2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2285490 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Hauge, Sörloth, Ghezzal mis gibi hücum hattı ama hayal tabi.

:steamed:

Agzimizi sulandirma simdi Samet durduk yere  :lol:

Bu uclu'den olusan bir hucum hatti cok rahat sampiyon olur. Butun parayi bu arkadaslara basalim, Salih'i ve bir iki adi sani duyulmamis potansiyelli genc oyuncu bulalim 2. - 3. ligden, benim icin transfer donemi basarili gecmis olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hauge, Sörloth, Ghezzal mis gibi hücum hattı ama hayal tabi.
Sörloth sanki olacak gibi duruyor. Hauge'u biz düşünür müyüz bilemedim. Ghezzal konusu tam bir muamma.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

Sörloth falan gelmez hayal falan kurmayın.
o zaman camiamıza hayırlı olsun
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Sörlöth'a kesenin ağzını açarsak gelir kulübü %100 kiralayacakmış.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

o zaman camiamıza hayırlı olsun

:evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Sörloth gerçekten gelmez yahu gelirse de transfer döneminin sonunda ghezzal gibi gelir.
Adamın iyi kötü piyasası var farklı ülkelere kiralarlar.

Çevrimiçi levitate

Sörloth gerçekten gelmez yahu gelirse de transfer döneminin sonunda ghezzal gibi gelir.
şl falan derken en iyi seçeneği biziz diyorum

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1395800493344137218

derken haber geldi
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

şl falan derken en iyi seçeneği biziz diyorum

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1395800493344137218

derken haber geldi
Duymasak yazar mıyız gelme ihtimali var diye :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

https://twitter.com/muratozen1903/status/1395801274650611718

Kiralama da Tsnin önceliği yokmuş. Hadi işimiz Leipzigin yeni hocasının kararına kaldı rakamlarda anlaştık mı ki acaba

Çevrimdışı levent14

Shorloth gibi çıtayı çok yükseltmiş genç bit oyuncu Turkiye ye gelecekse geleceği tek takım SL de oynayacak olan beşiktaş olur..Tutup trabzona hayatta geri dönmez sadece ligde oynamak için gelmez turkiyeye

Çevrimdışı underworld

Golcü de hataya yer yok.
Şörlot en ideali

Çevrimdışı mrred

Sörloth ve Aboubakar bambaşka profilde oyuncular. Santrafor bölgesinde değişik profilde oyuncular olması oyun çeşitliliği

açısından iyidir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bence hicbir piyasasi kalmadi, tr'de gol krali olmak pek piyasa yapilmis sayilmaz, zaten almanyada berbat bir sezon gecirdi, ve en kötü transferler arasinda yer aldi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/muratozen1903/status/1395801274650611718

Kiralama da Tsnin önceliği yokmuş. Hadi işimiz Leipzigin yeni hocasının kararına kaldı rakamlarda anlaştık mı ki acaba
Her türlü anlaşılır. Kafayı yormamıza gerek yok. Forvet konusunda çok canımız yandı bu sene. Artık düzgün bir tane alırız. Kanat ve orta saha için de sürpriz isimler bekliyorum. Özellikle Ghezzal olmazsa  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Her türlü anlaşılır. Kafayı yormamıza gerek yok. Forvet konusunda çok canımız yandı bu sene. Artık düzgün bir tane alırız. Kanat ve orta saha için de sürpriz isimler bekliyorum. Özellikle Ghezzal olmazsa  :tabe:
En azından doğru isimler geçiyor rahatım o yüzden 
Ghezzal konusunda gönlümüz kalmasından yana İnşallah kalır ama giderse de yerine düşünülen onu aratmayacak cinsten diyorlar duymuşsundur sen birşeyler çıtlat hadi

Çevrimiçi yaço58

Ghezzal sörlöth ikilisini izlemek mi muazzam olur inşallah yapar yönetim.

Çevrimdışı Erman1903

Sorloth milli takım performansı da dahil edilirse öyle sanıldığı kadar kötü bir sezon falan geçirmedi ben söyleyeyim. Ortalama'nın kesinlikle altında durmuyor, bu yüzden gelecek teknik adam takımda kalmasını isteyebilir.

