2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2291138 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Uzun zamandır yazıyorum: Gidecekleri kalacakları düşünmeden şampiyonluğun tadını çıkarın.

Bu sene şampiyonlukta önemli rol oynayan, Josef dışında, kimse seneye olmayacak gibi hazırlayın kafanızı.

Oyuncularla fazla duygusal bağ kurmaya gerek yok o yüzden.

Ghezzal ve Aboubakar çok büyük ihtimalle gidici.

Larin ve Vida'nın satılma ihtimalleri çok yüksek.

Bir tek Rosier'i kiralayabiliriz belki, o da belki.

Çevrimdışı doganay

Arkadaşlar ne olduğu belli olmayan bir radyo haberi ile hemen galyana geliyorsunuz. Sakin olun biraz. Bu adamları alanda bu yönetim. Yine bulurlar, bizde oynamadan önce performans veren adamlar değildiler. Olay Beşiktaş şahsi olarak oyuncylar değil.
Her türlü uydurma haber sitelerinin haberleri ile galyana gelmeyelim lütfen

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sevgili arkadaşlar, Türkiye ve bizim için 10 milyon Euro'lar falan artık uçuk paralar

Ghezzal 29 yaşında, alırsak son sahibi olacağız. Bunları da düşünmek lazım.

Kesinlikle haklısın abicim. 10 M Euro bizim için artık ucuk bir para.

Ghezzal için vereceğimiz para max 3-4 oda taksitle olur  :biggrinking:

Çevrimdışı mrred

Wajdi Kechrida oyuncunun özellikleri ve videolerını seyrettim.

Fiyat maliyet açısından mükemmel bir transfer olur. Yaşı 25.

Fakat fransızlar da çok uyanık St. Etienne falan ciddi istiyormuş. Başka fransız takımları da istiyormuş.

Umarım alabiliriz.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Malesef bazen bir oyuncu her şeyi değiştirmeye yetiyor. Çok özel bir futbolcu Abou. Sağlıklı ise ondan iyisi yok ligimizde.
yavaşş ol
Bir kere abuş duygusal oyuncu aradığını bulamazsa dünya birleşse oynatamaz onu ikinci olarak portoda oynarken beşiktaş soyunma odasına galibiyet kutlamaya gelen oyuncu burda porto formasıyla üçlü çektirecek kadar gözü kara gidermi fenere bilmem ama giderse çok eğlenceli olur biz devam etmelimiyiz istermiyim evet ama kesinlikle ikinci forvet olarak seneye bu seneden daha az yoğun olmayacak ve zorluk derecesi daha yüksek maçlar oynayacağız tek abu ile olmaz
Bu takım atanı tutanı olmadan şampiyon oldu seneye atan tutanda gelince alsın bakalım fener şampiyonluğu

Çevrimdışı Erman1903

Yalnız Bankalar Birliği anlaşması yenilendi. 2 sene ödeme yapmayacağız diye hatırlıyorum. Bu limit işini nasıl etkiler bilmiyorum.

Yani işte 2 sezon sonra elde para olacağı ne malum, ben cimri olmamak kaydıyla tutumlu yapıyı destekliyorum. Biraz daha elimiz açık olabilir ve riski yüksek oyunculara yönelmez / daha geniş bir kadro kurarsak iyi olur. Şu haliyle kimsenin gitmediğini varsayarsak bile kadroya 2-3 transfer lazım işimiz uzun bu yaz.

Çevrimiçi tolga1903

Yönetimin bence de asıl hatası rosier ve ghezzal'ı alırken opsiyon koymaması. Ancak alındığı zaman çıkan yangın "bunlar ne şimdi biz kimleri bekliyoruz yönetim kimi alıyor çöp bunlar istifa" falan diyen de bizim taraftardı:) tabi yöneticiyle taraftarı ayırmak lazım onlar bu oyuncuların performans verip de değerlenebileceğini öngörmek zorunda o yüzden o koltuktalar neyse. Güncel euro kuru 10 lira 20 kuruş ve ocak ayında 15 lira olmayacağının bu ülkede garantisi yok kolay değil öyle 10 milyon euro ver demek ghezzal giderse herkes üzülür ancak bu takım ve bu hoca larin'e 19 gol attırdı yerlerine gelecek oyunculara bakacağız artık eğer alamazsak daha ilk günden ortalığı velveleye vermenin bize ne faydası var anlamış değilim.

Çevrimdışı mrred

Wajdi Kechrida oyuncunun özellikleri ve videolerını seyrettim.

Fiyat maliyet açısından mükemmel bir transfer olur. Yaşı 25.

Fakat fransızlar da çok uyanık St. Etienne falan ciddi istiyormuş. Başka fransız takımları da istiyormuş.

