2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2276513 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kursad_Duran

Benim anlamadığım mesele Ghezzal niye birden o kadar degerlinmis Fransa’da? Zaten tanınanan bir futbolcuydu. Büyük liglerde başarılı olamadı. Şimdi neden bütün takımlar istiyormuş gibi bir hava oluştu sırf vasat bir ligte başarılı performans gösterdiği için.

Fransız takımlar tahminimce em fazla 6-7 milyon bonservis verir. Bizimde zorlamamız gerekiyor o rakamları.

Çevrimdışı savaş altay

Samiyonlar ligi parasini alipta sampiyonlar ligine gitmemezlik yapamiyor muyuz?

O 2. torbanin hali nedir oyle

PSG
Real Madrid
Barcelona
Juventus
Liverpool
Sevilla

Ilk torbadada Munih, City, Inter gibi takimlar var.

Umarim iyi bir kadro kurabiliriz onumuzdeki sezon icin. Real yada Barca’yi Vodafone’da izlemek isterdim acikcasi.
16/17 kadrosu ile ben de isterdim ama su an icin gelmeseler daha iyi olur , gelirlerse de stadda yokmusuz gibi yapalim 😄

Çevrimdışı savaş altay

Burak ın başarısı çoğumuzu sevindirdi ama bizede getirisi oldu üstümüze yapışan bizden giden oyuncunun başarısız olması damgası kalkmış oldu lille gönderdiğin oyuncu şampiyon yaptı az şey değil bu
Sadece burak olarak da degil, turk oyunculari fransizlari etkiledi. Fransa pazari acilir mi bilemem.

Çevrimiçi annoca

larin bu dönem kanat olarak mükemmel performans ortaya koydu.  son maçlarda forvet olarak oynadı o yüzden göze battı ama kanat olarak süper skor yaptı. bu yıl ki performansın aynısını seneye de verebilirse avrupa maçlarıda olacak min 25-30 milyon bandında gider.

Çevrimiçi Akil Emre

larin bu dönem kanat olarak mükemmel performans ortaya koydu.  son maçlarda forvet olarak oynadı o yüzden göze battı ama kanat olarak süper skor yaptı. bu yıl ki performansın aynısını seneye de verebilirse avrupa maçlarıda olacak min 25-30 milyon bandında gider.
Sözleşmesinin son yılı olması lazım, o yüzden satmak en mantıklısı gibi duruyor. Bu sene kendisini sadece ofansta deil defansa yardımları ile de çok beğendim, umarım yerini fazlasıyla doldururuz.

Çevrimdışı alimm

Halil Akbunar’ın ismi geçiyor cüzi miktarda alınırsa yerli alternatif olarak şahsen isterim. Sözleşmesinin bitmesine bir sene kalmış Boyd artı bir miktar para ile belki çözülebilir. Ne dersiniz ?
Boyd + güven 👍
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Necmi

Ben Larin'in bu sene bizde kalmasından yanayım; gömüldüğü kadar bir oyuncu değil, sadece tek forvetli oyunda kendini tam göstermiyor, zaten sol kanat orijinli.. Yine de Abu'nun yokluğunda iyi işler çıkardı; kendini daha da geliştirebilecek potansiyele sahip, akıllı ve ayrıca efendi biri.
Larin kalsın, forvete yeni transfer (Abu olmayacak tahminim) daha verim alırız kendisinden; kanat, gerektiğinde çift forvet.
19 gol attı ve attığı goller beleş gol değil penaltısız 19 gol taraftar her zaman bir yerlerde takılı kalıyor larin şampiyonluğu getiren ana oyunculardan biri attığı gollerle kaç puan aldırdı bir bakaın beğenmeyen attığı gollerin nerdeyse yarıya yakını asist golü değil ya top çalıyor ya dripling yapıyor yada ceza sahasında sarhoş toplarla atıyor bunlar bile onun verdiği katkıyı gösterir

Çevrimdışı worns

ben larin 10+ya satılsıncıyım. beğenmediğimden değil bilakis sezonun en iyileri arasına düşünmeden yazarım. ama potansiyelini tamamen açığa çıkardı. geçirebileceği en optimal sezonu geçirdi. ghezzal-rosier kanadı üzerinden akmayan farklı bir oyunda yine kullanılır ama aynı skor kartını çıkaramaz muhtemelen. birinci faktör bu, değerini bulması. iki, sözleşmesinin son senesinde. kalırsa sözleşmesini uzatmak durumundayız değerlenmiş oyuncuyu kaybetmemek için. hatırladığım kadarıyla hali hazırda 1.6 milyon maaşı var. zam isteyecektir ve kriz çıkabilir. üçüncüsü, optimal gelir-gider dengesini cl gelirlerini uzun vadede kulübü rahatlatacak bir parametre olarak görmek ve bonservis gelirleri üzerinden düşünmek gerektiği fikrindeyim. larin'den kazanılacak paradan iki, üç mevkinin bonservis bütçesi rahat rahat çıkar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben Larin'in bu sene bizde kalmasından yanayım; gömüldüğü kadar bir oyuncu değil, sadece tek forvetli oyunda kendini tam göstermiyor, zaten sol kanat orijinli.. Yine de Abu'nun yokluğunda iyi işler çıkardı; kendini daha da geliştirebilecek potansiyele sahip, akıllı ve ayrıca efendi biri.
Larin kalsın, forvete yeni transfer (Abu olmayacak tahminim) daha verim alırız kendisinden; kanat, gerektiğinde çift forvet.

