan araplarin bize verebilecegi olası bonservisi de cebine almış abubakar. 

Çevrimiçi yaço58

Gs maçından sonra fikirlerim hiç değişmedi.

1. Kac para edecek bu sampiyonluk

2. Kedi her zaman bal yemez.
Sen kimsinde belirleyeceksin bu şampiyonluğun değerini kedi her zaman bal yetmezmiş ligin en iyi topunu oynadık her türlü olumsuzluğa hakem engellemesine rağmen eze eze şampiyon olduk ne bu kadar koyuyor sana anlamıyorum

Çevrimdışı can1903

Ağustosun son haftasi gelecek olan forvetimiz kim olacak acaba?
Sörlöth
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Yönetim dünyaca ünlü bir firmayla sponsorluk görüşmesi yapacak, olursa limite de etki edecekmiş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Akil Emre

Her sene basket takımına döndük yeni oyuncularla lige başla, uyum sorununu çöz, şapkadan tavşan çıkarmaya bak vs. Başarı devamlılıkla olur, para geldi, taraftar takımın ve hocanın arkasında, yönetimin tek yapacağı soru işaretsiz takım kurmak, ama biz hala hoca niye imzalamadı kısmındayız, yöneticileri tartışıyoruz.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Evet yine her zaman olduğu gibi sen gs' lisin diyerek kestirip atmışsın. Birde yetersiz yapmışsın. Benim Beşiktaş' lılığımi kimse sorgulayamaz. Buradaki kimsenin Beşiktas' lılığıni kimse sorgulayamaz.

Hangi dediğimden dolayı yetersiz yaptın onu da anlamadım. Gs başarısız olan yönetimi direkt gönderiyor, biz ve fb bunu yapamıyoruz bundan dolayı gs çok kupa kazandi diyorum, gs li yapıyorsunuz.

Kac puan ondeyken, rakip kriz icindeyken sacma sapan puan kaybederek zorla sampiyon olduk. Buna ragmen ; olsun ya, helal olsun diyenler var, bu zihniyetle olmaz diyorum. Gs li yapıyorsunuz.

Neyse siz hakli olun bakalim. Ben gs' li olayım sizin gözünüzde. Ben yetersiz olayım.

Göztepe macında penaltı olmasa buralarda yine aynı seyleri yazabilecek miydiniz bakalım..

Açıklayayım.

G.saray futbol kulübü arazi satışlarından dolayı yüksek meblağlar elde etti. Bedava bir stada havadan kondu ve bunlardan bol bol sponsorluk gelirleri elde etti. Para demek özgürlük demektir. Özgürlük demek Ali’yi yollayıp Veli’yi alabilmektir. Bu bir maharet değil avantajdır. Her avantaj gibi bu da sonsuz değildir. Önümüzdeki yıllarda kimi yollayıp kimi alacaklarını gözlerinle göreceksin zaten.

İkinci olarak G.saray taraftarı yönetimini şampiyon olamadığı için değil bu paralarla başarısız olduğu için suçluyorlar. 1 golle şampiyon olmak değil bu kadar parayla şampiyon olmamak trajedidir. Bu yüzden 1 golle şampiyon olmanın muhasebesini Beşiktaş değil Galatasaray yapmalıdır.

Günün sonunda Beşiktaş 1 koyup 10 aldı. Winner Galatasaray 10 koyup babayı aldı.

Geçiş süreçlerinde strateji ile ayakta kalırsın. Beşiktaş bir geçiş sürecinde. Belini doğrultunca istediği oyuncuyu da alır istemediği oyuncuyu da gönderir. Sen manzaranın tamamını görmek yerine sürekli belli bir noktaya odaklandığın için bunu bozuk kaset gibi sarıp sarıp duruyorsun. Bunu da afaki değil kasıtlı olarak yapıyorsun

İşin aslı bunlar teferruat. Sen bu foruma gelip kaç paralık şampiyonluk yazarsan her türlü lafı yemeyi de kabul etmişsin demektir. Yoksa banane senin kimin hakkında ne düşündüğünden.  Başkan, futbolcu, yönetici, teknik direktör.. Bunlar hakkında istediğini yaz çok da umurumda değil.