Umarım alabiliriz.
Rosiere göre daha farklı özellikleri var. Şu an boşta ve 500 bine falan çok rahat alınabilir. Pas ve defansif parametrelerde rosier ile neredeyse aynı hatta daha iyi olduğu parametreler var.

Hücum konusuna gelince rosierden bir tık aşağıda ama öyle aman aman fark yok. Unutulmaması gereken bir şey var

bizim oyun planımızda rosieri biraz hücuma dönük oynamasını sağladı. Rosiere 4 5 milyon bonservis yıllık 1 milyon vereceğimize bu adama bonservis vermeden 500 e falan almak iyi hamle olur

The great gig in the sky

Çevrimdışı Eray_Steiermark

yavaşş ol
Bir kere abuş duygusal oyuncu aradığını bulamazsa dünya birleşse oynatamaz onu ikinci olarak portoda oynarken beşiktaş soyunma odasına galibiyet kutlamaya gelen oyuncu burda porto formasıyla üçlü çektirecek kadar gözü kara gidermi fenere bilmem ama giderse çok eğlenceli olur biz devam etmelimiyiz istermiyim evet ama kesinlikle ikinci forvet olarak seneye bu seneden daha az yoğun olmayacak ve zorluk derecesi daha yüksek maçlar oynayacağız tek abu ile olmaz
Bu takım atanı tutanı olmadan şampiyon oldu seneye atan tutanda gelince alsın bakalım fener şampiyonluğu
Bence de gitmeyecek fenere. Alabileceği en yüksek maaşın peşinde gibi geliyor bana.

Çevrimiçi Necmi

Sevgili arkadaşlar, Türkiye ve bizim için 10 milyon Euro'lar falan artık uçuk paralar

10 değil ama sadece ghazzel için 5 in üzerine çıkarlar bunuda hak ediyor tam bir yıldız oyuncu finali yaptı onu tutup mümkünse abuşuda tutup iki winner oyuncu daha eklemek lazım çok fazla teansfere gerek yok eldekileri tut iki takviye yap safralardan kurtul düşük maliyetle yada maliyetsiz iki üç ortalama oyuncu takviyesi yapınca bütçeyi zorlamadan gelecek seneye hazır oluruz beke ihtiyacımız yok bir stoper en az bir forvet kesin olmazsa olmaz bulursak iyi bir on numara oda elzem değil salih atibayı yedekler ozi gitmeli yük bize dorukhan gitmeli ljajic on numara alınırsa gitmeli töre gitmeli mutlaka iyi bir kaleci alınmalı

Çevrimdışı savaş altay

Bir radyo haberi ile ne hallere geldik.

Çevrimdışı mrred

@Erman1903 wajdi kechrida ya baktın mı ?
Çok fena yardırıyor ben baya beğendim
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Az para yazmadım ama müslüman olmasıyla arap ülkelerine satma ihtimalimiz çok yüksek.
Ayrıca kar edicez diye kaç milyon eurolar zarar ettiğimizi de gördük. Hazır tutmuş, kral olmuş, 3e5e bakmayacaksın.

Bende senin kafadayım aslında ama bu takımın scout ekibinde neyse sallamıyım şimdi  anladınız bir kişinin bir akrabası falan var, yani büyük ihtimal okey masasında bu oyuncu fena değilmiş falan diye bakan tipler. Bizim gönderdiğimiz oyuncu yerine iyi oyuncu alma ihtimalimiz çok az. O yüzden zar zor iyi oyuncu bulmuşken, bu kadar alfa bir karakter bulmuşken tutmamız lazım. Aynı hayale fo döneminde kapıldık, bu sene gelen mucize şampiyonluk olmasa bir kaç sene daha ufukta şampiyonluk falan gözükmüyordu.

Çevrimdışı caner.eryigit

Para bütçe çok  önemli eyvallah da. Önemli olan futbol aklı doğru oyuncuları doğru bir organizasyonla bir araya getirdin mi başarı zaten kendiliğinden geliyor.
Sarışın arkadaşlar bu kafayla devam etsin zaten koç bıraktığı an kulübe kilit vururlar herhalde hiç de akıllanmıyorlar.
Öteki sarışın büyük krizde bu sene onları hiç rakip  olarak görmüyorum yüksek maaşlı kontratlsr var işleri çok zor.
Koç son barutu atacak bu sene.
Swot analizci seni de unutmadık Dünyanın en büyük looserısın

Çevrimdışı underworld

Abou hamlesine karsı alacagımız adam belli. CL kozu varken üç bes hesaba bakmayıp almamız lazım artık.

Sonuna kadar zorlamalıyız.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Uzun zamandır yazıyorum: Gidecekleri kalacakları düşünmeden şampiyonluğun tadını çıkarın.

