2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2292227 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Hadi inşallah ama transferden elde edilen gelirin 3/1 i bütçeye ekleniyor diye biliyorum.
Nihat Özdemir: "Kulüplerimiz daha önce gelirlerinin 1/3'ünü kullanabiliyorlardı. Eğer bilançoları temizse bu tutarın hepsini, gri bölümler varsa 2/3'ünü, bilançoları çok kötüyse 1/3'ünü kullanabilecekleri bir görüş var. Bunu da değerlendirmeye alacağız." yeni açıklama.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nihat Özdemir: "Kulüplerimiz daha önce gelirlerinin 1/3'ünü kullanabiliyorlardı. Eğer bilançoları temizse bu tutarın hepsini, gri bölümler varsa 2/3'ünü, bilançoları çok kötüyse 1/3'ünü kullanabilecekleri bir görüş var. Bunu da değerlendirmeye alacağız." yeni açıklama.
Zaten FB tümünü kullanıyor. Limitimiz yok dedikten sonra İrfancan aldılar. Limit falan hikaye. Adamına göre muammele var. Limitleri kaldırsınlar, UEFA bizi kupalardan men etsin. Herkes rahata ersin.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Erteleme falan bu işin çözümü değil Nihat Özdemir. Bu kural Türk futbolunun sadece zararına işler. Önümüzdeki sezondan sonra -1 olarak 12 ye kadar düşürür gerisini bırakırsın. Universal kadro sayısı 24'dür yerli yabancı %50 olur kafa kafaya mücadele eder forma yarışı yaparlar. Yeri garanti olan futbolcu ileriye gidemez biraz güvenin Türk sporcusuna.

Çevrimdışı levitate

hocanın sözleşme mevzusu aşırı uzadı, renkli muhabirleri hoca 3 milyon istiyor diye haber yapıp ortalığı karıştırmaya başladı

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Erteleme falan bu işin çözümü değil Nihat Özdemir. Bu kural Türk futbolunun sadece zararına işler. Önümüzdeki sezondan sonra -1 olarak 12 ye kadar düşürür gerisini bırakırsın. Universal kadro sayısı 24'dür yerli yabancı %50 olur kafa kafaya mücadele eder forma yarışı yaparlar. Yeri garanti olan futbolcu ileriye gidemez biraz güvenin Türk sporcusuna.

Kendine güvenmiyor ki Türk futboluna güvensin. Türk futbolunu düşünen de yok. Yabancı sınırı diye bir şeyin konuşulmaması lazım. Bana kalırsa komple serbest kalsın. Ayrımcılık gibi geliyor bu kural artık. Herkes eşit olmalı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Kendine güvenmiyor ki Türk futboluna güvensin. Türk futbolunu düşünen de yok. Yabancı sınırı diye bir şeyin konuşulmaması lazım. Bana kalırsa komple serbest kalsın. Ayrımcılık gibi geliyor bu kural artık. Herkes eşit olmalı.

Ben sınırlamaya karşı değilim ama bir mantık çerçevesinde olmalı. Bu hayatta hep orta yolun doğru olduğuna inanırım bu yüzden 24lük kadronun yarısı yerli yarısı yabancının en doğru seçenek olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde rekabet artar, hem Türk futbolu hem de futbolcusu yukarıya çıkar. Tribünde oyuncu muhabbeti tam bir zırva, sporu dinamitlemek ve işi tekelleştirme yaratır.

Adamlar bir de ilim bilim diyor, yahu bunun deneyi yapıldı daha önce. Gökhan Süzenler, Tarık Çamdallar Alper Potuklar oldu sonucu. Birkaç senede neyi degiştireceklermiş acaba.

Ben bu tekel ortamını da, 11 yabancıyla çıkan takımların oyuncu değiştirmelerinde yabancı sokmasını da istemiyorum. Herkesin olur diyeceği bir sistem getirir uzun süre dokunmazsın, futbol bir seviyeye geldikten sonra sınırsız da olur hiç fark etmez.