Türkiye'ye gelecekse ŞL faktörü ve oyunculardan yüksek performans alınması sebebiyle hem kulübünün hem de kendisinin öncelikli tercihi biz oluruz. Lakin az buz paralar konuşulmuyor, 6M deniyor ne kadar doğru bilmem. 5'e inseler de başkanın vereceğinden şüpheliyim 4 bile vermez gibi. 3,5 bence kendisinin limitidir, bu fiyata da kabul ederler mi emin değilim. 🙂

Çevrimdışı mrred

Sorloth milli takım performansı da dahil edilirse öyle sanıldığı kadar kötü bir sezon falan geçirmedi ben söyleyeyim. Ortalama'nın kesinlikle altında durmuyor, bu yüzden gelecek teknik adam takımda kalmasını isteyebilir.

Türkiye'ye gelecekse ŞL faktörü ve oyunculardan yüksek performans alınması sebebiyle hem kulübünün hem de kendisinin öncelikli tercihi biz oluruz. Lakin az buz paralar konuşulmuyor, 6M deniyor ne kadar doğru bilmem. 5'e inseler de başkanın vereceğinden şüpheliyim 4 bile vermez gibi. 3,5 bence kendisinin limitidir, bu fiyata da kabul ederler mi emin değilim. 🙂
Kiralama bedeli mi ?

Kiralama bedeli 3.5 milyon senelik mi ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Kiralama bedeli mi ?

Kiralama bedeli 3.5 milyon senelik mi ?

Kiralama bedeli 3M, Maaş 3M deniyor. Yani bu şekilde pazarlanıyor anladığım kadarıyla, tabi bu zirve fiyattır aşağı iner etrafta böyle konuşuluyor.

Çevrimdışı uğur07

Başkanın Candaş bey ile konuşmasını baştan sona izledim. konuşmadan anlaşılan ve çıkarılan şeyler:

* Dorukhan Avrupa'dan teklif almazsa Beşiktaş ile anlaşacak.

*Sergen Yalçın ile uzun süreli anlaşma niyeti var. iş hocaya kalmış.

* Atiba ile anlaşılacak. töre konusulmadi ama takımı bozmama mevzusundan ve hocanın istemesinden kalır gibi görünüyor.

*Ljajic topuna pek girmek istemedi. hocaya attı. ama pek gönlü yok kalmasinda.

* Abuabakar kalsa bile bir forvet daha olacak.

* Ghezzal ya bonservisiyle ya güle güle

* Rosier ya bonservisiyle ya kiralık

* Salih ile anlaşılmış ama Mayıs sonu bekleniyor.

CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrred

Kiralama bedeli 3M, Maaş 3M deniyor. Yani bu şekilde pazarlanıyor anladığım kadarıyla, tabi bu zirve fiyattır aşağı iner etrafta böyle konuşuluyor.
Çok fazla yaw

O kadar para vereceğiz peki başarı ve gol garanti mi ?

Değil

O zaman bu kadar para vermek çok anlamsız.

Bence aboubakar için de bonuslar dahil 2 milyonu geçmemeliyiz.

En son şampiyonlar liginde başarılı olacağız diye saçma sapan kontratların altına girdik daha sonra takımda maaşlar

ödenemedi. Ben ne takımki maaş dengesi açısından ne de olası bir başarısızlık halinde nakit akışına sekte uğratması

açısından böyle bir transfer istemiyorum. Zaten bu sene son kez şampiyonlar ligine gidiliyor. Artık oranın da bir

garantisi yok. Dolayısıyla böyle bir risk almak bana doğru gelmiyor. Son kurşunumuzu atacağız. İyi düşünmek lazım

Başkan dün her sene 700 milyon TL faiz ödüyoruz diyor. 500 milyonda A takımın gideri var diyor. Yahu zaten 1.2 milyar

gider var. Bu takım yıllık bu kadar kazanmıyor ki ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Sörlotha bu kadar para bayılana kadar gidip Halil Dervişoğlunu alıp oynatalım geliştirelim hiç olmazsa elden çıkarma

şansımız olur. Çok beğendiğim bir oyuncu dönüşleri ve vuruşları çok muntazam. Link upları falan çok iyi. Keşke alabilsek
The great gig in the sky

Çevrimdışı Kursad_Duran

Sörloth burda Gomez muamelesi görüyor ama aralarında en az bir gömlek fark var. Gelse bile fit bir Aboubakara değişmem. Bizim öncelikle Ghezzal ve Aboubakarı kadroda tutmamız gerekiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Sörlotha bu kadar para bayılana kadar gidip Halil Dervişoğlunu alıp oynatalım geliştirelim hiç olmazsa elden çıkarma

şansımız olur. Çok beğendiğim bir oyuncu dönüşleri ve vuruşları çok muntazam. Link upları falan çok iyi. Keşke alabilsek
8 milyon euro