2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2292157 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kaan1903

Şu transfer döneminde Boyd'dan kaliteli 4 tane kanat alabilecek miyiz?

Alamayacağız bence, o zaman Boyd kalsın.
Niye alamayalım 1,2 M € maaş yedek bir kanat için fazla. Eğer bonserviste kazanacaksak satılması en mantıklısı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Vasata tahammülün sonu nasihat dinlemektir.

Sanki biraz karışmış gibi.

"Aşırı tevazunun sonu vasattan nasihat dinlemektir."

Çevrimdışı 38life

Boyd baskı altında eli ayağına dolaşan bir futbolcu. Herhangi bir büyük takımda maaş yükü olmaktan öteye gidemez diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Bu foruma gs ve fb taraftarının da üye olabilmesi gerektiğini düşünüyorum. Üstelik profillerinde bu ibarenin yazılması da sorun olmamalı.

Aksi durumda pesimstim, karamsarım, hayatım kayık ayağına trol yuvasına dönmekten başka bir sonuç kalmayacak.
kendilerini gizlemedikçe zaten öyle bir yasak yokki şu anda bile renkli üyelerimiz var pek yazmıyorlar ama stad dlnemindede buaya çok iyi bilgilerle katkı veren bir gs li vardı renklilerin serbest olması birilerinin trollük yapmayacağı anlamı çıkartmaz   Düzgün yazan katkı veren herkes için buranın kapısı açıktır

Çevrimiçi murat

o biz kelimesi beşiktaşı anlatmıyor avrupaya giden takımları kapsıyor beşiktaş başkanı olarak değil kulüpler birliği başkanı olarak konuştu yani renkliler adınada konuştu neden ortalık yıkılacak
zaten bu isteği biz yaparız rakiplerimiz yararlanır. :D

Çevrimdışı Alparslan

şu hoca 24 saat süre istedi vs haberlerini yeni gördüm. işin bu kadar uzamasının nedenini hakikaten merak ediyorum. hocanın bir derdi var gibi de, bakalım.
Garipsenecek bir durum yok aslında. Hoca röportajında senelik alacağı paranın hiç önemli olmadığını kendisi söyledi. Aynen başarılı olamayacağım yerde çalışmam dedi. Seneye kurulacak kadro benim sözleşme görüşmemde ön planda olacak şey dedi.
Doğal olarak hoca önümüzdeki sezon için başarılı olabilecek bir kadro isteğinde bulundu. Bu yönetimin bunu sağlaması da muhtemelen zor. Bu yüzden de sözleşme görüşmeleri uzadı. Yönetim çok ucuza transfer yapıp "Hoca nasılsa bunları parlatır" düşüncesine sahip gibi. Ama geçen sene kazanılan şampiyonluk her sene tekrar etmez. Başarı istiyorsan önce iyi bir kadro kuracaksın. Çok ucuza kadro kuralım, transfer yapmayalım hoca gelsin şampiyon yapsın. Sergen hoca akıllı adam. Kendisi dedi röportajda. Başarılı olamayacağım yerde çalışmam dedi. Bu yönetime net bir mesajdı aslında.

Çevrimiçi murat

Beşiktaş 22 yaşındaki Ukraynalı file bekçisi Andriy Lunin'i istiyor.( 1927 Kiev)

https://1927.kiev.ua/amp/news/149433-besiktas-zacikavlenij-v-pidpisanni-lunina?__twitter_impression=true
kaleci konusunda @Yunus Emre Dökmeci den başka kimseyi otorite kabul etmem :D ne diyorsun yunus işe yarar mı?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Vasata tahammülün sonu nasihat dinlemektir.
Kesinlikle...

Türkiye kupası gazoz kupası, süt kupası diyenleri savunup, efsane yaptıkça; bu düşüncedeki herkes gelip burada aklı sıra çok bilmişlik taslayıp milleti renkli sevicisi yapıyor.

Çevrimiçi murat

Her sene son gün alınan kanat oyuncusu Ghezzal gibi katkı vermez. Her sene son gün alınan sağ bek Rosier gibi çıkmaz. Her sene son gün alınan forvet Aboubakar gibi katkı vermez.

Her sezon lig bitmeden 3-4 hafta önce 7-0 kazanamazsın.

Galatasaray maçından sonra söylemiştim, şampiyon olsak bile kaç para edecek bu şampiyonluk diye. Karagümrük maçından sonra iyice emin oldum. O yüzden şampiyonluğu kutlayacağız elbette ama biliyorum ki bu zihniyetle 1 ileri 2 geri gideceğiz.

Müthiş, süper takım olan biz; çok kötü, şanslı gs' den sadece 1 gol averajımız fazla diye şampiyon olduk ki son maç ecel terleri döktük. Hatayspor maçında o olağanüstü durum olmasa hepimiz saydırıyorduk burada yönetime, futbolculara.
bilongu eklemeyi unutmuşsun...

Çevrimdışı Alparslan

kaleci konusunda @Yunus Emre Dökmeci den başka kimseyi otorite kabul etmem :D ne diyorsun yunus işe yarar mı?
Aklıma Boyko geldi nedense :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Alparslan

https://twitter.com/demarkesports/status/1402316348232028161
Neden hafta sonu. Normalde senin hocanla masaya oturduğun gün anlaşman gerekmez mi? Transfer için nasılsa zamanımız var deniyor. Bu senede kampa katılmamış son dakika da yapılmış transferleri göreceğiz malesef. Artık gençlerle kampı yapar lig başladıktan 3-4 hafta sonra transferi tamamlarız. Bu kesin. 