Çevrimdışı kaan1903

Youssouf Sabaly Betis’e gitmiş.. Rosier ‘in  olumsuz sonuçlanmasına karşın alınabilecek bir sağ bekti. İnşallah Rosier de bir sıkıntı çıkmaz da anlaşılırız. yoksa bu transfere üzülürüm boştaydı çünkü.

Çevrimdışı Erman1903

Youssouf Sabaly Betis’e gitmiş.. Rosier ‘in  olumsuz sonuçlanmasına karşın alınabilecek bir sağ bekti. İnşallah Rosier de bir sıkıntı çıkmaz da anlaşılırız. yoksa bu transfere üzülürüm boştaydı çünkü.

Uğraşıyorlar, bek oyuncusu için fazla canını sıkma piyasada daha bol bir şey yok. Benim gideceğine canım sıkılan tek oyuncu Ghezzal'dır, hatta imkanım olsa Rosier'den tasarruf eder o parayı Ghezzal'a yatırırım.

Çevrimdışı celiker1

En başından beri bunu diyorum.Bilmem kaç sahada,kulübede,trübünde gibi saçma kurallar anlamsız.Ayrıca futbolcunun lisansını dondurma olayını kaldıracak,on sekiz kişilik maç kadrosunda en az dört yıl senin alt yapında lisans çıkarmış,yirmi bir yaşına gün almamış 3 alt yapı oyuncusu bulundurmayı zorunlu kılacaksın.Bu kadar basit bir kararı senelerdir veremiyorlar.
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2021, 21:27:07 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Ben sınırlamaya karşı değilim ama bir mantık çerçevesinde olmalı. Bu hayatta hep orta yolun doğru olduğuna inanırım bu yüzden 24lük kadronun yarısı yerli yarısı yabancının en doğru seçenek olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde rekabet artar, hem Türk futbolu hem de futbolcusu yukarıya çıkar. Tribünde oyuncu muhabbeti tam bir zırva, sporu dinamitlemek ve işi tekelleştirme yaratır.

Adamlar bir de ilim bilim diyor, yahu bunun deneyi yapıldı daha önce. Gökhan Süzenler, Tarık Çamdallar Alper Potuklar oldu sonucu. Birkaç senede neyi degiştireceklermiş acaba.

Ben bu tekel ortamını da, 11 yabancıyla çıkan takımların oyuncu değiştirmelerinde yabancı sokmasını da istemiyorum. Herkesin olur diyeceği bir sistem getirir uzun süre dokunmazsın, futbol bir seviyeye geldikten sonra sınırsız da olur hiç fark etmez.
Yabancı sayısı on iki veya onbire düşürülse zaten sorun kalmaz.Yabancı oyunculardan bir kaç tanesi sakatlık yüzünden hemen hemen her hafta kadro dışında kalacaktır zaten.Bunun birde kart cezası var ayrıca.Kenardan yabancı oyuncu girişi minumuma inmiş olur.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı kaan1903

Uğraşıyorlar, bek oyuncusu için fazla canını sıkma piyasada daha bol bir şey yok. Benim gideceğine canım sıkılan tek oyuncu Ghezzal'dır, hatta imkanım olsa Rosier'den tasarruf eder o parayı Ghezzal'a yatırırım.
Rosier’i  kiralık zorunlu opsiyonlu çözeceğiz gibi  bir zahmet de bonservisi Ghezzal’a yatırsınlar Ghezzal ve Rosi iyi ikili oldu hatta maçlarda biri olmadığı zaman diğerinin performansı düşüyordu başkasıyla bu kadar iyi anlaşırlar mı emin değilim. Oyüzden ikisinide bir şekilde almak lazım

Çevrimdışı Erman1903

En başından beri bunu diyorum.Bilmem kaç sahada,kulübede,trübünde gibi saçma kurallar anlamsız.Ayrıca sakatlık durumunda futbolcunun lisansını dondurma olayını kaldıracak,on sekiz kişilik maç kadrosunda en az dört yıl senin alt yapında lisans çıkarmış,yirmi bir yaşına gün almamış 3 alt yapı oyuncusu bulundurmayı zorunlu kılacaksın.Bu kadar basit bir kararı senelerdir veremiyorlar.

