Maçlardan sonra bu zemin falan tartışmaları yapmanın bir manası yok. Kulüp çalışanları gidip zemini kontrol etmiş mi, itiraz yapmış mı ben milyonlarca euro harcıyorum yatırımımı böyle bir zeminde riske edemem diye önce bunların sorgulanması lazım. Bu lig senelerdir bu tip sahalarda oynanıyor yeni bir şey değil, sen bunu belgeli bir şekilde yap ondan sonra köküne kadar tazminatını al.
E bu da yönetimin görevi. 3 oyuncusu röportaja geliyor, biri tamamen zeminden diğer ikisi konuşmanın yarısında zeminden bahsediyor. Bir problem olduğu açık.
Erzurum sahayı ıslatmayı filan da reddetmek aklınca çakallık yapıyor ama sonra kertede bunun fayda sağlayacağı kimse yok. 3 günde bir bu sahaya çıkan takımın asıl isyan etmesi lazım. Ama işte bizde belhanda kovuyorlar bahsetti diye.
Birilerinin konuşması lazım. İş müteahhitlerin elinde yönetildiği müddetçe onların aklına gelmez ancak maliyet hesabı yaparlar. Oyuncunun hem performansı hem sağlığı tehlikede. Seyircinin de bence isyan etmesi lazım. İzlediğimiz oyunun kalitesi açıkça düşürülüyor.
Evet hep olan meseleler ama herkese vuruyor. bunlara alışmamak yerine bir yerden isyana başlamak lazım. Böyle sahaları olan bir Avrupa ülkesi kaldı mı, eskiden kötü sahalarıyla meşhur doğu Avrupa dahil, bilmiyorum.