Bu sene şampiyonlukta önemli rol oynayan, Josef dışında, kimse seneye olmayacak gibi hazırlayın kafanızı.

Katılıyorum fakat satışlar konusunda katılmıyorum bunlar satamazlar büyük ihtimal. Bence de kalma ihtimali en yükske rosier oda kiralamayla.

Çevrimdışı mrred

Ghezzal konusuna gelince, Leciester Ghezzalı sözleşmesini uzatalım bir yıl daha siz de kalsın fakat kontratının tamamını

siz ödeyin demiş. Bence güzel yol çünkü satın aldığımız taktirde son kullanıcısı biz olacağız. 5 6 milyon bonservisine

verirsek en az 3 yıllık kontrat isteyecektir. 2.5 dan 7.5 ve toplamda 13.5 milyon euroluk bir operasyon oluyor . Çok

fazla
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903 wajdi kechrida ya baktın mı ?
Çok fena yardırıyor ben baya beğendim

Baktım, yeterli bulmadım ben o oyuncuyu. Progresif pas, orta kesme harici ciddi gözüme çarpan bir özelliği olmadı. Bende en az onun kadar iyi 25 oyunculuk sağ bek listesi var.

Çevrimdışı mrred

Yüzde yüz katılıyorum.

Doğru oyun planı ve strateji ile her oyuncunun yeri dolar.

Bizim oyunumuzda bence kritik olan noktalar. Josef ve atiba tandemi.

Kanat oyuncularının savunmaya katkısı ve çalışkanlığı. Hücum oyuncularının ise yeteneği golcülüğü. Şimdi herkes

Burak güzellemesi falan yapıyor da Lille de Burak'ın arkasında makina gibi takım var. Hepsi genç hepsi çalışkan hepsi

koşan oyuncular. Burak o yüzden orada sırıtmıyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Baktım, yeterli bulmadım ben o oyuncuyu. Progresif pas, orta kesme harici ciddi gözüme çarpan bir özelliği olmadı. Bende en az onun kadar iyi 25 oyunculuk sağ bek listesi var.
Evet ortaları gerçekten iyi ben özellikle dribbling ve bindirmelerine baktım baya iyi geldi gözüme. Senin listende kimler

var onlara da bir bakmak isterim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Evet ortaları gerçekten iyi ben özellikle dribbling ve bindirmelerine baktım baya iyi geldi gözüme. Senin listende kimler

var onlara da bir bakmak isterim.

Dribbling attığı zaman iyi ama sayısı az benim görüşüme göre. Pai değeri de sıkıntılı, özellikle geçen sezon çok sıkıntılı işleri var. Listeyi biraz azaltmam lazım üşeniyorum zor geliyor, atarım özelden.

Çevrimiçi tolga1903

Sonuna kadar zorlamalıyız.

Ts'nin gereksiz başkanı oyuncu tekrar Türkiye'ye gelir de bizden başka takımda oynarsa tazminat ödersiniz gibi bir madde koymuş satarken öyle muhabbet dönüyor dünden beri. Tabi nasıl bir tazminat ödenecek kim ödeyecek bosman kurallarına uygun mu oyuncunun kariyerini sözleşmeyle sınırlandırmak bilmiyorum ancak alınırsa çok acayip bir hamle yapmış oluruz ya.

Çevrimiçi murat

Josef kalıplı oyuncu, üstüste oynatılınca Atiba'dan daha fazla bile performans düşüşü yaşanabiliyor. Oraya direk düz 6'dan ziyade 8'de oynatabileceğimiz örneğin bir Misic tarzı oyuncu koysak çok güzel olur bence.
brugge un kapısını çalsak emekliliği gelmiş diyerek wormer ve oğuzhan takaslıyla vanakeni alsak nasıl olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yani işte 2 sezon sonra elde para olacağı ne malum, ben cimri olmamak kaydıyla tutumlu yapıyı destekliyorum. Biraz daha elimiz açık olabilir ve riski yüksek oyunculara yönelmez / daha geniş bir kadro kurarsak iyi olur. Şu haliyle kimsenin gitmediğini varsayarsak bile kadroya 2-3 transfer lazım işimiz uzun bu yaz.

Sen 2-3 transferle işin çözüleceğini düşünüyorsan baya iyi niyetlisin. Ben neredeyse sıfırdan kadro kuracağımızı, yerli-yabancı oyuncu dengesini sağlayacağımızı düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Dribbling attığı zaman iyi ama sayısı az benim görüşüme göre. Pai değeri de sıkıntılı, özellikle geçen sezon çok sıkıntılı işleri var. Listeyi biraz azaltmam lazım üşeniyorum zor geliyor, atarım özelden.
Tamam modunda olunca atarsın şimdi yorma kendini
The great gig in the sky