22. Hafta Beşiktaş 1-2 Trabzonspor
22. Hafta Beşiktaş 1-2 Trabzonspor

Beşiktaş Forum|22. Hafta Beşiktaş 1-2 Trabzonspor Skor : Beşiktaş - Trabzonspor Tarih : 31.01.2021 Saat : 19:00 Stadyum : Vodafone Park Hakemler : Halil Umut Meler - Mustafa Emre Eyisoy - Cevdet

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

22. Hafta Beşiktaş 1-2 Trabzonspor  [Okunma sayısı 49751 defa] 22. Hafta Beşiktaş 1-2 Trabzonspor
Anket
Beşiktaş, Trabzonspor maçından kaç puan alır?
3 puan
20 [%87]
1 puan
2 [%8.7]
0 puan
1 [%4.3]

Toplam Oy Verenler: 23

Çevrimiçi blackeagle35

Böyle maçlar olur ama inşallah tüm sanşsizlik hakkimizi burada kullanmışızdır. Ghezzal kötüydü belki ama çıkması yanlıştı yine de. Avcı denen arkadaş her türlü balını kullandı her zaman olduğu gibi bize karşı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben söylüyorum şu dorukhanı oyuna sokmak için hangi oyuncuyu çıkarırsan çıkart hoca değilsin en kötü oynayandan daha kötü oynayacak ve kırmızı kovalayacak sürekli böyle yazık geri düştüğün maçta dorukhan sokmak ne
Ben bir adım daha ileri gidip kadro dışı bırakma ve kırmızı karttan ceza kesme yoluna bile giderim bu maçtan sonra. Çok lakayt oynuyor eskiye göre. Kafasında bitirmiş bizi artık. Kırmızı gördüğü pozisyondan sonra da dikkat ederseniz sakatlandığı ayağını tuttu. Bence hala sakatlığı geçmedi ve onunla uğraşıyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Oyunu gelgite neden çevirdik inanılır gibi değil.

Rosier sen neden bu kadar çıkıyorsun (...)
The great gig in the sky

Çevrimdışı GreenBook

Avcının ne suçu var adamı sözleşmesi bitmeden göndermişsin sevmezsin o ayrı
Burda hata oyuncular ve hocaya yazar hakemi onu bunu bırakın sen ne oynadın kardeşim ? Ne oynadın ? Oyuncular ayakta duramıyor bitik atiba 80 dakika sahada kaldı
Ljajic Yedek Nkoudou yedek

Larin sahada yok. Cenk bir an önce gelsin Larin bu haliyle ilk 18 e giremez Abou Cenk Yaparsın
En az dört transfer lazım
Topun hakimi olduğun maçı kazanamadıysan suçu avcııda onda buna değil hoca ve takımda bulmalısın

Çevrimdışı KAP

10 kişi oynarken bile net pozisyon yakaladık çok da kötü değildi takım, iki kaleci de güzel kurtarışlar yaptı. Morali bozmadan yeni seriye başlarız.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı mrred

Rosier yüzünden maçı verdik.

Dinlendirmemiz lazım bu adamı herifin pili bitti

Hoca da kenarda seyretti
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Canımız sağolsun. Geçemedik kaleciyi. Olur bazen böyle şeyler.

maça üzülmüyorum top sevmedi bizi ama bu yapılan yanlışları  görmeyi engellemiyor sergen oyuncu değişiklerinde maçın gidişini değil başka şeylerin hesabını yaptı dorukhanın hoca değişikliği olduğuna inanmıyorum yukardan oynat talimatımı var sergen kurttur bizim gördüğümüzü görmemesi mümkün değil

Çevrimdışı GreenBook

Dorukhan o hareketi bilerek yaptı ve Beşiktaş’a ihanet etti

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Avcı'nın ne suçu var adam işini yapıp takımını hazırlamış bizim hocanın yaptığı hataları iyi değerlendirip kazandı adam. Adamlar hafta içi uzatmalarla beraber 130 dakika top oynadı geldi yenemedin.

Çevrimdışı mrred

İnşallah bu mağlubiyet yönetime transfer konusunda bir ikaz olur.