Larin kalacaksa, hemen sözleşme uzatmak lazım.

Bu yönetimde oyuncuyu seneye bedava kaçırma potansiyeli çok yüksek, o sebepten ötürü.

Çevrimiçi annoca

Sözleşmesinin son yılı olması lazım, o yüzden satmak en mantıklısı gibi duruyor. Bu sene kendisini sadece ofansta deil defansa yardımları ile de çok beğendim, umarım yerini fazlasıyla doldururuz.
bende satılması taraftarıyım. ghezzal ve rosier için. marko livaja ve nkoudou orayı çok iyi doldurur

Çevrimdışı Erman1903

19 gol attı ve attığı goller beleş gol değil penaltısız 19 gol taraftar her zaman bir yerlerde takılı kalıyor larin şampiyonluğu getiren ana oyunculardan biri attığı gollerle kaç puan aldırdı bir bakaın beğenmeyen attığı gollerin nerdeyse yarıya yakını asist golü değil ya top çalıyor ya dripling yapıyor yada ceza sahasında sarhoş toplarla atıyor bunlar bile onun verdiği katkıyı gösterir

Larin son sezonunda olduğu için gönderilmesi düşünülüyor normal ama şimdi bir de N'Koudou'yu yanına ekledekiler  birine 10 diğerine 7M falan deniyor ben sürekli oyuncu bakan biriyim bizim taraftarı anlamıyorum nerede varmış bunlar gibi oynayan kenar ikisinin de çok fena oyun rakamları var üzerlerine yapıştı ya futbolcu değil/gerizekalı daha ağızlarıyla kuş tutsalar olmaz. Fenerbahçe o kalası pazarlamayla 17m e sattı valla ayıp bize kulüp de bu işi bilmiyor o kalas billboardlarda bile karşımıza çıkıyordu 20 diye diye elbirliğiyle yolladılar.

Çevrimdışı sefaköykartali

Bu arada ghezzal gittiğine göre ve yerine onun kalitesinde birini alamayacağımıza göre eksilecek olan şeylere bakmalıyız.
-Oyun kurucu
-Takımı sahiplenme
-Kritik yerlede ortaya çıkma
-Sorumluk alma
-Gol
-Asist

benim aklıma ilk çırpıda gelen bunlar. Bunları bir adamda toplanmış halini bulmamız artık çok zor. Bu da şu demek oluyor hücum hattına alacağımız adamlarda bu özelliklerin olması gerekli. Yani bazısında 2-3 tanesi bazısında 3-4 tanesi falan hücum hattının toplamında bu özelliklerden eksik kalmamalıyız.
Bu sezon doğru düzgün bir 10 numaramız da yoktu ama. Yeni sağ kanadın bu özelliklerin hepsine sahip olmasına gerek yok Larin de gidecekse öndeki üç oyuncuyu doğru profillerde kurarsak eksikliğini çok fazla çekmeyiz.

Çevrimdışı Necmi

Benim anlamadığım mesele Ghezzal niye birden o kadar degerlinmis Fransa’da? Zaten tanınanan bir futbolcuydu. Büyük liglerde başarılı olamadı. Şimdi neden bütün takımlar istiyormuş gibi bir hava oluştu sırf vasat bir ligte başarılı performans gösterdiği için.

Fransız takımlar tahminimce em fazla 6-7 milyon bonservis verir. Bizimde zorlamamız gerekiyor o rakamları.
bu vasat kigden ghazzelin takımından fransaya giden oyuncu lille i şampiyon yaptı
Vasat olan oyuncular takımlar değil federasyon ve hakemler ligin bu kadar kötü görünmesinin tek nedeni
Hak eden kazansa ligde zaten kaliteyi düşüren takımlar hızla elenir ve kendine çeki düzen verir bu kadar kötü gs ile tarihin en iyi oyunlarından birini herkesin avrupa ayarında dediği oyunu oynayan beşiktaş aynı puanla bitirdi son haftalar kötü olduğumuzu söylüyor herkesde son beş altı maçı iki hakemle bitirdiğimizi söylemiyor hemde bize düşman hakemlerle  ali palabıyık bir hafta on günde üç maçımızı yönetti şaka gibi
Bu kötü futbolun ve avrupa sıralamasında ilk onda olmamamızın tek sorumlusu federasyondur

