2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2286312 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Bruma'yı ya da Onyekuru' yu beğenmekle istatistikleri kıyaslayıp neden zekamızdan utanacağımızı anlamadım ama çok şükür zekamdan utanmıyorum, sezon boyunca izlediğim Nkodou bana göre futbol zekası oldukça kıt bir oyuncu.

(Not : Bu arada Onyekuru, Buruma' yı çok beğenmiyorum ama Nkodou gibi bu ligin bugı oldukları gerçek.)

Eh beğendiğin Despodov'a bakabilirsin o zaman N'Koudou'nun yanında hiç de öyle akıllı gibi durmuyor. Progresif pas, 3. bölgeye pas, birebir gibi bir sürü konuda ikiye katlanmış. Sadece kanat grafiğine baksan da yeter.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eh beğendiğin Despodov'a bakabilirsin o zaman N'Koudou'nun yanında hiç de öyle akıllı gibi durmuyor. Progresif pas, 3. bölgeye pas, birebir gibi bir sürü konuda ikiye katlanmış. Sadece kanat grafiğine baksan da yeter.

Despodov zeki dediğimi hatırlamıyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Despodov zeki dediğimi hatırlamıyorum.

Öneriyorsun ustam, ben de sana Bruma vb beğeniyorsun demedim zaten buradaki arkadaşlar da beğeniyoruz demediler daha önce vardı böyle insanlar yok Onyekuru çok iyi falan. Gerizekalı dediğini de görmedim bu oyuncuya ama sıktı artık bu N'Koudou'nun zeka muhabbeti biz de hastası değiliz çok beğenmiyoruz ama bu adamı böyle yerlere batırmaya gerek yok inanılmaz bazı rakamları var herkes bir Ghezzal gibi sihirbaz olamıyor. Onun kadar koşsa Ghezzal'da N'Koudou'nun rakamlarına ulaşamaz. Bu oyuncuyu süratine karşın çok yüksek istatistiklere sahiptir.

Çevrimiçi annoca

ghezzal ve rosier aldık diyelim larin takımda kaldı abou ile de sözleşme yenilendi diyelim bu seneki performanlarının aynısını koyabilecekler mi acaba. bunlara artı olarak atibada tabela olarak çok iyiydi seneye oynıyacak mı daha o belli değil ( artık seneye aynı performansı koyabilir mi demiyorum çünkü koyuyor )

bize skor katkısı yüksek bir 10 numara da şart oğlu şart.

Çevrimdışı can1903

Nkoudou'nun %50 si değil %100 ü bizde olsa çok farklı para kazanırdık. Teklif gelmiş oyuncuya ama sadece %50'sine sahibiz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Öneriyorsun ustam, ben de sana Bruma vb beğeniyorsun demedim zaten buradaki arkadaşlar da beğeniyoruz demediler daha önce vardı böyle insanlar yok Onyekuru çok iyi falan. Gerizekalı dediğini de görmedim bu oyuncuya ama sıktı artık bu N'Koudou'nun zeka muhabbeti biz de hastası değiliz çok beğenmiyoruz ama bu adamı böyle yerlere batırmaya gerek yok inanılmaz bazı rakamları var herkes bir Ghezzal gibi sihirbaz olamıyor. Onun kadar koşsa Ghezzal'da N'Koudou'nun rakamlarına ulaşamaz. Bu oyuncuyu süratine karşın çok yüksek istatistiklere sahiptir.

Kimse farklı bir şey söylemiyor ki, bu hızda bir adam zaten yok.
Hızını biraz aklıyla birleştirebilse seviyesini çok yukarı çekebilecek ki burada bunu söylüyoruz.
Yoksa hızlı adamı severiz, her türlü bu ligin bugı  :lol:

Çevrimdışı Erman1903

Kimse farklı bir şey söylemiyor ki, bu hızda bir adam zaten yok.
Hızını biraz aklıyla birleştirebilse seviyesini çok yukarı çekebilecek ki burada bunu söylüyoruz.
Yoksa hızlı adamı severiz, her türlü bu ligin bugı  :lol:

Ben adama bayılmıyorum ustam söyleyeyim yani, bu lig iğrenç bir ortam bazıları otobüs falan çekiyor onun tarzında oyuncular bu gibi durumlarda etkisizleşir ama bu onu değersiz biri yapmıyor. Belli bir kıymeti var kalabilir de, gidebilir de. Getirisine ve eldeki opsiyonlara bakılır uygun görülürse her futbolcunun yeri dolar, teklif hoşumuza gitmezse de sağ tarafta vb de kullanabiliriz bana göre o tarafta düz ayakla daha etkili oluyor iç forvetlik ona pek uygun değil.

Çevrimdışı kaan1903

Oyuncuların transfermarkt değerleri yükselmiş 
Rosier 7,5 m Ghezzal 12 m Larin 11m Ersin 5.5m  olmuş.

Çevrimdışı Sinan23

Rıza hoca boyd u almak istiyoruz dedi

Çevrimiçi murat

ghezzal ve rosier aldık diyelim larin takımda kaldı abou ile de sözleşme yenilendi diyelim bu seneki performanlarının aynısını koyabilecekler mi acaba. bunlara artı olarak atibada tabela olarak çok iyiydi seneye oynıyacak mı daha o belli değil ( artık seneye aynı performansı koyabilir mi demiyorum çünkü koyuyor )

bize skor katkısı yüksek bir 10 numara da şart oğlu şart.
rosierden kesin aynı verimi ve daha fazlasını alırız. 1 tek maçta bile saldığını maçı koparmak istemediğini görmedm.