Aslında en güzeli o da şu anda 1-2 kulüp hariç altyapıları bok götürüyor. O yüzden bu her sezon -1 ile düşerek 12'de sabit kalma bana göre en mantıklısı. Zaten o 12 yabancı hep sağlıklı olmayacak, kulüpler buna göre bazı bölgeleri yerli olarak planlayacak. Herkesin sağlıklı olduğu full yabancı çıkılan durumlarda da yanda 1 tane yabancı olacak bu yüzden yabancı başla yabancı bitir durumlarını neredeyse hiç görmeyeceğiz. Kalite belli bir seviyeye ulaştıktan sonra bu altyapıdan oyuncu oynatma kriteri de getirilir lakin önce altyapı koşulları için bazı zorunluluklar getireceksin, 5 sene sonra da kuralı ne pahasına olursa olsun uygulayacağız diye işi mıh gibi ortaya koyacaksın.

Çevrimiçi Necmi

Başkan geçen gün resmen bize ayrıcalık yapın demiş. Ülke puanı için falan filan diye. Aynısını gs veya fb başkanından birisi dese yıkılırdı burası.
o biz kelimesi beşiktaşı anlatmıyor avrupaya giden takımları kapsıyor beşiktaş başkanı olarak değil kulüpler birliği başkanı olarak konuştu yani renkliler adınada konuştu neden ortalık yıkılacak

Çevrimdışı Erman1903

Rosier’i  kiralık zorunlu opsiyonlu çözeceğiz gibi  bir zahmet de bonservisi Ghezzal’a yatırsınlar Ghezzal ve Rosi iyi ikili oldu hatta maçlarda biri olmadığı zaman diğerinin performansı düşüyordu başkasıyla bu kadar iyi anlaşırlar mı emin değilim. Oyüzden ikisinide bir şekilde almak lazım

Zor onların ikisi de birden kardeşim, 1'i bile kolay değil. Bizimkiler Rosier için kiralayalım, zorunlu satın alma, satıştan pay-yarısına şu kadar verelim gibi her türlü çözüm opsiyonunu deneyecekler. Bana kalsa uğraşmam o yöntemlerle, o şartlarda Ronaldo olsa almam ama yönetim elinden geleni yapıyor merak etme.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

(A Bola): "Beşiktaş, Rosier transferinde büyük aşama kaydetti.

Siyah beyazlılar, Sporting'in taleplerini karşılamaya hazır.
Rosier, Dinamo Moskova'ya hayır dedi.
Tercihi Beşiktaş

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş, Fenerbahçe, Granada ve Nice 31 yaşındaki Stevan Jovetic ile ilgileniyor. (AS)

https://as.com/futbol/2021/06/07/primera/1623026246_800958.amp.html?__twitter_impression=true

Çevrimiçi Gökhan Kurt

[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2021, 22:20:30 Gökhan Kurt ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Santos Borre Beşiktaş ve Hamburg tarafından yapılan teklifleri beğenmedi.
Herman Crespo yönetimindeki Sao Paulo'ya daha yakın. ( Canal Do Nicola)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kartal Ç

Aman Rosier kaçmasın diye çok odaklandık ama Rosieri yedekleyecek onu dinlendirebileceğimiz ilk 11e rahatça çıkarabileceğimiz ikinci bir sağ bekimiz de yok. yine masraf olmasın diye tek sağ bekle sezonu geçirmeye çalışmayız umarım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1401987074773897225

Hırvatistan'da ne alıyorsa 300K fazlasına geliyorsa gelsin yoksa boş yapmasın.
Görende çok matah bir topçu sanacak.  :s20: