31. Hafta Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe
31. Hafta Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe

Beşiktaş Forum|31. Hafta Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe Skor : Beşiktaş - Fenerbahçe Tarih : 21.03.2021 Saat : 19:00 Stadyum : Vodafone Park Hakemler : Halil Umut Meler - Mustafa Emre Eyisoy - Cevdet

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

31. Hafta Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe  [Okunma sayısı 69710 defa] 31. Hafta Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe
Anket
Beşiktaş, Fenerbahçe maçından kaç puan alır?
3 puan
8 [%57.1]
1 puan
2 [%14.3]
0 puan
4 [%28.6]

Toplam Oy Verenler: 14

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen bir daha skoru aldığın zaman yatmamayı öğrenirsin umarım başak maçında kurtardın burada patladın mensahı falan oyuna atman ayrı skandal zaten oralara hiç girmiyorum ligi koparacağın maçta saçma sapan işler yapıyorsun

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Sergene ramen berabere bitti, umarim mutlusundur hocam
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ferdi1903

Kacirilan gollerin izahi yok

Çevrimdışı AigleBordeaux

Su Ozandan her mac gol yemekten biktim artik
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi mayguntr

Hoca belki biraz gec degistirdi ama, suc Ghezzal, Mensah, Abu uclusunde. Kac tane kontrayi hic ettiler, laubali laubali harcadilar pozisyonlari.

Yenilmedik, kotu sonuc degil sonucta. 

Çevrimdışı can1903

Ya arkadaş isterse uzay üssü takım olsun karşında şu maç 1-0dan sonra şu oyun gerçek mi ya? Sen napıyosun hoca tam 20 dakika izledin ya şu maçta Mensahı atıyosun oyuna. Maç bağırdı 1-0ken Necip-Nkoudou diye.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ilhan mansız

5 atmalıydık, kalecileri onları oyunda tuttu, fener artık devre dışı kaldı,,

Çevrimdışı ferdi1903

Kötü sonuc deil ama kazanacigimiz maci hic ettik

Çevrimdışı Orhan_

Abu o kadar kaçırırsan olacağı belli. Maç ta en başından beridir Nkodou'yu çağırdı. 88'de oyuna girdi adam. Mensah'ın Adem'den fazlası ne. Adem en azından iki top tutuyor, pas veriyor.

Gömülmeyin şu kadar içeri derken ozan takozu hayatının gollerinden birini daha attı bize. Adamın en fazla gol attığı takımlardan biriyiz. Helal olsun bize.

Çevrimdışı mellfred

yazık oldu
sağlık olsun

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2021, 20:59:44
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Peş peşe goller kaçırınca dedim kendi kendime kesin yicez diye. Gol geliyorum dedi.

Çevrimiçi COB

Tüm maç boyunca Febe Caner üzeri oyun oynadı, son 20 dakika adam güle oynaya ortalar açtı. Ghezzal'ı 75 te çıkarıp oraya bir hamle yapmalıydı.

Altay takımına 1 puan kazandırdı, Ersin ise çıkartabileceği topu içeri aldı. Kalecinin önemi...

Çevrimiçi sEuL

Su Ozandan her mac gol yemekten biktim artik

Oyuna girerken yazacaktim, kotuyu getirmeyeyim som agizlilik yapmayayim diye yazmadim. Yine geldi atti dombili

Bizde de sut cekeni vurucaklar misali, ceza sahasinda 10 pas yapmadan sut cekmek yok.

Çevrimdışı ilhan mansız

bizim için yeterli,, artık bütün avantaj bizde,,

Çevrimiçi kahyaoglueren

120 dakika oynamis takima ilk degisiklik 89 da geliyor.

Çevrimdışı Orhan_

Abuya bu kadar sinirlendiğim bir maç daha hatırlamıyorum. Sabaha kadar oynasak 50 tane daha kaçıracaktı heralde.

Çevrimdışı levitate

birilerini alsan topu tutsan lig bitecek

yoook geri çekileceğiz illa
bipbipbupbup

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Bu beraberlik Sergene yazar su an Sampi diyorduk  :akuma:
Yorgo

Çevrimdışı Orhan_

Hakem denen mayasız da neredeyse her fb pozisyonuna faul çaldı, bizimkileri görmezden geldi. gol atamasalar formayı giyip kendi sallayacaktı bi tane.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu beraberlik Sergene yazar su an Sampi diyorduk  :akuma:
bence yine diyebiliriz,,

Çevrimdışı can1903

Ben gelecek için de TOZPEMBE olduğunu düşünmüyorum. Şu skora yatma sevdası bizi kaç haftadır yakmadı geldi bu maçta yaktı. Malatya-Antep-İbb. 3 lig maçında da bu sorunu yaşadık şu performans hiç yakışmadı tek taktikleri canere top atıp içeriye şişirmekti heriflerin
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GreenBook

Takım ölüyor ölüyor diriliyor sosa girdiğinden beri deli gibi baskı yiyor takım !!!! Bunu görüyorsun
Aboubakar koşamıyor artık beni çıkar diyor hareketleriyle koşmaya meali yok

Cenk’i niye almıyorsun ? Sırtı dönük oynayabilen bir Cenk tosun var elinde niye almıyorsun ?

Ljajic e bunca dakika nasıl sabrediyorsun ???
Necipi almak için niye 93 dakika bekliyorsun ????

Böyle önemli bir derbide 2 Aydır oynatmadığın Mensahı neden oyuna alıyorsun kardeşim ?? Hiçbirşey yapmadı yarım saatimizi çöpe attı

Nkoudou yu almak için niye bukadar dakika bekliyorsun ?
2. Değişikliği 85. Dakikada yapıyorsun. Bunca dakika niye bekler bir insan değişiklik yapmak için

Çıldıracam ya.

Çevrimiçi Samet Ç

birilerini alsan topu tutsan lig bitecek

yoook geri çekileceğiz illa
Nefret ediyorum şu Türk hocaların skoru koruyalım diye her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırmalarını Şenol'da 3-0 maçı berabere bitirmişti bunlara karşı yine ayn şekilde Olimpiyatta 2-0'dan veriyordu Gomez kurtardı.

Çevrimiçi tolga1903

Mensahin daha evvel girmesi gerekiyordu oyuna fener orta sahayı boşalttı ljajic ne yaptı ne yapıyor biri izah etsin. Niye yatiyosun diyen adam niye necip girmedi diyor. Bu maç 1 kişiye yazar arkadaşlar o da bok gibi pozisyon harcayan vincent aboubakar. İddia ediyorum şu pozisyonlarin yarısını cenk tosun atardı oyuna girmemesi skandal ötesi skandal. Larin yerine nkudu dakika 75de girmeliydi sergen yalçın iğrenç dakikalarda yapıyor oyuncu değişikliğini kendine çeki düzen vermesi lazım yeter artık

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2021, 21:04:55
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Herkes kolay diyor ama bizim fikstür zorlu.
2 puan haybeye gitti.