19. Hafta Beşiktaş 2-0 Galatasaray
19. Hafta Beşiktaş 2-0 Galatasaray

Beşiktaş Forum|19. Hafta Beşiktaş 2-0 Galatasaray Skor : Beşiktaş - Galatasaray Tarih : 17.01.2021 Saat : 19:00 Stadyum : Vodafone Park Hakemler : Cüneyt Çakır - Bahattin Duran - Tarık

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

19. Hafta Beşiktaş 2-0 Galatasaray  [Okunma sayısı 52852 defa] 19. Hafta Beşiktaş 2-0 Galatasaray
Anket
Beşiktaş, Galatasaray maçından kaç puan alır?
3 puan
20 [%54.1]
1 puan
2 [%5.4]
0 puan
15 [%40.5]

Toplam Oy Verenler: 37

Çevrimdışı Çağrı Öz

Larinin  pozisyonuna iyi bakin  , cocuk topa vurmadan hemen once  top sahadan sekiyor,  oyle olunca da Larin topun altina falza girmis oluyor .. Iste bu  Terim balidir baska da  birsey degildir arkadas!

Çevrimiçi yaço58

VAR dan  donmesi lazim bence topa gitmis  ve topa dokunmus kirmizi olmamasi lazim .. Biz oyle bir kirmizi yesek ben hazmedemem isin acigi ..
Ciddimi bu yorum yoksa ironimi

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

dişleri kafaya girmiş abi daha nolsun
tamam  ama  adam topla oynama niyetinde ve oynuyor da, empati kurarak  yaklasiyorum bu  kirmiziyi  biz gorsek uyuz olurum.. Ardaya vermedigi kirmizinin diyeti gbi geldi bana 
Yorgo

Çevrimiçi levitate

tamam  ama  adam topla oynama niyetinde ve oynuyor da, empati kurarak  yaklasiyorum bu  kirmiziyi  biz gorsek uyuz olurum.. Ardaya vermedigi kirmizinin diyeti gbi geldi bana
valla aynısını abou yapsa kırmızı derim abi

o dişler girdiyse kırmızı bence
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

VAR dan  donmesi lazim bence topa gitmis  ve topa dokunmus kirmizi olmamasi lazim .. Biz oyle bir kirmizi yesek ben hazmedemem isin acigi ..
https://twitter.com/blstonejk/status/1350856293918121984
Aynen kırmızı yanlış şu yorum Beşiktaş forumunda yapılıyor yazık

Çevrimdışı AigleBordeaux

https://twitter.com/blstonejk/status/1350856293918121984?s=19
adam ayagini cekmek icin hic bisey yapmadi
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oğuzhan ve Ghezzal çıktı. İkisinden de istediğimiz verimi alamadık.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

https://twitter.com/blstonejk/status/1350856293918121984
valla ben top oynadim  babam da,ailece futbolun icine dogduk .. Bize  hocalar  derdi ki topa gir  topa dokun  adami  oldursen de  faul olmaz .. Ardanin topla oynamaya niyeti yok  ve  hareketi bundan daha hafif ama o  kesin kirmizi.. Buna gelince ben kirmizi diyemem sari bucuktur ... Niyet  cok onemli
Yorgo

Çevrimdışı AigleBordeaux

gs full kontra oynayacak belli

Çevrimdışı Karabay

Hadi be hocam adamlar eksik yenelim şunları. Yap şovunu.

Çevrimdışı Erman1903

N'Koudou karıştır oğlum ortalığı

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çevrimdışı mellfred

iki iyi ayaklı oyuncuyu çıkarıp neden iki açık alan oyuncusu alıyorsun hocam

Çevrimiçi levitate

çok garip paslar deniyoruz
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

valla ben top oynadim  babam da,ailece futbolun icine dogduk .. Bize  hocalar  derdi ki topa gir  topa dokun  adami  oldursen de  faul olmaz .. Ardanin topla oynamaya niyeti yok  ve  hareketi bundan daha hafif ama o  kesin kirmizi.. Buna gelince ben kirmizi diyemem sari bucuktur ... Niyet  cok onemli
Kafaya geçirdiği anı da atayım. Bence net kırmızı. Ayağı deymese bile sarı kart endirekt vuruş verilir buna ki direkt gelmiş kafaya. Bunun azıcık serti adamı bayıltır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

bizim oyuncular futbolun basit bir oyun oldugunu unuttu

Çevrimiçi yaço58

Hadi hocam ya niyet önemliymiş madem arkadaş ayağını çekemeye bile çalışmadı topu alamayacağını anladığında insan ayağını kırar bişey yapar küt diye vurdu tekmeyi kafaya birde çicek verelim adama

Çevrimdışı MUSTAFA_

çok garip paslar deniyoruz
Bu maçta Sergen'in taktiğini hiç beğenmedim. Beraberliğe falan çıktık herhalde. Maç sonunda hakemden sonra eleştireceğim ilk kişi Sergen olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

adam ayagini cekmek icin hic bisey yapmadi
sen hehalde  hic futbol oynamadin  havada  90  derece  acik ayagi nasil cekceksin geriye, topla dokunusu ile kafasina carpmasi arasinda yarim saniyeden az fark var ?? Ben boyle bir fizik kanunu bilmiyorum ... Ya beni su Djagne sahtekarini savunur hale getirdinzi ya ...  :akuma:
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2021, 20:36:28 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Bu maçta Sergen'in taktiğini hiç beğenmedim. Beraberliğe falan çıktık herhalde. Maç sonunda hakemden sonra eleştireceğim ilk kişi Sergen olur.
Su GSye  gol atamadik adamlar  20dk dri 10 kisi oynuyor ..  Biraz  sunu  sorgulamak lazim  hakem zaten  GSden yana o ok ama biz ne yapiyoruz sahada?? Hic!!
Yorgo

Çevrimiçi levitate

iki tarafta topu bırakırız kontraya çıkarız diye düşünmüş, uygulama 0 olunca sonuç bu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Mensah topu kaldiramiyor bir turlu

Çevrimdışı Erman1903

Mensah kornerin bile kısa düşüyor be birader...

Çevrimiçi sEuL

Allah askina duran toplari su Mensaha kullandirmayin ya