2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2291338 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Salih için hayırlı olsun diyebiliriz :)

https://twitter.com/demarkesports/status/1394621215818633221
Yaşı, maaşı, bonservissiz olması, 1 tık daha gelişebilecek olması beni heyecanlandırıyor. Bizim orta sahamızdaki eksik tipteki oyunculardan biriydi. İyiki gelmişsin deriz inşallah.  :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yaşı, maaşı, bonservissiz olması, 1 tık daha gelişebilecek olması beni heyecanlandırıyor. Bizim orta sahamızdaki eksik tipteki oyunculardan biriydi. İyiki gelmişsin deriz inşallah.  :halay:

Bence salihin yanında iyi bir 8de alabilirsek iyi ki gelmiştinin yanında daha büyük şeylerde diyebiliriz. O yüzden yanına alınacak partnerinde önemi çok büyük. Atibaba nın artık yedekten girmesi elzem.

Çevrimdışı can1903

Bence salihin yanında iyi bir 8de alabilirsek iyi ki gelmiştinin yanında daha büyük şeylerde diyebiliriz. O yüzden yanına alınacak partnerinde önemi çok büyük. Atibaba nın artık yedekten girmesi elzem.
Ben 1 tane daha 8, 1 de 10 numara alınacağını düşünüyorum.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı savaş altay

@matias_27 siyahi topcumuzun ismini de verir misin  :upto:

Bir final, bir transfer double double yaptik, triple double zamani  :bandit:

Çevrimdışı worns

oğuz ceylan iyi oyuncu. ofansif yetenekleri, temposu var 352nin kanadında oynamışlığı filan da var bol bol. rosier'i yedekleyebilir. zaten çok yerli alternatifte yoktu belki bi ramazan civelek vardı onun da takımı ligde kaldı. bonservisinde gantep kolaylık sağlayacaksa alınsın. hem yanlış hatırlamıyorsam bizim altyapımızdan çıkma bir arkadaş.

Çevrimdışı worns

Josef kalıplı oyuncu, üstüste oynatılınca Atiba'dan daha fazla bile performans düşüşü yaşanabiliyor. Oraya direk düz 6'dan ziyade 8'de oynatabileceğimiz örneğin bir Misic tarzı oyuncu koysak çok güzel olur bence.

versatil bi yabancı koymak daha da iyi olur, doğrudur. zaten ben pek 6 yedeği olacak yerli de bulamıyorum. atakan çankaya var sözleşmesi biten, defansif açıdan övülebilecek şeyleri var ama çok tek yönlü bir oyuncuya benziyor. bizde beğenilmesi zor. atakan karazor, bu sene baya stoperde oynatılmış, potansiyelli bir adam, sanki daha önce sen de yazıyordun. ama o da yedek beklesin diye alınacak bir oyuncu için pahalı olur.

Ben 1 tane daha 8, 1 de 10 numara alınacağını düşünüyorum.

Ljajicin gidişine göre alınır alınırsa 10.
Josef'i yedeklemek lazım josef ve atibanında yedeği yok. Her seferinde josef yere bayılıp düştüğünde işler rast gitmeyebilir. Bu sefer daha güzel atmalıyız zarı.

Bunu en iyi 2 sene fo döneminde şampiyon olduğumuzda sat sat sat diyip yerine oyuncu dolduramadığımız, çok alakasız oyuncu profilleri ile kadroyu doldurduğumuz dönemde dank etmişti kafamıza.

Fakat bu yönetimin bunu yapacağından değil ama bunun tam tersine fazla yapacağından korkuyorum. Fazla pinti olmakta iyi değil, Neyse yönetim eleştirilerine yarın başlayacağım bugün değil  :lol:

Çevrimdışı worns

bir tane de hücumcu 8 almalıyız evet. dorukhan-mensah'a zaten gitti gözüyle bakıyorum. bi de ljajic'in maaşından kurtulabilirsek güzel olacak. bu sene neredeyse hiç katkı alamadık ljajic-mensah-ozi'yle doldurmaya çalıştığımız pozisyondan.

ljajic bazı kontrol oyunlarında iş gördü, finale doğru bir kaç maç hareketli görüntü de verdi. ama maaşına kıyasla aldığımız verim de, bizim orta saha yapısına uyumu da çok düşük. mensah'la ilgili cümle kurmaya lüzum yok. ozi, sakatlanmasa bence bazı bölümlerde en iyi verimi verdi, kanatlara filan deplase olmayı da biliyor ama devamlılığı yok artık. bu pozisyonun yedeği olarak kalır seneye. bu bölgeye bir tane net oyuncuya ihtiyacımız olacak. atiba zaten bence çoğunlukla salih'le değişerek oynar.

