Mümkün olduğunca kadro korunup ghezal rosie alınıp abou ile anlaşılıp sonra larin ersin nkoudu ljajic satılmaya çalışılmalı bu seneki başarı yanıltmasın Ersin ve Necip hariç yerlilerden doğru düzgün katkı alamadık yabancılarinda bazıları karakter koydu öyle şampiyonluk geldi nkoudu ljajic bir kaç maç iş gördü nsakala zayıf kaldı wenilton toparladı gibi ama yinede güvenilip yola çıkılmaz.
vidanın yanına kaliteli bir stoper aboubun yanına kaliteli bir forvet şart yerlilerden salih arda Kızıldağ Halil gibi karakter koyacak oyuncuları seçmeliyiz forvete shorlot olursa oda karakter koyar on numara ve sol kanada iyi adamlar bulmalıyız sol beke Adriano gjbi birini düşürebilirsek hem ridvani geliştirir hem forma rekabeti olur. Salih Dursunda düşünülebilir tam bilmiyorum kanat forvet oynayabiliyorsa oda işimize yarar.
ersinden nasıl bir katkı sağladık🤔
Ersinin kurtardığı bir tane maç yok ama kurtaramadığı çok maç var biz bu sene kalecisiz şampiyon olduk
Şampiyon olduğumuz için gerçekleri sümen altı etmeyin ersin bırak bizi herhangi bir süperlig takımının onuda geçtim birinci lig takımının bile birinci kalecisi olacak seviyede değil çok iyi bir savunmamız var ama onu kaleci çok kötü bozuyor
44 gol yedik arkadaşlar şaka değil hele son haftalar kalemizi bulan her top ya direkten döndü ya gol oldu direkler bile ersinden fazla kurtarmıştır belki ilerde iyi kaleci olur ama işin gerçeği ben o ışığı görmüyorum utku bile bence ersinin bir tık önünde hatalarını fazla kendini gösterme çabasından yapıyor
Ersinin nesi iyi bana söylermisiniz hava hakimiyetimi var sıfıra yakın çizgide çokmu çevik bir kaplumbağa cevikli var ceza sahasınamı hakim ayaklarımı iyi geriden oyunmu kuruyor penaltı atıldığında bize içinizden bir kere bile olsa ersin kurtarır dedinizmi utku kurtarıyor hiç bir özelliği vasata bile ulaşmamış bir kalecinin nesi iyi
Çok acil kaleciye ihtiyacımız var
Mylife atanın tutanın iyi olacak derdi onun teori çöktü atansız tutansız şampiyon olduk😂 ama her zaman kedi pilav yemez