2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278463 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Sergen üstünü çizmediyse seneyede forvetimiz abuş olur heleki bu sakatlıktan sonra avrupadan bırak üçü teklif bile zor gelir gelsede bizim teklifin üzerinde olmaz sezonu tamamlayamayacağı yüzde doksan belli olan oyuncuya üç m yi kim verir kendisine maliyeti altı oluyor iki bile vereceklerini sanmam esas soru biz istiyormuyuz onun bu sakatlık hikayesi yüzünden şampiyonluğu veriyorduk az kalsın belki arap ülkeleri verir
Abuyu alsak bile onun ayarında ikinci bir forveti almak zorundayız iki oyuncu dört m en az maaş onun yerine bir sağlam fırvetle anlaşmak daha karlı olmazmı birde düşük maliyetli forvet takviyesi yaptıkmı şu rus gibi bize yeterli olur salihle atibayı yedekledik ljajice güven olurmu olmasada orayı idare ederiz rosier ve ghazele odaklanmak gerekiyor onlar biterse gerisi umrumda olmaz stoper gerekli ama transfer bu sene daha kolay olur yeterki ghazzel özellikle bitirilirse

Çevrimdışı Erman1903

Sergen üstünü çizmediyse seneyede forvetimiz abuş olur heleki bu sakatlıktan sonra avrupadan bırak üçü teklif bile zor gelir gelsede bizim teklifin üzerinde olmaz sezonu tamamlayamayacağı yüzde doksan belli olan oyuncuya üç m yi kim verir kendisine maliyeti altı oluyor iki bile vereceklerini sanmam esas soru biz istiyormuyuz onun bu sakatlık hikayesi yüzünden şampiyonluğu veriyorduk az kalsın belki arap ülkeleri verir
Abuyu alsak bile onun ayarında ikinci bir forveti almak zorundayız iki oyuncu dört m en az maaş onun yerine bir sağlam fırvetle anlaşmak daha karlı olmazmı birde düşük maliyetli forvet takviyesi yaptıkmı şu rus gibi bize yeterli olur salihle atibayı yedekledik ljajice güven olurmu olmasada orayı idare ederiz rosier ve ghazele odaklanmak gerekiyor onlar biterse gerisi umrumda olmaz stoper gerekli ama transfer bu sene daha kolay olur yeterki ghazzel özellikle bitirilirse

Abou konusunda biraz burnu sürtsün diye ağırdan alıyor yönetim keyfi bilir santraforsuz kalmayız, bir iyileştirme yapıp teklifi önüne koyacaklar imzalarsa imzalar benim anladığım biraz gıcık olmuşlar haksız da değiller. O söylediğin gibi bir adet üst düzey bir adet ucuzcu da yapılabilir ama ben pek maaş dengelerini bozacaklarını sanmıyorum. Takımdaki yüksek kontratlılar için çözüm arıyorlar ve tekliflerin de olduğu söyleniyor. Rosier-Ghezzal için de ellerinden geleni yapacak yönetim bizden daha çok istiyorlar ama kendi şartları içinde.

