39. Hafta Beşiktaş 7-0 Hatayspor
39. Hafta Beşiktaş 7-0 Hatayspor

Beşiktaş Forum|39. Hafta Beşiktaş 7-0 Hatayspor Skor : Beşiktaş - Hatayspor Tarih : 01.05.2021 Saat : 19:00 Stadyum : Vodafone Parku Hakemler : Ali Palabıyık - Kemal Yılmaz - Serkan Çimen

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

39. Hafta Beşiktaş 7-0 Hatayspor  [Okunma sayısı 69072 defa] 39. Hafta Beşiktaş 7-0 Hatayspor
Anket
Beşiktaş, Hatayspor maçından kaç puan alır?
3 puan
21 [%75]
1 puan
2 [%7.1]
0 puan
5 [%17.9]

Toplam Oy Verenler: 28

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı ferdi1903

Beşiktaş’ın selasını okuyordun cenazene geldi mi Şükrücüm 
Hahaha

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Neyse maç daha bitmedi sakin  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Seni kırmadılar
10-0 bitsin dağilmışken vuralım ft uyuyamasın bu gece  :D

Çevrimdışı mellfred

ersin 2 iyi poziyon çıkardı aferin çocuk

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu sene şampiyon olmak çok önemli, muhtemelen bu senden sonra hiç bir Türk takımı şampiyon olsa dahi elemeleri geçip CL ye kalamaz.
Ülke puanlarına göre bu sene elemesiz son kez gibi gözüküyor.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

abiler  bu arada Mensah girmese oyuna cok ii olur. Bi zahmet  ya..
Yorgo

Çevrimiçi tolga1903

Hatay'ın biraz direnç göstermesi lazım midem bulandı şu renkli yorumlarından her yere sirayet etmisler. Hatay'ı city gibi görüp bu maçta kesin puan kaybedeceğimizi zannederek maçı izlemeye oturup g.t oldular şimdi de cityleri kepaze olunca sikecilikle suçluyorlar. Allah kahretsin sizi de sizin zihniyetinizi de.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

abiler  bu arada Mensah girmese oyuna cok ii olur. Bi zahmet  ya..
70te mecbur girecek oyuncuları dinlendirmek için
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı goktasoktay

Ben hariç, bugün patlayacağını yazdık.
Aa doğru Erman, seni unutmuşum. Aynen, patlama yapacak demiştin. Ben de acaba dedim sen yazınca. Erman böyle düşünüyorsa, acaba demiştim. Yanıltmadı şükür

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hatay'ın biraz direnç göstermesi lazım midem bulandı şu renkli yorumlarından her yere sirayet etmisler. Hatay'ı city gibi görüp bu maçta kesin puan kaybedeceğimizi zannederek maçı izlemeye oturup g.t oldular şimdi de cityleri kepaze olunca sikecilikle suçluyorlar. Allah kahretsin sizi de sizin zihniyetinizi de.
Herkesi kendileri gibi sanıyorlar :D salla gitsin biz Hataya  atıyoruz  acısını Sarışınlar hissediyor
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı haluk.m

Okuma ya da yazan kişiler arkadaşın ise dalga geç  :D

Adam olan şu maça leke sürmeye utanır.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

10 olmazsa acırım bu fenerin yan çarına

Çevrimdışı ferdi1903

fenerli inekler forumlarinda ne kuduruyorlar be birbirlerine girdi gerzekler

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Gol olacak diye foruma bakıp sevinemedik.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Nkodounun sakatlığı ciddi değildir inşallah

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir acayip oldum 7-3'lük Göztepe maçından sonra bir daha böyle rahat maç izleyemem demiştim
Merak etme 3 dakika da 3 Gol yer son dakikalarda Kanser oluruz yine , Beşiktaş bu , bizim rahat maç izlediğimiz nerde görülmüş :bandit:

Rize maçı 86.ci dakikada 3-0 di , 2 dakikada 2 tane yedik :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

erman bizi övüyor zavallı

Çevrimdışı Erman1903

Aa doğru Erman, seni unutmuşum. Aynen, patlama yapacak demiştin. Ben de acaba dedim sen yazınca. Erman böyle düşünüyorsa, acaba demiştim. Yanıltmadı şükür

ilk yarı Rize maçındaki rol de ona uymuyordu ama takım bütünüyle karakter koymuştu Larin'de savaşçılığı ile şov yaptı. Bugün de bölgesi farklı ama durum aynı, her zaman böyle olur mu orası şüpheli sezon içinde enerjinin bu kadar yüksek olmadığı maçlarda yadırgadığını gördük genelde ama Allah kerim sürdürebilir de bir süre daha.

Çevrimiçi tolga1903

Okuma ya da yazan kişiler arkadaşın ise dalga geç  :D

Adam olan şu maça leke sürmeye utanır.

Ne yazık ki hem çevremden hem sosyal medyada esir aldılar resmen ayıp ama bu hak yemek

Çevrimiçi sEuL

Burdan kanser olur muyuz?

6-7 fark olsun ya

Çevrimiçi tolga1903

Herkesi kendileri gibi sanıyorlar :D salla gitsin biz Hataya  atıyoruz  acısını Sarışınlar hissediyor

Salladım artık ne yapayım kardeşim baş edilmiyo adamlar kodlanmış android gibi  :)