2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2279228 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Burada paylaşıldı mı bilmiyorum ama ghezzal röportaj vermiş gidicek gibi konuşmuş. Kartal falan koyacakmış çocuğun ismini.

Çevrimdışı sefaköykartali

Eldeki oyunculardan da birkaçını satsak(Larin, Ljajic, Ersin, Vida, Nkoudou gibi) 25-30m yakın gelir elde ederiz. Maaşlarıyla bu para 37-38m bulur. Gelen ŞL parasıyla da her türlü rekabetçi ve kar edecek kadro kurarız. Bu sezon geçen sezondan daha önemli. Çok yaşlı kadro kurmamalıyız. Bu sezon yapacağımız doğru sozleşmeler bizim önümüzdeki 3 4 sezonu belirleyecek. 

Çevrimiçi Sinan23

Şimdi paramızı arttırma totemi gelsin. UEFA finalinde villareal kazanırsa gs 3 tur oynayacak. Hem sezonu çok erken açacak hem de elenme olayı erken olabilir.

Çevrimdışı Erman1903

Burada paylaşıldı mı bilmiyorum ama ghezzal röportaj vermiş gidicek gibi konuşmuş. Kartal falan koyacakmış çocuğun ismini.

Okudum ben veda busesi tadında açıklamalar. Bence Rosier'de zor ama insanlar umitli menajeri 5 büyük ligden birini düşünüyoruz diye 3 gün önce açıklama yaptı adamın değeri 7,5 oldu. Öyle 3-4'ler zor gözüküyor.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şimdi paramızı arttırma totemi gelsin. UEFA finalinde villareal kazanırsa gs 3 tur oynayacak. Hem sezonu çok erken açacak hem de elenme olayı erken olabilir.

3 mü 2 mi oynayacak ?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

3 mü 2 mi oynayacak ?
Manchester alırsa 2 mac.
Ama alırlar bence Cavani felan baya formda.
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2021, 22:09:23 Gökhan Kurt ]

Çevrimdışı tuncaboylu

yalnız kadro kurma sürecini yorumlarken çok da bu parayı refere almamak lazım. öncelikle bildiğim kadarıyla bu parayı şl sezonunu oynadıktan sonra alacağız, yani nakit akışına hemen girmeyecek. öte yandan limit hesaplaması sürecinde de bu seneye değil önümüzdeki seneye dahil olacak. kulübün genel ekonomik tablosunu rahatlatacak olması yönüyle olumlu tabi. ayrıca oyuncuları ikna etmek için de. ama bu sezon başının dengesini kurarken oyuncu satışından kazanacağımız paraları dikkate alarak hesap-kitap yaparsak daha iyi olur.
Bu yönetim harcamaz zaten, rahat ol.

Çevrimdışı tuncaboylu

Muharrem'e ulaşabilen varsa teselli etsin, geçen sene Şampiyonlar Ligi'ne kalmadık diye pek mutlu olmuştu.

Çevrimdışı Egos

Muharrem'e ulaşabilen varsa teselli etsin, geçen sene Şampiyonlar Ligi'ne kalmadık diye pek mutlu olmuştu.

muharrem zaten burada ağabey, mutlu olan o değildi. ayrıca muharrem'in en belirgin özelliği gereksiz mutluluklara mesafeli olmasıdır.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı Gökhan Kurt

| Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, menajerlerin Seferovic’in yanı sıra Kuzey Makedonya’nın Shkupi takımından Senegalli ön libero Lamine Diack, Zürih’ten Kosova asıllı İsviçreli sol bek Fidan Aliti ve Anderlecht’ten kaleci Timon Wellenreuther’i önerdiğini söyledi(Hürriyet)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Malatyaspor'a hayırlı olsun.
Ara transfer döneminde Göztepe ile anılmış  normaldir.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Bas Dost'a sulanabiliriz gibime geliyor.

3-3.5 milyon Euro bonservise biter belki, maaşı da çok abartı olmayacaktır.

Çevrimdışı tuncaboylu

muharrem zaten burada ağabey, mutlu olan o değildi. ayrıca muharrem'in en belirgin özelliği gereksiz mutluluklara mesafeli olmasıdır.
Hay Allah. :)

Kimdi yaw mutlu olan, hatırlayamadım?

Çevrimdışı Egos

Hay Allah. :)

Kimdi yaw mutlu olan, hatırlayamadım?

arkasından konuşmak gibi olmasın, ama necmi ağabey bayağı sevinmişti. günahı boynuna.

Çevrimdışı Necmi

arkasından konuşmak gibi olmasın, ama necmi ağabey bayağı sevinmişti. günahı boynuna.
🤨

Çevrimiçi Samet Ç

Bas Dost'a sulanabiliriz gibime geliyor.

3-3.5 milyon Euro bonservise biter belki, maaşı da çok abartı olmayacaktır.
Brugge 4 milyon Euro'ya aldı dediğin paralara bırakmaz.

Çevrimdışı Erman1903

Brugge 4 milyon Euro'ya aldı dediğin paralara bırakmaz.

30 yaş üstü oyuncuya karşı yönetim, istisnalar olsa bile bonservis vermeleri çok zor.

Çevrimdışı alimm

Kiralıkta olsa bonservisini alabileceğimiz isimlere yönelmeliyiz bence... Santrafor adayım

https://www.transfermarkt.com.tr/mariano-diaz/profil/spieler/225020
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

30 yaş üstü oyuncuya karşı yönetim, istisnalar olsa bile bonservis vermeleri çok zor.
Bonservise çok takılıyoruz.

Bonservis + imza parası + maaş olarak bakmak lazım.

Bonservissiz, alıp imza parası ve maaşı yüksek tutmak daha kötü sonuçlar doğuruyor bazen.

Çevrimiçi Samet Ç

Hauge, Vinicius, Gedson, Jean Lucas gibi oyuncuları kiralasınlar 2 yıl o zaman 30 yaş altı bonservisle iyi oyuncu almak zor hele bizimkiler gibi sadece menajer topçusu kovalayan kulüpler için imkansıza yakın.
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2021, 00:30:27 Samet Ç ]