Çevrimdışı Necmi

Abou konusunda biraz burnu sürtsün diye ağırdan alıyor yönetim keyfi bilir santraforsuz kalmayız, bir iyileştirme yapıp teklifi önüne koyacaklar imzalarsa imzalar benim anladığım biraz gıcık olmuşlar haksız da değiller. O söylediğin gibi bir adet üst düzey bir adet ucuzcu da yapılabilir ama ben pek maaş dengelerini bozacaklarını sanmıyorum. Takımdaki yüksek kontratlılar için çözüm arıyorlar ve tekliflerin de olduğu söyleniyor. Rosier-Ghezzal için de ellerinden geleni yapacak yönetim bizden daha çok istiyorlar ama kendi şartları içinde.
beşiktaş yönetiminin akmı pakmı olduğunu bu sene göreceğiz
İlk senelerinde kusacak gibi oldum beşiktaş tarihinin en kötü yönetimi oldular ikinci sezon işin gerçeği toparladılar biraz bulundukları şartlar çok zordu mali sorunları pandemi iki katı zorlaştırdı yapılan hataları buna bağlamak istiyorum ama hesap sorma sevdasını bir kenara bırakıp takımla ilgilenince iki kupa geldi mucize gibiydi ve kredilerini arttırdı şimdi ekonomik olarak ve sportif olarak çok daha güçlü girecekleri yeni bir sezon başlıyor sergen rüştünü ispat etti sırada rüştünü ispatlaması gereken yönetim çünkü bundan sonra onların atacağı adımlar gelecek seneki şampiyonluğumuzu belirleyecek
Rahatım ben beklenmedik bir sezonu beklenmeyen bir şampiyonlukla tamamladık şimdi gelecek sezon beklediğimiz bir şampiyonluk var bütün top yönetimde istedikleri gibi sektirsinler para yok diyemezler parasız şampiyon plduk şartları bahane edemezler beşiktaş tarihinin en kötü şartlarında şampiyon olduk
Mazeretleri yok 😂

Çevrimdışı Erman1903

beşiktaş yönetiminin akmı pakmı olduğunu bu sene göreceğiz
İlk senelerinde kusacak gibi oldum beşiktaş tarihinin en kötü yönetimi oldular ikinci sezon işin gerçeği toparladılar biraz bulundukları şartlar çok zordu mali sorunları pandemi iki katı zorlaştırdı yapılan hataları buna bağlamak istiyorum ama hesap sorma sevdasını bir kenara bırakıp takımla ilgilenince iki kupa geldi mucize gibiydi ve kredilerini arttırdı şimdi ekonomik olarak ve sportif olarak çok daha güçlü girecekleri yeni bir sezon başlıyor sergen rüştünü ispat etti sırada rüştünü ispatlaması gereken yönetim çünkü bundan sonra onların atacağı adımlar gelecek seneki şampiyonluğumuzu belirleyecek
Rahatım ben beklenmedik bir sezonu beklenmeyen bir şampiyonlukla tamamladık şimdi gelecek sezon beklediğimiz bir şampiyonluk var bütün top yönetimde istedikleri gibi sektirsinler para yok diyemezler parasız şampiyon plduk şartları bahane edemezler beşiktaş tarihinin en kötü şartlarında şampiyon olduk
Mazeretleri yok 😂

Çok hatalarımız oldu insan aklına gelince kızıyor ama hayırlısı böyleymiş diyor ve bardağın dolu tarafından bakıyorum. Eleştirilecek şeyleri zamanında söyledik zaten şimdi o günlere geri dönmeye ve aynı şeyleri tekrar etmeye gerek yok. Benim aldığım izlenim yapılan hataların farkındalar; ne geçen yaz olduğu gibi eli kolu bağlı, mahkumları oynayacak ne de çok açılıp saçılacağız. Şu an olduğumuz durum sadece önümüzdeki sezonu değil geleceği kurtarmak adına da çok büyük bir fırsat, en doğru şekilde değerlendirmelerini ve önceki sezondan daha doğru hareket etmelerini bekliyoruz. Ben de rahatım ve daha iyi olacağımıza inanıyorum :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Rosier, Ghezzal, Aboubakar üçlüsünden kaçını tutmayı becerebilecek bakalım yönetim? Üçünü de tutamazsa, transferler son güne kalırsa yuh diyeceğim artık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Lanzini :D

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1396575745401577477
Lanzini 4 milyon Euro'ya yakın maaş alıyor, neti bile 2.5'un üstünde yani.

Çok olası değil bence

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Villarreal kupayı alırsa 3. torbadan katılma işi tehlikeye girebilir. Manchester kazanırsa daha hayrımıza olacak bence.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Villarreal kupayı alırsa 3. torbadan katılma işi tehlikeye girebilir. Manchester kazanırsa daha hayrımıza olacak bence.