Bu gece otursunlar eksik bölgeleri tekrar gözden geçirsinler!!!!!!!!!!!!!
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sinan23

Dorukhan (...) İnşallah oynamazsın bir daha. En azından 1 puan alirdik.atilmasan. Sergen hocam ya. Apo ya kaybedilmez ya. Tarihimizde yer alan utanç abidesine.

Çevrimiçi Necmi

Hoca da kenarda seyretti
rosier bildiğin sol açık oynadı

Çevrimdışı GreenBook

Hoca da kenarda seyretti
Son 6 haftadır Kötü oynuyor
Rosier ve Nsakala Ekuban ve Nwakame ye karşı çok pasif kaldılar

Çevrimdışı worns

1-0 öne geçtiğimiz maçta şu yaptığımız hatalara bak

İnanılır gibi kafayı yicem sinirden

öndeyiz ya öndeyiz allah belasını versin bu avcının

haysiteysiz

avcı ne yaptı yahu standart oyunu işte :D büyük maçlara iyi hazırlanır ama bu akşam biz maçı ikram etmezsek bir şeyinin tutacağı yoktu. 1-0'da normalde bu maçın bitmiş olması gerekiyordu. adamların sette bir şey üretebildiği yok bütün atakları açık alanı katetmek üzerine kurulu. normalde 1-0 öne geçen takımın tsye alan malan bırakmamasını beklersin.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

En son Şenol Güneş ve Q7 kırmızısı ile kaybetmişiz  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1355940508045111296
Evet  ikinci hafta maciydi  hatirliyorum, o sezon sampiyon olmustuk   :biggrinking:
Yorgo

Çevrimdışı mellfred

enseyi karartmayalım az şanslı olsak 5’lemiştik
yine de eleştirimizi yapalım
1-0 sonrası maçı rus ruletine çevirmek hataydı
değişiklikler geç geldi
dorukhan kadro dışı kalmalı

Çevrimdışı mrred

Avcı'nın ne suçu var adam işini yapıp takımını hazırlamış bizim hocanın yaptığı hataları iyi değerlendirip kazandı adam.
Yahu burada avcıyı en çok savunan adam bendim.

Herif bizim maçlara özel kurulup hazırlanıyor.

O yüzden sinirliyim.

Her defasında tuzağa düşüyoruz bu adam yüzünden
The great gig in the sky

Çevrimiçi COB

Dorukhan'ın yaptığı gerçekten ayıp. Tüm takımın modunu düşürdü. Yazıklar olsun. Şu pozisyondan sonra mümkünse birdaha oynamasın.

Trabzonu da tebrik etmek lazım, bizden daha çok mücadele ettiler.

Çevrimiçi Necmi

neyi düşünecekler transfer bitti artık bu gece avrupada ülkeler giriş çıkışı kapatıyor yerli oyuncu kimi alacaksın

Çevrimdışı Sinan23

1 0 ken neden kontradan gol yersin. Adamların sağ bekinin 5 sarısını eş geçti faul bile vermedi. Maçı tarihi farkla alırdık be. TS ye maçtan önce 1 puan versen kabul ederdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu saatten sonra isteseler de transfer yapamazlar. Her şeyin çoktan bitmiş olması lazım şimdiye kadar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Ya dorukhan pozisyon öyle geliştiği için atıldı kim ister şu maçın şu dakikasında atılmayı şimdi linç yiyecek ama atiba yerine ikinci yarı başında oyuna girmesi gereken oyunculardan biriydi. Hoca daha macin başında nkudu ile başlayacaktı wakaeme mahvetti rosier'in bölgesini hiç ikili sıkıştırma getirmedik tek getirdiğimiz yerde de adam dönüp asist yaptı. Hoca da hatalı boş kaleye atamayan abubakar da hatalı top istemedi abi şu maçın şöyle gitmesine kahroluyorum

Çevrimiçi levitate

ulan bi nakayeme midir nedir onu bir tutamadınız var ya

2. golde abou izledi adamı git bi dokun be kral
bipbipbupbup

Çevrimdışı Çağrı Öz

Şu Dorukhan saçmalamasa maç yine dönerdi. Onun yüzünden Adem de yerinde oynayamadı tam istediğimizi alamadık.

Bu takımla son 10 yılda ne zaman oynadıysak kalecileri devleşti. Bizim maçı bekliyorlar zaar.

Neyse sağlık olsun önümüzdeki maçlar bakalım.