Ben Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş’a, ortaya koyduğu emeğe ve kazandığı başarılara dil uzatman ve bunlar hakkında usturuplu konuşmaman doğal tepkime yol açar. Hele bunu bir de Beşiktaş forumunda yapıyorsan.

Ağzından çıkanı kulağının duymasını öneririm.

Sevgilerle.

[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2021, 23:09:15 Çağrı Öz ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Adamı iki kere hayata döndürmüşüz, kariyerinde göremeyeceği başarıları yaşatmışız. Adam son 10 hafta para yüzünden oynamamış, takımı yalnız bırakmış. Üstüne üstlük bütün taraftara haberim yoktu vs gibi yalan sıkmış, şampiyonluk yüzünden tatsızlık olmasın diye yine sahip çıkılmış. Şimdi bu adam gidiyor yılda 6 milyona imza atıyor. Oturup arkasından ağlamaya hiç gerek yok. Yönetim bu saatten sonra elinden gelenin belki de 3 katını yapacak, hocayı da bağlayacak, istediği kalitede takımı da kuracak. Lamı cimi yok.

Çevrimdışı barisaydin

Uzatma maddesini bilmiyorum dediğinde belliydi çocuk değiliz hiçbirimiz kendimizi kandırmayalım,hele ki bu paralara gitmeyecek oyuncu yoktur

Çevrimiçi Samet Demir

Abu nun gitmesine üzülmedim. Biz bu sene ona rağmen şampiyon olduk. Son 1 ay bende sakat olduğu için oynamadığını düşünüyordum. Yani öyle düşünmek istedim. Neyse güle güle. Biz önümüze bakalım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Yabancı forvet özellikli sol kanat + Eğer 800 bin € ‘yu kabul ederse Kenan yapacaklar benim tahminim o bölgeyi o yüzden Boyd’u tutmanın pek anlamı yok. Yine de karar hocanın kampta çok beğenir tutar bilemeyiz.. Sağ kanat içinse Ghezzal olmazsa her türlü yerine bir adam gelecek. Töreyi de uzatırlar muhtemelen ama oraya yerli bir takviye gelir diye düşünüyorum.
sözleşmesi bitmiş 33 yaşında adama 1.5 milyon senelik maaş 700 bin de senelik imza parası ve yüzde 10 komisyon verilen bir ülkede gerisini siz doldurun.yabancı sınırıymış bankalar birliği anlaşmasıymış fasa fiso.hala yaşlı oyunculardan medet umuyoruz.yetiştirme yok,arama tarama yok halbuki hem genç potansiyelleri yetiştirip hem şampiyonluk kovalanabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adamı iki kere hayata döndürmüşüz, kariyerinde göremeyeceği başarıları yaşatmışız. Adam son 10 hafta para yüzünden oynamamış, takımı yalnız bırakmış. Üstüne üstlük bütün taraftara haberim yoktu vs gibi yalan sıkmış, şampiyonluk yüzünden tatsızlık olmasın diye yine sahip çıkılmış. Şimdi bu adam gidiyor yılda 6 milyona imza atıyor. Oturup arkasından ağlamaya hiç gerek yok. Yönetim bu saatten sonra elinden gelenin belki de 3 katını yapacak, hocayı da bağlayacak, istediği kalitede takımı da kuracak. Lamı cimi yok.
Bu konuda yönetime kızarım. Sözleşmeye 30 maç oynarsa uzar maddesi koymak tam bir saçmalık. Tek taraflı opsiyon koymalılardı. Aboubakar'a üzülen yoktur. Zaten dönüşü olmayan bir yola girmişti oynamaması ile.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Gs krizdeymis de biz nasıl zar zor şampiyon olmuşuz. Gs krizdeydi de biz değil miydik? As forvetin ocakta çoktan başkasıyla anlaşmış. Sürekli sakatlık problemleri. Sezona kotu başlangıç 10 puan geriden 10 puan ileri geçiş. Hem de vura vura. Tum istatistikleri zirveye taşıya taşıya.