Villareal galibiyetinde gs 3 ön eleme oynayacaksa olası 4. torbadan girmeye razıyım.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Villareal galibiyetinde gs 3 ön eleme oynayacaksa olası 4. torbadan girmeye razıyım.
Ben razı değilim. Tek eleme oynayacak olsa bile elecenekler zaten. Benfica, Shakhtar' ı  falan eleyemezler.

Gruplarda en kötü 3. olmamız lazım.

Çevrimdışı kaan1903

Halil Akbunar’ın ismi geçiyor cüzi miktarda alınırsa yerli alternatif olarak şahsen isterim. Sözleşmesinin bitmesine bir sene kalmış Boyd artı bir miktar para ile belki çözülebilir. Ne dersiniz ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben razı değilim. Tek eleme oynayacak olsa bile elecenekler zaten. Benfica, Shakhtar' ı  falan eleyemezler.

Gruplarda en kötü 3. olmamız lazım.
An itibariyle 4. torbada kesinleşen 2 takım Milan ve Wolfsburg.

Ön elemeleri geçerse PSV ve Monaco da 4. torbada olacaklar.

Yani 3. torbada büyük bir konfor alanı değil.

Çevrimdışı Necmi

katılıyorum biz dördüncü torbadan alman şampiyonunu çekmiş takımız en son kuradada almanya ikincisini çektik 😂 üçüncü torba bizim için avantaj değil tersine dezavantaj

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Dinamo Kiev 4. torbada olacakmış zaten. 3. torbada olursak rakibimiz belli. Biliyorsunuz bir kurada Beşiktaş ve D. Kiev varsa eşleşirler :D

Çevrimiçi Samet Ç

Lanzini :D

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1396575745401577477
7-8 milyon bonservis isterler kiralasan maaşının tamamını karşilayamazsın 4.2 milyon euro kazanıyor orada.

Çevrimiçi annoca

larin için tothenham nkoudou'nun yarısı ve 11 milyon haberi vardı keşke doğru olsa. direk nkoudou da satılabilir tamamı alınırsa. çok rahat 7-8 bandında fiyat biçilir. kenan karaman ile marko livaja sol kanadı çok güzel kapatır. larin ve nkoudou'nun yıllık maliyeti 3,2 milyon, kenan ve marko livaja'nın maliyeti çok daha azına yapılır bence.

ghezzal son 4 yılda oynadığı liglerde 6 gol 8 asisti var. yaşı 29, sözleşmesinin son senesinde ve kanat oyuncusu yani en verimli dönemlerini kapatmak üzere. eğer oyuncu kalmak isterse maksimum 5 civarına biter. bu durumda aklıma mesut özil geliyor. yaşı 21 almanya liginde mükemmel performans, dünya kupasında mükemmel performans ama sözleşmesinin son senesi ve oyuncu istiyor diye değerinin yarı fiyatına gitti. ghezaal isterse bu iş biter.

abounun istediği para çok fazla. ki tek başına yeterli olamadı bu yıl son 10 maç sakatlıktan oynıyamadı seneye bunu 15-20 maç olmayacağını nerden bilecez. eğer çok istiyorsa maça göre verilir. oynuyorsa alır oynamıyorsa alamaz.  sörlothu 2 yıl kiralık veriyorlarsa okey ama 1 yıl için bence olmamalı seneye yine aynı terane. dün de yazıldı bas dost tam bizlik adam. ghezzal ile çok acayip şeyler olabilir.

burada önceden de yazdım. ghezzal ve larin skor olarak hayatlarının en iyi dönemlerini yaşadılar. ikiside seneye bizimle olsa bile bu kadar tabelaya yansıyacağını düşünmüyorum. bize bu açığı kapatacak 10 numara lazım.

caulker olsa çok iyi olur. şampiyonlar liginde kendini gösterirse seneye iyi fiyata direk ingiltere yolcusu.ingiliz menşeili oyuncuların piyasa yapması diğer oyunculara göre çok daha rahat. vida ile 3+1 daha uygun fiyata sözleşme çok iyi olur.

nskala için teklif var deniyordu. sırtımızda taşırız. oraya nskaladan daha iyisini daha genci çok rahat bulunur.

uğurcan, altay ve muslera ersinin yaşındayken performanları nasıldı ? ersin büyük potansiyel, bu 3 kaleci takımları için maçı rakipten alıp galibiyet getiren oyuncular ersinden şimdilik daha maç aldığını görmedik ama bu yaşta diğer 3 kaleci ersinin yarısı bile değillerdi. ersin inş kendini geliştirmeye devam eder eğer sabit kalırsa işimiz sıkıntı.