ben larin 10+ya satılsıncıyım. beğenmediğimden değil bilakis sezonun en iyileri arasına düşünmeden yazarım. ama potansiyelini tamamen açığa çıkardı. geçirebileceği en optimal sezonu geçirdi. ghezzal-rosier kanadı üzerinden akmayan farklı bir oyunda yine kullanılır ama aynı skor kartını çıkaramaz muhtemelen. birinci faktör bu, değerini bulması. iki, sözleşmesinin son senesinde. kalırsa sözleşmesini uzatmak durumundayız değerlenmiş oyuncuyu kaybetmemek için. hatırladığım kadarıyla hali hazırda 1.6 milyon maaşı var. zam isteyecektir ve kriz çıkabilir. üçüncüsü, optimal gelir-gider dengesini cl gelirlerini uzun vadede kulübü rahatlatacak bir parametre olarak görmek ve bonservis gelirleri üzerinden düşünmek gerektiği fikrindeyim. larin'den kazanılacak paradan iki, üç mevkinin bonservis bütçesi rahat rahat çıkar.
+1903. Nkoudou yla ikisini birden satmasak bile Larin' in bir daha böyle performans göstereceğinin garantisi yok. Ghezzal, Rosier veya Josef gibi güvenilir değil. O yuzden piyasasını yapmişken alabileceğimiz maksimum parayı alıp Larin' i göndermek lazım.

Ahmet Nur Çebi: Aboubakar kuantum fiziği okuyor, akıllı adam. Sezon başında da sakatlığına göre anlaşma yaptık. Duygularımla hareket etmemem gereken bir süreçteyiz. Bana en az 2 sağlıklı santrafor lazım.

İstediği paraları vermeyiz, bizim istediğimiz rakama inerse anlaşır, yanına da başka birini alırız diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Necmi

Larin son sezonunda olduğu için gönderilmesi düşünülüyor normal ama şimdi bir de N'Koudou'yu yanına ekledekiler  birine 10 diğerine 7M falan deniyor ben sürekli oyuncu bakan biriyim bizim taraftarı anlamıyorum nerede varmış bunlar gibi oynayan kenar ikisinin de çok fena oyun rakamları var üzerlerine yapıştı ya futbolcu değil/gerizekalı daha ağızlarıyla kuş tutsalar olmaz. Fenerbahçe o kalası pazarlamayla 17m e sattı valla ayıp bize kulüp de bu işi bilmiyor o kalas billboardlarda bile karşımıza çıkıyordu 20 diye diye elbirliğiyle yolladılar.
beşiktaş taraftarınınçoğu ne futboldan anlıyor nede gözlem yeteneği var malesef birilerinin peşinden gitmeye bayılıyorlar kendi fikirleri yok yada ırtaya koyamıyorlar biri kötü derse birazda popilerse peşine takılıyorlar bak be adam maçlara
Welintonada aynısını yaptılar şimdi gitsin diyorlar adam en az yirmi maçta hatasız oynadı stoperlerin orta sahaya geldiği sezonda geriye koşarak kaç pozisyonu engellediğini ben unuttum şu anda bu sezonun tartışmasız en iyi stoperi sanki bunları gönderip gol yedirmeyen stoper otuz gol yirmi asist yapan kanat oyuncusu alacağız sanıyorlar bizim sol kanadımız 27 gol 8 asist üretti gol katkısı sağ tarafımızdan daha iyi töre var bu takımda başkanın sevdalısı larin giderse ona kalırsınız başımıza kalır sıfır verimle oynadığı halde

Çevrimdışı Necmi

Ahmet Nur Çebi: Aboubakar kuantum fiziği okuyor, akıllı adam. Sezon başında da sakatlığına göre anlaşma yaptık. Duygularımla hareket etmemem gereken bir süreçteyiz. Bana en az 2 sağlıklı santrafor lazım.

İstediği paraları vermeyiz, bizim istediğimiz rakama inerse anlaşır, yanına da başka birini alırız diye düşünüyorum.
doğru konuşmuş

Çevrimdışı Erman1903

beşiktaş taraftarınınçoğu ne futboldan anlıyor nede gözlem yeteneği var malesef birilerinin peşinden gitmeye bayılıyorlar kendi fikirleri yok yada ırtaya koyamıyorlar biri kötü derse birazda popilerse peşine takılıyorlar bak be adam maçlara
Welintonada aynısını yaptılar şimdi gitsin diyorlar adam en az yirmi maçta hatasız oynadı stoperlerin orta sahaya geldiği sezonda geriye koşarak kaç pozisyonu engellediğini ben unuttum şu anda bu sezonun tartışmasız en iyi stoperi sanki bunları gönderip gol yedirmeyen stoper otuz gol yirmi asist yapan kanat oyuncusu alacağız sanıyorlar bizim sol kanadımız 27 gol 8 asist üretti gol katkısı sağ tarafımızdan daha iyi töre var bu takımda başkanın sevdalısı larin giderse ona kalırsınız başımıza kalır sıfır verimle oynadığı halde