çok araştırmadım ama sözleşmesi biten ve yüksek profilli bir franco vazquez var iş görebilecek. geçmişte sevdiğim bir oyuncu olmasının yanı sıra bir 1516 sosa'sı katkısı verebilecek özelliklerde görüyorum. başka oyuncular da vardır araştırıldığında. maxim filan ismi geçti. kötü oyuncu değil de para harcamaya değer-net katkı verecek oyuncu mu? şüphelerim var.

bir tane de hücumcu 8 almalıyız evet. dorukhan-mensah'a zaten gitti gözüyle bakıyorum. bi de ljajic'in maaşından kurtulabilirsek güzel olacak. bu sene neredeyse hiç katkı alamadık ljajic-mensah-ozi'yle doldurmaya çalıştığımız pozisyondan.

ljajic bazı kontrol oyunlarında iş gördü, finale doğru bir kaç maç hareketli görüntü de verdi. ama maaşına kıyasla aldığımız verim de, bizim orta saha yapısına uyumu da çok düşük. mensah'la ilgili cümle kurmaya lüzum yok. ozi, sakatlanmasa bence bazı bölümlerde en iyi verimi verdi, kanatlara filan deplase olmayı da biliyor ama devamlılığı yok artık. bu pozisyonun yedeği olarak kalır seneye. bu bölgeye bir tane net oyuncuya ihtiyacımız olacak. atiba zaten bence çoğunlukla salih'le değişerek oynar.

çok araştırmadım ama sözleşmesi biten ve yüksek profilli bir franco vazquez var iş görebilecek. geçmişte sevdiğim bir oyuncu olmasının yanı sıra bir 1516 sosa'sı katkısı verebilecek özelliklerde görüyorum. başka oyuncular da vardır araştırıldığında. maxim filan ismi geçti. kötü oyuncu değil de para harcamaya değer-net katkı verecek oyuncu mu? şüphelerim var.

Ben anadoludan topçu almaya karşıyım, gelir karşına salih gibi türk oyuncu rotasyon-as oynayabilecek, uygun fiyatlı biri alırsın. Ama gidipte yaşlı başlı bir oyuncu, yabancıyı falan alacağına git fransa 2.ligine falan milyonlarca daha kaliteli oyuncu var.

Ljajic konusunda katılıyorum ama ljajici kimse almaz, yönetimin oyuncu satışı konusunda şuana kadar siftahı yok, ayrıca başkanın oyuncuların değerlerini nasıl yorumlarla açıklamalarla düşürdüğünü gördük. iyi bir 8 hem takımımızın uyumunu hemde salihin diğer oyuncuların çalışmasını da kalırsa ghezzalide etkileyecektir.

Az çok ljajic iş yaparken karagümrük maçından çıktıktan sonra hücum konusunda aşırı etkisiz oluşumuzda iyi bir 8 numaramızın olmaması da etkiliydi.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Abubakar ve Dorukhan FB de . Kaynak Radyo Spor.

Fb bizim verdiğimizin iki katını vermiş 2.5M + Bonuslar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hayrını görsünler.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Şampiyon olduğun sezon bitiminde bile fakir edebiyatı devam ediyor. Fener sözleşmesi biten futbolcularımıza salça oluyor. Aşırı zayıf bir yönetim var maalesef.

Çevrimiçi Samet Demir

Şampiyon olduğun sezon bitiminde bile fakir edebiyatı devam ediyor. Fener sözleşmesi biten futbolcularımıza salça oluyor. Aşırı zayıf bir yönetim var maalesef.

Neden? Sırf fenere gitmesin diye hak ettiğinden çok daha fazla maaş vermemiz mi gerekiyor?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Dorukhan transferine sevindim, umarim Oguzhan'ida Hollanda'ya gonderebiliriz. Son bir kac senedir bu oyuncularin varligi yuzunden yerlerine oyuncuda bakilmiyordu- istedigimiz verimide alamadik ikisinden. Salih Ucan geliyor sanirim (umarim resmi imzayi kupa macindan hemen sonra atar), bir iki gurbetci oyuncu yada 2. ligden Ogulcan ayarinda oyuncularla Oguzhan ve Dorukhan'in yerleri cok rahat doldurulabilir.

Abou haberi gercekse kendisine gule gule - hayirsiz olmasi dilegi ile. Daha cok para icin Fb'ye gidiyorsa gram uzulmem.

Neden? Sırf fenere gitmesin diye hak ettiğinden çok daha fazla maaş vermemiz mi gerekiyor?

Hak etme etmeme meselesi değil. Prestij ve büyük takım imajı açısından çok sıkıntılı bir durum. Şampiyon olmasına rağmen futbolcularına çökülen bir kulüp görüntüsü veriyorsun.