Çevrimiçi murat

Ben adama bayılmıyorum ustam söyleyeyim yani, bu lig iğrenç bir ortam bazıları otobüs falan çekiyor onun tarzında oyuncular bu gibi durumlarda etkisizleşir ama bu onu değersiz biri yapmıyor. Belli bir kıymeti var kalabilir de, gidebilir de. Getirisine ve eldeki opsiyonlara bakılır uygun görülürse her futbolcunun yeri dolar, teklif hoşumuza gitmezse de sağ tarafta vb de kullanabiliriz bana göre o tarafta düz ayakla daha etkili oluyor iç forvetlik ona pek uygun değil.
kapalı savunmalara karşı da günden güne ilerleme kaydetti. bence oyunu gelişiyor. tipik kontratak oyuncusu kimliğinden kurtuluyor.

Çevrimdışı savaş altay

rosierden kesin aynı verimi ve daha fazlasını alırız. 1 tek maçta bile saldığını maçı koparmak istemediğini görmedm.
Goruyorum, artiriyorum. Sergen varken kimsenin salma sansi yok. Sergen ile hic bir topcunun bu sansa sahip oldugunu dusunmuyorum. Takimdaki disiplin, ortam ve hedefler acisindan icim cok rahat.

Çevrimdışı savaş altay

N'koudou bize gelmeden once daha da hizliydi, bu hiz da yeter. Ortak fikir daha akilli ve vizyonlu oynasin. Derbilere etki edebilen bir kara kartal neticede.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyuncuların transfermarkt değerleri yükselmiş 
Rosier 7,5 m Ghezzal 12 m Larin 11m Ersin 5.5m  olmuş.
Bütün güncellemeler tamamlanmadı henüz, ama neredeyse tüm takım güzel değer kazanmış.

Larin için 15 milyonun altında teklif gelmez artık, bu değerler belirleyici oluyor.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Fikret baskan olsa Larin'i en az 20 milyona kaktirirdi Ingiltere'ye. Cebi ne yapar bilemiyorum. Sörloth ve Abou ayni anda olamazlar maliyetlerinden dolayi. Bence ikisinden biri bile olsa sampiyon oluruz kalan kadroyu korumak sartiyla.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Enkudu'ya gelince.. Kacirdigi Panenka penaltisi haric iyi oynamadi, cok cok iyi oynadi. Özellikle son 10 macta cok begendim. Biraz daha kilit acabilen hareketlenmeler var oyununda. Bence ritmini tam olarak buldu. Kesinlikle kalmali takimda.

Çevrimdışı worns

Rıza hoca boyd u almak istiyoruz dedi

boyd için para istemeliyiz. en azından 1 milyon euro. anadolu takımları için gayet değerli bir oyuncu, nereye gitse efekt yaratıyor. çok değersizleştiriyoruz bazen. lens, douglas gibi bir tip değil bu, yaşı genç ve fit. performansı var.

Çevrimdışı Erman1903

kapalı savunmalara karşı da günden güne ilerleme kaydetti. bence oyunu gelişiyor. tipik kontratak oyuncusu kimliğinden kurtuluyor.

İyi niyetli futbolcu, herkes ileri giderken o gidemese ilk ben söylerim zaten bu yerinde sayıyor gitsin diye. Zeka ve yetenekte çok sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum tekniği yüksek olmadığı için her istediğini yapamıyor, zaten rakamları da söylüyor oyuna katkısı yüksek. Takım savunmasında da olan bir tip, ideal mi verdiğimiz rol için hayır değil ama elinden geleni yapıyor. Hocası gitsin derse gider, kalsın derse kalır saygı duyarız. Bana göre sağ kanatta hep daha başarılı gözüktü.

Çevrimdışı mrred

Tyler Boyd sivasın vereceği maksimum para 500 bin falandır. Adam bizde 1.3 milyon euro kazanıyor. O yüzden büyük ihtimal kiralık vereceğiz. Kiralama bedeli alabilirsek büyük başarı olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Fikret baskan olsa Larin'i en az 20 milyona kaktirirdi Ingiltere'ye. Cebi ne yapar bilemiyorum. Sörloth ve Abou ayni anda olamazlar maliyetlerinden dolayi. Bence ikisinden biri bile olsa sampiyon oluruz kalan kadroyu korumak sartiyla.
Aynen, benim de aklıma geldi.

Kendisinden rica etsek, gelip yaz dönemi satışlarını yapıp gitse çok iyi olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tyler Boyd sivasın vereceği maksimum para 500 bin falandır. Adam bizde 1.3 milyon euro kazanıyor. O yüzden büyük ihtimal kiralık vereceğiz. Kiralama bedeli alabilirsek büyük başarı olur.
Bence geri gelse daha iyi olur, Larin da satılırsa kanatta adam lazım.

Ama Sivasspor illa istiyorsa, makul bir fiyata verilebilir. Şampiyonluğumuzda çok katkıları oldu

Çevrimdışı can1903

DK finali oynayan vidayı niye satamadı o zaman Fikret başkan?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

DK finali oynayan vidayı niye satamadı o zaman Fikret başkan?
Maaşı fazlaydı çünkü.

Çevrimiçi Samet Ç

Hauge, Sörloth, Ghezzal mis gibi hücum hattı ama hayal tabi.