Insaf. Son maçlarda kulübe tamamlanamadı. Bu kısımda yonetiminin hatalari olmasi sampiyonlugun degerini bozmaz. Bu kadar epik bir şampiyonluğa şu konusmalar anlamsiz. Belki de son donemin en epik şampiyonluğu. Gsli, fbli arkadaslarim bile böyle görüyor.

En son kac para mi edecek sampiyonluk? Manevi degeri bir yana 600 700 milyon tl arasi etti bile şampiyonluk.

Çevrimiçi mayguntr

Ben Aboubakar'ın gitmesine zerre üzülmedim. Bu konuda yonetimin bir kez daha sınıfta kaldığını da gördük. Bakalım hatalarından dönebilecekler mi? Daha önlerinde Rosier ve Ghezzal var. Bakalım onlara nasıl kılıf uydurulacak? Merakla bekliyorum. Yine zarların düşeş gelmesini bekleyeceğiz...
Allah askina yonetim nasil sinifta kaldi ?

Bedavaya getirdiler adami, 1.5 milyon euroya kac tane gol atti. Sonra da sakatligini bahane edip karaktersizlik yapti.
6 milyon euro maas alacak adami tutmamiz imkansizdi zaten. Erkenden bu defterin kapanmasi daha iyi oldu.

Ben yonetime guveniyorum, oyle yada boyle duzgun bir kadro kuracaklardir.

Çevrimdışı can1903

Bu konuda yönetime kızarım. Sözleşmeye 30 maç oynarsa uzar maddesi koymak tam bir saçmalık. Tek taraflı opsiyon koymalılardı. Aboubakar'a üzülen yoktur. Zaten dönüşü olmayan bir yola girmişti oynamaması ile.
gelirken herkes sözleşme çok doğru dedi, adam gidince şimdi yine yönetim yanlış madde koydurttu oldu   :by2:

Çevrimiçi sefaköykartali

Abi cidden abou bi maç daha oynasa sence bu araplar 6 milyon verdiğinde hayır gidemezsin, bizde bi sene daha oyna mı diyecektik. Zorla tutup katkı mı bekleyecektik? Cüzi bir miktara oynattık, katkımızı da aldık, daha fazlası zaten mümkün değilmiş.

Çevrimdışı doganay

Abi cidden abou bi maç daha oynasa sence bu araplar 6 milyon verdiğinde hayır gidemezsin, bizde bi sene daha oyna mı diyecektik. Zorla tutup katkı mı bekleyecektik? Cüzi bir miktara oynattık, katkımızı da aldık, daha fazlası zaten mümkün değilmiş.

Hayır , 7 -8m bonservisimizi ödeyin ve hayrını görün diyecektik. Böyle bedava kaçırmayacaktik.

Çevrimiçi murat

Abou'ya 3 filan da verilmezdi zaten. Renklilere gitmediğine göre sıkıntı yok. Erken giderek iyilik bile yaptı bize.
keşke renkliye gitseydi .ben sergenin daha abunun sakatlığının ne olduğu bile belli değilken abu sezon sonuna kadar aramızda yok tarzı açıklamasından huylanmıştım.zaten sakatlığıyla ilgili de birşey okumadım şurasında şu var diye.

Çevrimdışı can1903

Bu arada Cyle Larin'in menajeri öyle böyle bir şam şeytanı değil, büyük sorun çıkaracak şimdiden söyliyim yerimizi alalım  :money:

Çevrimiçi murat

Bence kritik nokta Abubakara bu teklif ne zaman geldi ?
Eğer önceden geldiyse ve abubakar bilerek oynamadıysa yari yolda birakmasinin yani sira olasi bir bonservis kazancından da etti bizi. Etik boyutunu saymiyorum bile.
sözleşmesi bitiyor 6 milyonluk teklif gelmiş seni mi düşünecek.yönetim de iyi bir sözleşme yaptık diye övünürken derken kötü bir sözleşme yaptığını farketmişmidir acaba?