2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278005 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

Halil Akbunar’ın ismi geçiyor cüzi miktarda alınırsa yerli alternatif olarak şahsen isterim. Sözleşmesinin bitmesine bir sene kalmış Boyd artı bir miktar para ile belki çözülebilir. Ne dersiniz ?

Cuzi rakamlara bitebilir mi bilmem, o da bu sene çok iyi skor katkısı yaptı. Ligin Ghezzal'den sonra no2'si mevkisinde. Yeteneklerine son yıllarda oyun içi istikrarını da eklemeyi başarmışa benziyor. Ben beğeniyorum. Töre'den falan çok çok fazla olur katkısı.

Çevrimdışı can1903

Bahsedilen Güney Amerika lı 10 numara Carrascal diyorlar. Bir aralar ilgilenmiştik diye hatırlıyorum
İmkanı yok o oyuncuyu almanın.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Sinan23

https://www.transfermarkt.com.tr/denis-bouanga/profil/spieler/236045

Larin giderse alınması gereken oyuncu. Yıllardır takip ediyorum. Artık büyük bir takımda oynamak ister. Hem arka direk tamamlar hem de kafa vuruşları da iyi. Ayrıca tekniği çok yüksek. Yalnız en iyi şartlarla 5-6 ya alınabilir. Belki üstü de olabilir ama pandemi nedeniyle bu rakamlar olabilir.

Çevrimdışı worns

Hayırlı mı olsun?

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1396703003671863296

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1396704513646493697

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1396706275141066755

almanya'da pek popüler bir adam sayılmaz. talip olsa olsa iddialı bundesliga 2 takımları ve orta-alt bundesliga takımları olur. alacağı maaş da 500 bin euroyu geçmez. almanya'dan ayrılmak istememe gibi özel bir gündemi yoksa bizimle anlaşır.

Çevrimdışı Erman1903

Bu Arjantinli Brezilyalı haberlerini yazanlara sorsak onlar da bilmiyordur hangisi olduğunu :)...

Çevrimdışı kaan1903

Cuzi rakamlara bitebilir mi bilmem, o da bu sene çok iyi skor katkısı yaptı. Ligin Ghezzal'den sonra no2'si mevkisinde. Yeteneklerine son yıllarda oyun içi istikrarını da eklemeyi başarmışa benziyor. Ben beğeniyorum. Töre'den falan çok çok fazla olur katkısı.
Sözleşmesinin bitmesine bir sene kalmış eğer oyuncu rest çekerse  Boyd+para şeklinde teklife belki hiç kazanamamaktan iyidir deyip olumlu bakabilirler.. Töreye güvenip yola çıkılmaz seneye 50 ye yakın maç oynayacağız. bence Halil daha iyi seçenek.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sözleşmesinin bitmesine bir sene kalmış eğer oyuncu rest çekerse  Boyd+para şeklinde teklife belki hiç kazanamamaktan iyidir deyip olumlu bakabilirler.. Töreye güvenip yola çıkılmaz seneye 50 ye yakın maç oynayacağız. bence Halil daha iyi seçenek.

Hahaha aklıma bir an Holosko geldi  :lol:

Çevrimdışı Atkar

Larin’in Tottenham’da oynayabileceğini veya rotasyona girebileceğini düşünmek hayal. Yaşı 21-22 olsa idi düşünebilirlerdi ama bu yaşlarda çok çok zor. Larin’i 12 üstüne,Ersin’i 6 üstüne satıp Nkudu ve Ljajic’ten bonservis beklemeliyiz bana göre.
   Carrascal’ı eğer istemiyorlarsa kiralık ve üstüne 5m gibi bir opsiyon koyarlarsa gelebilir,veya 3-4m’a satarlarsa denenebilir. Carrascal olmasa bile eğer Ghezzal kalıyorsa 22-23 yaşlarında Güney Amerikalı tarzı birini düşünüyorsak iyi yapıyoruz,bir pazarlama stratejisidir. Seneye Kalede Doğan,sol bekte Rıdvan,10 numara’da 23-24 yaşlarında bir genç ile oynarsak iyi oynadıkları 2-3 maç olsa bile fiyatları +10m olur. Bu planı uygulamalıyız.
   Söylenen isimlere göre bir 11 çıkartacak olursak:
                   Doğan
  Rosier Caulker Vida Rıdvan
           Josef Fernando
  Ghezzal   Carrascal  Kenan
    Sörlöth/Seferoviç/BasDost’den birisi ??

Bu kadroya rotasyon olarak Nwakayeme(bence gelirse ilk 11 oynar),Salih,Abou(?),Atiba,Halil gibi yedekler yaparsak harika bir kadro oluşturabiliriz.