Welinton'u ben de eleştirdim özellikle gidenlerden Ruiz bana göre kalite olarak eldekilerden ilerideydi bir kıstas alacaksın ki eleştiri yapabil. Roco'da Montero'dan iyiydi ama bu sezonu Welinton gayet iyi bitirdi şimdi ne diyeceksin ki her şeyin bir yeri zamanı var zaten Welinton kendisi de dedi bana iyi geldi o eleştiriler diye. Şimdi Welinton için oluyor onu kaldırıp ismi güzel olan Caulker yazılıyor halbuki bu adam Welinton'dan iyi falan değil sadece garantici.

Töre'yi bu sol taraftakilerden çok daha beğenen taraftarlar vardır içimizde ben diyeyim yani 20 maç yatsın 2 maç onların keyfini getirecek şekilde oynasın kafi gelir kabadayı ya bize onun gibiler lazım sol tarafa da Arda gelsin oynasın ne diyelim.
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2021, 17:34:58 Erman1903 ]

Çevrimiçi tolga1903

Welinton başlarda öyle kötü görüntü verdi ki iyi oynamaya başladığı dönem bile linçlendi. Boupenza'dan 2 metrekarede çalım yiyip gol attırdığı maçtan sonra düzelmeye başladı welinton. Larin giderse töre'ye kalmayacağımız bilindiği için satılsın isteniyor bence de satılmalı iddia edildiği gibi 15ler verilecekse bir daha bu gol katkısını hiç veremeyebilir abi larin tam orta sıra premier lig takımı kenar forveti umarım satılır. Hiç değil sadece son gün ghezzal ve önceki hafta rosier gelmese görürdük o welintonları larinleri iyi fiyat geldiğinde satılmayacak 1 tane oyuncu yok bu takımda. Hatta bence yabancı sınırı aynı kalacaksa welinton'u rotasyonda kullanıp yerine daha iyi bir stoper alınıp nsakala'nın direk gönderilmesi lazım rıdvan oynayacaksa onun arkasına 1 sene daha bekletilecekse önüne rosier kadar net iyi bir sol bek alınmalı. Ligde son 5 yediğimiz golün 3'ünde sanırım direk katkısı vardı ayrıca hücumu falan da yok sadece tempolu git gel yapabilen mücadeleci bir bek onun dışında vasat özelliği bile yok opare daha iyi futbolcuydu bence. Ha caner'e 1000 kere tercih ederim nsakala'yı ama bizim sol bekimiz değil kendimizi kandırmayalım ızdırap oldu son maçlarda.

Çevrimdışı mrred

Santrafora Santos Borre yi bekliyorum şartları bize uygun duruyor. River da bu sene kontratı bitti yaşı 25 bile değil

750 bin euroya oynuyormuş imza parası ve 1.5 milyon maaşa gelir bizde rahatlıkla oynar.

Ofansif orta saha olarak ise Adel Taarabt bu elamanı bekliyorum benficada oynuyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu yabacı işi de hala belli degil mi şimdi? TFF'nin başka ne işi var? Oturup karar alsınlar. Takımlara plansız diye kızıyoruz da balık baştan kokar.

https://twitter.com/demarkesports/status/1396800047497482243

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 'TaNeR'

Takımda kolej havası çok önemli, mümkün olduğunca şampiyonluk getiren bu takımın ana hatlarını korumalı, gereken yerlere de transfer yapmalıyız.
Para gelecek diye 'bunu sat onu al' vs. gibi şeylerin garantisi yok, sil baştan oluyor her şey; takımın kimyasını bulması, oturması zaman alıyor. 
Ayrıca CL'den gelecek parayla da (ki hiç hesapta yoktu) elimiz bu sezon oldukça rahat geçen sezona göre; umarım yönetim bu fırsatı iyi değerlendirir.

[img width=350 Yasaklı Link/L6MvZgxL/lineup.png[/img]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Konferans liginde 4 takımlı 8 grup olacakmış. Lider bitirenler direkt üst tura çıkacakmış. Avrupa ligi gruplarinin 3.leriyle, konferans ligi grup 2.leri oynayacak ve 8 takım daha öyle üst tura çıkacakmış.

Avrupa liginde 3.olunca da amaçsız kalınmıyor artık yani. Benim hoşuma gitti. Ülke puanımız artar insallah

Çevrimiçi Samet Ç

7-8 milyon sonraki satıştan %20-25 pay Ersin için ideal rakam.