Çevrimiçi Samet Ç

Ikisine de teneke bağlarlar sezon ortasında Abu öyle peşinden koşulacak adam değil

Ikisine de teneke bağlarlar sezon ortasında Abu öyle peşinden koşulacak adam değil

Sakatlanmazsa şampiyon yapar feneri. Umarım sakatlanır ve gün yüzü göremez.

Çevrimdışı worns

bir gram üzülmem gerçekleşirse dorukhan ve abou transferleri.

dorukhan'a zaten herhangi bir sözleşme teklif edilmesine bile karşıyım. sezon içinde fazla bir şey yazmadım arada giriyor ediyor diye de bence oldukça gereksiz bir oyuncuya dönüştü. tavırlarından filan da hoşlanmıyordum.

abou da 2.5+bonuslar monuslar, 3ün üzerinde bir para peşinde anladığım kadarıyla. ben yönetimi bunu vermedi diye değil vermiş olsaydı verdi diye eleştirirdim. biz bu parayı sadece bir as santrafora verebiliriz. abou gibi en iyi sezonunda on küsür maç kaçıran, geleceği belirsiz bir oyuncuya bu parayı bağlamak doğru olmazdı.

Çevrimdışı worns

Sakatlanmazsa şampiyon yapar feneri. Umarım sakatlanır ve gün yüzü göremez.

bir oyuncuyla olsaydı o işler, fbde de gsde de gayet yüksek profilli oyuncular vardı bu sene seneye de olacaktır. böyle yaklaşmamak lazım.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Abou hamlesine karsı alacagımız adam belli. CL kozu varken üç bes hesaba bakmayıp almamız lazım artık.

bir oyuncuyla olsaydı o işler, fbde de gsde de gayet yüksek profilli oyuncular vardı bu sene seneye de olacaktır. böyle yaklaşmamak lazım.

Malesef bazen bir oyuncu her şeyi değiştirmeye yetiyor. Çok özel bir futbolcu Abou. Sağlıklı ise ondan iyisi yok ligimizde.

Adam daha dün dua ettim falan filan diyordu herkes sakat falan diyor abou yine şamar oğlanına döndürmüşsünüz  :evillol: Durun bir yav rosier ve ghezzalde gidiyordu fbye. Hadi diyelim haber doğru izmirde adam yahu gidip orda mı anlaşmışlar. Gidebilir mi evet gidebilir fakat daha hiç bir şey belli değil, şu kupa maçını bi bitirelim bir kaç gün geçsin, bir önümüzü görelim.

Olayları öğrenince abouyu falan gerekirse masaya yatırırz doğrar biçeriz  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arkadaşı Crystal Palace opsiyon kullanıp almazsa kiralık olarak kovalayabiliriz.

Aynı şekilde Benteke serbest kalıyor Batshuayi kiralık olabilir ve Carlos Vinicius Benfica'dan kiralık olarak kovalanabilir.

Çevrimdışı worns

ben de henüz herhangi bir transferin gerçekleşmiş olduğunu düşünmüyorum da, abou'nun kalması konusunda, fb'yi filan bir tarafa bırakalım guingampa gidecekse bile emin değilim.

şimdi bu oyuncu 1.5m artı sakatlık risklerine önlem alınmış kontratıyla çok iyi oyuncuydu şüphe yok. sağlıklı olduğu durumda çok beğendiğimi de eklemeliyim. bu sene çok daha tecrübeli, link upu olan, takımı da yukarı çeken bir oyun oynadı. 15 gol 5 asist de oynadığı süre bazından bakıldığında oyunun da içinde olan bir oyuncu için başarılı. sakatlık problemi olmasa 2-3 sene as santraforumuz olsun, uzun kontrat verelim derim.

amma velakin,

abou sürpriz biçimde sakatlanmadan oynadığı sezonda bile 26 maç oynamış bir oyuncu. kritik son dilimde takımı yalnız bıraktı. yani bu şu anlama geliyor. abou'ya güvenerek yola çıkarsan riskler büyük. e bu oyuncu anladığım kadarıyla 3-3.5 milyon gibi paralar telaffuz ediyor. hadi pazarlıkla bunu 2.5 yaptın 2.8 yaptın bu yine de fazla. bizim as santrafora vereceğimiz paralar bunlar. iki oyuncuya birden üç milyona yakın maaş vermemeliyiz yani saçma olur. abouyu alırsan bir tane daha yüksek profilli santrafor alamazsın.

bence riskli iş, emin değilim.

biz 1.5 garanti, 30 maç oynarsa 750 bin, 15 golü geçerse 500 bin gibi bonusları olan bir sözleşme filan teklif edip çekilmeliyiz bence. garanti ve 3 yıllık büyük maaşlar bağlamamalıyız.