Çevrimdışı sefaköykartali

Bu Tiquinho neden bu kadar çok bize yazılıyor. İstatistikleri de kötü, acaba Porto' da serbest kalacak yeni bir Aboubakar çıkartmaya mı çalışıyoruz?

Çevrimdışı kaan1903

Bahsedilen Güney Amerika lı 10 numara Carrascal diyorlar. Bir aralar ilgilenmiştik diye hatırlıyorum

Çevrimiçi Samet Ç

Bahsedilen Güney Amerika lı 10 numara Carrascal diyorlar. Bir aralar ilgilenmiştik diye hatırlıyorum
Oralardan oyuncu alma ihtimalimiz yok ilgileniyorsak bile sadece o aşamada kalırız.

Çevrimdışı kaan1903

Oralardan oyuncu alma ihtimalimiz yok nakit para yok ilgileniyorsak bile sadece o aşamada kalırız.
Kulübüyle sorunları varmış bilemiyorum

Larin'i 13-14 + Nkoudou' nun kalan yüzde 50sine yollayıp, Nkoudou' yu da 7-8 milyona satsak orayı Kenan + Marko Livaja ile çok rahat doldururuz. Yalnızca buradan kafadan 15 milyon karımız olur.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Burada herkes uçuyor. Larin' e kim 13-14 verir Allah aşkına? Nkoudou' yu kim 10 milyon verip alır?

Hani Salih Uçan' la anlaşılmıştı mesela? Ne oldu o iş?

Bu yönetim bizi Tyler Boyd yeteneksizine mahkum edebilir. Beklerim açıkçası. Ghezzal yerine Lens oynayıversin de diyebilirler.

Bu arada stoper olarak Vida' nın yanına yakıştırdığım isimlerden biri Fabian Balbuena. West Hamdan ayrılacağını açıkladı. Yüksek maaş istemiyorsa uyumlu bir tandem olabilir bence.

Burada herkes uçuyor. Larin' e kim 13-14 verir Allah aşkına? Nkoudou' yu kim 10 milyon verip alır?

Hani Salih Uçan' la anlaşılmıştı mesela? Ne oldu o iş?

Bu yönetim bizi Tyler Boyd yeteneksizine mahkum edebilir. Beklerim açıkçası. Ghezzal yerine Lens oynayıversin de diyebilirler.
Larin' e en kötü 10 12 milyon teklif gelir. Cenk' in yapmadığı istatistiği yaptı adam sol kanat oynayıp gol kralı oluyordu. ŞL görmediği için 20 bantlarına çıkılmaz. Nkoudou da en kötü 6-7 milyon kazandırır. Daha 25 yaşında bu sezon iyi bir istatistiği var, Fransa ve Tottenham geçmişi olan, piyasası olan bir oyuncu. Yeter ki oyuncular iyi pazarlansın.

Oyuncu sözleşmeleri Haziran sonunda biter. O yüzden adamın lig biter bitmez forma giymesi normal değil. Zaten hoca da Çeşme' de tatilde. Hocayla anlaşıldıktan sonra free oyuncular anlaşılırsa açıklanır diye düşünüyorum. Ayrıca bu sene daha Euro da var gidenler ve gelenlerden bazıları turnuva sonuna da kalabilir.
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2021, 12:10:11 sefaköykartali ]

Çevrimdışı kaan1903

Ertan Süzgün geçen yayında Larin'e 10-12 teklif gelmesi durumunda başkan onay verir demişti. Nkoudou'nun %50 falan hikaye sanırım.