Çevrimdışı Necmi

Burak ın başarısı çoğumuzu sevindirdi ama bizede getirisi oldu üstümüze yapışan bizden giden oyuncunun başarısız olması damgası kalkmış oldu lille gönderdiğin oyuncu şampiyon yaptı az şey değil bu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Arda Kızıldağ'ı hocanın istemediği yönetimin istediğini okumuştum bir yerlerde.
Benzer şekilde Serdar Dursun' da öyle.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 'TaNeR'

Ben Larin'in bu sene bizde kalmasından yanayım; gömüldüğü kadar bir oyuncu değil, sadece tek forvetli oyunda kendini tam göstermiyor, zaten sol kanat orijinli.. Yine de Abu'nun yokluğunda iyi işler çıkardı; kendini daha da geliştirebilecek potansiyele sahip, akıllı ve ayrıca efendi biri.
Larin kalsın, forvete yeni transfer (Abu olmayacak tahminim) daha verim alırız kendisinden; kanat, gerektiğinde çift forvet.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bülent uslu sonunda youtube'a video yüklemiş  :evillol: :evillol: :evillol:
İzledim, bence en doğru haber veren muhabirlerden biri olan ertandır. Gerçekçi ve net konuşmuş. Bir de sergenin arkadaşı vs gibi sıfatla gelen bir adam var, eski show tv muhabiriymiş.
Neyse demek istediğim özet geçeyim;

Karaman daha belli değilmiş hoca pek ısrarcı değilmiş
Bir türk ile imzalamış, salih artı bir türk yani. 1 haziranda açıklanırmış.
Özellikle ertanın altına basa basa söylediği iyi kadro ve alternatifli kadro kurulacak diyip durdu.
Ghezzal %90 oranında gitti. Bu zaten belirlenen bir şey.
Rosierde %90 kalmış.
Nskala'ya ve ersine teklif gelebilirmiş .Vida ve ljajic gelirse de satarlarmış.
Arada atladığım şeyler olabilir ama genel olarak böyle
@Erman1903 abinin ve ertanın dediği gibi fena bir transfer dönemi beklemiyor sanki bizi. 30 yaş üstü ve bonservisli yüksek maaşlı oyunculardan kaçacağımız bir transfer dönemi olabilir.

Mert günok bize yazılmış. Bence iyi kaleci, kova volkan babacandan bin kat daha iyi. En azından adamın ayağı düzgün. Sadece geçen sene çok yıprandı, düzgün bir ortama ihtiyacı var. Bizle istediği başarıyı yakalayabilir.

Çevrimdışı Erman1903

Bülent uslu sonunda youtube'a video yüklemiş  :evillol: :evillol: :evillol:
İzledim, bence en doğru haber veren muhabirlerden biri olan ertandır. Gerçekçi ve net konuşmuş. Bir de sergenin arkadaşı vs gibi sıfatla gelen bir adam var, eski show tv muhabiriymiş.
Neyse demek istediğim özet geçeyim;

Karaman daha belli değilmiş hoca pek ısrarcı değilmiş
Bir türk ile imzalamış, salih artı bir türk yani. 1 haziranda açıklanırmış.
Özellikle ertanın altına basa basa söylediği iyi kadro ve alternatifli kadro kurulacak diyip durdu.
Ghezzal %90 oranında gitti. Bu zaten belirlenen bir şey.
Rosierde %90 kalmış.
Nskala'ya ve ersine teklif gelebilirmiş .Vida ve ljajic gelirse de satarlarmış.
Arada atladığım şeyler olabilir ama genel olarak böyle
@Erman1903 abinin ve ertanın dediği gibi fena bir transfer dönemi beklemiyor sanki bizi. 30 yaş üstü ve bonservisli yüksek maaşlı oyunculardan kaçacağımız bir transfer dönemi olabilir.

Ertan'ı ben de tutuyorum, bu alternatifli kadro olayı uzun zamandır belli kardeşim başkan ve yöneticiler de söylüyor. Sergen'in çocukluk arkadaşı olan eski gazeteci'nin istihbaratları bir yerli daha alınacak, Güney Amerikalı oyuncu, Rosier %90 bunlar daha gündemdeki gelişme ve bilgiler üzerine çıkarımlar olarak bakmak lazım. Yerli zaten mutlaka alınacak, Güney Amerikalı gelmesi düşük ihtimal değil Rosier ise bizi çok istiyor ama henüz çok erken.

Çevrimdışı Erman1903

Kenan Karaman'dan turnuva öncesi imza beklemiyorum, kendisine Gs'nin de ilgisi var ve imza parası istiyor. Henüz farklı bir gelişme olduğunu sanmam.

Bu arada ghezzal gittiğine göre ve yerine onun kalitesinde birini alamayacağımıza göre eksilecek olan şeylere bakmalıyız.
-Oyun kurucu
-Takımı sahiplenme
-Kritik yerlede ortaya çıkma
-Sorumluk alma
-Gol
-Asist

benim aklıma ilk çırpıda gelen bunlar. Bunları bir adamda toplanmış halini bulmamız artık çok zor. Bu da şu demek oluyor hücum hattına alacağımız adamlarda bu özelliklerin olması gerekli. Yani bazısında 2-3 tanesi bazısında 3-4 tanesi falan hücum hattının toplamında bu özelliklerden eksik kalmamalıyız.

Kenan Karaman'dan turnuva öncesi imza beklemiyorum, kendisine Gs'nin de ilgisi var ve imza parası istiyor. Henüz farklı bir gelişme olduğunu sanmam.

Evet bunu söylediler, imza parası istediğinden pek anlaşmaya yakın değiliz.

Çevrimdışı kaan1903

Hahaha aklıma bir an Holosko geldi  :lol:
Bu sene ki Holoskomuz Boyd ama Boyd Sivas’ta fena oynamadı Anadolu kulüplerinden alıcısı çıkar kesin

Çevrimdışı tuncaboylu

Bahsedilen Güney Amerika lı 10 numara Carrascal diyorlar. Bir aralar ilgilenmiştik diye hatırlıyorum

Adam Necip'ten bile az gol atıp asist yapabilen bir 10 numara, değeri nasıl artıyor böyle anlamıyorum.