38. Hafta Çaykur Rizespor 2-3 Beşiktaş
38. Hafta Çaykur Rizespor 2-3 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|38. Hafta Çaykur Rizespor 2-3 Beşiktaş Skor : Çaykur Rizespor - Beşiktaş Tarih : 28.04.2021 Saat : 19:00 Stadyum : Çaykur Didi Stadyumu Hakemler : Abdülkadir Bitigen - Ali Saygın

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

38. Hafta Çaykur Rizespor 2-3 Beşiktaş  [Okunma sayısı 62553 defa] 38. Hafta Çaykur Rizespor 2-3 Beşiktaş
Anket
Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçından kaç puan alır?
3 puan
17 [%73.9]
1 puan
2 [%8.7]
0 puan
4 [%17.4]

Toplam Oy Verenler: 23

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:ranting2: :ranting2: :ranting2:
Maçı berabere bitirmeye çalışıyor kanı bozuk bitigen
O VAR a uyuyor , asıl maçı berabere Bitirmek isteyen kişi VAR hakemi Halis muhlis ........ :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimiçi mayguntr

3 tane gol attik, 3-4 tane daha atabilirdik, kalemize bir kere duzgun gelemediler. Ama yinede basligin yarisi olumsuz, karamsar yorum.

Kotu bir sey olursa o zaman uzulun, kotu bir sey olabilir diye dertlenip, baskalarini da ayni bataga cekmenin anlami ne ? Sirf isler kotu gidince ben dedim demek icin mi ? 

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Atamayana atarlar kuralı bu maç devreye girmez inşallah

Eurosportta çok güzel snoker maçı var, olmadı curling var, golf var, çim hokeyi var.
Hani ilgini çekebilir o açıdan.

Varda iki annkqragğcü maçında 2 temiz golümüzü bile isteye iptal eden halis muhlis var ne desek boş gözümüze soka soka yapıyorlar
Ve hiç bir şey yapamıyoruz , yazıklar olsun

Halis muhlis ... :ranting2: :ranting2:

Çevrimdışı goktasoktay

Öyle goller kaçırıyoruz ki.. Bu maçlarda genelde yiyoruz golü..
Birader sen lütfen git başka takımı tut ya lütfen. Bak lütfen diyorum. Ya da şu olumsuz mesajları yazma. Akademik duruşumu bozduracaksın bana sonunda.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/Avfattas/status/1387472731696926723

Kesinlikle katiliyorum !!  Dikkat lazim,  2 yi mutlaka bulmaliyiz   :akuma:
Yorgo

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Arkadaşlar acil 2-3 gol daha atmamız lazım yoksa ilk fırsatta çalacak penaltıyi

Çevrimdışı Erman1903

Bitigen zaten bu işler için bir numara hakem. Tam bir Hitman, işi şansa bırakmamışlar.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Hareketli oyuncular hareketli oyun bu ligin bugu gibi. Nerede hareket orada bereket işliyor. Dinamik istekli hareketli oyun. Üstüne önde baskı ve Josefin harika dönen top toplamasi
Motivasyonu tekrar kazanmak zordur kaybettikten sonra ama kazanmışız. Istiyoruz bu kupayi isteği bu.  :claps:

Çevrimdışı goktasoktay

Sahadaki ve VAR daki elbirliğiyle elinden geleni hatta fazlasını yapıyor. Sahadaki rizelilere dokunmadan faul çalıyor, ekrandaki de attığımız golleri iptal ediyor. Yönetim hiç iyi bir sınav vermiyor. Bu hakem görünümlü art niyetlileri maçlarımıza nasıl verebiliyorlar rahat rahat aklım almıyor. Yönetim millete laf sokacağına icraat yapsın.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Boldrin sakatlıktan çıktı çok ikili mücadeleye giremiyor, Samudio bence iptal oldu o sakatlık sürekli aklında olacak.
Remy de hiç hazır değil. Enseyi karartacak bir durum yok.

Bitigen zaten bu işler için bir numara hakem. Tam bir Hitman, işi şansa bırakmamışlar.
Abi orda olay Bitigende değil o VAR a uydu , VAR da Halis muhlis Var :ranting2: :ranting2:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Boldrin sakatlıktan çıktı çok ikili mücadeleye giremiyor, Samudio bence iptal oldu o sakatlık sürekli aklında olacak.
Remy de hiç hazır değil. Enseyi karartacak bir durum yok.
Rize'den çekincemiz yok Reis.
Baksana Bitigen denen haysiyetsizin kıçı başı oynamaya başladı.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Abi orda olay Bitigende değil o VAR a uydu , VAR da Halis muhlis Var :ranting2: :ranting2:
İnce işlerle Bitigen çok güzel uğraşıyor, Llajiçe sarı, yere düşen her rizeliye faul çalmalar
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı goktasoktay

Yunus, sahadaki de rizelilere hiiç dokundurmuyor. En ufak temasta faul. Layiçe çıkardığı sarı kart o kadar komik ki. İkisi de çok kötü niyetli..

Çevrimiçi Samet Ç

İnce işlerle Bitigen çok güzel uğraşıyor, Llajiçe sarı, yere düşen her rizeliye faul çalmalar
Peşine ikinci sarıyı da kovaladı da kulbuna uyduramayacağını anladığı için vazgeçti niyetinden dikkat etmek lazım

Çevrimdışı Erman1903

Baya iyi oynuyoruz, çok iyi başladık sonra biraz yorulduk. Dinlenince toparlariz şu anda hakemi de yeniyoruz o olmasa 2-3 olmuştu. Ljajic'in golde bende yayın dondu, sarı kartlık bir şey de göremedim, Bir tane faulü yoktu daha. Atiba'nın gol buz gibi gol.

Çevrimdışı bjkozy

2 yi 3 u atip rahatlayalim artik

Ah be Faik

Aferin Güzel güzel :ok: :claps:

Ahh be Ljajic   pas da iyi gelemdi  ..   devam beyler oyle devam  2 yi bulalim !!  :claps: :claps:
Yorgo

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi kahyaoglueren

Faik be kardeşim attı sonunda :ishock: :ishock: :photo: :halay:

Sevinelim mi  Torenin  golunebekleyeleim mi ????
Yorgo