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı savaş altay

Boyd baskı altında eli ayağına dolaşan bir futbolcu. Herhangi bir büyük takımda maaş yükü olmaktan öteye gidemez diye düşünüyorum.
Holosko join the chat

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Çağrı Öz

Sanki biraz karışmış gibi.

"Aşırı tevazunun sonu vasattan nasihat dinlemektir."

Bahsettiğin şey bir Twitter alıntısı ben ondan bağımsız dümdüz bir cümle yazdım. Atasözü ya da deyim değil ki karışsın.

Çevrimdışı Alparslan

King kong olan mi 🐒
King Kong diye alıp sonra fos çıkınca gitmesi için dua etmiştik diye hatırlıyorum.  :evillol:

Çevrimdışı Alparslan

kamp yemedi hala galiba :lol:
İşin şakası bir yana. Yabancı sınırı olduğu sürece yabancı hakkını kalede kullanamayız malesef.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Kesinlikle...

Türkiye kupası gazoz kupası, süt kupası diyenleri savunup, efsane yaptıkça; bu düşüncedeki herkes gelip burada aklı sıra çok bilmişlik taslayıp milleti renkli sevicisi yapıyor.

Ben senin g.saraylı olduğunu düşünüyordum ama dümdüz yetersiz bir insan olduğunu gördüm. Neden sonuç ilişkisi kurmaktan yoksun, olayları dar bir açıdan yorumlayan, takıntılı bir insansın. Üstüne bir de gereksiz bir özgüven eklenince ne olduğu anlaşılmaz bir kompozisyon ortaya çıkıyor.

Bundan sonra  Cimbom Galatasaray Galatasaray şampiyon isimli güzide şarkıyı okuyup kaydını buraya atsan da kılım kıpırdamaz.

Benim futbol takipçisi olmamdaki asıl gaye yetersiz insanlarla değil rakip takım taraftarlarıyla seviyeli bir münakaşa arayışı ve bunun sonucunda da hayatın stresinden uzaklaşma çabasıdır. Dert babası mıyız biz.
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2021, 21:10:54 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Niye alamayalım 1,2 M € maaş yedek bir kanat için fazla. Eğer bonserviste kazanacaksak satılması en mantıklısı.
Larin'in satılacağını düşünürsek, önümüzdeki sene elimizde tek sağlıklı kanat var, N'koudou.

En az 5 kanatla sezona başlamamız gerekiyor. Bu maddi durumda Boyd'dan iyi 4 tane kanat alıp da kadro kurabilecek miyiz?

Hadi bulabileceğiz diyelim.

1.2 milyon Euro maaşı kulağa yüksek geliyor, peki o kalitede bir adamı kaça alacaksın? 700 bin Euro bonservis, 500 bin Euro maaş desen; aynı paraya gelecek. Üstelik bu paraya alacağın adamın Boyd'dan iyi olma ihtimali %20.

Çevrimdışı Alparslan

https://twitter.com/sporx/status/1402329770176753666

bu muhabbette böylece bitmiş oldu :D
Aboubakar bu saatten sonra kariyeri değil kazanacağı parayı düşünüyor. Kendisi açısından haklılık payı da var. Sorunlu dizlerinin uzun seneler futbol oynamasına izin vermeyeceğini biliyor. Bu nedenle kısa futbol ömründe ne kazanabilirse kardır anlayışı ile davranıyor. Açıkcası ben de olsam böyle yapardım. Bizim her hafta şimdi sakatlanacak demeyeceğimiz sağlıklı net bir oyuncuya ihtiyacımız var. Ama açıkcası bu yönetim anlayışı ve kafa yapısı ile bu konuda şüpheliyim. Umarım bizim için hayırlısı olur.

Çevrimiçi Necmi

Ben senin g.saraylı olduğunu düşünüyordum ama dümdüz yetersiz bir insan olduğunu gördüm. Neden sonuç ilişkisi kurmaktan yoksun, olayları dar bir açıdan yorumlayan, takıntılı bir insansın. Üstüne bir de gereksiz bir özgüven eklenince ne olduğu anlaşılmaz bir kompozisyon ortaya çıkıyor.

Bundan sonra  Cimbom Galatasaray Galatasaray şampiyon isimli güzide şarkıyı okuyup kaydını buraya atsan da kılım kıpırdamaz.

Benim futbol takipçisi olmamdaki asıl gaye yetersiz insanlarla değil rakip takım taraftarlarıyla seviyeli bir münakaşa arayışı ve bunun sonucunda da hayatın stresinden uzaklaşma çabasıdır. Dert babası mıyız biz.
burası kişiye özel blok eğilki isteyen herkes fikrini söyler saçmada olacili dar kafalıcada olabilir bunların hepsi göreceli kimin yeterli kimin yetersiz oluğuna karar verecek otorite olduğunu sanmıyorum beğenmediğin insanları okumazsın ama kimseyede saygısızca davranamazsın

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/sporx/status/1402329770176753666

bu muhabbette böylece bitmiş oldu :D
3 senedir top oynamayan, geçmişte çapraz bağını yırtmış, bonservisi elinde başka bir adam aramaya başlasınlar.

Belki o da tutar.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Abou cehenneme kadar yolun var karaktersiz herif.